17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демократична българи ще влезе ли в парламента изобщо?Правят планове за управление с подкрепа около 6%!Това ако не е наглост незнам кое е!

додето беше министър ще не направи нищо?

И аз това се питам!Защо не отиде на Росенец да гони Доган когато беше министър?Росенец си беше там и Иванов имаше Многооо повече власт да свърши нещо ако наистина е искам.Защо отиде сега?Ами защото си вдигна рейтинга сред глупаците...Почти бяха забравили за ДБ хората преди да слезе с знамето наш Маджо Иванов и гордо да го развее!

Съа сигурност този план ще бъде осъществен от кметицата на Овча купел, срещу скромен хонорар. Пълна дупка са тези бивши седесари, реформатори и баш демократи доказали, че не знаят какво да реформират, как да реформират и защо да реформират. Само лапачката ги интересува!

За Христо неграмотния, който даже адвокат не можа да стане, мога да натиста само един "Делийт". Нещо повече не заслужава този посредствен ибрикчия. Ако има луди - да си го подкрепят.

"Македонско девойче, китка шарена" Лице от втори пол от македонското малцинство в България - Радан Кънев

АУТ, АУТ, АУТ!!!! "демократите", ка пъ не осъзнакте, че и вие сте като "комунистите"!!!! еврейски кибуци на Истината... в кавички! немате шансове, защото Реших! можете да ми слагате по милион минуси, с тоя ви "демократичен" "продукт" - нема да успеете, при това за хиляден, пореден път!!! :-)))

партията с най-много собствено-създадени измами не само в нета! и върла цензура! типичен байдънчок!!! :-))) дори да ме запалят на кладата техните евтини свещени простоти. не гласувам за тия гниещи за обществото процесници... но, но педерасан! :-)))

1989?

Тия не ми се мисли какво точно и как ще рестартират като нямат никакъв експертен капацитет. Толкова аматьорски е написано всичко, че няма и на къде повече. Само кухи фрази и обещания и все за големи заплати, но никой не казва от къде ще дойдат парите за това.

Някой помирише ли парламента, умира за да се върне в него.

Запознах се с програмата на ДБ. Честно казано, харесва ми. Точно това, което искам, но... няма тежест, ако ме разбирате какво искам да кажа. Не мога да гласувам за тях. Ако тяхната програма, така, както е написана, особено в раздел "Външна политика", е и програма на някоя партия с политическа тежест... би било чудесно! Не ми харесва Вожда... Съзирам двуличие и неискреност... Меркантилност, а не вътрешно убеждение.

Нямам вяра на празните предизборни обещание на Христо Иванов.

Радикална модернизация от дс електорат! Не може да бъде!

Христо е маше куче. С тежки увреждания. И Славчо го харесва Са, са, са, са. Абе Радка-пиратка си е той

Ристе, кога ще режем свинските уши на кметицата на Красно село. Ще правим ли протест там с ковчези, бесилки и чували за трупове. Фешън

Тези мутри много насериозно.са се взели. Маджо ли ще правят премиер. Смешни хора с едногънков електорат.

Тъпанарите искат да въведат почасово заплащане на труда и да отменят солидарната здравна система, като вкарат застрахователите - в зависимост от това за какво си се застраховал от такова ще се лекуваш, ако застрахователя ти плати разбира се. Както и още долни изпълнения срещу социалната защита на обикновените хора. Ходете ги прочетете и после стадото да ги вкара в парламента.

Тоя па смешник!

Бог да ни пази от вас и вашта либерастия !

Как човек да гласува за ДБ къто види ХР,Иванов този Изсключително нечистоплътен педал

Маджо, Прокопиев, Славчо Христов и Черепа са одобрили плана. Перфектен е за завръщане в лапачката!

Ще гласувам за партия, която обещае да отмени безумните Паспорти за жилища - чист рекет! Други желания нямам!

На търкалета!

Гаранции за политическата свобода, разделение на властите и отчетност на институциите Гаранции за политическа свобода може да има, ако има правогарантиращ ТриБунал. Власт се осъществява чрез своите функиии, не чрез разделението си. Хич ги няма авторите на тази логорея тук.

Това тоя от гумения Радецки ли е ?

Големите началници да намерят други напудрени и чисти лица и тях да ни пробутват. Това е нещо като едно време на Цяря дето щял за 800 дни да ви оправи, е оправи ви де. Тези са малко по-напудрени и по-на ниво, но пак са тарикати от класа, които изпълняват безропотно заповедите на големите началници. Да намерят нови напудрени на Средна възраст с интилигентно излъчване, завършили западни университети и с дар слово и нравствени физиономии и по-може да им се получи. На тези вече сме им събрали попарата. Въпреки това май са от по - малките злини защото само злини са наредени в топ 6 поне на смешните и изцяло зависими бг партийки от външни интереси и пари

С средната пенсия от 1000лв, избихте рибата.Имс редица глупости в тази програма писана за малоумни, предиизборно

Най-добре да гласуваш за обединени турци и патрЕоти. Плюс чалгаджията и и Курна.

За Демократична България понятието „човешки капитал“ означава способността на хората, заедно и поотделно, да произвеждат, от една страна, добавена икономическа стойност: пригодност за заетост, предприемачество, иновации, и от друга – добавена обществена стойност: граждански и културни компетентности, гарантиращи свободата, сигурността, правовия ред, равенството, справедливостта и стремежа към по-добро качество на живо Добавена икономическа стойност и добавена обществена стойност- ама че лиловизми. Добавена стойност е по същество принадена стойност която не се отнася за депутатите, защото те са консуматори на добавена стойност.

Да замеряш с камъни и яйца сградите е правов ред. Знаем ги тези.

Герберската паплач умира от страх да не станем нормална държава, затова побесняват под всяка статия за ДБ.

А бе просто ДБ са същите бе. Защо никой не си задава въпроса от какво се издържат например. Това са накрали се измекяри от СДС, боклуци на хранилка при негерберските олигарси и отрочета на комунистическата върхушка като Хр. Иванов.

Маджо така каза

Единствения план на тези мишки е с какво ще се занимават след изборите.

Капута си е капут ...тоя гнусляр е жалък нещастник. Няма да влезе в парламента.

Викам важното е на майка ти да й влиза... Резко. И надълбоко.

Не обиждай човека бе Педераст въшлив

А дебелян и доган, вкарват ли ти го, бедняк платен?

Колкото и да не им се иска на тролчетата и патрЕотите неандерталци - Демократична България е промяната, която идва и която ще даде надежда и шанс на следващите поколения. Успех!

Не е до промяна в държавата, трябва ни промяна в хората! Но никой от политиците не смее да каже това, защото няма да се хареса на електората.

Дирници, много дълго ги държите тези нищожества в сайта си. Нали не е случайно.

Сектата ДБ, водена от потомствения болшевик Ристьо, с гуро Костов... Крайно леви национални предатели, претендиращи за десни. Как се връзва крайният либерализъм с дясното, което по дефиниция е консервативно? Какво консервативно има в Истанбулската конвенция и какво дясно в ДБ? Дясна политика ли е нацианалният нихилизъм и капитулацията пред Сев. Патагония?

да не гласуваш за боце при такава упузиция

ТИя това от интернет ли го свалиха или някой петокласник им го написа?

ах манифест

В тая партия са най-грозните физически хора! Повръща ми се, като им видя физиономиите.

манифести и без все ще сте 3-4-5%

Наведени йесмени!

Сигурно Маджо е съставил плана:-)))

се объркахте бе, не на Христо Иванов, а на Борисов чертае плановете Маджо! Абе вие що не слушате, като ви говорят наставниците герберски, така утре може да дадете крадените пари от чекмеджето не където трябва!

В нет-а има снимки на Буци с Маджо;) - търсих на Христо Иванов и не намерих...

И Костов ли ще е онлайн?

С помощта на Божков и Маджо ще цъфнем

абе мангъров нали беше ваш кадър, как сега е в АБВ да не би и ти и АБВ да рапортувате н аедни и същи шефове. Пионка ли си ?

и 30 милиарда от ЕС в джоба!!! знаем ги тези неща нали сте от едно котило на доноснци и наследствени комунисти

Пинокио Бойкикиев изглежда по-добре с маска да му скрие дългият и крив клюн!

Що пише непрекъснато да тия и Мария Бакалова? Това да не е станал либерастки сайт? Ако е спирам да го чета.

Има нещо гнило! Хората не припознават ДБ за реформаторска партия и и нямат доверие. Внедрени агенти за разбиване на дясното са Радан Кънев и Христо Бойкикин. Преди 4 години оставиха 300 000 души без представителство в парламента. Затова сега ще вземат не повече от 5-6 процента на изборите. Трагични са!

що така се едно слушам дралевския лаборант?

Да не си е купил къща в Барселона

На мен ми е достатъчно, че Местан призовава привържениците си (турски ислямисти) да гласуват за ДъЕбъ.

На първо място обешават тревичка за всички наркомани без пари.

Плановете на ДБ не струват, а и винаги са свързани с това те да се облагодетелстват.

Чел си ги?

Не му обръщай внимание, САЩ говори за корупцията, ЕП прие специална декларация за България и корупцията, ние всеки ден се наслаждаваме на стотиците тонове отпадъци вкарани и изгаряни на територията на България благодарение на ГЕРБ, маса градове останаха без вода, здравеопазването няма какво да го коментираме, но те коментират демократична България. Не се впрягай на некадърни болшевишки комуняги които никой не уважава а техните мизерии ще се чистят с десетилетия.