Делян Добрев: Позицията на ГЕРБ е, че не бихме преговаряли с "Възраждане", според мен не трябва и с ПП

Готови сме да направим отстъпки, така че да удовлетворим до максимална степен колегите от "Демократична България" само и само да има правителство, заяви депутатът от ГЕРБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой глупаци са гласували за ИЗраждане

Остава ДПС и БСП :)) И отново на избори, докато Възраждане не стане първа политическа сила ...

Скрий се бе, въшлив екскремент- всички те видяхме как си нагласил цялата рода на държавна работа. Ако имахте съд и прокуратура ти отдавна трябваше да си на топло заедно със вожда ти.

искаме си левчето драги смехурко! София не ти е Хасково , не искал с ПП - видяла кума Лиса че гроздето е високо и рекла кисело ще да е! Кой ще стане ортак с баш лъжци?

ГЕРБ и ДПС да крадат.А ДБ да им е алиби. И защо да се самоубиват.

А ти диляне питал ли си лидера кога как и какво трбва да мислиш вървиш по ръба

Шести ден и цените на горивата не са паднали.Искам си левчето,което ми крадеш от всеки литър.Крадец грозен.

Питай служебните бе, тъпак. Колко пъти една и съща глупост ще напишеш. Трол неспособен.

Е нали се разбрахме - за бен - зин -а при чичагата с кученцата , аз отговарям само за ксерокопията на документацията - ей ако ти требва нещо бележка да ти снимам , ама бързо че машината се прецака , тонера заминава се черни ги вади

"Ще клекнем на всеки, стига да ни остави да си крадем и да не пипа гешеффтурата, която ни пази".

Тъпо и изтъркано.

Нещо по въпроса с чувалите кеш да споделиш или пито-платено. Почвате "на чисто".

... този плащаше наем на майка си, за да граби от нас.

Тези истерии и гърчове на бойко и глутницата му радват нормалните хора. Ако искате да продължава просто не гласувайте, ама само зрелища не стигат, трябва и хляб. Затова на следващите избори поговорете с хората около вас да отидат до урните и да занулим герб. Дайте шанс на ДЕЦАТА!

Пак ли занулявате тъпаци. Самоизчегъртахте се. Парите се изработват, не се раздават. Долно некадърно племе.

Имах предвид да занулим на бойко чекмеджето

Родата му изгладня и тоя бреца като пресипнал петел за власт!

Изключително неприятен, както и изглежда

Говориш за кокорчо, нали?

Оди праи свирки с тия джуки!

Единственият сигурен партньор е ДПС. Кой ще е третият?

Коалиция Черната Вдовица - така е най-добре да се прекръстите в ГЕРБ. Който се е докоснал до вас - умира. Жалка ГЕРБ-ерска банда малоумници. Стана напечено, и изпълзяха мерзките тролски твари. Колкото и да се напъвате, никой не ще да работи с мафиоти, гадняри, крадци и убийци като вас. Имате си армия от еничари, които отгледахте за 12 години, но тя е лимитирана - 634 627 гласа. Надолу ще вървите, нагоре - никога. Ако повече нормални хора се отърсят от летаргията и отчаянието и отидат да гласуват - ще оттечете в канала.

"никой не ще да работи с мафиоти, гадняри" Ами тя мафията и гаднярите направиха правителство начело с харвардските мошенници, после в дружината взаимно се нарекоха мафия признавайки се какви са. Какво по-голямо доказателство, че ПП ДБ БСП и ИТН са мафия????? Само малоумник не вижда това!

Може ли да даде свястно обяснение, защо трябва България да губи 1000000000 заради некадърници, като Педала Кокорчо?

И никога нама да има някой, който може да даде обяснение.

е онуй дета майка ти го е изсрала навремето...

Наврян на кучето в ануса от Делян.

На този явно нервите не му издържат и напомня с поведението си лумпени като Волен Сидеров, Копейкин и подобни простаци! Но той не е интересен - интересно е как ще реагира господарят му Борисов, след като този всъщност плю на всичко, което Борисов убеждаваше и призоваваше - това наистина е някаква форма на политическа шизофрения при ГЕРЦ, доколкото те изобщо са партия а не банда. ОПГ! Но вижте го този - “Радев: Изумително е, че ДБ бърза да ни тласне във войната още преди да е свикан парламентът” Това е наистина отвратително внушение на Радев, което наистина разкрива и подъл, и лицемерен характер! Може да обясни действието си и без да пада толкова ниско - изобщо от както той се включи в атаката на ГЕРБ, ДПС, Израждане и ИТН за сваляне на редовното правителство на Кирил Петков, явно нервите му не издържат, защото все повече хора и в България, и зад граница разбират, че по някакви причини и зависимости всъщност Радев представлява интересите на Путин, доколкото е нъзможно в страна, членка на ЕС и НАТО! Чух го да декларира, че щял да даде колкото време било нужно, за да могат в Парламента партиите да разговарят и да създадат редовно правителство, дакото то било крайно необходимо на Бългапия! Е, добре де, но понеже аз поне помня повече от един ден прекрасно си спомням КАК ТОЙ МНОГО БЪРЗАШЕ да даде мандата (и са започне да тече срокът да съставяне на евентуално пранителство) само преди седмици, когато ПП наистина имаха реален шанс да направят и ново пранителство след като мафията свали първото им - всички си спомняме как ПП разговаряха и успяха да убедят няколко достойни въже от ИТН до ги подкрепят и бе пределно ясно, че и само въпрос на време, може би на няколко дни дъ успеят да съцерат 121 сепутата а да излъчат правителство! И питам - защо тогава президентът Радев не им даде това време които сега щял да даде? Защо тогава той не призова партиите да подкрепят опита за правителство? Защо тогава Борисов и ДПС не разбираха колко необходими са на България редовни пранителство и парлавент? Защо тогава те не казаха, ме са готови на всякакви разговори и компромиси в името на България, войната, Путин, евроатлантимеските ценности, зивата, …, пролетта, лятото, есента, и каквото сега им скимне …?

Деляне, кажи на Бойко да извади белия кон и да даде на ококорения да го погали по дръжката

Обичам го кокорчо

Paзбира се, че не трябва с ПП ППодмяната. Те са Хардвардски Измамници. Израждане са лесни. Те са на процент.

Защо не бихте преговаряли с Възраждане? А сетих се...Козяк не ги харесват.

Колегите ти от ДБ с колко процента са, смешни?

Разби крадеца Кокорчо! 1 милиард губи България заради Пълен Провал и най-вече бившият финансов министър. Факт!

Кои бяха тези ГЕРБ

Са първата политическа сила в България!

Герб спечели изборите с 9% от имащите право на глас.Нека някой ми обясни този "демократичен" феномен.Хипотетично,ако никой не отиде да гласува и един глас може да докара втори Хитлер на власт.За да има легитимна власт трябва да са гласували поне 50%. Това правило е залегнало при референдумите.Нека КС се произнесе по следния казус: "Изборите за НС форма на референдум ли са или не?" Според мен са и всеки избир с гласували под 50% е нелегитимен за сформиране на НС и назначаване на МС.

Много си подпухнал бе Делянчо . скоро ще станеш убав като адаша ти Делян Мамин

Дира ми отказа 3 коментара срещу Промяната.

готови на отстъпки - смяната на Гешев?

sawo

След панорама тази вечер, Добрев и ГЕРП нямат никаква позиция. Само психично болен би се коалирал с тези хора.

Рашков, Рашков,

ГЕРБ, ДПС, ДБ и янев за по-сигурно, това ли е желанието на началниците - оръжие за украйна, приемане на украйна в нато и задействане на чл. 5 - мобилизация и изпращане на войски срещу Русия?

A защо българите гласуваха най-много за тези партии които на всяка цена искат да пращат оръжия на Украйна?????? Защо бе малоумници??????

Седни си, слаб две.

A, моето мнение е, че г-н Добрев трябва да слуша много повече своя съученик г-н Василев, а не г-н Борисов.

Този мръсен джагал , който преди 4 години беше превърна общината в сборище на цялата си рода - от портиера до кмета му бяха роднини и крадяха като за последно !и има очи да говори , но така е като ги пази Гешев -всички отдавна трябваше да са в затвора .

Хем насран, хем голям!

ПРЕДЛАГАМ ДА ПРАТИМ БОЙКО ДА СЕ БИЕ В УКРАЙНА ! КОЙТО Е ЗА ,ДА ГЛАСУВА !

Много прост горкия,обаче Вълчев ги сложи на място всичките! Обикновени първолаци.

не е на себе си , на фалцет го докарва !

Подлога на Тулупа и зам.лайнометчик.

Аха, след като им отказаха ПП днес, много ясно, че веднага всички без Бойко Отговорния ще кажат, че са били против да се говори с тях. Ама виж, ако бяха приели...

сега едно , след малко друго...... И какви посолства ви патили , па и натискали ?

Говори както го чувства всеки симпатизант на ГЕРБ. Ей такива ме радват!

Делянчето го опъват с 200 преди интервю, т чак на фалцет го избива в изказа....

Възраждане и БСП отдавана заявиха че не ги искат, тоя сега се сети ... А защо беше комисията?

защо не написахте статия за фактурите от ГАЗПРОМ, които доказват корупционната практика на пп?

Добре де, тоя какво реве като млада невеста за ...? Били такива и онакива, ама дайте да направим правителство. Няма толкова долни хора, като тези дето са съгласни на всичко сами и само да се докопат до кацата с меда.

Закур!

Руското трол квичи :) топ

То пък щото освен ДПС много някой ви иска, че да изразявате позиция.

Е какво да договарят с Иззраждане, като изродите са на тяхна издръжка и под техен контрол. Проблемът е, че реално ще ги жертват електорално, при едно правителство на Герб/ДпС, подкрепено от Копейката.

По-добре да те мислят за тъп, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всяко съмнение.