От предложения кабинет: Под 1% е шансът ни, ще върнем мандата

Кандидатът за министър смята, че мандатът трябва да се върне в понеделник, без да се стига до гласуване в Народното събрание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие не разбрахте ли, че Слави шъ ни управи?! Отзад!

на народната любов.!!!

Да му мислят ДАНС и прокуратурата. Резиденция, затваряне на очи.Кастети. Дупе да вие яко Умни ченгета завършили полицейското училище за олигофрени . Престъпници в униформа .

Кумгейт е станал д-р СНагълс

В Хасково БСП и ГЕРБ са в абсолютна симбиоза. Иван Минев синът на шефа на БСП Хасково е ударник в групата общински съветници на ГЕРБ. Делян Добрев се гласеше да прави 18 км велоалея между две общини. Ортаците му заедно с Тенчо Лилянов санират с най- евтините и опасни, лесно запалими стиропорчета. Взеха стотици милиони, със буквално стократна надценка. И точат лиги за още. С толеранс на ДПС. ИТН не са алтернатива, но БСП, ГЕРБ и ДПС съсипват България и народа.

Завършил е Харвард.

И откъде идва тази "омраза към ГЕРБ" ?! Сега ли я усетихте, след като влезнахте в НС ??!? А по време на 6 месеца протести не я ли усетихте ? А преди 1-2 години ??!? Вън от парламента мутри крадливи !!!

Eee pone Temenugata da vleze v zatvora,v Kitai,shtqha da q obesqt

Това че няма кой да ви направи мнозинство го разбра и първокланик.. Питам се за какво протакате като се знае че няма кой да ви подкрепи понеже сте омръзнали на 80% от българите и те го доказаха на избори колкото и да се перчите ''първа полмутренска''???? И понеже явно осъзнавате резила дето ще трябва да изживеете като ви отхвърлят почвате да давате назад въпреки плямпането ви ''заради тези 80000 трябва да предложим кабинет'', ама явно спестяването на резила ви се оказа по важно от ''искането'' държавната администрация...

Ако все още не използвате CryptoTab Browser, то изпускате една добра възможност! Това е Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Чрез него можете да добивате Bitcoin, докато просто сърфирате в интернет, както и досега. Към момента Биткойн се търгува над 55 000$, а очакванията са да достигне над 200 000$ в много близко бъдеще. Криптовалутите отдавна не са феерия и скептицизмът няма място при тях. Разгледайте и опитайте https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804. При редовното му използване ще сте благодарни за решението си! Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия! Не губите нищо да опитате, ако не ви хареса винаги може просто да спрете да го използвате.

Къде го изкопаха тоя пък от реанимация... Нали публично оповести, че спира да се занимава с политика! Кво стана?! Огладня, свършиха парите... И айде, пак на софрата да се предложим!

Някoй

Без човек да е пророк, отсега знае как ще се гласува в НС: 75 за и 160 против.

ИГРАТА СВЪРШИ !!! Гербаджийски мърши !!!.

А бе, тоя малкия крадлю не е ли в затвора вече, а вместо това се прави на малка Тиква по медиите.

_stankow

Я как бързо почна да е връща трезвата самооценка. Като разделиш някои с властта. Която омайва и замъглява съзнанието. Тази "омраза", тя от вчера ли е ? Не. Ама как добре я усещат сега ... Имало полза да протестираме 200 дни !

Брей какъв математик! Цял процент си измисли. Един процент означава НЯКАКЪВ шанс! А всеки здравомислещ вижда, че такъв няма! НЯМА!!! Никой политик от останалите партии няма да се върже с ГЕРБ, защото това би било политическа смърт за него. И Бочковите архиви с компромати, и дори чекмеджето няма да помогнат.

Ееее, най сетне и тоя Румен Христов се уреди с пост. Ама са сбъркали поста. Трябвало е да го предложат за "човека който ще сменя крушките в Народното събрание". То аслъ с тоя ръст и мозък ,за нищо друго не става.

Като е безсмислено, можеха д аго върнат и по-рано. текат важни срокове! Вижда се, че саботират държавата от яд, че са загубили властта.

Имат право да протакат 1 месец - и това е един месец още крадене и комисионни. Така че ще го върнаъ едва в последния ден.

Всички, вкл. и днес по една от телевизиите коментират, че вота на хората показал ясно - искат промяна на статуквото.Добре , ама хайде съберете броя депутати на партиите от "статуквото" - ГЕРБ, БСП , ДПС с/у тези на "новите".Изненада - ами тези на статуквото математически са повече от тези за "промяната".Да не говорим , че М.М., Т.Д., Хр.И. трудно могат да минат за "нови" лица. И сега.Лъжа №1 и след нея другите.

Парите бързо свършват, когато не си на власт. Следващият път, когато си зададете същият въпрос, отговорът ще е друг.

С този пезевнк на снимката, завършил "История на изкуВството" в мормонски "университет" в царевичния пояс на Сащ... По-добре да идва валията от Анкара и да вдигаме червеното знаме с полумесеца. По-лошо от този н-я-м-а!

Оптимисти :)

ГЕРБ повтарят, че няма да бавят и ще върнат мандата, но не виждам да са го върнали. Предполагам, че ще го върнат един ден преди края на срока от една седмица.

Това си е тяхна работа и тяхно право, тролски глупако.

Нексуса да обижда другите на тролове! Голям виц!

И да крадат безнаказно беше тяхно право, но палачинката се обърна.

Герберугите дали са готови да се скъсят драстично в козовете при нови избори и пак да са в същото положение?

Видя се на какво са готови герберугите още след като пръвата работа на Боко беше незабавно да запее друга песен и да предложи на Трифонов 10-тина държанки.

Че какво лошо му се е случило на Бойко?!!! Той ви размаза ! Просто вие нямате поглед напред.... ..................... ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея латинска поговорка, която римляните изписваха по фронтоните на храмовете ми... ... римляните бяха мъдри хора.... =========================== Приятели миряни... търсех сутринта да ви дам линк за най-старата запазена до днес (2500 години) египетска песен за мен... Намерих с много хубав нов аранжимент , но преди да ви дам линк искам да изследвам честотният обхват, тъй-като ... ами нали 30-те на мионалия век сте сменили честотата на тона "ла" ... В този клип има и една съществена неточност - като мой знак е сложена пентаграма, а всички знаят че моят знак е ОСЕМ Лъчата ЗВЕЗДА на Рая... Така че ще забавя малко, а може да намеря и оргинала... Търсейки това, обаче открих нещо много важно... ЛЕКЦИЯ ЗА МЕН от руския професор А.Б. Зубов. Няма да скрия колко ме развълнива и КОЛКО СЪМ МУ БЛАГОДАРНА ♥ https://www.youtube.com/watch?v=EeeAdVIJw14 ... той казва там неща, които вече осем години аз и Опската се опитваме да ви разкажем... Разбира се има известни неточности заради текстове от преведените епоси... Например Ану Енки не ми е съпруг а брат, с име Искър (Истър), Озирис, Ваал, Баал Адет )Адад), Зевс, Игг или Тор, ... дядо Коледа, но то е защото в шумерските и египетские думата е една и съща... МНОГО СЪМ БЛАФОДАРНА на г-н Зубов ! Той споменава и един друг скандинавски учен, чиито трудове ще трябва да намеря и прочета. Там написаха за мен и приказката "Малката Русалка", която сигурно сте чели... В Сирия има до днес запазена и легендата... Много, много съм развълнувана !

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКОТО ПРЕДАТЕЛСКО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКИЯ ПРЕДАТЕЛСКИ ЧАЛГАР и евразийска им сбирщина ♦ ПЪЛНА ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ на ЧАЛГАРСКАТА СЕДЕНКА ♦ .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... --------------- БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ЗА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

С подобни съветчета предния път докара Боко до изритване от властта.

богиня Рея

Не му е за първи път на Бойко да се оттегля от властта... за да се връща отново... чакай да намеря и за това съм писала... ------------------------------------------------------------- 2021-04-13 12:46:36 богиня Рея ♦ НИКАКВИ КОАЛИЦИИ и НИКАВИ СЪГЛАШЕНИЯ ♦ ВЛАСТТА НЕ Е САМОЦЕЛ тя е необходима ♦ ЗА ДА ОСТАНЕМ НЕЗАВИСИМА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ♦ ЗА ДА ИМА СТАБИЛНОСТ И ПРОСПЕРОТЕТ ♦ ЗА ДА ЗАПАЗИМ ГЕО-СТРАТЕГИЧЕСКОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ♦ ЗА ДА ОБЕДИНИМ БЪЛГАРСКАТА ДИАСПОРА ОТ ДРУГИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВИ ( а те са няколко плюс една) ------------------------------------------------- СИНЯТА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ Е РЕАЛНОСТ както са РЕАЛНОСТИ ДРУГИ ДВЕ НЕЩА 1. БСП Е ТРЕТОСТЕПЕННА СИЛА 2. ВИЕ си унищожихте ПАТЕРИЦИТЕ Без ГЕРБ и СДС НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА

Хайде на бас, че може.

Боко ни размаза, ама ние още не сме забелязали, защото "нямаме поглед напред", а? Делянчо тогава защо се гласи да връща мандата?

Богиньо ,която и да сте ,трябва да Ви кажа ,че сте изключително досадна ,нещо като комар в гореща лятна нощ

показвате се само корумпирани лица с ЛИЦА КОИТО НЕИСКАМЕ ЩЕ ВИ СЕ СМЕЯТ ВСИЧКИ-С МАНТАТА

Видяхме ги вече лицата, които ти искаш. Трагедия...

Как може да намираш време "да риташ топка", а да се криеш като мишка и да те е страх да отидеш в Парламента ?

Делянчо, натупахте толкова, колкото да стигне за още 4 поколения след Вас. Стига алчност. Ще Ви приседне.

He злоба, а отчаяние предизвика отлива от Герб. Хохара им омръзна да слогуват з жълти стотинки, и да чакат да падне нещо от джипката. Борисов напълни администрацията с кърджалийски п--ки. Кой нормален и образован човяк иска да прислугва на толупите от Герб?

Върнете го още сега.

Едно време в Колумбия хората също са обичали Пабло Ескобар. Така, както в началото тук обичаха г-н Борисов. През 2009-та в него надежда видяха онези декласирани от финансовата криза над един милион и половина българи. И още един паралел — Ескобар също спираше с джипа и почваше да раздава пари на бедните. Дори не говорим за падение, говорим за тоталното пропадане на един човек, загубил всякакви ориентири и готов да ни завлече със себе си.

За да удължа паралела ти, няма как да има пропадане, ако през цялото време си си бил на същото равнище. Нито Ескобар, нито Баце (нито който и да е друг популярен мафиот в историята, от Капоне до Илиев) е генерирал народна любов от любов към народа.

И ние си имаме една мафиотка - Мария Капоне. Това е жената мутра от "Мутри вън", захлебила от приватизацията на Костов с военните заводи. Това ли са новите лица на Мая и Отровните?

Делянчо, мама, още щом каскетурата малко преди изборите "тихомълком" ти свали обвиненията по "онова дело" - а на другите не ги свали:), за всеки с малко акъл в тая държава му беше ясно, че те готвят "чисто нов и изпран до бяло" да те вкарат пак в обръщение - я депутат, я министър - и прогнозите се сбъднаха! Толкова за делото ти! Сега за другото - тежката участ много да искате, а да нямате с кого да управлявате, "отпуските" на Борисов и страха му да се яви в НС! Тук не си ми нужен ти - тук трябва на трибуната на НС да е Б(аш)Б(акана) на републиката! Не може 12 г. от сутрин до мрак да чуваме и виждаме само Аз дадох, Аз построих, Аз направих, Аз... , АЗ...и сега , когато трябва да обясниш какво си свършил наистина, да се скриеш като мишок зад "ние"! Това е, Делянчо, истинската отговорност на наистина загрижения за страната си държавник! След като 12 г. като премиер си бил АЗ, няма как сега да си НИЕ! Затова стига с тази тъпа опорка "омраза и унижение" - дрън-дрън - страх е, Делянчо, и ужас да те видят в ролята на пораженеца и некадърника докато пелтечиш на трибуната на НС и не можеш да обясниш нищо по същество от държавните дела!

Тоя от хасковския Дрийм Тийм може и да не е нужен, ама да не мислиш, че Баце им ще посмее да се яви лично, като си има толкова маши да му вадят горещите кестени. Дончев като го гледах как умува какво да каже, че да не изглежда като последен глупак, и вижда как няма такава възможност предвид ситуацията, и си викам - абе за Бобо каквото искате говорете, ама като на истински стар милиционер му работят хитрите инстинкти кога да се скрие да не яде шамарите лично.

Да, Джак, то всяка животинска твар има инстинкт за съхранение - даже по-силен от човешкия, но не ги избираме по този инстинкт за домашни любимци, нали?;) Не ми е достатъчно Вожда да умее да оцелява, трябва някак си и племето да може да съществува под мъдрото му ръководство;)

Последното ти изречение звучи особено саркастично предвид едно такова челно място, което заехме след като от Европа звънели на Бобо да го питат за модела му на управление на кризи. Това без да слагам в сметката демографската ни увиснала крива.

бате, ти напрау задмина леля Таня Тя иска да уволнява само шефовете на РПУ-тата Па ти направо уволни цялата държавна машина Остай барем един пъдарин за ляк да се нахуда- неуволнен бре Кат уволниш примерно сички митничари- казвам ти примерно - докат назначиш нов- докат го обучиш да се сработи със служибното кучи кой ки фата кокайна ? Дъль няма да дойди много кокайна тогава за Славчу ?

Кууууурв..... сбогом

Тоя не беше ли разносвача на банички, който Мутрата беше сложил за някакъв министър ?

=====Цялата ислямокомунистическа сган, мутрочалгата гадна, мутрите на галевата и накрая психодесните са застанали на амбразурата и бълват фекалий, ами това можете бе изроди....Бокич за пореден път ви го наби, сега ще поемете резаният на дръндарският, циганин и ще оближете вонящата шунда на крушовската биволица иначе власт ЙОК...а боклуците, като хи,хи и цялата измет с едноклетъчни мозъчета с влажен поглед вече го поема ....мухааа, бии бии исмямокомунистическата мутрочалгарската сган, СПАСИ БЪЛГАРИЯ!

Ей затова ви изхвърлиха като парцали от властта, герберастчета. Гледайте да не се задавите от злоба, че на Бойчето ви му биха шута с 200.

Интересно, комунистите от герб, щели да се обърнат към ДБ и итн за консултации! А защо не към другарчетата комунисти от бсп и дпс?

с ДПС много ще бие на очи, те са си бизнес партньори, ама неофициално. С БСП, ако беше Станишев, да са се прегърнали и целунали досега сто пъти. Пък тази Нинова, взе че разкара Добрев и Гергов и прочие бизнес партньори на ББ в БСП.

Ще Ви припомня, Приятели - миряни. каво ви казах в изборната нощ: ето: 2021-04-04 23:17:47 богиня Рея Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ ♥ Честита поредна Победа на Коалицията СДС-ГЕРБ ♥ -------------- Какво трябва да се направи при този резултат според мен? 1. Въпрос: Можете ли да осигурите стабилност в държавата при тази "РУСКА КОШНИЦА" начело с Чалгата ? Аз мисля, че НЕ ! 2. Въпрос: Можете ли да прокарвате нужните закони и да изпълнявате Европейска и НАТО Програма? Аз мисля, че НЕ ! Защо тогава Ви е НУЖНО Вие от ГЕРБ и СДС, ДА СЪСТАВЯТЕ ПРАВИТЕЛСТВО ? ЗА ДА ТРУПАТЕ НЕГАТИВИ ВЪТРЕ В СТРАНАТА и НЕГАТИВИ ВЪНШНО - В ЕВРОПА и ЕНП И ДА ОБЕЗМИСЛЯТЕ ЧАКАЛНЯТА ЗА ЕВРОЗОНАТА... За това ли ? АЗ МИСЛЯ, ЧЕ НЕ ВИ Е НУЖНО ДА СЪСТАВЯТЕ ПРАВИТЕЛСТВО А ДА ВЪРНЕТЕ МАНДАТА ! СЛЕД ТОВА - ПОДКРЕПЕТЕ ЧАЛГАРСКИТЕ ГАЗПРОМАДЖИИ НА ДЪЛГУЧА НЕКА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО ТОЙ След това дръжте КОНТРА и го бетонирайте ! Може ли той да получи средства от Европа? Аз мисля, че НЕ ! Може ли той да получи средства от Русия? МОЖЕ НА ЦЕНАТА ДА СПРЕ СТРОЕЖА НА ИНТЕРКОНЕКТОРА С ГЪРЦИЯ Това обаче ще отреже Славчо от Американските инвестиции? Може ли Славчо ДА НИ ИЗВАДИ ОТ НАТО ? Аз мисля, че тази година няма да може, защото НАТО планира това лято едно от най-мащабните си учения в Черно море Може ли Славчо да ни извади от ЕС? Ами може... обаче вижте какво става с Великобритания... Славчо от къде ще извади средствата които ние дължим на ЕС? И тях ли ще плати Газпром ? ----------------- ДРЪЖТЕ СЛАВЧО докато минат ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ и този път Бойко трябва да внимава. ЗАЩОТО БОЙКО Е ОТГОВОРЕН ЗА ДНЕШНАТА ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА, КАТО СЛОЖИ НЕИЗБИРАЕМАТА ЦАЧЕВА ... Направи две гршки, които костват на България ЗАБАВЯНЕ ОТ ШЕСТ ГОДИНИ ! БОЙКО, ще ти кажа ОТНОВО онова, което казах на Путин в Сочи на Олимпиадата: "Гордостта и Себелюбието е най-голямият грях във ВСИЧКИ религии, вери и изповедания... Само че "гордостта и себелюбието, на пастирите, се заплаща от стадото" ВРЪЩАЙТЕ МАНДАТА и ДРЪЖТЕ СЛАВЧО ДО ДОГОДИНА или доокато не го отстранят господарите му А с БСП е свършено... не си струва труда да пиша... Хубава вечер, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

След което допълних: 2021-04-04 23:30:47 богиня Рея Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ Добре ли ме разбрахте? НИКАКВА КОАЛИЦИЯ СЪС СЛАВЧО Просто връщате мандата и го подкрепяте да състави правителство при гласуването. После го крепите докато "чалгарчетата не му изядат гащите" тоест ДО ТОВА ВРЕМЕ ДОГОДИНА. Е пак Българите ще платят цената на нова криза... ОБАЧЕ ДОКАТО НЕ СТОПЛЯТ ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА СЕРИОЗНО НЕЩО - ЩЕ СИ ПЛАЩАТ КРИЗИТЕ... ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα

Харесва ми как всеки път като почнеш да разпръскваш божествената си намеса, на Боко му се случва нещо лошо.

Че какво лошо му се е случило на Бойко?!!! Той ви размаза ! Просто вие нямате поглед напред.... ..................... ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея латинска поговорка, която римляните изписваха по фронтоните на храмовете ми... ... римляните бяха мъдри хора.... =========================== Приятели миряни... търсех сутринта да ви дам линк за най-старата запазена до днес (2500 години) египетска песен за мен... Намерих с много хубав нов аранжимент , но преди да ви дам линк искам да изследвам честотният обхват, тъй-като ... ами нали 30-те на мионалия век сте сменили честотата на тона "ла" ... В този клип има и една съществена неточност - като мой знак е сложена пентаграма, а всички знаят че моят знак е ОСЕМ Лъчата ЗВЕЗДА на Рая... Така че ще забавя малко, а може да намеря и оргинала... Търсейки това, обаче открих нещо много важно... ЛЕКЦИЯ ЗА МЕН от руския професор А.Б. Зубов. Няма да скрия колко ме развълнива и КОЛКО СЪМ МУ БЛАГОДАРНА ♥ ... той казва там неща, които вече осем години аз и Опската се опитваме да ви разкажем... Разбира се има известни неточности заради текстове от преведените епоси... Например Ану Енки не ми е съпруг а брат, с име Искър (Истър), Озирис, Ваал, Баал Адет )Адад), Зевс, Игг или Тор, ... дядо Коледа, но то е защото в шумерските и египетские думата е една и съща... МНОГО СЪМ БЛАФОДАРНА на г-н Зубов ! Той споменава и един друг скандинавски учен, чиито трудове ще трябва да намеря и прочета. Там написаха за мен и приказката "Малката Русалка", която сигурно сте чели... В Сирия има до днес запазена и легендата... Много, много съм развълнувана !

богиня Рея

ето линк за лекцията на руския професор Зубов: https://www.youtube.com/watch?v=EeeAdVIJw14

Пак мутренски номера, не искат гласуване. И защо да не се гласува, нали уж всеки народен предстваител е свободен да гласува както намира за правилно. Нали уж решенията се вземата с гласуване, не след шушу мушу. Елементарно, но е и за подчинените на боса ББ.

А къкъв процент е шансът ,Делян Добрев да върне красивата бяла сгррада на ул."6-ти септември" №4 ,на 15 метра от жълтите павета ,на 30 метра от апартамента на Цветан Цветанов при "Кристал".Тази сграда успя скромно да открадне, малко преди Борисов да го пробута на по -закътано място

Шансът е колкото "пак да си изберат Бойчето".

По-добре е ГЕРБ направо да връщат мандата. ИТН да направи кабинет веднага и да управляват. Не да се крият зад служебен кабинет. Всички служители в държавната и общинската администрацията /разбира се НАП и НОИ първи/, полицаи, митничари, лекари, учители, военни, съдии, прокурори, следователи и други да бъдат незабавно уволнени. Без право да кандидатсват пак. Ясно е, че са гербаджии. Слави по 7/8 пред народа да изпита един по един всички, които искат да заемат местата им. Не е нужно да са образовани, важно е да обещаят на Слави, че са честни. Пенсионерите веднага да връщат нсички получени надбевки или да им се секвестира имуществото. Имам и други предложения за бесене, разспрел и други, ама вие си ги занете.

Съдии и Прокурори - гербаджии ? Вие чувате ли се какво говорихте.Не познавам съдия гербаджия.Кой осъди Цветанов на 4 години затвор ? Да не би тези , които прочетоха Присъдата да не бяха съдии ? Митингите на съдиите пред съдебната палата с искане за върховенство на закона и срещу политический натиск над съдебната система някакви други хора ли го направиха ? Ясно е ,че не ги мислите тези неща , които ги пишете , но трябва да се отчитат реалните факти !

Шегувам се. Само не знам тези, които са ми сложили плюсове разбраха ли то или наистина подкрепят тези безумни предложения. Та и затворническата администрация е администрация - да пуснем пандизчиите ли. Кой ще управлява, от къде ще се вземат нови служители. Кой и кога ще ги обучи. Кой ще гони апашите и кой ще събира данъци и мита. Кой ще лекува или преподава. И т.н.

бате, ти напрау задмина леля Таня Тя иска да уволнява само шефовете на РПУ-тата Па ти направо уволни цялата държавна машина Остай барем един пъдарин за ляк да се нахуда- неуволнен бре Кат уволниш примерно сички митничари- казвам ти примерно - докат назначиш нов- докат го обучиш да се сработи със служибното кучи кой ки фата кокайна ? Дъль няма да дойди много кокайна тогава за Славчу ?

Ама ти вярно ли не разбра иронията? Само да не вземе да съм познал. На избирателите на ИТН и ИБМВ някакви такива идиотии им се въртят в главата. Сега сериозно - тази година приходната част на бюджета няма да се изпълни. Ако не дойдат пари и от ЕС положението ще стане ужасно зле.

Делянчо е реабилитиран в "Република", Узунджово, Нова надежда....

неприятен момент се случи да наказвате ГЕРБ (заслужават нема майтап)... ама в тия времена смутни на световно, българско и ковидско поле.... да избирате още по провалени хора, които хабер си нямат как се управлява държава... глупаво... е ся ще видим... надявам се да не съм прав понеже не съм млад и красив от юужбина и ме касае пряко ... а дано... ама надали...

Посредствена ви е демагогията, герберастчета.

Предлагам ей този на снимката за премиер.

Този схемаджия, не е ли в затвора ? Бах ти хлебарките. няма отърване

Смешнко прост

Triabva i romskata kmetica da se maha.....ne da se spotaiva......

ГЕРБ може да управлява но не му дават. Новото парламентарно мнозинство "Петте кюшета" не знаят как да управляват, но са решили да управляват.

И как се случи така, че даже собствените избиратели на ГРОБ не им дадоха да управляват и няма нито един в парламента, който да иска да ги подкрепи? Сърбайте си сега попарата от всичката злоба и простотия, които изляхте като протестираха недоволни от простотиите на Тиквата ви.

То хубаво ще върнат мандата, ама и Чалгарят ще го върне, той няма в партията си нито един експерт на ниво "държава". Всичките му пеперудки долетяха от други партии, изгонени за некадърност или нереализирали амбициите си пак поради некадърност. Видяхте ли в комисията по финансите кой влезе? Е, това ли ви е топ-финансистът на партията? Той ли ще пише бюджет и ще събира данъци? А бабето министър на социалните грижи ли ще го правим, че толкова години е била в "Подкрепа"? И какво? На кого ще дадат третия мандат? То никой не го ще, карат се и Всеки вика "вземи го ти". Писна ми вече от празни приказки, явно никой нищо не може да направи в този Парламент. Да си сменят чалгарите Избирателния закон, да си назначава Мунчо новата ЦИК и да ходим на избори през юли. Да видим новите проценти - ГЕРБ - 33; БСП - 20; ДПС си остават с 10; ИТН - 8; ДБ - 5; Патриотите - 5; останалите - аут.

Един трезвен глас.

Ба ги у победителите на изборите....

А защо ГЕРБ тупкат топката и не върнаха мандата Веднага??? Всичко е ясно още от 04/04 ! Има документи за Унищожаване и Последни Чекмеджетата за пълнене.... Мафията ГЕРБ ще си плати за всичко