"Демократична България" атакува АЕЦ "Белене" в Брюксел

Убеден съм, че EK ще следи много внимателно всичко, свързано с развитието на този проект, каза Светослав Малинов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този не беше ли от Царската партя, когато канадците се възмутиха от исканите комисионни и направиха Румънската АЕЦ срещу "страшно" земетръсния район Белене? Идват европейски избори и много се надявам и този, като не стане пак евродепутат да му намира работа ЕК някъде в Африка, като на мадам Кунева. Та помнете Демократична България и нито един глас за такива, там май е и Мартин Заимов. Тях ги хранят фотоволтаиците, затова ни е скъп тока, а и не стига при много студено.

Stan Stan

Въпросите за сеизмичната обстановка на една централа не се решават на политическо ниво. Това е смешно и опасно. Решават се от МАГАТЕ. А тя отдавна е дала одобрение за проекта.

Тия на Иван Костов пасмината, до един са национални предатели , разориха икономиката , събориха заводите и ни върнаха 50 години назад!Не им стига и продължават да продължават!

Защо всички демократи са яростно против всеки икономически проект който би донесъл ползи за България?

Stan Stan

Това е смисълът на техния живот и източникът на тяхното препитание.

Обикновено тези стратегически за страната задачи се коментират от първосигнални политици без елементарни опити за анализ. В тази връзка ще спомена следните въпроси, които трябва да получат отговори. Те са свързани с предизвикателствата на развитието.: 1.Ако българската икономика се върне на нивото преди промените, какво потребление на енергия ще бъде необходимо?! 2. Ако нови 40% процента от обитаваните жилища се оборудват с климатици, дори да ги ползват само през лятото, разхода на енергия е огромен. Именно климатиците преди години сринаха енергийната система в Гърция през лятото. 3 Навлизането на електромобилите и други ел. транспортни средства с автономно(батерийно) захранване е неотменимо бъдеще. Зарядните станции ще се нуждаят денонощно също от значителен обем ел. енергия.Да не говорим за отоплението на ток през зимата. В този ред на мисли могат да се посочат още примери. Така, че тези господа, който се опитват в правилно и целенасочено говорене пред медийте, че нямаме нужда от нови енергоизточници, дълбоко грешат. Времето ще покаже тяхните "ялови"изявления!!!

Като начало предлагам на тези виещите седерасти и бесни десни тока да им се начислява изцяло и само по цената на закупуване на ток от фотоволтаици! Да започнат да живеят чисто и отговорно и тогава да им публикуват мненията. А когато е сумрачно, като днес или тъмно и не се произвежда ток от фотоволтаика да им спират подаването! Нека си купят и юпс-и да видят къде се.ат гладните!

господа "демократи". Ако продължавате с тези предателства, Парламента още дълго ще го гледате през крив Макрон.

В България всички "политици" са компетентни на темата СУДЖУК.

знае ли ,че румънската АЕЦ"черна вода" е по близко до Вранча?

Не и не го интересува! На него му плащат да бибитка само против Беляне.

Stan Stan

АЕЦ Черна вода-Вранча 188 км, АЕЦ-Белене-Вранча - 274 км

Едно време най-мръсната гад бяха активните комсомолци-натегачи, които за кариера в комсомола продаваха майка си и баща си. Защо го пиша това. Ами защото ако ме питат как изглеждаха тези сладури, веднага ще отговоря - вижте Светослав Малинов и Мартин Димитров, на визия и лаф го докарват на 100%.

"...възможността за европейска защита срещу... България е голяма. Браво, Малинов!

що се не скриете тези от партията на Костов, вече й забравих името. Костов ви избра, Костов и сега командва там. Не може човек, който ни докара на главата политици като Корнелия Нинова, Христо Бисеров - измъкнал се от правосъдието и Йордан Цонев, та тези хора заемаха най-високи постове при него, сега заради тях сме в това незавидно положение.

Нито са демократи, нито са българи. Обикновени туркофили, наследници на предателите от турското робство! Наследници на тези предатели, които предадоха Левски, Ботев, които предадоха организацията на Априлското въстание, наследници на онези предатели слугували на турците в издевателствата над българите. Наследници са на предателите, които организираха и реализираха две национални катастрофи в България! Сега отново са започнали война срещу България, така както я започнаха през 1991 г.

"Демократична България" атакува АЕЦ "Белене" в Брюксел.............ТЕЗИ ГЛИСТИ ЩО НЕ ХОДЯТ ЗА ....РИБА ????????????

Да забранят каквито и да е фирми организации да пращат каквито и да е писма възражения против страната Да ги заличат като партия те и без това са 20 човека

Предлагам на "Демократична" АНТИБългария да приложи в сигнала до Брюксел прелюбопитна имейл комуникация, свързана с "Белене": Бившият външен министър Николай Младенов рапортувал на САЩ за спирането на АЕЦ "Белене" 11536 | 5 юли 2016 | 15:44 Изтеклата имейл комуникация относно България е между Джейк Съливан, зам.-шеф на кабинета на Клинтън, и самата Хилъри от 28 март 2012 г. На същата дата българските власти решават да прекратят проекта Бившият външен министър Николай Младенов е рапортувал на Държавния департамент на САЩ във връзка със спирането на проекта АЕЦ "Белене". Това става ясно от изтекли имейли на бившия държавен секретар на САЩ Хилъри Клинтън, публикувани от сайта "Уикилийкс", предаде Хаштаг-BG. Изтеклата имейл комуникация относно България е между Джейк Съливан, зам.-шеф на кабинета на Клинтън, и самата Хилъри Клинтън от 28 март 2012 г. На същата дата българските власти решават да прекратят проекта за АЕЦ "Белене". В писмото Съливан препраща информация от Ричард Морнингстар, който по онова време е специален пратеник на Държавния департамент по въпросите на енергетиката в евразийския регион. При препращането към Хилъри Клинтън Съливан пише: "Не лоша работа". Ето и имейлът на Морнингстар до Съливан, който впоследствие стига до Клинтън: "Уважаема г-жо Държавен секретар, В момента съм в Атина по време на натоварено пътуване до Брюксел, Рим, Атина и Анкара. Исках да Ви информирам, че получих обаждане преди малко от българския външен министър Младенов, който се обади, за да ме информира, че България току-що е обявила решението си да спре проекта "Белене" с Русия. Това беше основна тема на дискусията по време на визитата Ви в София. Той каза, че Русия е кооперативна. България ще вземе във владение един от реакторите, който вече е завършен и ще го инсталира на площадката в Козлодуй. "Уестингхаус" си говори с българите за развитието на проект в Козлодуй чрез използването на руски реактор. С уважение, Дик" Информацията стана публична, след като порталът "Уикилийкс" публикува 1258 имейла на Клинтън, които са изтекли през личния й компютър, който тя е ползвала за служебни цели. По това нерегламентирано използване на личен имейл-сървър е повод за сериозно разследване Отвъд океана, като вчера ФБР за пореден път привика Клинтън и я подложи на няколкочасов разпит. Хилъри Клинтън пристигна на посещение в България в началото на февруари 2012 г. Тогава тя се срещна с министър-председателя Бойко Борисов, президента Росен Плевнелиев и редица български министри, сред които и Николай Младенов, който тогава я посрещна на летище "София". След края на мандата на първото правителство на Борисов, Младенов е назначен за специален пратеник на ООН в Ирак.

Тези глупаци дори не си заслужава да бъдат наплюти ! А коментирани - въобще !

Либерало-демократи-мракобеси превърнали живот в БГ в бразилски сериал.

Иван Костов вложи много сърце и дух за да работи срещу България, уж по политически причини , а то за да си напълни джоба !Сега последователите му и те напъват да заравят милиарди евра в гьола , да не допускат нещо да заработи ....сакън!

Това не е ли признание, че ЕС ни се меси във вътрешните работи ? Че не сме суверенни ?

Какво могат да атакуват тези сини самозванконци и некадърници ? Имат ли си понятие за какво става дума, освен че АЕЦ ще се строи с руско участие ? Това ги стресира до крайна степен и отприщва простотиите и идиотщините им ...

Германците имали нужда от повече електроцентрали откакто започнаха да навлизат електромобилите. Значи който казва че ние няма да имаме такава нужда въобще не иска и не планира да гоним запада.

Американските централи са в опасност - могат да станат излишни. А няма ли ги американците няма ни демокрация ни демокрани .Лошо за демократите.

Св. Малинов, ПОЛИТОЛОГ: "Ще задвижим процедурата за декларация срещу АЕЦ "Белене" с оглед на сеизмичната опасност". Б. Манчев, ИНЖЕНЕР: "За сеизмичността на площадката на проекта АЕЦ "Белене" са направени редица анализи и то много пъти през годините. Извършвани са както от вътрешни, така и от външни експерти. И всички те са доказали безопасността на площадката на АЕЦ "Белене". Не забравяйте, че по проект там има и баластова възглавница под реакторите, което е допълнителна защита. Именно заради това въпросът със сеизмиката на площадка "Белене" не е стои на дневен ред." Докога полит калинките ще леят сълзи на чужди гробища?!

Манчев, зЕми та се скрий ! Питай някой от реалните участници в проекта по определяне на сеизмичния риск, хазарт, опасност, па тогава плямпай дивотиите си ! Ако си пък Богомил Гушев Манчев, тогава нещата са ясни ?

Всичките тъпоглави тролове и неграмотни диоти са нападнали тази статия като мухи на лайно, с извинение към мухите.

Тия българи ли са? Че и някои даже гласуват за тях! Нищо, че са един файтон хора, анти българската им дейност е стряскаща! Типично по седесарски!

Не ни трябва АЕЦ- Белене,само подпишете ИК,като няма ток, поне да го духаме законно.

Още 90-те години им обяснявах на "демократите" да стартират Канадската Канду намястото на блоковете 1-4 в Козлодуй, но те блееха ???

Абе те не искат никаква АЕЦ. Няма Канадска Няма Африканска

"Демокрацията" и западните "ценности" са най-голямото зло случило се на бедна България за цялата наша история ! И Турчин не ни е грабил и унижават така кактони граби ЕС ис САЩ !

Докога политици,които народът ни е изпратил заслужено и необратимо в аут,ще пречат на България да просперира?

ГО извади тоа соровец!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДАААА БГ Е ВЕЧЕ ПОТЪНАЛ КОРАБ ЗА 28 Г!!!!!!!!!!!!!!!!!ГОЛЕМИ ДЕМОКРАТИ НА ЛИСТ А В ДЕИСТВИТЕЛНОСТ българите кучета ни яли нали тези всички като този дерибеи са напълнили кошника с еврофондове с данаци с крадене в своя угода!!!!!!!!!!!!!!!за обикновенният българин го боли нещо ро центера на ранталона!!!!!!!!!!!!!!!аман от идиоти от БГ (ЕВРОКОМИСАРИ!) които цоцат ама са рабравили че може и да се задавят с това цоцане!!!!!!!!!

Искате АЕЦ Белене. Мразите всички с изключение на руснаците и не може да разберете защо сте бедни. Ами защото с омраза не се продава нищо, само с продажби се осъществява печалба, а руснаци не искат да купуват нищо от българи. Не на поредния транш към Русия.

Н Емразя РУСНАЦИ имам цела рода 250 човека по ЦЯЛА РУСИЯ!!!!!!!!!!!!!!!1за мене е празник 15 дни когатоид а кога ида в БГ само едно колко изкарваш с какво си купил кола къща!!!!!!!!А ТАМ седа ме на маса и пеи сърце!!!!

Ще обобщим! Обаче, първо си виж резултата! По кой "демократичен" закон, пет души, ще казват на пет хиляди какво да правят?!

Нали знаете що на казана няма пазачи?

този боклук ни представя в европа - после се питаме защо ни ппрезират

Pop Krastu v "demokratichni odezhdi". Zelenite sorosi shte mu platiat neshto.

Къде са тръгнали тези срещу мутри и комунисти? Мниго сте малко!

А какво да правим с реакторите на стойност 3.5 млрд.лв ,в кофата за боклук ....? Май ,за да се харесаме на някого ставаме евтини на брашното и скъпи на триците ...,пуста продажна суета,а на България ,майната и ...!

Централа няма да има.Това е ясно.Просто рубладжийте се опитват да откраднат поредните 10-20 милярда от простия български народ,който си мисли,че руснаците са ни приятели.За съжаление в България преобладават необразованите простаци.Затова сме на този хал.От Русия сме яли само дърво и ако някой си мисли,че са ни освободили защото много ги е еня за българите,то тоя някой е много прост.Всичко е било с цел нови територии и имперски амбиции.

ЩЕима напук на всичкият БОКЛУК като започнем от СДС до наши дни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Този трябва да е баш соросоид. Такива, дето публично продават страната си са уникални. В едни поотминали вече времена, такъв герой мигновено щеше да получи присъда за държавна измяна. Най-тежката по тогава действащия НК.

Напън на политически труп а бъде преизбран догодина за евродепутат

атакуват демокрацията :)

Демократична сган. Само беди докарват на България.

Някой може ли да посочи едно нещо в България, което НЕ Е РАЗРУШЕНО ОТ СДС

петата колона

На Сорос ли?

"Демократична България" атакува АЕЦ "Белене" в Брюксел Ясно е ,че другарят Малинов си прави политическа реклама, тъй като АЕЦ Белене няма да бъде построена по чисто икономически причини. Единствено е възможно нейното изграждане,ако се намери някой луд да подпише държавна гаранция за централата.

Малинов може да ти е другар, но за мен е ГОСПОДИН НИКОЙ!!!!:))))))

Демократчни педееаси

Най-после някой да разбере, че АЕЦ Белене трябва да притеснява и Румъния А дано румънците помогнат да се ликвидира това безумие.

Да се разруши ЧЕРНА ВОДА

АЕЦ Белене ще е надгробният паметник на най-бедната "държава" в ЕС. Нека и внуците ви тънат в мизерия и да плащат за да могат 20 семейства да тънат в лукс.

с Белене, или без Белене, 20 семейства пак си тънат в лукс. Но без Белене, другите семейства ще тънат и в мрак! А тънещите в мрак, не вдигат бунтове. Това искат предателите.

В голяма грешка си! Даже и нещо да почне да се прави, то в никакъв случай няма да бъде довършено, а след 10 години никой няма и да си помисли да прави атомните лайна, понеже ще са твърде мръсни и неефективни! Въпроса е да те набутат да платиш още 20 милиарда лева с лихвите овреме, па после ще се види какво ще става! Едно е сигурно - с такава прокуратура, която пише безсмислени обвинения по 10000 страници виновни никога няма да има, ма парите и лихвите ще си ги плащаш!

какъв мрак, пено, като има свръхпроизводство и сега?! вместо 100 вата крушки, греят 20 вата флурисцентни или 10 вата ледове... АЕЦ-а в задния ти двор не е спрял да "произвежда"!

Таа "демократична Соросария" напраи народо да измре. Са, ке плачете за Тато, ама нема веке Тато!

"...Светослав Малинов е роден на 19 януари 1968 г. в град Станке Димитров (днес Дупница). Завършва Английска езикова гимназия в Бургас и политология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ през 1993 г. Специализира в политическа теория в Осло и Ню Йорк, а през 1995 г. получава магистърска степен по политическа философия от университета в Йорк, Великобритания.[1]...." :))))))) Виден енергетик, сеизмолог и финансист!!!:))))))) А политическата му кариера---вечният втори, типичен "Каишков"!:)))) ... Поне един качествен политик или експерт да имаха тия психари от ДСБ!:;)

Тези трябва да се казват "Демократични зомбите", защото са политически трупове :)