"Демократична България" подаде жалба с електронен подпис в съда срещу отказа на РИК да впише листата

В нея са посочени и нарушенията на всички закони и регламенти, които се отнасят за използването и валидността на квалифицирания електронен подпис

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лигава работа волен и 1 куп отрепки можаха да се регистрират а вие се опитвате да правите кампания от вашите грешки

В Административното правило има принцип, че разрешено е това действие, което е изрично разрешено!

"- Абе тия луди ли са, че не признават електронния подпис. " Пази Бпже, сляпо да прогледне. За такива неграмотни да кажат: Когато САЩ пищяха, че Москва избрала Тръмп за президент с какво го избраха: а/ с електронни подписи или; б/ чували с рубли. Кажете "умници"?!

очакваме 43 минуса от отрепката на дб и циганина .крадец на дребно на бга-балкани от драгалевци... драгалевси лаб, дето има една, ваксинирана от цензура дума... .

умните, младите и красивите педали се оплакали на мама урси... т.е. на бащицата махно. . ми оплаквайте си се, че няма дори и циганка след заплащане да ви оплаква и след смъртта ви, скорошна, педи от дб. и цензурата ви неграмотнеска... . дб - дебилите на бай-дън- .

С тези си действия ДБ ме заплениха и спечелиха! Буахахаха

Христо си прави предизборна реклама защото не е силен по идеите. Прилича на Волен абе лигава работа!

глупости

Пълна глупост на ЦИК. В БГ още действа правилото - всичко е забрането, освен ако изрично не е разрешено. Скоро няма да се оправи тази държава. От отказа никоя партия няма директна облага, а цик сега прави реклама на ДБ. Накрая ще са принудени да ги вкарат в листата, или да правят нови избори в областта.

Борисов веднага да заеме позиция в подкрепа на протеста. Ако от неговите хора са направили проблем да ги чисти. Цифровия подпис спестява време и разходи на администрацията и гражданите.

Какви са тези глупости :)

КараДгД, а Пеевскидгл.

ВЪН от парламента, всички софийски педерази- дъртофелници с МАСКИ !! Тоя на снимката, ако мисли да ходи с маска и да принуждва хората да КУПУВАТ и да носят маски, да НЕ ни занимава. ВЪН от парламента !!!

Много си прост. В Парламента няма никой

Пак мравки, че руча мравояда.

Абе тия луди ли са, че не признават електронния подпис. Туй все едно в аптека или ковид лаборатория да не признават банковите карти. То не че ЛинаМалина имат ПОС терминали. Ама ние в тях не ходим да се ковидясваме зорна.

Пробвай при марешки с кредитна карта и половината лаборатории също не взимат карти хаха

Е с к'во да го подадат? Той Лодкьо (Мравояда) докато беше правосъден министър нали инаше скандал, че ползвал два- три подписа (не електронни), абе умнокрасив грантояд от класа.

Наистина си се натровил с гъби явно....та какъвто и да е лекар вече не може да ти помогне.

Някой просто лъже. ДБ няколко дни вече мажат и сменят версиите. Сега пък били дали флашката в 16:15. В същото време една дузина членове на РИК от всички партии, още повече при мнозинство на "партиите на промяната" (каквото и да означава това) твърдят, че флашката е представена след работно време. Чак такава конспирация срещу ДБ няма как да бъде организирана. Просто са направили грешка и ги е срам да си признаят.

Не съм им фен на ДъБилите, но в случая са прави!

https://usl.sofia.bg/ePortal/resources/Instructions%20for%20using%20digital%20signature.pdf