"Демократична България" - където жените променят съдбата на страната

Десет дами са водачи на листи на обединението на ДСБ и "Да, България", а още 13 държат вторите места

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Дамите" имат остра нужда от диетолог, пластичен хирург и моден съветник. Поне да се бяха облекли прилично, а то.....продавачките на женския пазар в София изглеждат по-добре от тях. От снимката личи принципът "от кол и въже".

Тези лесбийки ще ни разкажат играта. Педалът Асен Василев не ни стигна, та сега и тези мъжемразки.

Как ли е намирисвало на кисело на тази среща, ха си минал там ха ти е залютяло на очите, подобна хигиена е срам за българската жена

Всичките жени с панталони! Майко мила! Пък на една панталона дори е с разкопчан дюкян...

Как не ви е срам да показвате провлените си политици.Най вече тая простакеса Надежда Йорданова.

Все си мислех, че българките са хубави и умни жени. Да но......

Демонична България, партия на курви и педераси.

са тръгнали тия, нямат бъдеще!

Моите уважения, но жените в политиката в световната история се броят на пръсти. Жана Д'Арк, Екатерина Велика, Кралица Виктория, Индира Ганди, Беназир Бхуто, Маргарет Тачър и Н.В. Елизабет II. Жените действат емоционално, а не рационално. Жена, добър военачалник, шофьор, шахматист, режисьор са изключения. Всички виждаме фарсът на Урсула, на Тереза Змей, на Кристалинка...Не се обиждайте жени, но за политици не ставате. Има една много хубава книга от Робер Мерл-"Добре охранявани мъже". От преди 40 години. Пророческа. Съветвам да я намерите и прочетете. Беше издаде у нас през 1983г. в библиотека "Галактика".

Никога за ДБ!

Абе ние курви ЗА бърдак ли ще избираме или депутати

Не одобрявам лидерите на тази партия, и тримата.

Кметицата на Красно село, тази мърла, влиза ли в екипа?

ДБ, какъв е този сексизъм от вас? Това ли са ви демократичните ценности? В управлението трябва да участват способни хора -- билли те жени, мъже, интерсексуални, трансполови, гей, мей или някакви други. Не ме интересува личният живот на тези хора, доколкото е в рамките на закона и морала. Нито от какъв пол и с каква ориентация са. Нито с какви дрехи се обличат и как си променят външния вид, стига да не е грозно и неприлично. Искам да чуя какво знаят, какво могат и какво е виждането им за бъдещето на България. И да имат волята и силата да го направят. Иначе тази ваша пропаганда ми напомня на глупостите за квоти по някакъв формален белег -- каквито се опитват да наложат безименни еврочиновници. Ако сте го преписали от тях, да знаете, че сте в голяма грешка! Не спечелихте жените (както си мислите...) и отблъснахте доста избиратели с ум и разум в главите си. След тази глупава изява няма да гласувам за вас, защото иначе ще си мисля, че кавото и да постигна, то ще е заради пола, а не заради способностите ми. Това е унизително и омерзително! Поне да бяхте попитали по-умни съветници какъв ще е ефектът... Но пък така става по-ясно кои и кави сте вие наистина! Във всеки случай, няма нищо ,,дясно" в тези типично левичарски изяви. Вземаш кой да е български ,,демократ", поизтъркваш му евроатлантическото лустро -- и отдолу лъсва комуниостическата петолъчка...

Америка за България

на страната? Като се огледа човек как се е променена съдбата на страната и се чудиш да плачеш ли или да се смееш. По-интересно е как гледат на факта да се дават милиарди за да се убиват мирни граждани и на някой да му е зле, милиарди, които едва ли биха се дали за подобряване на живота, където и да е.

Овцата Надка и Антоанета Цонева са най-голямата антиреклама на ДейБъ.

ако всички са прости колкото кухата Надка,която дори беше министърка,то големи промени очакват България,няма що

Хайде няма нужда! На жената мястото ѝ е в кухнята и да гледа децата, в политиката, а и на други места, се видя, че жените не стават за НИЩО! Една такава "жена", в момента рзсипва ЕС - урсуса лайнен!

стават стават... това дето една жена или на две им роди пилешкия мозък, цяла армия от мъже боклуци не може да измисли. Толкова са прости, нагли и глупави, че даже не го осъзнават. И това ясно си личи, дето жена управлява всичко си ебава мамата. Примери бол..

Полово неутрални е модерно сега на Запад откъдето ви наливат мозъка, веднага да се поправите

Страшна идея! Дай да рекламираме жените като че партията е съставена само от тях и поради това може да се очаква нещо повече. "Не е случайно, че все повече водещи компании по света назначават жени на водещи ръководни позиции" Швеция беше нацията с най-ниска престъпност. До ниво че такава почти няма! И след като се заформи управление съставено само и единствено от жени до сега страната е най-опасната за живот от която и да било нация в съюза. Никога няма да знаеш дали някой няма да те изнасили на улицата или директно да те заколи поради абсурдни причини. В момента все повече жени се назначават не заради опита им или идеите им, а поради европески политики задължаващи големите компании да назначават повече жени, инвалиди и обратни. В името на разнообразието се прави това с идеята да стигне до 50% от хората в компаниите да са жени. И се изисква не само да се назначават повече от групите за различните постове, но и специално на ръководни постове. Британското ББС което има своя национална телевизия има на ръководен пост чернокожа жена. Тя работи само по три дни в седмицата и взима повече от десет човека взети заедно! Защо я има ли? Поради изискванията да имат повече хора от категорията малцинства в занаята.

В бордовете на големите компании задължително 40% жени и останалите - мъже. Няна не искам. Няма недей. ЗАПОВЕД. Това е причината, а не че жените са по-компетентни или по-умни.

В курвите е нашата сила...

ЛГБТ не са жени.

До тъпата пача Н .Йорданова още 10-на жрици на любовта бърдак стягат ДБ като прибавят и Ристо нечистоплътния педал става супер бърдак от лешасали буклуци

Явно мъжете в тази кочина са свършили и жените запълват вакуума. Сега поне ще е в сила израза "Нов бардак със стари депутатки не става"

Ристето и Гнома са доказани меки китки

Няма да гласувам за американски подлоги

То пък..., едни жени...

Коври госпожо са това