Демократите, кандидати за Белия дом, обвиниха Тръмп за масовите убийства

Омразата няма място в нашата страна, заяви обаче президентът. Убиецът от Охайо е застрелял и собствената си сестра

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че тоя е от демократите, обновете си новината.

няма свободно продаване на оръжие, освен на черния пазар, контролиран от избирателите на демократите. всеки, който иска легално да купи оръжие преминава през background check. оръжие не се продава на психично болни, домашни насилници и престъпници!

На оръжейните изложения никой не прави проверки.

Демократите контролиран пазара на оръжие на черно??? Ти сериозно ли или си тръмпанар, поклонник на алтернативната истина.

тия убийства само показват нуждата от сегрегация

Пий си хапчетата и не използвай думи, чието значение не знаеш.

АА и ЛА извършват множество единични криминални убийства и други престъпления, постепенно налагат собствената си култура(?) и завладяват територии. Лабилните и откровено луди УАСП реагират с масови демонстративни убийства. Война за територии.

Нормално е да го винят, останалите винят Меркел за тероризма над белите. А що се отнася до жертвите, вие пишете, че повечето са мексиканци, но не всички, дори сестра му е била убита от него. А повечето жертви са мексиканци, защото в щатата населението е такова. Какви да са жертвите скандинавци?? Но разбира се най- угодно им е да го изкарат расист и нацист, вместо просто един болен изрод.

Бъркаш двата щата.

9 часа, за да убива там, където е убивал. Тоест искал е да убива точно в Ел Пасо. Публикувал е и манифест, в който едно към едно са цитирани туитове на тръмп срещу мексиканската инвазия. А Тексас е бил мексиканска територия преди, така юе тези хора там си живеят от едно време в голямата си част.

Без да спрат свободната продажба на оръжия няма да спрат масовите убийства! А те не искат да спрат продажбата,защото милиардите са по важни от някакви си хора там...

я се скрий бе, като спреш продажбата честните хора ще станат беззащитни,а който е намислил ще намери нелегално оръжие и пак ще направи каквото е намислил. А защо не забраните и колите , много повече загиват от катастрофи, чети статистики, тъп галош.

това е стара мечта на либерастите демократи ама то е защото ги е страх че има оръжие в населението и ако нещо се издънят народа ще скочи с това оръжие и ще им се стъжни, другата главна цел е да смачкат бизнеса и спонсорите на републиканците тъй като те държат този бизнес и най голямата причина е да изкарат Тръмп виновен и да ударят по белите му привърженици та да спечелят те изборите догодина.Либерасти, сър, всичко е политика, не се впечатлявайте какво дрънкат демократските медии.

какво като забраниш оръжията, качва се в колата и подбира подред на улицата и ето ти 9 души утрепани, кара автобус и го блъска в стената, хиляди начини да утрепеш 15-20 човека и без оръжие, май забраната цели друго,а не да спаси хора, май искат да настройват хората срещу Тръмп, предизборни хитрости на демократите, всичките им кандидати вече ревнаха че Тръмп е виновен, аре не на нас либерастки номера.

Политиците в щатите отдавна са забравили що е политика. При тях всичко е въпрос на власт и его.

тези хора са откачени, те не знаят какво е да изпиеш литър водка на работното си място, да се закачаш с калинките, които си назначил за задоволяване на сексуалните си потребности.....е какво по хубаво от това....та кой ще си помисли да седне и да стреля при такъв благодат

Разни свирки в работно време са патент на белия дом, а ако визираш калинките в БГ-то, то друга работа.

Правилно го обвиняват хората. Даже според секретна информация Тръмп лично е взел пушкалото и е стрелял в тълпата, но тайните служби са го нагласили така, че да прехвърлят вината на друг.

Цитат от казано от Тръмп: "Той отбеляза, че и в двата случая нападението е било свързано с "психична болест". При Обама бяха приели, че психично болните нямат право на оръжие. При Тръмп го отмениха. Всеки луд имал право на оръжие! Иначе САЩ се управлява от лобита. Едно от тях е оръжейното.

пари и кариера на американците, винаги последствията са такива .....трагични!

те някога през седмицата сядали ли са на ракийка и салатка с приятели...освен един пиклив и фалшив пикник, те нямат и приятели даже!

болна и всички американци са психясали!

една успихната до ушите персона държи свещ. поредното попадение със снимковия материал.

Всичко си има граници! Не може 10 -тина милиона нелегални латиноси с години да щъкат из Щатите и това да се търпи до безкрайност! И що за лицемерие - всички уж мразят и плюят янките, пък милиони са се намърдали при тях! И колко мексиканци се самоизбиват за година в родината си Мексико - над 33 000 само за 2018 година! Аман от долно двуличие и дърто, омразно лицеммерие! Емигрантите станаха най-важни на света - навсякъде да ги посрещат и обгрижват!

не трябва да има забрана на оръжията в АМЕРИКА, нали за това са я нарекли....ДИВИЯ ЗАПАД!

Див запад са наричали, някои западни щати, вкоито е имало предимно проблеми с местното население. Например индианци ограбващи пощенските вагони на железниците, но и други простотии.

А дали не е виновна здравната реформа на Обама, дето уж трябваше да се погрижи за хората без здравна застраховка а на практика изхвърли още повече хора зад борда, включително и тези с психически и психологични проблеми...

Да бе, Обама е виновен. Я си пий хапчетата.

"Сенаторът от Върмонт Бърни Сандърс призова за повече ограничения на закупуването на военни оръжия..." Няма ден, в който някоя простотия да не ми усмихне деня. За това Ви чета с такова удоволствие. Но на въпроса: Та кои казвате са мирните оръжия? Гранатомет за разсаждане на бобови култури? Или минохвъргачка за пробиране на реколтата от картофи? Хора, МИСЛЕТЕ, като пишете или цитирате. Антипод на война е мир. Няма мирно оръжие. С всяко може да се воюва!!! А това, което сенаторът е искал да каже е свързано най-вероятно с ограничения при закупуване на автоматично и полуавтоматично оръжие - какъвто дебат от години се вихри в САЩ.

В случая са прави. За цивилни оръжията нямат автоматичен режим и калибъра е ограничен до 50-ти. За оръжие с автоматичен режим, ти трябва или бележка от доктора или трябва да работиш в структурите на военните. Калибър над 50-ти, на цивилни въобще не се полага, нито като боеприпас, нито като оръжие.

В САЩ ли живееш или в Бългаия? Защото това, което ми пишеш е вярно за България, но не е вярно за САЩ! Но това не е най-важното! Самата дума ОРЪЖИЕ е производна на война. Цивилните оръжия всъщност са 100% пригодни за война. Не само това, голяма част от оръдията на труда в близкото и по-далечно минало също са били пригодни за война - коси, сърпове, ковашки чукове и т.н. Аз казвам, че военно и оръжие е тафтология и ми е смешно. Това какво ти си разбрал - не ме интересува. Само до там се простира менталния ти хоризонт и ни най-малко не те обвинявам!

Но така го пишат в България, та се разбира погрешно. В индустрията с огнестрелни оръжия нещата ги разделят по калибър, предназначение и опции на service and commercial .

То понеже при демократите масови разстрели нямаше...

По скоро виновни са демократите. Те мъкнат паплач от всички клоааки на земята. Никой не се оставя да бъде унищожен без съпротива. Тръмп е прав за всичко което казва. Истината е просто истина. Друго няма значение

не е баш така. нас ни унищожават без съпротива

Това тръмпанарите по глупост ли ви избират или ви идва отвътре?

стрелбата у щатите ги възмущама, а по светъ ги устройва. бравос. американската армия убива секи ден по толкова и не гъкват.

Ако отидеш в някой американски форум или новинарски сайт ще разбереш колко са болни. Твърдят че така защитават държавите, съседни на тази с която те воюват. И после ти пишат "Бъди благодарен че ни ще ви пазим, когато някоч друга държава ви нападне". Имат чувството че са спасители на света.

Сега, като избиха толкова много мексиканци, Мексико паметник ли да им вдигне, от благодарност ? За кое да им благодарят съседните държави?

Явно точно това е била целта на "убийствата"... Колко са плоски и първосигнални краварите...

тия демократи са като нашето бсп - чрез малоумни обвинения поднасят победата на другия. На тръмп вторият мандат му е в кърпа вързан. Тоя път сигурно ще обвинят китайските хакери.

Не, техните демократи са като наште демократи, дано Тръмпи намине у нас да им набие чомберите както го прави в щатите! Демократите са напаст, и трябва да се научат кой командва парада

Не е за изключване вероятността самите демократи да подкокоросват психически нестабилни хора да правят тия групови разстрели . Тръмп е на път пак да спечели и те не се побират в кожите си, че той ще спре победният им до сега нео-либерален ред. Разломът сред американското общество е факт и само най-злостни врагове на САЩ като либерали-социалистите са способни на подобни мерзости. Факт е , че тези масови убийства особено се засилиха по време и след двата мандата на Обама, когато започнаха всички либерални изстъпления и подмяната на ценностите в обществото.

Да бе, да. Още малко и ще си повярват.