Демографска катастрофа през 2017 г. - само 57 175 бебета

Само 57 175 бебета са родени през 2017 г. в България. С това страната ни отбеляза печален антирекорд за периода след 1945 година.

Обратно в новината

Коментари - Демографска катастрофа през 2017 г. - само 57 175 бебета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И забравят да кажат и че сигурно 50% от тези новородени не са изобщо Българчета а цигани. Така статистиката става още по плачевна.

Е как така? Нали ББ и Герб тръбят как от ден на ден живеем по-добре и изобилието се изсипва върху нас.

бах мамаму и циганите ли избегаа? При това некъдърно управление и немотия и като се мисли щом в Софето е добре и в провинцията също какво мое се очаква? От този звучен шамар какво повече?

"Фейк нюз"!!! При процъфтяващата в България неолиберална европейска демокрация и под благия поглед на премиера-слънце, такова нещо НЕ може да се е случило.

"Само 57 175 бебета" - 3/4 от които циганчета... Е тука вече и мигрантите няма да ни оправят...

Има надежда и чисто статистически ние като се свиваме демографски в тази реалност ще се разширяваме в отвъдната. Така че няма празно. Последните все пак са първи някъде там. Освен това изчезвайки неусетно от тук един ден когато останат шепа Българи ще станем изключитено безценни музеини експонати и тези дето устискат ще се радват на охолен живот в лъскав резерват къдетос радост ще разказват и показват на туристите кво е мутрафон, галофон, цацарофон, тъпунгерофон, масон, малка бУДА или неспецифично красива манекенка без забележки само дето ако плува по груб с този си нос я мислят за перка на акула и бият тревога папагалите какаду си я имат като родна сестра. Да не се обижда момата щом си се харесва такава.

ЕС, ОТАН , ФАЩ , Демократизма и най-вече ОПГ ГРОБ избиват българите.

abasador

за каква, демографска катастрофа си говорим след като посочвате, че българката ражда за първи път на около 30 години? На 30 години циганката вече е подмладила електората на ГЕРБ и ДПС с по най-малко 8 гласоподаватели и се радва на тридесетина внучета! Рахат са при управлението на господин Бойко, да си ги избираме същите политици, докато не заличат българите на Балканите! Цигани и мигранти, дето не са забили и порон за общото благо на Родината взимат четворно и петорно повеч от българина пенсионер, които 35 40 години се е трудил честно за страната ни. Кой от младите българи, които виждат и са наясно накъде вървим ... ще остане в България? Лек ден.

abasador

...., дето не са забили и един пИрон за общото.... Моля за извинение! Лек ден.

Разбираме те, приятелю - развълнуван си. И ние си мислим същото като тебе...

Демографската катастрофа може да се оправи много лесно. За целта трябва да се задържи българския народ в България. Да не излиза в чужбина и да може да работи само с лична карта навън. Защото сега намаляваме с 50 000 души всяка година само от емиграция и то на хора в активна възраст. Затова ПЪРВА СТЪПКА - излизане от ЕС. Край със свободното движение. Пак да е както преди. За да работиш в чужбина ще са нужни пак много разрешения и визи. Така емиграцията на практика ще се ликвидира. Хората ще са принудени да работят и живеят в България. Да отглеждат и раждат деца в България. Край на изтичането на мозъци и на млада кръв и на хора в трудоспособна възраст.

+1 Първо трябва да запушим спуканото гърне. И после вече лека полека ще се оправим сами. Ще се оправи и държава, като всички сме в нея.

Ъъъъ... добра идея, та те за това нема никакав проблем, докат бат Бойко спретне още един отвод, че мине година, докат пак си го изберем ... още една и... Чак тогава че внесеме у саюзо че сакаме да си одиме от него и па сащата патека като брейк...брик...брексзита и като тех ше ни отпуснат, а време има нема от три до четири године та некъде общо кам осем до десет. Е те тогава, вапроса с идеята че отпадне...! штото у нас че са останале само цигане и теа дето са дошли през морето. Така де, де да вдим... тогава!

Да погледнем какво пише официалната статистика: Заети лица Общо за икономиката 3 463.347 от тях -Държавно управление; образование; хуманно здравеопазване и социална работа 544.088 или излиза, че около 3 млн реално работещи от 7 101 859 душу по статистика. И пак от там: СРЕДЕН СПИСЪЧЕН БРОЙ НА НАЕТИТЕ ЛИЦА ПО ТРУДОВО И СЛУЖЕБНО ПРАВООТНОШЕНИЕ ПО ИКОНОМИЧЕСКИ ДЕЙНОСТИ И СЕКТОРИ ПРЕЗ 2016 ГОДИНА Икономически дейности 2016 година Общо Обществен сектор Частен сектор Общо 2 277 345 535 050 1 742 295 и някъде в цифрите се губят около 1 млн души . . . . . . .стъкмистика майна, работата е много, ама много зле. Преди време Божидар Димитров спомена едн мисъл дето едни казала: "С курец ще ви превземем!" и ние помага - съкращаваме работните места и не плащаме . . . . .

И тия деца са и много на тая кочина. Ама те повечето са Хасан и Айше.

Тъй е под мъдродо вождувне на Бочето. Дерзай народу булгаристански. Няма на кой да се сърдим - сами си го докарахме на главата. От глупост, късогледство и незаинтересованост. Аз казах - хау!

Не е най-страшното че населението намалява, а че стремително се увеличава делът на неграмотните, необразованите, наглите, бездуховните, безверните, циганите... И още по-страшното - народът си избира такива да го ръководят!

Още десет години в ЕС и това няма да може да се обърне към добро. Приключваме като нация, заради чуждопоклонничество

На крива ракета ЕС и е виновен. Щото като сме извън ЕС ще прокопсаме та края му да се не види, нали товарищ?

България няма да го прокопса, но Дончо може да го прокопса.

dobrin

че много са ,още трябва да намалее

Не е важно количеството, а КАЧЕСТВОТО. Но ако прибавим и този показател нещата ще станат наистина за окайване. Светът е пренаселен, видно е, че има нужда от намаляване на населението и повишаване на "качеството". За съжаление става точно обратното и България и ярък пример за това. Нормалните образовани хора са в духовна безнадежност и като отговорни индивиди нямат мотивация да създават деца .

Криза,катастрофа-това е сухата статистика.Синът ми е раждан в далечната 1997г.Пак беше "рекордно"ниска раждаемост.През 2005-2007 имаше надежден бейби бум.От 2015 до сега,нещата наистина са самои надолу и назад. БГ-висока смъртност,преместваща се все към по-млада възраст.Ниска раждаемост.Застаряване.Обезлюдяване в голяма част от страната.Струпване на огромни маси хора в големите 4-6 града.Където има поминък.Емиграция. Това е тенденцията на "великите"Партийно-Правителствени УСПЕХИ.

Важен е лифта на Банско!!!

С краставици и зелка не става размножаване. Тя и рибата отиде да се размножава в чужбина.

Държавата не полага никакви грижи за българчетата. За нея съществуват само циганите и децата, чийто родители са в сивия сектор . Останалите родители са длъжни да дават данъци за да издържат горепосочените.

На Боко, Шефа Шиши и цацата деца не им трябват, те си имат електорат.

За какво са й на държавата повече деца? Държавата не може да се погрижи за намалялото вече българско неселение, за и без това малкото деца, та някой се затюхкал, че не се били родили повече бебета! И тия деца са в повече на безотговорната държава!

Когато робите вземат да се събират на определените за следене места ( чатове) и започнат да се притесняват правят ли достатъчно робчета, ще има ли пушечно месо за следващата война, ще има ли кой да работи на господаря, тогава разбираш, че робовладелския строй е победил, напълно и тотално. Даже не говорим робът да се вдигне, даже не говорим да мисли. Нека не искаме невъзможни неща. Рбът се притеснява дали ще има кой да мре за господаря. И ако един ден се замислим, почти всичко в този живот е било измама с която сме запълвали секундите в които сме на този свят.

Държавата е като семейството на художник и поетеса на които се родило дете и съседите питали бабата: -Е как са младите?Гледат ли детето? -Много!-отговорила бабата.-Баща му вече трети път го рисува,а майка му написа стихотворения нали са безработни.С моята пенсия го храним и купуваме памперси ама в новия бюджет дигат пенсиите и детските увеличават от 37 на 40 лв. Дано родят още едно ще вземат 90лв. ДЕРЗАЙ ДЕМОГРАФСКИ СРИВ!!!

Пълни глупости, пълни идиотизми! Демографска катаст рофа имаше при Жан-БСП! Тогава освен нормалните за статистиката починали, измряха от глад допълнително над 150 000 пенсионери! На всичкото отгоре, това беше предварително планирано!

Кое не е вярно: "...След поражението на нашата страна в Студената война през 1989 г. нашата страна също се сдоби със свой план Планът Ран-ЪТ. Да не спекулирам излишно, затова нека отчетем някои резултати в развитието на България от тогава до сега: -разрушена е единната производствена система, като са осъществени демонтаж и изнасяне на много индустриални предприятия. България е деиндустриализирана през 1989 г. промишлеността осигурява 65% от БВП на страната, а през 2014 г. едва 11%; -външната търговия е почти ликвидирана; -морския риболов е напълно ликвидиран като самостоятелен отрасъл. Производството на азот за минерални торове е съкратено в пъти, а селското стопанство е почти напълно ликвидирано. В резултат от всичко това за първи път в своята история България започва да внася храни, за да изхранва населението си; -всички подземни и надземни богатства са поставени под чужд контрол. Започнато е масовото обезлесяване на страната, което продължава и в момента; -в училищата българската история е напълно подменена, а младите българчета са възпитавани като аморфна маса без самосъзнание; -населението на България намаля с 2 млн души, или с близо една трета от общия си брой безпрецедентно явление в световната история досега;... Публикувано под заглавието "Ще успее ли планът за унищожение на българите?" на 21.09.2015 в блога kostadin eu. А Ран-Ът е изготвен по поръчка на Луканов, пише Уикипедия и ".... Неслучайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с АкадемикБорислав Йотов.

Преди 89-та що годе кретаха предприятата, защото имаше затворена икономика и имаше СССР на който да им изнасяме нискокачественни продукти, но след 89-та руснаците и другите страни от източния блок можеха да си внасят доста по-качественна стока от запада. Плюс това че предпиятата бяха присвоени от комунистите преди 89-та, който хал хабер си нямаха от управлението им.

Дали? Щото ако прегледате например френското издание на Атлас економик за 1979г. ще видите на цяла страница, озаглавена "Показатели, по които България се нарежда сред първите 20 страни в света": По производство на тютюн - на 8 място в света; По производство на слънчоглед - на 7 място в света; По производство на ябълки - на 14 място в света; По производство на царевица - на 20 място в света; По износ на тютюн - на 6 място в света; По износ на цигари - на 5 място в света; По износ на вино - на 5 място в света; По износ на вино в бутилки - на 1 място в света; По добив на олово - на 8 място в света; По добив на мед - на 10 място в света; По добив на цинк - на 10 място в света...! А че след антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., извършен от другарите Луканов, Лилов, Джуров, Пешо танка, Станишев старши и пр. основатели на БСП, по инструкции на американския шпионин Горби, у нас всичко бе присвоено от неграмотници и продажници бесепари, сте прав, но грешите, като не правите разлика между хамериканската подлога и унищожителка на България БСП и извелото ни сред първите места в света байтошово БКП: ".... Неслучайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с Академик Борислав Йотов.

Васко, проследих ти словоизлеянието и ми се струва,че си пълен комплексар.Откъде това високомерие? Пък и нищо общо няма с темата.Не знам защо не те трият.

Какво високомерие? Човекът си търси равностоен партньор, а не сметкаджийски парцал. Само този, който няма нищо в главата може да си плаща за ебането. Не всеки е съгласен със сегашната мода - да си путаранчо, слугуващ и робуващ на селянки, само защото имат п между краката.

В България само циганите раждат деца без да имат дом. От тези, които могат да си купят дом, 90% купуват жилище без детска стая. Най-восока беше раждаемоста 2007 по време на имотния балон, когато хората се набълбукаха с кредити. Извод - раждаемостта е пряка функция от покупателната способност на нладите семейста по отношение на недвижим имот.

Се лъжем така безочливо? Страната ни я има, я няма 5 млн. Защо е тази нагла лъжа за над 7 милиона? Тези около 3 милиона извън страната защо ги броят, като е ясно, че те до голяма степен няма да се върнат. За етническия състав просто не ми се говори. Тъжна картина.

dobrin

е малко различна от дежствителната...

Стига сте се оплаквали, Суджука реже ленти и казва че сте добре, какво повече искате?

ТОЙ вече реже МЕЖДУНАРОДНИ ленти!

Най-нормалното в подобен случай е отговорните за краха на политиката за справяне с демографската криза да си подадат оставка. На първо място естествено отговорния вице премиер, стига да не е лаком само за власт и за танцьорките на Какао, защото там прекара цяло лято. Да видим какъв е морала на патриота Далаверой, когато резултатите от неговата работа са ФАТАЛНИ за България.

Ами като ви управляват все едно сте цигани , много ясно , че цигани ще се раждат, че и смтка ще ви държат що не раждате като цигани боклуците.

Блъсне те някои боклук и си на пенсия 160лв , айде гледай и дете, напусне те мъжа, 160 лева издръжка, гледай го на 300лева наем. И къв човек ще израстне при такива условия, това е големия въпрос , не бройката. На" юруш раждай , пък после ще му мислим" му отмина времето отдавна, все по-малко са такива, предимно цигани Простите хора много намаляха, вече си знаят цената и раждат където има сигурност. . Чудя се , че и толкова се раждат.

Ако си на пенсия, ще ти е трудно да забременееш.

Имам предвид , като имаш дете и се инвалидилизираш, много ясно , че ставаш пенсионер по болест и на такива дават 160 лева. Не е екзотика, такива са мисля над половин милион души, че не ги забелязваш е отделен въпрос. . Как с 160 ще гледаш детето, че и още да правиш. Нещата тук са като филм на ужасите, кви деца бълнуват.

О Боже мой! Не разбрахте ли, че тоя регистър е непълен и самото му съществуване е загуба на пари... Данните на НСИ са тези, които са важни...

Aко от НСИ ти кажат -добър ден-преди да отговориш първо погледни къде е Слънцето.....

Ами такъв е планът и се изпълнява: "...Ран-Ът е план за преход към пазарна икономика, изготвен в рамките на 6 месеца от Националната търговска камара на САЩ по молба на последното правителство на Народна република България в лицето на Андрей Луканов и поръчан през март 1990 г...." от Уикипедия, свободната енциклопедия Защото: ".... Неслучайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с АкадемикБорислав Йотов. И така: "Костадин Чакъров: Костов беше експерт на БСП, Луканов го изпрати в СДС", 28 Септ. 2014, Blitz bg.

Има обяснение за ситуацията за хора със всякакъв интелект. Щом вярваш няма проблем, не го разправяй пред по интелигентни хора, ще ги изгубиш правото да те изслушват сериозно по какъвто и да било проблем.

ЛУМПЕН, този пост го публикуваш вече за 34-път - под път и над път. Ще ти резна надницата!

Отговорния за демографската криза вице премиер Далаверий да каже какво е свършил. Цялата му работа е такава - и оградата, и демографията и икономиката... Само лзането на гза на Ц*ко му се удава все едно цял живот това е правил.

Моето семейство ( с две деца ) го лишиха от детски надбавики ,защото Брутните ни доходи са превишавали със 10лв. Същите доходи ги изкарваме със кървав пот ,овен това , ЗАЩО се гледат брутните доходи ,след като семействата харчат действителните ( п.т. чиститите доходи ) , а лишените пари от детски надбавки и др. удръжки отиват за циганска популация , как тогава няма да има демографски срив..

Тези деца, се хранят и обличат с пари, а пари няма. Да го създадеш и какво голо и гладно ли да го пуснеш. Освен да се циганизираме всички и да нямаме много претенции нали

Всички членове на провителствата от депутатите от 29 години до момента трябва да бъдат разстреляни. Това са не повече от 5-6 хил. души. Злодеи, унищожили, хубавата ни страна.

И кого ще сложите на тяхно място, ако не е тайна?

Ще сложим бай Ганьо Селският Дебил с мазната, самодоволна и дебилна физиономия, надигащ чашката и въртящ гумите на Народната кола. Е, и някоя и друга жена трябва да сожим в управлението, която да символизира българската "жена", разтваряща краката и купуваща парцали в мола.

Значи има демографска катастрофа дори с родените циганчета, а ако и те не бяха раждали как щеше да се нарича?- катастрофа на демократ гафовете.

Жените вече не са жени, не ви искат защото сте разпоретини и ви е минал целия град. Не може да искаш добри момчета без да предлагаш нищо. Ти игла знаеш ли как функционира или като ти трябва нещо отиваш в мола? Да готвиш можеш ли или искаш ресторантче? Чисто и подредено пазиш ли или е кочина? Книги четеш ли? Разговор да водиш можеш ли? Отвън изглеждаш добре, а отвътре как си? Мъжете искаме жени с добър характер не харпии с постоянни драми. Феминизма и демокрацията унищожиха женствеността и преди да кажеш нещо за кухнята... не, не искам да си там, но очаквам женствено поведение, грижа, подкрепа, не искам жена, която пие и псува. Погледни първо себе си, какво предлагаш освен износено междукрачие? Аз съм на 32, добра форма от редовен футбол с приятели, изкарвам близо 3000 на месец, къща и апартамент, мисля, че съм сравнително успял в живота. Ни пия и не пуша. Постоянно ми се усмихват и предлагат разни кухи чалгарки. Но НИКОГА няма да съм с българска жена, опита ми досега е отвратителен и неоспорим - всяка се прави на светица, а след месец виждаш какъв боклук е, чалгарки, златотърсачки, тъпи. Не може за нищо да не ставаш, а да си с претенции

Васко, като не си с българка, с ц.и.г.а.н.к.а ли си?

Кризата не е само демографска. Тя е обхванала цялата държава,без да броим людете.Я вижте коментарите набойковистите. Те са в перманентна умствена криза. За това има криза и в държавата.

Жените вече не са жени, не ви искат защото сте разпоретини и ви е минал целия град. Не може да искаш добри момчета без да предлагаш нищо. Ти игла знаеш ли как функционира или като ти трябва нещо отиваш в мола? Да готвиш можеш ли или искаш ресторантче? Чисто и подредено пазиш ли или е кочина? Книги четеш ли? Разговор да водиш можеш ли? Отвън изглеждаш добре, а отвътре как си? Мъжете искаме жени с добър характер не харпии с постоянни драми. Феминизма и демокрацията унищожиха женствеността и преди да кажеш нещо за кухнята... не, не искам да си там, но очаквам женствено поведение, грижа, подкрепа, не искам жена, която пие и псува. Погледни първо себе си, какво предлагаш освен износено междукрачие? Аз съм на 32, добра форма от редовен футбол с приятели, изкарвам близо 3000 на месец, къща и апартамент, мисля, че съм сравнително успял в живота. Ни пия и не пуша. Постоянно ми се усмихват и предлагат разни кухи чалгарки. Но НИКОГА няма да съм с българска жена, опита ми досега е отвратителен и неоспорим - всяка се прави на светица, а след месец виждаш какъв боклук е, чалгарки, златотърсачки, тъпи. Не може за нищо да не ставаш, а да си с претенции

Ще ви уврат главите най-после ! Иди в съдилищата или поговори с някой адвокат на тези теми . . . . и окончателно ще ти се отворят очите ! Всичко идва от правовия ред , правосъдието , съдиите ! Във всяка държава е така - каквито са те , такава е раждаемостта , такива са жените . Мъжете нямат права . Имат само задължението да са виновни и да плащат и да бъдат съдени и осъждани . Само при мюсюлманите има раждаемост заради това че мъжете имат права ! Вероятно си разбрал че най-добрия начин да намалиш раждаемостта е като отнемеш правата на мъжа . Виж нас .

Не демографска катастрофа, а 29 години геноцид на българите!!!

хубаво си беше по време на тошо нали

Да така беше. Ама немаше банаи, пУртукали и мЪндарини по магЪзините. Редехме се на опашки за кви ли не, дори и за топъл бел хлеб, щото никой не искаше да яде студен, а типов никой не искаше. Доматите беха без корени у них, обълките квито искаш. Имаше само три вида сирена, ама бес палмово мЪсло у него и у маслото немаше маргарин. За цените да не говориме. Още не съм стегнал зЪплатата си от тошаво време, ама цените скучиха десет пъте. Та така, немаше банане и портокале.

Да, хубаво беше- работа за всички, безплатна здравна служба, нямаше хора спящи по пейки в градинки и образование за всички, а може още много да се изброява.

Демографска криза ли? Ама защо досега не сте забелязали, че работните места за заети от ПЕНСИОНЕРКИ? Те разбира се отдавна не са способни да раждат. Техните внучки и внуци са безработни, защото пенсионери са се закотвили на работните места и непомръдват. Сучат двойно от държавата- и пенсия и заплата. А безработните им внуци поемат към Терминал 2, раждат другаде, другаде плащат осигуровки, другаде създават блага. Докога ще работят пенсионери в държавните структури? Работещи баби ДАЙТЕ шанс на пълнолетните деца да останат в България! Можете да бъдете полезни по много други начини! Никой не се отрича от вас, но не бъдете егоисти, защото така унищожавате родината си, като я оставяте в ръцете на цигани и бежанци!

Така си е. Решението е да се спрат пансиите на работещите пенсионери, те получават заплата,а парите за заплати наполовина, те и без това не ги харчат, така икономиката ще се задвижи и ще намалеят разходите и ще падне безработицата.

Мануелка, пенсионерите като бачкат и внасят бол осигуровки, ти пък отглеждай деца и се облажи от социалната система. Пък вземи и си организирай някакъв бизнес и впрегни алчни пенсионери да работят за тебе.

Управляват ни едни нагли простаци, които мислят само от къде да откраднат и никаква реална работа не вършат. От смазаната икономика е естествен резултата на бягащи навън млади хора/ мислят, че като накарат статистиците да няпишат, че няколко човека са се върнали от чужбина и всичко е наред/, не приемат никакви нормани закони, с които да ограничат корупцията и краденето и затова няма пари за нищо- нито за безобразно образование, нито за нормално здравеопазване, нито за нормана армия/ окрадена и ограбена/..... нито пък да има някакви стимули за младите хора да останат в България. Тъпата Мутра мисли, че като се изпляска пред камерите и каже няколко селски лафа и всичко вече е наред..... нищо не е наред, трябва да бъдат разстреляни управляващите последните години, защото се продадоха на американците и за няколко миризливи милиона долара прокараха американските идеи да разсипят държавата и д аунищожат народа. Американеца където е отишъл само знае да създава войни и да ограбва народите- те не мислят за никого, няма човещина- това са едни зверове зад океана!!! И е нормално да няма раждаемост- защо да раждат нови роби на крадливите мутри???

тези дето управляват и дето ТИ си ги избирал, трябва да дойдат и да ти правят бебета. Тъпак. Хвани се на работа. Договори си ЗАПЛАТАТА С РАБОТОДАТЕЛЯ ТИ - както е по цял свят... кво чакаш все на другите. Аре... пращай жена си при мене... ще ти направя деца ЕЙЙЙЙ... като почнете все някой друг е виновен, все е правителството... че не ви става патката.

Добър пост, но ще го разберат само 10%.....

Колко да са разглезени?Работят наравно с мъжете+домакинството+децата+грижа за възрастните родители! Не те е срам!

И 51 300 от тяхбса селски дебили с 2 грама мозък. Каква чудна картинка...

Няма жени. Дайте 5-10 българки които не търсят пари, ще им направя деца, и после ще ги дадем в приюта Дом, майка и дете ли се казваше, да ги гледа и издържа държава. Така може да допринесем за повече бели българчета. Защото аз сам не мога да се издържам камоли деца.

Триейки коментарите, ДИР-аджиите могат да обявят, че демографската криза е преодоляна. ... ПП: Затова България се срива по свобода на Словото.