Коментари - Делото за конфискация на над 2 млрд. от Цветан Василев тръгва пак след 2 г. пауза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Василев открадна над 4 млрд. лева от пирамидата КТБ. С тези пари е придобито всичко, което притежава. Така че заслужено ще му го конфискуват.

Да му ги взимат, както той ги взе от на хората депозитите в КТБ!

Когато и да бъде вкаран в затвора - винаги ще е късно за престъпленията, които извърши Цветан Василев!

Всичко, което Василев и семейството му притежават е придобито с крадените пари на вложителите в КТБ и след да бъде конфискувано!

Да живее българската правосъдна система! Най-добрата система в света! Кога ще започне дасе заплаща на съдиите за свършена работа в срок. Всяко дело с определен срок за зазрешаване! Протакане, отлагане-санкции! Сега се сетихте за конфискацията, че да бяхте питали и папата какво да правите?

Хайде, да се възобновява, да тръгва и да приключва най-вече. На този човек му е отредено отдавна място зад решетките.

затварят ги г-да съдийте на хлеб и водица докато не решат

Докога ли ще се влачат всички дела срещу Василев,отдавна вече трябваше да е в затвора, а вместо това ни облъчва с тъпи видеа, с които дори и себе си не може да убеди, че е невинен.

аз като видя думите дело, съд и цветан василев на едно място изтръпвам. вече 6 години чакаме тоя човек да го осъдят, а той си вее байряка в сърбия и хич не му дреме за нашето правосъдие.

Той каза,че трябва да предаде доклада, който ще бъде готов след като комисията получи разрешение да притежава право за обвинителен акт по европейските стандарти, след което да се свика извънреден съвет за взимането на единна позиция по чл. 102 ал.1. ... тогава вече може да разгледат обвинениятсвидетелските показания..... Объркахте ли се? Това ще е за години напред, а живота си продължава едни си живеят бейски, други нямат пари за хляб. И Всичко е добре предвидено и мнооого хора са натопили човката и сини и червени и и от нашите и от ония другите.....

Той каза,че трябва да предаде доклада, който ще бъде готов след като комисията получи разрешение да притежава право за обвинителен акт по европейските стандарти, след което да се свика извънреден съвет за взимането на единна позиция по чл. 102 ал.1. ... тогава вече може да разгледат обвинениятсвидетелските показания..... Объркахте ли се? Това ще е за години напред, а живота си продължава едни си живеят бейски, други нямат пари за хляб. И Всичко е добре предвидено и мнооого хора са натопили човката и сини и червени и и от нашите и от ония другите.....

Бугаропитека мустакатов изсран на балканите пак гние там хеххехехехехеехеххее ! Смейте му се ,големите играчи пият коктейли ,а мустака студува в балканския кенеф !

Докато съдии и прокурори се назначават, а не се избират от народа, престъпници и съдии ще бъдат богати, а народът беден. Темида не е имунизирана срещу корупция.

Я глей кви политици си избрал или ако не си гласувал за тях - ква опозиция си вкарал в парламента бе ! избор ,демокрация ,пазар ги направихме мръсни думи - защо ли?

и съда на ЕС в Люксмбург не го е убила работата чак толкова...! Две години за един отговор в смисъл "няма проблем" е твърде множко за заплатите , които получават там!

АКО ИСКАТ И 3-4 ГОДИНИ ОЩЕ ДА МИНАТ, НО ЛИХВАТА ДА Е НАД 15%, ТОГАВА СИ МИСЛЯ ЧЕ ДО 2 МЕСЕЦА ДЕЛОТО ЩЕ Е ПРИКЛЮЧИЛО И 2,2 -ТО ЛЕВА В БЮДЖЕТА, И КАКТО СЕ КАЗВА КУЧЕТО СКАЧА СПОРЕД ТОЯГАТА

А като дойде делото за ограбената колекция от антики на Божков и държавен грабеж на сметки с милиони, какво правим.... държавата е на тотален автопилот...

КОНПИ желае да отнеме В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА 2 МИЛИАРДА лева , които всъщност са ПАРИ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ в КТБ. По тази процедура парите няма да отидат при синдиците на КТБ за разпределение , а държавата ще ги гушне. Вложителите отново ще пият една студена вода.

Питането за непозволената държавна помощ за американските тецове е от 5 г и още няма отговор! Само припомням що за съюз е скапания ЕС

Аз само да попитам ако най накрая в някоя година се докаже че далавера са имали бая други и това запориране е неправомерно кой ще плаща обезщетенията?????Значи толкова години не желаят да разпитат с видеовръзка Василев ама все приказват че той ''пречи'' на делото ама сега пак с някакви запори се занимават че ако тръгне реално делото може бая нелицеприятни неща за властниците да излезнат...Нещо май Бисеров беше оправдан от всички нива на съда та се питам за това ''отнемане'' на какво основание пак го започват или Бисеров ще си поиска обезщетение за неправомерното ползване от други..

Имам си аз един каскет и си го нося всеки ден, за да прикрия кухата си грозна кратуна, джиросана от герб.

Конфискациите на задигнатите ни пари и имоти са богоугодно и обществено полезно дело, но " жертви" на това са предимно богати типове пред, които конфискуващите бледнеят и немеят! Започват да се ослушват, да питат, да се почесват, да оставят делата на отлежаване и в крайна сметка всичко остава на книга със недоброкачествен полъх на измислен пиар.Практиката показва,че осигуряващите конфискациите не са в час, харчат ни бадева парите и общо взето нищо не става!

Чудя се още колко ли ще продължи сегашният цирк. Да си обявяват диктатурата официално, предполагам им е детската мечта на управляващите и да се приключва. Съдебната ни система предизвиква смях и възмущение отдавна, брутални кражби на държавни средства ежедневно или ежечасно. Политиците ни са на нивото на кварталния клюкар или зевзек зависи от темата която коментират. Опозицията е колкото да я има на книга (нито една парламентарно представена партия не подкрепи нито един протест, нали уж се бори да управлява). С една дума цирк.

Този който е разпоредил около 60% от парите на държавата да минават през КТБ, веднага задържане и следствие, за да стане ясно защо и срещу какви комисионни.

Що не направят една коалиция Божков-Цветанов и да се явят на изборите. Да видим на кого повече вярва народа. На Горанов, Борисов и Гешев или на тях. Щом Слави с никакви кадри дет се вика прави 9 процента. Те що да не могат.

Щото не са политици. И нямат фонд земеделие да раздават пари на медиите

Гешефта е пъзлив! Ослушва се като глуха свиня в картофи! До сега трябваше да прибере Горанов и още други!

И тук е време да споменем иван йорданов костов , банковият му влог за 2 милиона лева, на преференциална лихва! Както и дъщерята на костов, която получава по 30 000 лева на месец за консултантски услуги!

пррочети моята книга последна - стотици се редиха за автограф а ти тук някакви два милиона ,на щерката по 30000лв! обиден съм на неблагодарния народ!

Странно - страната се тресе от скандали, но.......само по форумите има отглас. Нищо официално, нищо от партии, от прокуратура, от институции и власт....нищо........

От тоалетната хартия на Черепа ли?!

Я кажи един по умен от Черепа? Горанов ли, Баце ли? Кажи!

Гешеф го е страх! Скрил се е в дън гори Телилейски и тихичко подсмърча!

Делото тръгва пак след 2 г. пауза! И пак ще спре! След две години - пак! И после пак ще спре! И така, докато се изгубят дирите! Гарван гарвану око не вади!

Давност. За икономически престъпления трябва да има давност. Няма давност за фашагите на Хитлер само. Гонка дорде са живи. Даже зан убийство има давност. Просто ще притоплим тая развалена манджа да се умирише от нея, че Божков нещо клати стабилността на мутрафоните.

Защо сега ? А досега мълчаха ? Явно им трябва отклоняване на общественото внимание, но едва ли...най-много да почнат компромати и от други страни.

Прочети пак!?

Кой ще провери най-после парите за бизнеса на смолянския перач Т.Томов -бивш директор на ИЗ. Как от къде той и синът му строят за милиони жилищни компекси. В момента строи "ТОМОВ-ПЛАЗА" в Пловдив. Единствената фирма строяща и в САЩ...!!!!?

Спомням си , когато Бокич беше в САЩ и каза, че една банка ще фалира! После вкараха баретите и банката фалира!

Паузата е над 6/шест/ години. От 2014 г. тече размотаване и няма нито един виновен за обира на века.

То много лесно! Повдигаш обвинение на някого, оправдават го, ама му конфискуваш имуществото! Еваларка пичове! Хубав закон! Връщате ме в римско време, как на богатите се отнема имуществото, само липсва избиването до девето коляно!

В общи линии като ги гледам с БошкоФ ги боли оная работа..

Хитреците и тарикатите винаги си намират майстора.Неможе да си над законите и държавата!!!"Честен а събирал компромати!ЗАЩО ли?

Хора, нищо ново под слънцето. Онази върхушка от бивши ченгета и хора с на ръководни постове от режима преди 89-та, вече с наследниците си, продължават плана си. Бяха създадени така наречените мутри, които тряваше да преперат парите от "куфарчетата", да изчистят и осветлят подарените им бивши държавни фирми, и да създадат нови такива. Тези хора бяха бушони на една власт в сянка. Както се забелязва, всички лица на прехода биват по един или друг начин премахвани. А капитала? Той остава в тези, които болшинството от хората не ги знаем. Достатъчно е човек да се разходи из южните селца в полите на Витоша, да погледне само там какви палати има настроени. Палати за милиони. За другите градове въобще не отварям темата. И просто всичко става ясно. Става ясно, как определен процент хора станаха много богати, но само един малък процент и по-точно единици от тях, са забогатели на база умения, усет в бизнеса и иновативно мислене и идеи. Останалата част са просто едни откраднати пари.

Чета ти сълзливия пасквил и се чудя: кого ще предложиш да е притежател на капитала? Ааа, някой умен и кадърен, но беден !

Цялото ръководство на герб е за конпи, апартамент гейт няма нито един осъден! Кьовеши знае ли това

Пука и на Кьовеши - те всички са такива.

банкер милиардер в най-бедбата държава от ЕС. Ама със сигурност ги е изкарал с честен труд!

Опитват се да отместят влиянието от темата с Божков във фейса Васил Божков В Инстаграм на vasil.bojkov.nh

Забравили шумът, около Ц. Василев. Как законат “МАГНИТСКИ" щял да оправдае банкера!?И накрая, много шум за нищо . Сега и с "честния" В. Бошков с 11обвинения!?

Знам само че обвиненията за тия неплатени милиони са нелепи Ако беше вярно, дали щяха да ги пропуснат при формирането на бюджетите последните 5 години?

Бойко ги окраде.

А сараите на Пазарджишкия Кмет?