Делото ”Червеи” ще е публично въпреки грифа ”Секретно”

Делото срещу бившия председател на Софийски градски съд Владимира Янева по аферата "Червеи" бе разсекретено. Свидетелски показания осветлиха разработката на МВР

Обратно в новината

Коментари - Делото ”Червеи” ще е публично въпреки грифа ”Секретно” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам защо,ама лицето от снимката,ми навява особени мисли...

Нещо е много объркано в тази държава. Все си мисля, че ДАНС /като ФБР/ би трябвало да има достъп до абсолютно всичко, защото те са най-висшия орган по национална сигурност в страната. Сега какво излиза - че ако МВР даде информация на ДАНС, то има престъпление. Егати системата. Май всичко е заради това, че някой е подслушвал протестърите. А те отдавна за дейността си трябва да са разследвани и съдени. Или някой го е страх да не лъсне хептен явно истината за тях - кои са, от къде се финансират и т.н. От всички подслушваници в страната накрая ще излезе че са виновни само тези, дето са имали най-голячо основание да го направят.

Наистина ли си тъп или само се правиш?

Така ,са му го написали на листчето!...

Така е, но само боговете се считат за безгрешни и няма кой да ги проверява. Всяка информация определена за класифициране трябва да се достъпва от определен кръг хора с ясни правила, описани в закона, да се съхранява спрямо закона и да се унищожава пак по неговите правила. Във всички други случаи има възможност за компрометирането и. Ако имаше данни, кой, как и защо, нямаше да има процес. Щом се е стигнало до процес, има нарушение на закона. Защо обаче Йовчев не е на скамейката? В крайна сметка не е виновно кучето, че стопанинът му го е насъскал.

Тези, подсъдимите, са най-ниската брънка във веригата. Могат да стигнат много високо ако искат, ама никой не иска. Най-добре да изгорят двама от изпълнителите. Ако не мълчат ще ги замълчат.

Тя тая става дебела! Цветлин Йовчев може и да лежи в затвора за дълго време - вкарвали някакви в МВР, изкарвали, имали си и стая... Тия само дето жени не са вкарвали в стаята, а може и да са вкарвали. Такива мръсотии са ставали по времето на Орешарски... Не е само Пеевски.

"публичността е конституционен принцип и процесуална ценност, която гарантира справедливостта в демократичното общество." - за назоваването на тези факти, много са дали фира! царят обича смелите но ще се справиш ли с омразата на останалите, колев !?

в една демократична държава всички дела т р я б в а да са публични ! в противен случай държавата с нейните институции укрива мафиозките престъпници , което води до нейното непрекъснато разрастване .

Тоя Цветлин Йовчев излезе абсолютен лъжец - не бил знаел, за пръв път чувал, а то всичко е ставало по негово нареждане!!! Ама нищо чудно, те тия от БСП всичките са такива.

Е, ти откри Америка.

Не са всички такива, има един който не е лъжец, ама никой не го знае кой е.

Доколкото си спомням скандалът се вихреше около подслушването на некви от Протестна Мрежа които и в момента тероризират държавата. Та не знам кой крив, кой прав.

Руските агенти. Едничката им цел, на руснаците, е да дестабилизират България. Да ни държат на тяхното ниво - крепостни. Има истински българи, все още. Да се види каква мърсотия е в милицията.

Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

Смятате ли? Не е сигурно.

А сега, пресметнете колко вземат продажниците от КЛОАКА,за да дестабилизират страната,ни?!

Браво, така се прави!

А пък ,Цветлин Овчев казваше ,че нищо не знаел???

Владимира Янева не беше ли протеже на Цецо Лажецо?

На някои другари,така им се иска,май?!

не беше

Не червеи, ами плъхове и къртици са прояли цяла България!!!

и глисти

Досега , адвокатите Винаги искаха , делата да са при затворени врати, за да Потулят Делото. Защо един адвокат ще иска, Делото да е при отворени Врати ?? За да причетат Показанията, дори и Шрифта и да започнат НАТИСК върху Свидетелите... При Сигнал за КОРУПЦИЯ срещу Корумпирана Шефка в Митницата, преди 2 месеца, вместо да извикат ДАНС, да провери Сигнала, и съответно да я арестуват, за да не влияе на Свидетели, тия и пратили Копие от Сигнала на Митничарката ... Резултата от Сигнала е НУЛЕВ.... И после нека пак да питат, Бойко Борисов, ще спира ли корупцията или ще става част от Хората около Сергей Станишев, упавлявал България при Тройната Коалиция 2005-2009г, и крадял с Батко и Братко.

Като ги чета тия неща 100% присъдата ще е оправдателна.

Ви ясно, защо не ни искат в Шенген?

Цялата им система е червива!

Шило

И що? Да ги бяха оправдали ли? Или само по 6 месеца?

Шило

Нека изследват всичко и да решават. Ако са виновни- за дълго, ако не- невинни. Ама от сега да се преценява какво ще стане, раничко и прибързано ми се вижда.

Я имало свестни съдии ......

За кой,ли път...гарван,гарвану и т.н и т.н.

Скоро ще ви стане ясно след25.10.какво е останало от България.Едно голямо нищо с 10%забогатели само и единствено чрез кражби.

Има и друга страна над която трябва да се замислим... Тове, че делото става публично дава възможност на защитата да ползва секретните документи за разлика от преди... На пръв поглед уж това решение е нещо добро, но при задълбочен анализ се разбира, че се облагодетелстват подсъдимите... Ясно е, че ще бъдат оправдани....

Ти вече "знаеш"кой е виновния?Сигурно ББ ти го е казал.А аз днам,че при данни за изнасяне на секретна информация се касае за предателство а то трябва да се следи и наказва строго.Какво като са подслушвани.Това е работата на прокуратура и съд.

Нещо безмислено пишеш май.... Тук няма "кой", защото се доказва "дали" е виновен някой.... и по презумция е виновен до доказване на противното /малко обща култура/. Просто исках да кажа, че виновни - невиновни сега ще им е по-лесно да се защитят /обвиняемите/, поради факта, че ще имат пълен достъп до секретните документи... това е!

Как би било по-добре да се каже-мафията е част от управлението на Бантустаня или Бантустаня отдавна е в...ръцете на мафията?!? Макар,че и в двата случая би било правилно,мисля?!?

Прокурора да чете дебелите книги и да се просвети относно секретността!Секретен е факта,че спрямо лицето Х се прилагат СРС-та.След, като е приключило и делото е в съда, няма нищо секретно.Но от тези СРС-та излязоха умопомрачаващи неща за разни високопоставени и затова създадоха разни бюра и комисии за контрол.Народът има правото да знае, какви ги върщат назначените от него!

народът още ли не е разбрал , че BG е в ръцете на мафията ??от 25 години !!!

За последните 26г и до сега само червеи в тая държава!

ЗАБОГАТЕЛИ ДАЛАВЕРАДЖИИ,УСМИХНАТИ НАГЛИ,ЧЕРВЕИ...

В съда са гледали на ЗАКРИТО, повтарям на ЗАКРИТО заседание дело срещу мен, заведено от топлофикация, за имот в който никой не живее, не се ползва топла вода, няма сключен договор и няма радиатори!

Отклоняване на вниманието?!!! Няма как да стане

ГНИЛИ ЯБЪЛКИ ,И ЧЕРВЕИ ,в Бг СЪД.СИСТЕМА . Също и във всички държавни институции,....ДЪРЖАВАТА ПОТЪВА С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ -------ЧАС.

Делото Червеи ще е публично въпреки грифа Секретно Името на делото си е една метофора, една "препратка към страните в дело.

Аргументацията на тоя Коев много ми хареса. Окрадоха държавата, продадоха националните интереси и всичко това все секретно. От кого секретно, от народа който ги храни ли? Ай сиктир де, до кога?

Всичко е наред! Как до кога? До сега! Вече, както казваш:"Окрадоха държавата, продадоха националните интереси и всичко това все секретно." След всичко това, сега е много важно както ти казваш:"Аргументацията на тоя Коев много ми хареса" Вече няма нужда от секретност, но е важно и на теб да ти хареса. Всичко е наред, държавата окрадена и на теб ти харесва! Перфектно изпълнена стратегия! Трябва да ги поздравиш!

Ами,как няма,да му харесва на продажника-нали ,за това му плащат от север,за да дестабилизира държавата,я?!