Демерджиев след решението на Нидерландия: Обидни са внушенията, че срещу 50 евро може да се премине границата

Цената за членството ни в Шенген, не може да бъде достойнството на българските полицаи! Не сме готови да платим такава цена!", заявява в позицията си вътрешният министър и вицепремиер

Обратно в новината

Коментари - Демерджиев след решението на Нидерландия: Обидни са внушенията, че срещу 50 евро може да се премине границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господин Рюте ( Путе) и курвите в Амстердам за педесетак не пускат

България е правова държаве, бе, аланкоолу. Дай пеесе кинта и шти го докажем... и с документи, дори. Нидерландец скапан.

Хем да погледнем какво става и да се стегнем и да отстраним проблемите, ние се държим като в детската градина! Политици, президент всичките са като в 3-та група - ама госпожоооо гошко той не ме пускааа! Хем е смешно хем е жалко да гледаш такива слабоумници...

а съвсем пряко обвинение. Как по-директно да ви го кажат, за да го схванете?

А, тези в Холандия съвсем се изложиха! Г-н Рюте, как така за 50 евро, това да не ви е някоя бананова република! Тук всичко ни е европейско, и тези тарифи също -- никой няма да си мръдне пръста за 50 евро. Виж, 5000 вече си е друго нещо. Как я мислите Вие България, тук не се продаваме толкова евтино! Е, по-скъпо може... Пък и вие там, в Холандия (извинявам се, сега е Нидерландия ...), нали от търговия така забогатяхте? Малко уважение проявете, все пак ние не сме имали колонии!

Полицията в ПЕРНИК и Бобов дол се продават и за по малко на Румен Николов-Пашата!

Такива сте си корумпирани, за 50 Евро се продават всички полицаи в България, това е факт!

Така е. Обидно е. 50 евро айде де. Митничар няма да се наведе за толкова. Ако са на пода. Освен ако не му се е развързала обувката.

Този пък треторазряден адвокат какво се обижда ?! До преди няколко месеца уреждаше дела за жълти стотинки в Пловдив ! Все едно не е участвал в корупция и не знае че е за жълти стотинки ??!

с тези 50 евро този наследник на проститутки и наркомани апелира арабите и африканците към нашата граница.Доста цинично звучи този призив на колонистите,когато България е външна граница на ЕС и те какво правят за да ги спрат щом при тях са хиляди,ами лежат бившите колониалисти.Дайте пари,ние им даваме кръвта си.

Дейва и хрантутниците

Борисов се беше договорил с Ердоган турските граничари да не допускат до границата ни емигранти. След него следва потоп от емигранти, защото простака мунчо разруши държавата

Направо си е обидно. Моля? Ако това е истински цитат усеща ли някой на какво се обиждаме? Да беше 500 евро цялата полиция щяха да се превърнат в каналджии, ама само за 50 евро да се хваната на работа си повече от обидно.

Шокиран съм от факта, че след тоновете ми от провали съм все още министър. Със сълзи на очи казвам, ужасно нещастен е този народ, който може да ме държи на този пост!

в момента ни наказват едни наши приятели, холандците са само машата.

Просто повтарят думите на вашите честни и почтени и радев.

Предлам да свалиме сумата на 20 евро.... Там жените много обичали по 5 емигранта да ги праскат... Аве да иде у гъзо тоя съюз. През миналия никога не са ни унижавали така и то на междонародно ниво...

Демерджиев да организира няколко влака вови композиции с емигранти директно за Холандия.

Нема цена. То д безплатно. Който не иска той не е минал.

Така е, 50 Евро са си обида. Цената вероятно е от 5000 нагоре.

Братята гърци направо ги качваха на автобуси и до ганицата. Ама са за пример и са в шенген и дават акъли на баламите като нас! А ние ги гоним по пътищата и вдигаме шум! Трябва по гръцки - сборни пунктове и към Амстердам!

Абе Дерменджиев кво се оплакваш като някоя мома? Онея тъпи холандци като се правят на много хитри и големите тарикати тогава пускайте всички емигранти свободно да отиват в Европа те и без това не искат да остават в България пуснете ги на запад да видим тъпите холандци колко отракани ще са! Има си начини ама за това се иска акъл ама нашите управляващи нещо нямат много акъл! Щом не искат да ни приемат в Шенген тогава ще получат мигранти!!!!!

Даже и екзотични не сме им , комерсиализиран ориент без съдържанието, а само порока.

Тук е лош материала , случайна държава, бреме за цивилизацията. Само симулация , че симулираме европеизация, формално отчитане на покрити критерии, а зад това анадолско -балканска повърня с московско влияние.

Като сумата ви е обидна, вдигнете я бе!

Не знам за границата , но шофьорите , които прекарваха бежанците през цяла България , от граница до граница , го правеха срещу 150лева. Сумата е смешна , понеже риска да го хванат е минимален, почти колкото дневната надница на шофьор , който кара стока ежедневно. Ако го хванат, му дават смешните шест месеца условно за да не се шуми много , и да не се разплита схемата, всичко е организирано отгоре със съдействие на службите. Шум се вдига , едва когато ги открият на Запад, нашите се правят на учудени. Шапка свалям на холандците, че са принципни , а не политкоректни безхаберници и не пускат този башибозук в Шенген. Тази схема е гнусна българска Скотия, българските скотове нямат място в Шенген, хем да вземаме парите и привилегията на европейците , хем да ги опърдяваме , предаваме и набутваме и да им караме бежанци , хем да взимаме парите на нещастниците. Срам и гнъс. Неслучайно снгличаните излезнаха от съюза заради българи и румънци. Никой не иска скотове и предатели.

тази държава се напълни с лъжливи, обидчиви дебелаци

Тия много ни подценяват бе........ Под 100 евро не взимайте господа митничари за да им докажете,че не е така

Пускай джигитите към Нидерландия. Там ще ги превъзпитат.

Абе костадинов от възраждане го каза човека бе като едно време стреля се на месо точка по въпроса проблемът е решен. Не знам колко е вярно че граничните полицаи нямат всичките бойни патрони да не говорим за оръжие срамота смешници обиждал ми се не бил не можело 50 какво значение има дали е 5500 или 5 000 смешник

Това са глупости. Не знам кой ги тиражира. Аз съм бил на границата и не само.

И катаджиите се обиждат като им предложиш 50 евро.Направо побесняват и те клеветят че ги подкупваш.Но ако им предложиш много повече,си траят и ги прибират.

Обидно е , но понеже сте си заровили главите в пясъка , за да видте че полицаите поддържат стандарт на живот като за заплати от по 30 000 лв. , ескортират рецидивисти с минимум 10 висящи дела , носят им стълби за да се скрият лсед углавно убийство на невинни хора на улицата , синчетат на прукорорите тероризират цели градове , но от Вас нокой нищо не знае и не е чувал , а сега сте се обидили че тарифата била толкова "унизителна " - Как само 50 евро като се вземат многфо повече !

Истината е, че Бг винаги е била и ще бъде клоаката на ЕС и неизвестно защо това е обидно, след като е видимо по корупцията и стандарта ни на живот.

Прав е, трябва да вдигнат тарифата, 50 евра е срамно!

Много е обидно знам, но за съжаление това са фактите!

Кой ми сра в гащите?!

Тези от холандия открито си правят гаргара със българите, но някои аборигени от България си отварят всички дупки за благоволението на холандезите. Това е липса на национално достойнство. А който го няма , става подметка на другите.

"Ние така работим"

Тарифата ни ли ни "обижада" - Значи ако е за 500 Евра си доста по престижно , така ли ?! Това че има замесени полицаи в схемите , това няма значение ?!

За 50 евро двама минават баце.

За 500, автобус с конвой бг полицаи :)))

България трябва да заведе дело за клевета срещу маркрюте.

Ех, Бойко, Бойко.........

Пич, Обикновеният полицай си жертва живота заради каналджиите, които вие закриляте. Засрамете се с това изказване!

Колко па да е трудно да гръмнете 10 нигъра на оградата, случайно, разбира се. После се раздухва по медиите и сме до тука с мигрантите.

Трябва да се извика холандския посланик и да му се връчи протестна нота

А холандците ще учат те Бай Ганьо как да прави келепир. Ай сиктир бре серсеми-)))))

Изключително обидна е и водената от вас кадрова политика /т.е. липсата на такава/. Измислени конкурси, с измислени кандидати. Навън това се вижда и сега жънем последствията.

Е не е за 50 евро. Нашенските тарикати работят на по-високи цени!

Пак се правим на улави, а?! С пари от еврофондовете беше изградена интегрирана система за наблюдение на българо-турската граница, отделно Холандия ни подари термокамери а Германия джипове, катери и автобуси, които трябваше да помагат на България да си пази границата... само дето българското правителство редовно "забравя" да отдели пари с които МВР да плаща тока потребяван от интегрираната система, сиреч тази система просто не работи, а след като мина гаранционният период на подарената техника България престана да извършва изискуемата за нормалната експлоатация на подарената техника подръжка, и тук се появява проблемът с нелицеприятните резултати от редовните инспекции които Холандия и Германия правят на това как България употребява, и най-важното какви грижи полага, за подарената от тях техника. Е, те това е основата на която стъпва нежеланието на Холандия и Германия да ни "пуснат" в Шенген;)

Да, обидни са внушенията.. Срещу 50евро не може, но виж срещу 100 или 200евро... това е съвсем друга манджа!!! Може ли толкова да сме кухи и да не виждаме корупцията на всички нива в управлението на държавата ни?

Всичко това се случва след вещото ръководство на Мунчо и назначените от него Дамаджан Чашков и Бях точен с парите.