Делта мутацията: какви са симптомите и помагат ли ваксините?

Въпросът е не дали, а кога мутацията ще стане най-разпространеният вариант на коронавируса в Европа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да затворят границата за англичани!

Всеки ковидар ще усети симптомите на анадолския щам: Остра болка отзад Топъл дъх във врата

При делта мутацията ваксините стават вече ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ! Бият се по специална схема с хода на коня , три напред и две назад ! Ако няма ефект за първите 10 дена , се бият с хода на офицера , напреко ! Това са най-новите изследвания на най-добрият екип на СЗО , който работи осем дена в седмицата !

Важното е истерията да се поддържа... Това явно е добре-дошло за някои.

Пълни глупости, сегашната започваща вълна е доста по полегата от втората, а пък с третата най-стръмна няма нищо общо, аре можем да гледаме и сами данните и да ги тълкуваме

Нещо споменават ли от тези 30 000 заразени с делта, колко вече са прекарали оригиналния вариант? Имам усещането, че ако имаше няколко такива щяха да са на челно място в новините. Нещо много се мълчи по темата, че преболедувалите са с порядък по-защитени от ваксинираните. Иначе милионите преболедували няма да искат да се ваксинират и ще им се вкиснат ваксините.

Единият порядък по-добра защита идва на цената на 2-3 порядъка повече увреждания сред преболедувалите.

Ох поредната овчица каза "Блеееее"! Колко мъка има по този свят ... Уж интелигентни хора, информация колкото искаш, но не всички са си сложили розовите очила и вярват, че се мисли за благото на народа и няма вариант да имат задни мисли всички тези "добри хора", които ви казват да си биете .... У лево и в кошарата!!!

3евзек

Г-н Димитър, Значи нямаш коментар за това, че по-силният имунитет идва на цената на 2-3 порядъка повече увреждания. Важното е, че едни добри хора, за които няма вариант да имат задни мисли, са ти казали да не си биеш. Имаш мерак да ми бъдеш пастир, но не вървиш. По-добре гледай своето стадо, че някаква болест го мори като че ли...

Абсолютно съгласна, много точно изказано мнение, ние дето го изкарахме сме защитени, и не е вярно,че антителата изчезват скоро ,тествам се всеки месец-НЕ НАМАЛЯВАТ

Двама познати, преболедували, тестваха се за антитела, почти нямаха и се ваксинираха. СлОчаЕност ?

Свътът е полудял или някой го подлудява!!! Ако нещата са толкова зле, да си копаме гробобве и да лягаме, смисъл от мерки, теглилки, ваксинации няма.. Ако са обикновенни също...няма смисъл от кой знае какви мерки.. Това е един вирус, само един от милионите с които животът се е преборил и продължава да съществува с тях.. Ако сте убедени във ваксините, просто агитирайте хората да се ваксинират.. Не разправяйте небивалици обидни за интелекта на средия човек

Планът е ясен: Има "делта" мутация, чиито симптоми са..... като на настинка. Да, ама в момента докторчетата и фарма мафията не искат да пуснат кокала, и плашат - че видите ли, тази настинка била опасна настинка. Ще модифицират ПЦР и антигенните тестове да ловят настинката като КОВИД, и ето ти нова пандемия. Хайде, нека някой запомни това - и да видим дали в края на септември (в най-оптимистичен вариант) няма да съм прав. Щото ако решат - могат да го направят и в момента.... те вече започнаха да подготвят почвата. Фарма мафията и докторчетата няма да пуснат кокала лесно. На тях така им харесва. А дали ще ги търпим? Със сигурност. Овце сме.

През есенно-зимния период у нас ще се разболяват, ще се лекуват в болница и ще умират предимно неваксинирани - това е изводът от тази информация. Заради неваксинираните ни чакат нови локдауни, затваряния, дистанционно обучение, спад в икономиката, безработица (най-вече сред келнери и бармани, така че няма значение всъщност...). Останалата част от Европа ще живее тогава по-спокойно, ние отново ще броим стотици умрели всеки ден. България - ковид-гетото на Европа.

Ех, троле на медицинските фашисти...

Аз пък мисля, че неваксинираните няма да умират толкова много. Но да му мислят ваксинираните. Именно за тях се подготвя този комплекс от хладилни камери за временно съхраняване на трупове и крематориуми СЛЕД 4 ГОДИНИ, през 2025, предвид очакваната свръх смъртност. Ако беше за неваксинирани щяха да го направят по-бързо, за наесен: https://bidstats.uk/tenders/2021/W23/752550337 Добрата новина е, че дотогава са 4 години, а някои им даваха не повече от 2.

Колко сте наивни вярващите в теориите на конспирациите. С тоя търг за складиране на умрели. След кратка справка става ясно, че из цяла Англия се сключват такива договори, това е практика, която съществува от десетки години. Хората просто искат да да подготвени за всякакви ситуации. Ако прочетеш внимателно, тези пари се плащат само, ако настъпи извънредната ситуация, досега не са плащани на никого още.

Баба Меркел вече надмина и бабаЯга. Нуждае се от нов вариант в концлагера Меркелостан. За да поддържа дисциплина и да сее смърт.

Това идва от психолозите на пландемията, думи, които да всяват страх, паника и несигурност: ДЕЛТАТА, КРИВАТА, ПАНДЕМИЯТА, ЗАРАЗАТА, ЧУВАЛИ ЗА ТРУПОВЕ ДЕФИЦИТНА, ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ ПЪЛНИ С ТРУПОВЕ, ОЧАКВАМ ЯКО ДА МРАТ, КАЖИ ГО НА БЛИЗКИТЕ НА ПОЧИНАЛИ ОТ КОВИД, ОТИДИ В КОВИД ОТДЕЛЕНИЕ И ТОГАВА ГОВОРИ, МАСКИТЕ ПАЗЯТ ДРУГИТЕ, ТЪРПЕТЕ ЗА ДА ПРЕГЪРНЕТЕ ОТНОВО СВОИТЕ БЛИЗКИ, НОВОТО НОРМАЛНО и т.н.

СЕГА СМЕ САМО НА ДЕЛТА ... А ДО ОМЕГА КОЛКО ВРЕМЕ ИМА ОЩЕ ....

ваксините са ефективни срещу делта точно толкова колкото и срещу останалите 'версии' на ковид а колко са ефективни го доказват с оставането на маските, мерките и затварянията

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

"вече има случаи на ваксинирани хора, които са починали след зараза"

Абе сигурна работа са ваксините...

Ваксинирани, ама друг път. Платили са, за да им изхвърлят дозата в коша. Досега няма васкина без пробиви.

ела да ти набия една ваксина в устата!

3евзек

Педер, Манафистанските ти номера може да минават в Манафистан. Обаче тук си обикновен ЛГБТ представител.