Демерджиев обяви за първи арести в страната за бомбени заплахи

Очевидно тези хора не са част от каналите, от които идват хибридните атаки, коментира обаче вътрешният министър

Обратно в новината

Коментари - Демерджиев обяви за първи арести в страната за бомбени заплахи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А по-рано този министър направи изказвания, че руска намеса имало... Може ли такава простотия, без за мислиш какво говориш да приказваш неща,без да са проверени категорично и тръбиш такова нещо. Егати истерията, все руснаци им се привиждат , а излиза че са някакви мързеливи пишлегари.

е нали беха руснаците бе, Дерменджиев? Какви арести , какви пет лева.Аз си мислех,че си арестувал Путин, дето от оня ден звъни 24/7 по българските училища. И им праща е-мейли. А то кво, дедовия!

не знам дали някой от вас забеляза как 5 дни няма никакъв резултат от така наречените разследвания. нали сега си давате сметка колко пари струват ДАНС, МВР, ГДНП и всички клатикур... на държавата и нашите джобове. ама имначе могат да се правят на рамбов-ци по пътищата със сините лампи. Л Е Н Т Я И ... АМАТЪОРИ

Тотална излагация се получи! Ха сега да ни обясни , какво е общото между нашите пишман терористи, руските хакери и партньорските служби. И ние ще разчитаме, че нашата милиция ни пази. По- малко да бяха дърдорили по медиите, защото предизвикаха точно обратния ефект.

НЕ ПЛЮЙ В КЛАДЕНЕЦА,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕШ КОГА ЩЕ ТИ СЕ НАЛОЖИ ДА ПИЕШ ВОДА ОТ НЕГО!

Очевидно не са част от "каналите", а от канализацията, където е и мястото на Демерджиев. Изплю се върху Русия - дали когато нещата се изяснят ще си вземе плюнката обратно?

Нали бяха ония от Русия?!?!? Как се извъртат нещата само!

Щом петокласници са способни на това,има надежда за България:)))

беше назначен от плъха радев и осен да плюеше по Гешев се видя, че е пълен некадърник. И още го държатм, вместо да го линчуват.

По-лошо е, че Гешев още го държиш.

човекът е точен с парите.

Защо не им дадохте на всички деца по една кратка грипна ваканция? Оставихте половината училища да си спестят цял месец учене, а други да нямат и ден ваканция. Ами децата си оворят и се чувстват ощетени. Не ги правете повече на парче тия работи. В това училише грип, в училището отсреща няма грип. В това училище има зпалаха и вкаанция, в училището отсреща има заплаха, н о тя не е проблем. НЕ Се Прави ТаКа!

Повече от 30 години атаките са хибридни от комунисти-демократи. Тоя сега, ако успее да ги излови, ще е чудо.

Ще оправим само с истински бомби като тези във Франция. Ще ги намерят без да ги търсят.

И днес да ви ЕПМ краварска

4 петокласнички вербовани от Путин....хо хо хо

Тези арести са само за парлама и замазване на очите на народа!!!Нищо не са разкрили ,защото те много добре знаят от къде идват заплахите,но нищо не могат да направят,защото са подчинени на същите тия дето ни заплашват с бомбени атаки!

На ученички 5 клас ли са подчинени?

Иванчо, нищо не става от теб.

ОГРАНИЧЕТЕ ИНТЕРНЕТ ТРАФИКА ... ОТ УСРАЙНА

А Батинков ще го арестуват ли, кво разправят

Нали мейлите били от Русия ?

Деби.л гони кокошки

Намериха ли личната карта на Путин.... Шот аз не вярвам... Обикновено УСА обичат да си избиват децата у училищата...

"органите на реда" и за чеп не стават !

Ти ставаш, нали

Някак си тея имейли към училищата, съвпадат по време с наближаващите избори. Кой ли има интерес, да ходят по малко хора да гласуват? ГЕРБ, ПП или президента? Май в машините за гласуване и висенето на един в САЩ една седмица е отговора. Или пък, случайно съвпадение? Ще разберем, едвали с тези медии.

Арести в страната?! Нали IP адресите били извън страната и затова били руски хакери. Сега изведнъж арести в страната. Последно, къде и кой е пуснал предупрежденията за бомбите в училищата? Или отново ще си говорим лъжи и противоречиви глупости, както всеки път?

Абе не четеш ли че става сума за телефонни обаждания. .. еййй... ама тва сте....

Ти четеш ли ги тези глупости

Да се смееш ли, да плачеш ли...

Радев, Радев, на Доньо Донев героите бяха само трима, а при тебе цял взвод и все отбрани, елит на елитите!

ДОЛНОПРОБНИЦИ, не ви ли е срам в какви боклуци се превърнахте???????????????????????

Много от ромата ходят на училище само по избори. Да пазят електората, че скоро победа няма да видят.

Ми да, от Хага казаха, че учениците са русначета.

Защо ходи до САЩ шефа на информационни технологии. Кой знае какво още са ни "забъркали" гадовете.

ИЗРАЖДАНЕ!

Да се върнеш обратно на майка сиупутката

Атака няма, още по-малко хибридна. Има изпращане на спам, с някакви жалки заплахи за бомби. След като досега не са намерили кой е, при условие, че преди 20-на години нашите задокеаски "приятели" задължиха и наслага навсякъде по света подслушвателни устройства при доставчиците на интернет, значи са нашите "приятели". Целта е намаляване избирателната активност за да могат партиите на войната да имат мнозинство и да сформират правителство. А "уплашените" от фалшивите бомбени заплахи избиратели ще бъдат изпратени на фронта за да видят истински бомби. Ако искате да отидете на фронта, не ходете да гласувате. Вървете за гъби.

Използват и хлапаци.

Евроджендър

Ти добре ли си?!?

Учителите трябва да преквалифицират от лаборанти на сапьори.

Какво стана с организацията, която я бяха намерили от Гугъл?

Хибрид: мн. хибриди, (два) хибрида, м. Спец. Организъм, получен в резултат от кръстосването на различни видове, сортове, раси и др.; мелез, кръстоска.

Атака няма, още по-малко хибридна. Има изпращане на спам, с някакви жалки заплахи за бомби. След като досега не са намерили кой е, при условие, че преди 20-на години нашите задокеаски "приятели" задължиха и наслага навсякъде по света подслушвателни устройства при доставчиците на интернет, значи са нашите "приятели". Целта е намаляване избирателната активност за да могат партиите на войната да имат мнозинство и да сформират правителство. А "уплашените" от фалшивите бомбени заплахи избиратели ще бъдат изпратени на фронта за да видят истински бомби. Ако искате да отидете на фронта, не ходете да гласувате. Вървете за гъби.

Дерменджията се издъни, но американските служби се оказаха гола вода.Той разчиташе до последно да му кажат, че е Русия. Уви, среден пръст.

Аз не искам избори ! Аз се обаждам, за да няма избори !

Абе толупе, пак ли ти смърдиш

Бомби не са намерили, а бюлетини намериха ли?

Хибридни им са кратуните!!!

За имейлите до Борисов и Митева арестуваха един луд, а сега ученички пети клас.

- пълно нищоправене!

Понеже България се управлява от тъпи мутри, които използват насилие във всичко, на това му викат бомбени заплахи, а в нормалните държави на това му се вика СПАМ. Спама не е от 3 дни че да има паника заради спам. А да арестуват за спам могат само наще мутрафони които ни управляват чрез страх и нассилие. И руснаци да са, и лично Пурин да спами, спама си е спам, а не заплаха. Има си спам филтри които филтрират спама, а наще дебили ще разработят спец. процедура за реакция при спам, и най-умните т.е. ченгетата ще решават кой спам е опасен, а кой не?!?!??!

Ти си гениално прав! Специално разбаротена операция за всяване на страх преди изборите, която има за предмет обикновен спам. И всички премълчават този факт. Заплахи няма, има електронни писма с измислици, обаждания с фалшиви сигнали. Защо тогава е тази медийна истерия? Правилно! А защо насъскват българите срещу Русия? Такива трябва да ги гоним през граница - направо в Авганистан.

Здраво лови руснаците не си поплюва. Може да го изпратим в Украйна майна

Не му харесват на министъра заловените терористи. Виж, ако бяха руснаци, по-друго........

На всички е очевидно че тези бомбени заплахи се ползват от ГЕРБ,ДПС,БСП,Възраждане и Радев за фалшифициране на изборите а Гешев седи и гледа. Този министър просто обслужва същите клакьорки !

ДБутам в ППо... да се плаши народа да приеме гласуване по пощата че да се фалшифицира съвсем лесно. Така Господарите от ЦРУ инсталират кукли на конци

милиционерско мероприятие , просто гледам как надменната наглост се е върнала при ушаците

Кое му е хибридното бе Демерджиев ? Хибридните атаки се осъществяват с различни способи на различни фронтове - дипломатически, финансов, политически, спортен, военен. В момента примерно тече хибридна атака срещу Русия. Какво хибридно има в това да изпратиш имейл за бомба ? Ползваш само имейл и нищо друго.

Според фенгрупата на "Възраждане" това е с цел да се изплашат техните избиратели. Те са много плашливи и с чуството, че докато отбелязват избора си, някой ще ги взриви. Явно и те си знаят интелектуалният им "капацитет".