Коментари - Делото на Кирил Петков срещу Бойко Борисов продължава след месец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

обективна лъжа такава, истенски ме забавляваш как се пънеш, палячо чаровен!

УмнокраДЛИвите са шампиони по кражби, факт. Обаче Борисов се издъни много елементарно. Няма как да докажеш подкупи, които са станали чрез посредници в чужбина. Единствено ако партньорските служби изкарат офшорни сметки на Кирчо и Асенка ще го спасят. Или сл. дела срещу кабинета Петков приключат бързо(Дай Боже) с осъдителни присъди.

"Най-големият държавник у нас е Бойко Борисов.

Стига сте плюли Кирчето,вдигна ви заплати и пенсии с 10-15 процента и за сметка на това и ви дигна цените с 37 процента .. Живеете така по-добре от живота при Бойко.

Баце не може да падне толкова ниско,че да ходи по съдилища заради кухия Кирчо.

За мен всичко това е ШОУ. Като делата заведени и спечелени срещу 1 лев. Само цирк за хората. Името и репутацията му само 10 000 лева ли струва? Коментара го оставам на вас.

Ще иска още490 000. Внесъл такси за 10 000лв. Чака да види как ще тръгне делото.

Борисов обича да говори ама ако може само да не е в парламента, да не е в съда и по възможност да не му се търси отговорност след това

Нека пожелаем на всички троли да станат импотентни. Да видим колко минуса ще има :)

Комунистът Винету се насира от страх да се яви пред "мисирките"!

Само пред нагъзените утайки от пик може

Нали от нищо не те беше страх, бе ментраджиьо!

Кирчо, сега разбирам защо те наричат Просто Киро. Експертите доказаха, че договорите с посредниците за газа, които сте сключили, са неизгодни за България. Има две причини за неизгодните договори - вие или сте корумпирани или сте некомпетентни. Ти твърдиш, че не сте корумпирани. Тогава какво остава? Ех, Кирчо, ех, аматьори!

Трол си беше и трол ще си останеш

Кирчо вече даже не ще да ходи при баща си Ради по важни държавни дела:))))) Следващия мандат ще го върне по вайбър.

При Бойко България беше земен рай и Швейцария на Балканите, а при лгбт мафията на Парапета ,Парапетица и Кокоран надминахме и Тамбукту по мизерия и сиромашия! Пълно опраскване ,изчегъртване и тричане за умнокрасивите клоаки ПППП и ДБ!

Правилно Беше рай за Бройко, Пеевски, Герпаджиистите и ДПСарите

Цел живот прост и беден гробаджия

Толкова дълъг му стана носа на Меси от Банкя че не може взема завоя вече

Истината е само една - никой не се е обогатил. Посредниците загубиха стотици милиони.

Каня Бойко и Киро у нас на гости Що изкарам от гроздовата рикия туршия камби със зеле Една тава ще турна със свински мръвки бахур и пача Червено вино на корем и Пелин от старото бяло вино Баница и тиквеник Да пият да ядат и да са здобрят

Да ве ши ги раня и поя от къв зор

Хубаво каниш,но Бойко не пие и не ходи на гости у непознати. За Кирчо една пица с кристали и Ленче с къса пола,парапета ти го затегни да не се клати.

А свинска мас и червен пипер за филия?

У НАС Е ТАКАВА ГНЯС,ЧЕ ВСИЧКО Е КОРУМПИРАНО И НА ЗАПЛАТА ПРИ ГЕРБ!!!!!!!!!! БОЙКО БОРИСОВ С КАКВИ ОЧИ ИЗЛИЗА ПО МЕДИИТЕ И СЕ ПРАВИ НА НЕВИНЕН САМО ТОВА НЕ МИ Е ЯСНО??? АМА У НАС СТРАДАМЕ ОТ СКЛЕРОЗА И ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ !!!!!!!

Киро има личен мотив... не можа да го вкара в затвора, сега за лъжи ще го съди...., ха-ха-ха, че то по-голем Лъжец от Киролена, нямааааа

Бре,този Бойко,изкарахте го по-богат от държавата. Има пари за заплата на всеки?!.Но едва ли може да налее акъл в кухите глави от виртуалните чекмеджета с пачки и кюлчета.

Два за Лена.

Три за годеника и!

К.П. е кръгъл идиот. Даже вече не буди смях,а огромна доза съжаление.

дела,дела и само дела

Киро парапета трябва да лежи в пандела бай Ставри булка ще го прави за чудо и приказ

Цирковете на Киро Шоумена вече даже не са смешни. Като си видя детските за ток, парно и заредя колата хич не ми става весело. Така че, не ме занимавайте а този клоун.

Но Киро не управлява,а победителите от ГЕРБ.На тях си показвай сметките.

Чукай се ръб

Като лъжеш, по-лесно ли ти става!?