"Демократична България" с нови искания в 12 без 5, Петков и Василев на спешна среща

Формациите на Христо Иванов и Атанас Атанасов настояват за промени в споразумението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДБ пак въртят задкулисни игрички.

Основната цел на тези дерибеи е финансовата им изгода а не просперитета на България. Под вещото ръководство на Мавъра разпродадоха България за жълти стотинки, огладняха и сега неистово се стремят към кокъла. Първата им задача е да осакатят МВР за да не им пречи при краденето. На тях и на шайката на Прокопиев.

Жалки са с тия евтини номера

Типично детинско поведение от ДБ

Децата не са корумпирани, драги. Тоя, Ицето, нали беша министър при ББ. Да не си мислиш, че е в политиката за добруването на Кирчо и Кокорчо? Или, не дай, Боже, за добруването на народа български !!! С такива боклуци като него - винаги можем да очакваме ку... нски номера.

Явно тия хора хвърчат заради многото пари в джоба спечелени е с труд. Значи на България климата не е уред и че го упараим. Боил колвър шъ става тоя гьотфетен!

Труд -даге и дира

Ицо е подкупен като румънски циганин ! То е цялата им партийка е като корумпирана медуза, все с претенции и лигави !

Министерството на КРАСОТАТА! :-)))))

Само да не стане хафиф - форте !

бая народ са се вързали на "новината" :D

Номерата на ДБ край нямат. Все са недаволни нещо, но нека първо се загледат в изборния ти резултат.

Е, какво толкова, 2 депутати - 2 министерства, 120 депутати -120 министерства... все ще измислят за какво да са: за климата, за въздуха, за водата, за земята, за храната, за софрата и т.н.

Бивш министър на Бойко и ченге - какво изненадващо има...

Иванов и Атанасов пак започнаха с претенциите. ...

Сорсоидите сънуват министерски кресла и постове.

Бойко ще се върне на бял кон. Ще ривете за него.

Новите червени,ще се изпокарат,и от януари Оставка,Оставка....

Пак почнаха с номерата също като предния път. Курви с курви.

Баницатааааааааааааа!

Вицепремиер по климата! И аз искам - звучи ми като много горда и отговорна длъжност, като ... директор на водопад!

Или министър на океаните

Нали новите управляващи казаха, че ще ти на ново министерство за климата. Представям си каква сладка работа ще бъде за тези, които ще се вредят там. Аз предлагам министерството на транспорта да бъде разделено на : министерство на отиването и министерство на връщането!!! И това би било страшно хубаво работно място! Ако Кирето разбере за моето предложение ще искам да ми бъде платено. Ако бях в трудоспособна възраст щях да искам в едно от тия двете министерства.

Демократична България са партия която не държи на думата си. Да оставим настрана липсата на лоялност. Единственият им интерес е заграбване на повече власт. Те не се интересуват от хората които са ги избрали.

Пред камерите всички сговорчиви и културни и след това започнаха шантажите.

НА ВСИЧКИ НЕ СТАНА ЛИ ЯСНО!! Докато биволицата Корнелия се натиска за власт ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА ИМА!! ХОРАТА ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ НА УЛИЦАТА НАРОДА НЕ ИСКА ОТНОВО БСП И КОСТОВАТА ПИОНКА

Много са криви тия ДБ, няма да е лесно с тях в управлението. А и са такива фурнаджийски лопати...

Борислав Сандов е пишман еколог, който убива десетки хиляди българи с мръсен въздух. Според СЗО 15 хиляди българи умират годишно от мръсен въздух, от тях около 6 хиляди от мръсния въздух на ТЕЦовете. Ако АЕЦ Белене построена, щяха да бъдат спасени 120 хиляди човека за 20-те години през които ТЕЦовете ще работят. Но заради българомразци като пишман еколога Борислав Сандов АЕЦ Белене не беше построена и така Борислав Сандов се превръща в убиец на десетки хиляди българи с мръсен въздух. Може ли такъв човек да бъде министър на околната среда?

А после радиоактивните отпадъци колко хиляди ще убият? Или викаш какво те интересува след 100-1000 години какво ще стане

Отпадъците се заравят дълбоко в пустеещи земи и няма проблем. Да не говорим за новите технологии, позволяващи максималното използване на ядреното гориво и драстичното намаляване на отпадъците. Да те питам - какво става с отпадъците от изгорените въглища???

Тези не бяха ли пожелателни? ПП+ИТН+БСП нямат ли достатъчно депутати? Бийте им шута на тия фурнадьийски лопати - на слдващите избори заминават при Мая в Кюстендил.

Мая не я искаме в Кюстендил. Дръжте си я в София, където си я харесвате.

kalinvt

Сватба Сватба, сватба, сватба-та си продължава, и властта се утвърждава. Щуро се хоро буйно кръшно вие, пари много има, ще ги гепнем ние. И унесени, в захлас бебе спретнаха завчас. Ваня ще е то сега, ще работи в ДКК. И за гордост на бащата ще е вътре във нещата, ще раздава час по час ту на фирми, ту на нас. Сватба, сватба, сватба-та си продължава, и властта се утвърждава. Таз година сватба догодина брадва! Буре бело - от свата Бойко Рашков за сватбарите! От баба Мика Зайкова: целата пенсия!

Много оригинално! Искрено ме разсмяхте! Давам ви +

една дойна банка и теле и целата пенсия!

Тия от ДБ са ясни, та ясни. Те не искат да поемат отговорност за управление. Електоратът им се състои от служители. Няма значения колко ти е заплатата - може да ти е 20000лв. на месец, но щом е заплата не може да си на върха и да създаваш правила. Свикнал си да изпълняваш стратегии, измислени от друг. Те затова и натискат за държавни пари за дигитализация. Нямат мисленето как да създадеш продукт и да го наложиш в пазарни условия. Един овчар със стадо има повече понятие от пазарна икономика отколкото който и да е от ДБ. Никакво съобразяване с тези. Налага им условия силово и действаш.

Комунистическото лъжливи отроче май плаче за политическото Бунище,където му е отредено достойно местенце,при другаря Костов

Айдеее, пак се започна булгаристанския кънтри мурафет! Тея от ДБ и двамата изглеждат като дебили и вероятно са такива!... "Сетила се Мара да се побара!" А от КурНЕеЛИ, какво може да се очаква, освен извиване на ръце...

ааа 24 часа съобщили от източници в ДБ? Интересно...

в следващите избори при тези номера няма да влезнат в парламента

хахха.. кой се е съмнявал че Хр.Ив. ще направи същи номер на фурнаджийска лопата. Той така направи и със Слави. Тези от ДБ (Дебилни Б...) са таралеж в гащите. По-добре да не бяха влизали в НС.

И Бойко и Бойкикев трябва да ИЗЧЕЗНАТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКОТО НИ ПРОСТРАНСТВО за да тръгнат нещата по правилния път и да почнем да ставаме нормална държава!

е правилния път?

Явно Борисов е купил някой вожд от ДБ и сега бла бла.Нестабилна и подкупна коалиция е ДБ.

Спомняте ли ,че в 45;директно започнаха с постовете В 46-,то по средата, и отново разтуриха всичко Е, сега видяхте ли , че Славуна беше права Сега мравояда още по гадно заби нож в гъба на ПП Кирлив червен козел

Не може да се разбере защо ДБ постоянно се “оливат”, след като имат горчивия опит от изборите тази година. Най-напред тръгнаха добре, но в момента, в който трябваше да вземат правилните решения, започнаха да дават “заден”, да бавят нещата и въобще не стана ясно какво всъщност искат. Затова на третите избори изгубиха много гласове. Въпреки това, сега имат възможност да се поправят, да участват в управлението на страната, но в последния момент, пак същата работа. Изглежда ръководството на тази партия не може да скъса с теснопартийните си интереси, които в случая поставя над интересите на България. Това започва да избива на простотия, защото в днешно време да мислиш, че е възможно друго управление, освен коалиционно, си е пълна глупост. А като си в коалиция, трябва да си коректен и диалогичен, а не да се мъчиш да пробуташ съмнителните си партийни интереси.

Това е дилема само за костовистите от последния ден. За останалите няма драма няма изненада. Само вие дето нарцистично си слагахте постове че сте гласували за "сина на партията" сте изненадани а то е ясно че този няма да се обърне срещу цялата си рода до 3 коляно всички до един в служба на Русия.

Така наречената ДБ що си мисли, че ако успеят да разтурят нещата, следващите избори ще имат депутати. Просто ПП ще си направи абсолютно мнозинство и край с мечтите за НС. НИ сЪ наядохтИ! Айде пак трактори...

Пак номера

С ритане по кокалчетата няма да стане.

От мъжки курви, а и не само от мъжки, друго не може да се очаква.

Не знам дали са 'урви, ама 'урвенски номера правят.

Ако ДБ провалят правителството, на следващите избори няма да има ДБ.

Те нали затова драпат за постове! Щото може да е за последно.

Изненадва ли ви? И защо? Имате коалиция от множество партийки под мотото-всичко в името на властта. И се чудите защо не могат да се разберат кой какво да докопа от властта. Два пъти досега не го ли видяхте да ви трябваше и трети път. Пардон сега ще има и четвърти. Междувременно бюджет за новата година няма и няма и да има. Пари от Европа няма и няма и да има. А цените скачат всеки ден.

Ти искаш да те управлява дпс ли?

не забравяй че дпс управляваха заедно с бсп официално, пак са ти промили мозъка с телевизия и настройване тип нии сме най-готините и честните, всички други са врагове

Важното е че сега герб са с дпс

Знаеш ли к'во те ебе - ебе те това, че ГЕРБ не са с ДПС, а на теб много ти се иска да са.

са си от ДИР "журналисти" с админ права, които провокират в полза на Радев-Божков.

Хахаха Дир работят за Борисов Иначе защо ще триеят всичко което пишем против банкенската мутра

!!!

почнаха работа

???

Какво им е казал " фабриканта " Айде на нови избори през Март ! Не съм РОБот

Тези гноми от ДБ отново се опитват да прецакат нещата. Дано не успеят!

От тези ДБ нищо не зависи, Радев прецайва нещата в собствена угода.

Ти си мегамалоумно герберско копеле. И какво по-точно зависи от Радев точно в рози момент. Дай обяснение

Мн си свеж, сега ли застъпи на смяна, трольо? Това си е играта на Радев, той не иска правителство, за да управлява сам, еднолично, тебе, скъсан джоб.

Липсва ти логика глупако НЕ СМЕ ПРЕЗИДЕНСТСКА ДЪРЖАВА МАЛОУМНИКООООО

ДБ е пръчката на другарката Херо Мустафа. а и ДБ е проект на фаарона Прокопиев. от ДБ н и предлагат да сменим Пеевски с Прокопиев. това предлагат. не съм гласувал за ПП или за ГЕРБ, но при нови избори аз определено ще гласувам за ГЕРБ. при ГЕРБ е помия и свинщина. при новите е лайнярщина каквато нямаше дори при най голеимя крадец - Бойко. тия още не са спечелили и вече искат 4,5,8,10 министерства. такава алчност я намаше дори при Бойко милиардера от Банкя

Радев ще има проблеми… играем го приятел на САЩ, но подхлъзва Херо, а тя атакува чрез ДБ. Радев, тая игра не е за всеки. Направо се чудя как Боко устиска 12 години между САЩ и Русия. Сега почват ядовете за зеления чорап!

!!!

може би си го замислил като обида към "зеленият чорап", но това по скоро е обида е за България. отново бъдещето ни се решава не тук а в САЩ. вече 30 години нашето бъдеще се определя от американския посланик. за тези 30 години сме цъфнали и вързали - най бедни, най корумпирани, на първи места по смъртност съизмерими с държавите в Африка, последни места по свобода на словото..... да живее султан Херо Мустафа. да живеят интересите на САЩ.

А ти как го замисли? Като хвалба, че комунистите пак ще те ограбят? Правилно мислиш, хвали Раша и бий по САЩ! Май не знаеш вече, какво да мислиш, а?

Това се очакваше. Лакомниците и некадърниците от ДБ и БСП ще се опипат да торпилират споразумението с Продължаваме промяната. Но трябва да знаят, че с това ще забият последния пирон в собствените си ковчези. Това са никому ненужни и вредни сдружения, които честните хора ща изоставят завинаги.

Брей, честните хора ще се влеят в редиците на честния Радев, на честнуя Киро, на честния Асен и неговото Спецов! Ти да нямаш температура?

Хахахах

Ко сте се разпенили? Нали изчегъртахте Боко и сега сте доволни, здрави, свободни, с пълни джобове! Ко не ви харесва, нямате угодия! Живейте го тоя богат живот, карайте ги тия скъпи коли, тичайте до Малдивите ! Неблагодарници! На колене пред вожда Радев!

12 години Кой беше н власт Ма???

Що се нервиш, бе другарю? Що драскаш тука, вместо да пиеш коктейли на бора бора! Живота стартира от хубав по хубав, откакто нунчовците взеха властта. Би трябвало да си щастлив, а не гневен!