Делян Пеевски: Президентът е длъжен да разпише указите за министрите

Нека държавните мъже да бъдат на висотата на доверието на хората и да спрат с тези игрички, заяви председателят на ДПС

Обратно в новината

Коментари - Делян Пеевски: Президентът е длъжен да разпише указите за министрите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що па да е длъжен? Мизериите си ги прави Главчев, той да си сърба попарата

Грух Грух Груххххххххххххххх

този шопар-псевдо правист може да ходи да рие трюфели...видя се че да променя конституция не става..за нищо не става..същият е като банкянския толуп... а доскоро и двамата крепяха простодебилите с правната нула мравояд и техните правни полюции

И къде пише,че е длъжен?Къде пише за какъв срок? Като се приемат малоумни промени ,така е.Освен това може да уволни Главчев,защото той го е назначил.

Гора от стомана Насочете се бойни дула

Армия президенте!!!!!

Ще колим прасе за Великден

В дйствителност тоя е много по-арогантен от това което издава визията му . Но зад него е Доган .

От близо 3 милиона Българи Тоя шопар е вкаран зорлем от 10 автобуса турци и 2 катуна купени цигани Марш при електората си свиньо еничарска

Защо МЕДИИТЕ дават думата на този ШОПАР!?!?!

Защото плаша на медиите кеш.

Незабавно?

а аз сън длъжен да нае.а дебелата свиня Шиши!

Нека Шиши /мамин грухчо/ не върти игрички!!! В канчето на Президента дебили не надничат !!

Противното създание на снимката е срам за всички турци ,гласували за него

намериха ли ти дипломата.......

Мисирката отново ни залива със словесната диария на свинята Пеевски !? Мутрафонът Пеевски - в затвора !!

В американското посолство в София били крайно недоволни и възмутени от предишния служебен министър на външните работи Стефан Димитров - стар дипломат от кариерата, не "парашутист" спуснат отгоре. Стефан Димитров не бил наведен и надупен. Бил независим и отстоявал българските интереси, което много разгневило господата американци, които вече 35 години били свикнали да колят и бесят в цялата окупирана от тях България и всички български безгръбначни роби от царя до пъдаря да им пълзят в краката. Веднагически още на момента американските колонизатори се обадили по телефона на своя колониален наместник Мунчо Гадев Крадев(Кауня) и го заплашили с импийчмънт и с яки компромати(предимно за "По пътя на копринката"), ако не се съгласи госпожица Къдравата Сю да бъде издигната за външна министърка. Между другото, Къдравата Сю била от същото котило като кака Васка ДС-педераска, Мис Бони, кака Асена, кака Живка Милиционерката и още много подобни каки и батковци. За по-сигурно янките се обадили и на Мутрагеньо от Зайчарника, за да натиснат МутроТиквата на свой ред той също да натисне Мунчагата. Всъщност въобще е нямало смисъл представителите на Хегемона да натискат Тиквун - заради магнитния списък той буквално се е подрискал от страх и е готов на абсолютно всичко - включително и да му го лапне на американския генерал-губернатор на колониална България и да му извърти една яка, страстна свирка. НА ВНИМАНИЕТО НА ДИРника: Хей, ДИРник ТЪП, можеш спокойно да изтриеш написаното от мен, нямаш никакви грижи. Довечера като си легнеш да спинкаш аз отново ще напиша този коментар. Няма да е обаче само под тази статия, а ще е под абсолютно ВСИЧКИ статии в този насран сайт. Единственият ти шанс е довечера въобще да не лягаш да спиш - бичиш тук едно 24-часово дежурство и готово. Мен ако питаш по-добре е даже 48-часово бойно дежурство да избичиш тук, щото въобще не се знае кога ще те издебна, за да си напиша коментара тук! Хахахахаха.

Тоя да помни - НА ВСЯКО ПРААСЕ МУ ИДВА КОЛЕДАТА

Съгласно коя конституция бе , Магнитски ?

Я, след Христо Иванов се появи друг юридически колос на политическия небосклон!

Абе - от как затвориха устата на Трактора ... свинчо много започна да говори .

Задълженията, както и последствията от неизпълнение на длъжностите лица в държавата се описват в нормативни актове. каквото и да кажеш е без значение. Недоволен прасчо - ако не стане, ще се раминат очакванията.

И кой си ти та да се разпореждаш на Президента дето има пипе няколко пъти повече от теб и го използва според законите за разлика от теб дето го ползваш за далавери.

Чудите се, защо държавата ни заприлича на битак, нали? Е, питайте този интелигентния и восоко морален човек на снимката. България в момента по негов образ и подобие.

И ако не го разпише какво ще стане? Хората ще плащат? Не нацията или народа, индустрията, бизнеса или пък самият президент, а просто Хората!? Кои хора? Така както нервно призовава, като че има такава власт и както споменава отново и отново сприхаво Конституцията явно е един от онези "хора", които визира. Въпреки че какво значи изпълнението на Конституцията сега, на фона на работещо НС при действащ служебен кабинет? Явно някой специално е хванал Пеевски за топките, че да е тъй сприхав.

Почвам да се чудя според дебеличкия Президента има ли някакви права или има само заддлъжения!

"............... утре може да няма и президент", каза Пеевски. Това не е ли заплаха за президента?

Лустрация!

как няма да има президент, но знам, че идва Коледа и ще ми се яде свинско

Не се опитвате да превръщате презедента в кукла на конци! Всчки знаем какъв и чий дипломат е Митов! Да е жив и здрав на началниците си!

Шиши вече се изживява и като конституционен съдия... та почна да раздава оценки кое било конституционно и кое не;)

тази дебела мазна, лоена, космата дебела космата топка да споменава думата конституция.

Ее, браво! Едно време стоеше сврян и не смееше да гъкне, а сега вече виждаме как Шиши се е превърнал в истински нерез и квичи от сутрин до вечер.

SirBob

Вярно. До скоро стоеше сбутан между Цонев и Карадайъ и не смееше да шукне.

Супер магнитко бил голям експерт. Президентът нищо не е длъжен да прави. Да се оправят

Щом дебелян квичи, значи всичко е наред.

SirBob

Пеевски отново се изказа от високото ниво на юрист без ден реална юридическа практика. За такива като него е измислена поговорката "Пази Боже сляпо да прогледа". Този, Мутрата и кретените от ПП-ДБ са дъното на дъното.

Стана ясно КОЙ върти ротациите в тази пародия на кабинет.

Направихте конституцията на дреб и сега живеем в комедия, а ти си централна карикатура.

Защо всек ден гледам свинята ... да не би да живея в кочина ?! ...

Само се чудя, Спецназ когато го спукаха от бой в Дубай, защо не си свършиха работата докрай.

Къде точно пише, че е длъжен, бе праслак Магнитски?

Задължен ? Няма такова нещо ! Той казва че не е съгласен с предложенията и иска други !