Демерджиев: МВР ще охранява секциите от събота, няма как да бъдат поставени взривни устройства

Разследването е много напреднало и скоро ще има категорични данни откъде идват бомбените заплахи, заяви служебният вътрешен министър

Обратно в новината

Коментари - Демерджиев: МВР ще охранява секциите от събота, няма как да бъдат поставени взривни устройства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свързването на ip с реален адрес и държава е тривиална задача, може да стане дори само сзмо с лист и химикал, в нашата полиция толкова ли няма средно интелигентни хора, че чак разследвания за да установят нещо тривиално????

то и училищата са заключени нощем и няма как едновременно в няколко града и в много училища да се слагат бомби , но нали винаги търсите повод да обвините Русия. А по оня ден целувахте ръка на СССР. Копелета !

Този смешник или ни прави на глупаци или не знае защо е там!

А в петък? Кой ще охранява в петък? А в четвъртък? А днес?

Е, как така разследването на бомбените заплахи били напреднало??? Та нали тоя тълуп Демерджиев вчера се изпъпани и каза, че Русия била пратила заплахите. Сега се очаква същият глупак да каже, че лично Путин ги е написал. Боклук долен!

Какво педлагате, да продължат да го правят ли?

По пронцип бомбите могат да се настроят и за повече от 24 часа …

Естествено, че няма как. Всичко е за сплашване на тълпата, за да се намали избирателната активност и така твърдите симпатизанти на партиите да им донесат повече проценти. Всичко това е с тази цел, както и изявите по медиите на тъпанари като Дерменджиев. Гласувайте, най-малкото за да покажете на тези, че не сте овце.

Добре, че ги предупреди! А от мен- например: не поставяйте взривни устройства м/ у 10. 00 и 20. 00ч през това време ще охрняват ..... ама подлезите, ще ги охраняват ли, а гарите и автогарите, а ресторантите, а зоопарковете, а болниците?????? А ДЪРЖАВАТА??????

По същият начин, по който "руските" хакери ги вкарват в училищата. Качват ги на електронна поща от компютър в Тексас, Калифорния и, те се телепортират до секцията в село Три кладенци (два в момента са пресъхнали). Хибридни атаки на Русия за да съсипе българското образовани, както пръв откри един пенсиониран зорноволно шеф по киберсигурност в МВР. Случайно или не, досега, този корифей не знам да е хванал нито един крадец на пари от картови сметки или изнудвач по Интернет.

абсурд!

Това ли е целта, да се сплашат хората и да не посмеят да отидат до секциите.

Министърът-адвокат взел да мисли като полицай :) Бомбите само с таймер 24часа ли се сглобяват ?! :)

Когато към тях е бил прикрепен будилник със зъбни колелца.

Щом полицията два дни ще варди изборните секции,Престъпниците ще се вихрят на воля.

Неговите заптиета и границата охраняват, но ефекта е нулев.

Предстой закриване на министерството при Вас.

Ами летището в Сарафово нали и то се охраняваше от цяла армия полиция. И какво стана?

А така,че иначе Путин ще ви прати терористи,да ти ЕПМ.