Деница Сачева: Георги Свиленски бе едно от обсъжданите имена за министри за първия мандат

Гласуването вчера беше България да има редовно правителство и да не ходим на шести предсрочни избори, добави тя

Обратно в новината

Коментари - Деница Сачева: Георги Свиленски бе едно от обсъжданите имена за министри за първия мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проста , По проста , Най проста , ПКП

е, нормално, то и другото предвидено правителство е щяло да е анти-радевско

Не ни сервирайте претопляни маджи ,за да оправдаете гнусното и долно предателство!!!

В какви уроди се превърнахте заради тазци жажда за власт ... а България къде е във вашите планове ? Колко са усмихнати и доволни, че изпълниха нарежданията на посолството на сащ и преметнаха Българските избиратели ... Защо ли имам усещането, че ще се лее кръв по площадите скоро ...

Чужди посолства ще управляват с 10% антибългарски партии, извили ръцете на мафията.. много сте умни и красиви, досущ като в мъпетите

ОСТАВКА на Чалгаря и Жендътистката !

къса чурка?

майка ти каза да купиш хляб

Само го вижте Мравояда на снимката как мазно се е ухилил. То не е нужен никакъв текст в тая статия, всичко е ясно. Очаквате от такъв човек морал? Почтеност? Да работи за България?

Е как, Мунчо и той ебът коня!

оххх, мамини златни... весели, щастливи. Бочко изпран, нов, свети ... мравояда мръсен, гнусен, тъп... ама ще правят правосъдната реформа :)))

манолчо ти ли си ма маме... или си яврочо??? Хайде чичко доктор да ви прибере по стаите

Дума от четири букви ,с четири правописни грешки,и пак се разбира значението и! УФСЪ !!!

Винаги като видят тази никаквица с физиономия на ДАУН ме избива на бурен смях! Боже, отърви ни от тези нищожества!

Българския Бой Джорч. Абе на тая овца няма ли кой да й каже да си промени прическата.

Бъркаш! Защо избираш гнева пред смеха?

Те просто не могат да се поставят в кожата на русофилите! Аз изцяло ви разбирам и Ви подкрепям, аз самият ако бях русофил, направо щях да се гръмна!

О, повечето Българи не могат да се "поставят в кожата" на евроатлантици, които се колебаят относно пола си, одобряват педофилията и наркоманията, финансират укрофашисти и са съгласни да ги управляват прости мутри в комбинация с алчни башибозуци - накратко буци и шиши, против които скачахте преди месец два ! Явно колебаенето е основна черта на евроатлантиците - относно пола си, относно обещанията си, относно политическите си пристрастия ... да се прегършен с буци и шиши, само за да останеш във властта е доста грозно, но напълно евроатлантически издържано - нали мишУенце ?

Я как се оправи на Ицето настроението. И пръв приятел стана с ГЕРБ. Как омекна а какъв серт беше преди изборите. Скоро ще има пак избори, тогава ще видим кой кой е.

Сачева да каже за мафията и хора занимавали се с рекет, визирайки ГЕРБ и Борисов, както ги е говорела преди! Какви са насъбрали там само.

Христо Иванов прелива от щастие, пак е при своите от ГЕРБ, пак с радост ще изпълнява заповедите на мутрата.

Свиленски ли беше баджанака на президента?

Утре към 13.00 предстои във ВСС обезглавяването ( BEHEADING) на гл.прокурор Гешев! Веднага след като му отрежат главата, лично Боко- Мутрагеньо и Киро-харвсрфската мастия ще балсамират главата на Гешев и ще я положат в музея на Съдебната палата! А след това ще се прегърнат, целунат и взаимно...ИЗПЕРАТ! Новия гл.прокурор- послушко вече е набелязан...

Подкрепата на ДПС беше търсена - който е слушал записите на ППтата знае. Но и чадърчето над Бойко, а вече и Киро са опънати, пак както пак си обсъждаха ППтата... след това ще дойде нов прокурор и ше отмени искането на имунитета и цялото съдебно преследване.

не шундо проста , гласувахте за да пазите на шефа си гъза . Но той ще си го получи рано или късно и то от тия с които сега се е сдушил.

На тази Дебелата пача , баща и не беше ли Масон ? Масони , Соросоиди , НПО , ЛГТП и всякакви Боклуци , позволи Боку Тиквата да Управляват България ! Отвратихме от Политическата Мафия в България от Всякакъв Вид !