17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз ако бях на мястото на министър-председателя направо щях да им отворя границата, щом не искат да ни приемат в шенген да приемате имигранти от близкия изток... И си мисля че ако беше бате Бойко, поне щеше да ги заплаши... А сега сме управлявани от катерички-п...

Много добре е, че са споменали името на българската журналистка, която е създала репортажа и упорито си е затваряла очите за докладите на българската и турската страна. Предполагам, че дамата е същата: https://aej-bulgaria.org/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%B2%D0%B0/ Като видите кой ги финансира, предполагам, че можете и да си отговорите защо всички интелектуалци на хранилка на Америка за България се изредиха да се изказват как сме мизерници, които не заслужават Шенген. Това обяснява и кой всъщност има интерес да ни спре за Шенген ( а помежду другото показва и кои са националните предатели, продали се за няколко пробити долара).

не забравяйте граф Балдуин Фландърски е фламандец, пешиха да ни отмъстят като пуснат само Румъния, но Австрия ги отряза, помня навремето дадоха мач на румънците, за да не се класираме ние на европейското

''Разслеедващият журналист и един от авторите на репортажа Мария Черешева заяви пред bTV, че има изключително много сигнали за насилие по границата ни. '' Мисирката си оправдава парата от ментора както се вижда при редовните спонсорирани от същия ментор.. Защо се забравя, че границата е за пазене а не за обгрижване на нарушителите??? Ами махнете ги тогава границите като искате такова обгрижване ....

Само подкупени от НПО могат да храчат по България. Недостойни за журналистиката .

Евродепутатите от бсп, румен радев, всичките от жълтите павета и от промяната-тях кое нпо ги е подкупило? Щото всичките плюеха срещу България непрекъснато и в България и в чужбина.

да продадеш родината за 30 гроша, за да оправдаеш изхвърлянето ни от шенген, въпреки че англия няма никаква връзка с това - та, г-жо новоизпечена англичанка, пускаме имигрантите срещу 59 евро или стреляме, за да не ги пускаме, уеднаквете се гледните точки с началниците

50 евро*

49 евро, даваш 50 връщат ти 1 евро понякога викат нямам ти върна

Това вие грешката, че не стреляте на месо, за да докажете някакъв суверинитет а не поредното подлагане на запада.. Като много ги е грижа западняците да ги товарят от Турция в самолети и да си ги прибират при тях.

Ако не се разревеш в ефир, не те признават за истински разочарован!

Невероятно неграмотно мислене и фалшива солидарност у нареклите се "журналисти". Черешева, ако в дома ти влезе непознат през прозореца или през задният ти вход непоканен и незнаен как ще реагираш - ще го почерпиш с кафе и сладки ли? Това вече е извращение - значи някакви навлеци, невиждана паплач ще се катери по оградата ни - нашата собствена, понеже НЯМАТ РАЗРЕШЕНИЕ да влязат през вратата, и видите ли ние собствениците трябва да им се радваме на навлеците? Ай сиктир бе, хора! Изобщо всеки от нас КАК БИ РЕАГИРАЛ ако непознати нашественици нахлуят в собствените ни домове? Ами като идват без позволение нагли и неканени - какво следва? Бой по кратуните - ще си извадят документи за ЛЕГАЛНО минаване на границите и всичко ще е нормално и законно. Вижте какви МЛАДИ ПРЕКРАСНИ БЪЛГАРСКИ МОМЧЕТА умряха заради тази паплач. Черешева Черешева да ти влезе навлек в къщата ти пожелаваме, за да разбереш РЕАЛНО за какво става въпрос.

Австрийьите реват, че имали 75 000 нелегални амуджи при тях, според мен трябва да погледнат нещата по друг начин, например искат ли още 3 пъти по толкова ? Щот лесно може да се уреди !

България има право на отговори! Каква е играта на Холандия и защо постъпва така? Ясно е че търговската холандска душа не го прави за благословия! Каква е сделката!? За какво продават България и на кого? Да не би Митрофанова да знае?!

Има ли нещо от изказването на рюте, дето да не е вярно? Щото същите неща ги разправя радев и всичките от промяната жълтите павета и бсп още от 2020 година.

Точно защото същите неща ги разправя Радев и всичките от промяната и БСП, затова ги приказва и Рюте. Така да се каже, черпи познанията си най-вече от извора. Защото като плюем по собствената си държава, как очакваме другите да я виждат в хубава светлина. Негативното мнение за нас се е създало най-вече от нашия нихилизъм. Едва ли ще се намери друг народ, който така яростно да плюе по държавата си.

изглежда в това искат да превърнат България. Реалността го показва. Безценната ни райска земя я искат едни грозни хора, античовеци, нещастни по своята безсмислена същност.

Дето я искат? Гледам ти не я искаш защото никой не иска да обработва земята.

Съгласен съм по всичко, казано от Дерменджиев. Само имам малка забележка: виждам, че е дипломатичен в изказа, може би не е необходимо да е толкова дипломатичен? И не е необходимо да нарича оня "нидерландец" - господин Рюте. Не е необходимо да показваме уважение към този.

Ние, новини от английски източник ги приемаме, като фалшиви до доказване на противното. Толкова са се дискредитирали по цял с вят, че, никой не ги взема на сериозно.

това е познат сценарии, правеха го в Сирия, правят го и в Украина. Така наречените "бели каски" бяха режисирани по същия начин от тия шибани англосакси.

Повтарянето на едни и същи думи и фрази безпогрешно и издава платения коментар. Край на цитата.

Българите сме силни! Направихме съединението сами! Ще се справим и с Холандските корумпирани шашми и инсинуации! Холандия е гузна и виновна! Интересно кой холандски политик е бъркал в кацата с мед, за да вършат тези нередни неща!? Колко и къде се е натрупало благо за българска сметка!? Русия засили активните мероприятия срещу България в синхрон с холандските атаки! САЩ и службите да разследват “съюзника” с лалетата и налъмите, че нещо въртят гъза на изток!

Че авторите на клипа не са холандци а българи.

Авторите на тоя фалшификат-които трябва да бъдат подведени под съдебна отговорност. Но според собствените им свидетелства-полицаите са прибрали абсолютно всички електронни устройства на тия мигранти. Как тогава и с какво е сниман тоя фалшив клип?

Всеки българин, който не иска да си плюе сам в сурата, да спре да купува холандски стоки, винаги може да си избере нещо друго. Холандия намирисва на задкулисни сделки с източни диктатури! Да се разследва!

България вече 11 години не получава нещо платено и заслужено - Шенген! Какво спазариха холандците и руснаците, за да пречат на НАТО и Евросъюза, да се рзследват сметките на управлявщите в двете страни от Европол! В Холандия има корупция! А в Русия диктатура от фалистки тип!

Грозот безбрежна, безполова! Рьоте да мине по улиците на Амстердам, да види как се търкаля надрусани Шенген и, че даже проститутки те на а къде да минават! Клоака изля и, урана! Не, че Шенген е нужен на народа!

Тоя министър ми прилича на коала в лицето. Инак, изглежда добронамерен. Но, нещо нерешителен. При днешната реалност не е необходимо служителя на реда да е света вода ненапита. Дядо навремето казваше, че зад всеки добър милиционер стоят десетки бити цигани. В случая може да се замени с "мигранти". Мисля си, мъдър е бил дядо ми.

Милиционерите на времето се занимаваха най-вече да пребиват обикновените българи показали и най-мъничкото недоволство от прекрасната комунистическа власт. Имахме си дори и еквивалента на нравствената полиция в иран.

Питам защо Холандия върви против интересите на Евросъюза и САЩ, като блокира важни и стратегически паетньори - България и Румъния? - Защо Холандия играе с Русия? - Е ли Холандия подводница на Путин? Искам рзследване на това корупционно поведение на холандските управляващи!

Много искаш!

Що се чудиш бе министре ето точно по този мръснишки начин се дейсваше по време на ковид изродщината , ай да видиш добре ли е така. вашите ментори на които се гъзите всеки ден май ви боцнаха ана.но нешо??Гъзете се още смешници...

Вие сте ваксиниран антиваксар от възраждане нали?

Защо българското общество не беше информирано за инцидента на 3октомври,а трябваше да го разбираме от чуждестранни репортажи?

След като са пострадали и убити български гранични полицаи Правова Европа не намери сили да каже добра дума, западните журналисти не намериха сили да споменат със съчувствие факта и към семействата на загиналите. И вой до небесата за един нарушител, за който някой е казал че е прострелян от Българска страна. Нека жалеещите извадят проектила и се проведе разследване какъв е произхода му, калибъра и на чие оръжие отговаря. Въпрос с понижена трудност -някой от пишещите журналисти дали знаят реда по който се отчитат боеприпасите от патрулиращите. А холандският "противник" да каже КОЛКО БЪЛГАРИ ЗАЛОВИХТЕ ОТ СЪБИТИЯТА С МИГРАНТИТЕ ФЕНОВЕ НА ФУТБОЛА И ПОГРОМИТЕ В ХОЛАНДИЯ И БЕЛГИЯ

Обаче смъртта на тримата български полицаи тежи на съвестта на управлявалите държавата последните година и половина. Не европейския съюз изпрати невъоръжен и необучен граничар за да го застрелят на границата. Изпратиха го сегашните управляващи. Не европейския съюз заповяда лека кола с двама полицаи да препречи пътя на бързо движещ се автобус-направи го ръководството на мвр.

Смърди яко и то в нашия двор.