Делото срещу братя Бобокови тръгна, гаранцията на единия бе намалена от 800 000 на 50 000 лв.

Магистратите оставиха без уважение искането на защитата за връщане на обвинителния акт на прокуратурата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Кой не скача е червен." Помните ли!? Наскачахте ли се!? Продължавайте да скачате,за да ви е топло.Зимата иде. А Драгалевският Ай дук пише книги и раздава автографи- срещу заплащане,разбира се.

страна на снимката намерена в жилището на единия от братята Бонбонкови разказва цялата история на прехода и тяхното лично участие в грабежа написано собственоръчно.

Комунисти сър.

Времето захладня. Утре си купувам каскет.

Те тия ако са виновни какво остава за мистър Ковачки?

Това са ни бизнесмените, забогатяли на гърба на изстрадалия работник и българска пророда. Уж големи бизнесмени, но 850 лв. заплата им се вижда много.

Грозен дивеч с каскети и шапки...

Бобокови са от известна комунистическа фамилия на комунистическата номенклатура! Но това не ги прави автоматично непременно престъпници, аз не съм убеден, че са извършили престъпленията, в които Гешев ги обвинява, както и много хора! Затова Гешев трябва по безспорен начин да докаже обвиненията си в съда този път,, или да се маха вече!

Не искаха да си прехвърлят бизнеса на Шиши или да участват с корпоративен вот в изборите.

Поредната катастрофа на Гешевтурата ще гледаме на забавен каданс.

“Те са обвинени за участие в организирана престъпна група за внос и преработка на опасни отпадъци, престъпление по служба и данъчни престъпления. По делото има над 200 свидетели и 28 вещи лица.” Може ли поне веднъж прокуратурата да си свърши наистина работата до край както трябва? Аз искам да знам - а и целият народ, убеден съм - тези братя наистина ли са престъпници или не, но с истински и достатъчно категорични доказателства! И ако са наистина виновни да си получат заслуженото! НО…ако не са, ако и този път прокуратурата на Гешев се провали - да то отстранят и той да си понесе отговорността за набеждаване - чрез ОПГ в прокуратурата! Поне веднъж!

Vidimo ne me obichash. Shte proveria ZASHTO?

Всичко тече, всичко се променя, но от времето на братя Галеви досега, нищо не се е променило в правосъдната ни система !

Убиха главния свидетел срещу тях!

Самоубиха го.

Ако е така - това е още едно тежко престъпление! Такива престъпления при работеща прокуратура не може да не се доказват!

Тези са се барнали като Брайън Джонсън бе !

"Съдът обаче намали размера на паричната гаранция на Атанас Бобоков от 800 000 лв. на 50 000 лв." ...

Хвала на нашите правосъдници !!!

Надявам се да бъдат осъдени те и техните съмишленици в Дубай и Белград за начало. Когато и мунчо, каолиновия крал, кирчо и кокорчо бъдат осъдени, ще повярвам че в България нещата започват да се подобряват

Киро Канадеца нали заради тях унищожи специализираната прокуратура, за да се окажат невинни

Само да напомня, че точно тези осъдиха Гешефта за нищоправене. След гръмките му хвалби - нищо по делото въпреки поредните "неорповержими доказателства".

Това дело ще завърши така - Бобокови ще осъдят Българската прокуратура и съд в ЕСПЧ. Плащахме за онзази свиня дето после се навря в КПКОНПИ, ще плащаме и заради мазния каскет.

Да, това са намеренията на Киро Канадеца

Дори и да ги осъдят, техният другар Радев ще ги помилва.