„Демократична България” първа одобри коалиционното споразумение

Членовете на парламентарната група ще гласуват "за" предложените министър-председател, структура и състав на Министерски съвет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герберските тролове съвсем изтрещяха. Извод - нещата вървят в правилна посока.

Не мога да повярвам. Тези двамата да се махат. Христо е святов име и този гном не може да го носи. А на Вас, А, настас вече го помолихме да се махне, а той продължава да се бута в групата. Крайно време е да не е у нас този А настас. Разкарай се веднага. Ако не се корегират, веднага, няма да влезете в парламента повече. Спираме, Ви от екрана, до момента, до който не застанат достойни хора. Болно е на всички, които, Ви подкрепиха. А тези, които не, Ви подкрепиха, май излязоха прави

Тия ужким десни а реално леви либерасти са готови за парче от баницата и майките си да развържат на магистралата ... Не с комунягите ами със Сатаната са готови да се съешават ... Отврат - ще повърна ....

Бойко Борисов: От прехода и до сега АЗ най много си крада ! Изберете си ме пак за да има в чекмеджето ! Щрак! Щрак !

явно са най-изгладнелите ;) юруш на кокалчетата ! Продай България с Продължаваме Подмената на Промяната с и т.н ведно с БСП в нокдаун чудно добра комбинация от слуги на САЩ и Великобритания

Съгласно коалиционното споразумение, само Кирчо може да бърка на жените под полите, и само Кокорч8 на мъжете в дюкяните.

Тези измекяри и с дявола ше се съюзят, само за да са във властта... Пфууу, особено този дебел шопар Христо Иванов, който лъщи от мас... и вони отдалеч...

е как не!ако не сега,на следващи избори са при майчето....А бойкокев не обича да работи друго,освен на държавна хранилка!

И това доживяхме, Христо Иванов да се прегръща и целува с Корнелия Нинова, интересно дали и бърка под полата.

Не сте искали постове във властта?Мишоци долни.

ВСИЧКИ ВЕЧЕ РАЗБРАХА, ЧЕ ЛОДКАРСКИТЕ ИЗПЪЛНЕНИНЯ НА ТАТАРИНЪТ С ВИД НА ПИТЕКАНТРОП ХРИСТО ОТ ДАЙ-БГ, СА ДОБРЕ ИЗИГРАН ТЕАТЪР И, ЧЕ ДАЙ-БГ СА ЧЕРВЕНИ ! ТО ИЗОБЩО ИМА ЛИ ПОНЕ ЕДНА СИНЯ ПАРТИЙКА В ПАРЛАМАТА, СЕ ПИТАМ ?? ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ И ГЕРБ СА ЧЕРВЕНИ... МАЙ НЯМА! Е ТО ЗАТОВА 70% ТВЪРДО НЕ ГЛАСУВАТ ОТ 15 ГОДИНИ, ЗАЩОТО СА СИНИ, ЛЕВИ ДЕМОКРАТИ, И НЯМА КОЙ ДА ПРЕДСТАВЛЯВА ИНТЕРЕСИТЕ ИМ!

Тези двамата, нали си бяха подали оставката. Какво още правят тук?

На мравояда, вече мравки не му се ядат. Затова бърза, да хване кокала за главен прокурор на Републиката. Поздравления от Маджо.

Е няма как да си толкова прост, та да си гласувал за тия.

Има, виж минусите.

Да България отдавна стана на Мада България и сега вече официално се засра в тази позиция та и децата в детската градина не мое се объркат.

Са забележително тъпи , сигурно е че Боко ще бъде забравен постепенно,но ДБ с тоя ход ще ги помнят дълго.

Искат единствено пари И да угодят на арестуваните олигарси

Нъл тъй ице

Народното парлама ми прилича на ония дет влизат в банка да крадът а третите ги чакат отвън да ги оберат докато крадците излизат от банката виме траекторията ти пое по друг път но ти бавно ще го разбереш СБОГОМ! И не ме връщайте тук и където и дае само жена може да ме задържи!

те тея мноо гладни бре.... одобряват каквото и да е, щото 4 години кокал ще глозгат... а и колко заеми има да връщат... дубайската банка си иска инвестицията :) айде да е 'аирлия, да позагладите косъма, особено онзи дребния "генерал" с подпухналите злобни очички :)

Нали тъй гъЗпада ляво-десни, розови , пембени, зелени и пр. умно-красива изчет? Да се хванем за вимето , а идеите са за глупаци както речее Киро Ментата

Срамно, най- срамно, долно, най- долно падение, гущер, влечуго влачещо се по корем, в това се превърна големия демократ и пазител на "десните" идеи- левия защитник Христо Иванов. Пардон, пропуснах новата мантра: Не сме дошли да вземаме , а да връщаме,...! Какво можеш да повърнеш бе Христо, нова демокрация ли?- та ти явно не знаеш смисъла на това понятие. Жалко!

Е, значи правителство ще има. Усети се Дееебааа БГ, че това е последния влак, както и за ИТН особено. Останалите са ясни.

Имам рентгево око за Комуняги.Тия са 100% такива.

Отцепродавци.

Ама тия двамата от снимката са никои. Още през 2020 година е и изминал мандата им. Те нямат право да представляват партиите си. Ама подават оставка? Че те са никои за да я подават. Те вече са е подали. Само в България може хора да представляват партия като е шзминал мандатът им.

Абе Ристе толкова ли си огладнел ?

Капути

тия са най гладните

Поздравявам Ицката и Насе за решителния избор. Заедно можем да си върнем държавата.

Сте

Това е последния мравуняк, който е пълен за четри години напред. Ако го изпуснат мравояда, че яде уйеве.

адмирации . пак лош ден за Краля-слънце. Утре Рашков ке хване Съдията-беглец с куфаро

Има си хас да не бързат ! Това е последният им шанс.

Мравоядът за последно помирисва власт, после ще се моли на Харвардските шмекери да го приютят заедно с онзи плондер, с гнома и с онази джендърка, че то комай вече не са останали и един файтон хора, които да гласуват за тях.

Тези са цоциалисти,даже по-лошо.

Дадоха дупето Сега да се поцелуват с бсп ха ха ха Отврат

Може и да има някакви идеи, но като гледам един некадърен юрист, който дори няма стаж като такъв и на когото дадоха възможност да стане министър на правосъдието, който въведе "реформи" и то недъгави. На второ място да виждам отвратителния гном, специалист по подслушване, приличащ досущ на дамаджаната, никога жаме!

Йода е готин има свръхсили може да вдигне Бойко със Силата

СРАМ!!!! КАК МОЖЕ! Десните от ДСБ ще управлят с БСП!!! Това вече НЕ Е НОРМАЛНО!!!

Срам за десницата. Съжалявам, че глсуеах за Вас г-Иванов и се извинявам на покойния си баща и хилядите като него, обрулени от железния юмрук на ДС.-чудовището,създадено от БКП. По-добре да имаше нови избори, отколкото съюз с БСП. Ситуацията-"нови избори" нито е толкова страшна, нито непозната като явление в ЕС. Жалко.. Предадихте ни-Вие и ДСБ!

Първа го окендза и първа го одобри

Даниел Митов към "Демократична България": С какво Станислав Трифонов е по-добър партньор? Бавно и мъчително ще си дадете сметка, че сте се превърнали в слуги на това, от което най-много се страхувате, заяви зам.-председателят на ГЕРБ "Въпросът, който все по тежко стои пред "Демократична България" е: не направихте ли гибелна грешка, когато нарекохте коалицията ГЕРБ-СДС токсична и отказахте да водите разговори с нас. Днес започвате да берете плодовете на това решение и трябва да обясните на избирателите си, с какво Станислав Трифонов е по-добър партньор" - това написа във Фейсбук заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов. "Твърдяхте, че Борисов действа авторитарно - вероятно Трифонов показва плурализъм и демократичност. Обвинявахте ни в задкулисие и непрозрачност - предполагам сте възхитени от публичния и прозрачен начин, по който ИТН съставя правителството си. Атакувахте ни за договорки с ДПС - радвам се, че не откривате такива у Трифонов. Упреквахте ни за отношението ни към медиите - сега явно намирате отношението на лидерите на ИТН за възпитано и европейско. И още, и още", допълни Митов. "Ще минат дни, седмици, месеци и Вие бавно и мъчително ще си дадете сметка, че сте се превърнали в слуги на това, от което най-много се страхувате. Побързайте с изводите, защото може да се окаже, че път назад вече няма", подчерта номинираният за премиер в проектокабинета на ГЕРБ след изборите на 4 април.

Рашков рашков рашков! ДС ДС ДС! БКП БКП БКП! ... айде толкова с синята идея. От тук нататък подаръчни торбички!

Не не може повече клес да поема .

Та на тия и косми от дедов да им дадеш пак са съгласни.

ДБ е готова на всичко защото знае, че в следващия парламент няма да ги има. Никой не обича предателите на синята идея и ренегатите!

жалки гладници! губят все повече на изборите, уж оставки подадоха, а са първи за кокала некадърниците

Вярвам само на Демократична България

Остана единствен да им вярваш!

Страшен цирк е всичко! В предпоследния парламент ги даваха по телевизията как сладко си гукат Христо Иванов с Мая Манолова в една стаичка в Народното Събрание на едно диванче. Бойкикиния уж скача срещу Пеевски и в същото втеме се гушкат с Майчето, която предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС! Много долни и лицемерни същества. Народа обаче започва да се осъзнава, че целия този цирк беше активно мероприятие да се дискредетира ГЕРБ-СДС , за да може тези да захапят кокала. Хората започват с носталгия да си спомнят управлението при Борисов! Дотогава обаче тези партийки ще счупят държавата.

така. Спомени, носталгия. Всеки разгръща албумчетата с ликовете на нашите ръководители и подсмърча под юргана.

За съжаление, на следващите избори тази партия ще последва пътя на Мая Манолова...

какво лошо има най-после да има превителство? Предпочитам по-смирени хора, винаги са по- красиви от плюещи агресивни - независимо от цвета.

Кои са тези смирени? Изобщо и въобще има ли такива? Ако питате мен, няма такива.

Знаят, че влизат в коалиция с различни идеологии, но подписват хората. Както ние, отиваме в работен колектив с много различни хора и подаваме ръка, а не се бием помежду си.