Нападателят на Виктория бил с фалшиво име, оставиха го в ареста

Софийският апелативен съд остави окончателно в ареста алжиреца, нападнал 20-годишната Виктория Христова в София.

Обратно в новината

Коментари - Нападателят на Виктория бил с фалшиво име, оставиха го в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В пещ

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВИ "БЕЖАНЦИ" ПРИЮТЯВАМЕ...

СМЪРТ

ТАКА СЕ ПРАВИ , МРЕЖА ОТ ТЕРОРИСТИ , КОЛКО ЛИ МНОГО ВЕЧЕ СА В БЪЛГАРИЯ ? САМО ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ЗА ГОЛЯМА ТЕРОРИСТИЧНА АТАКА , БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ !!!

Представяте ли си що за държава сме и как ни вземат за мезе. Разни миризливци минават границата където им падне и носят по една хартийка "издадена" на копирка, като документ за самоличност, извадена от долните им гащи и нашите им вярват. Очаквам скоро по тази логика да се появи Червената шапчица, Пинокио, Алиса и кой ли още не. Господа политици, вършете си работата и не обвинявайте после народа си, че са ксенофоби.

Имам приятел в офийския централен, та той ми каза, че момчето го очакват с нетърпение. Щели да го водят на "Дисни Ленд" както каза той ...... не посмях да попитам какво е точно.

Да, то там пълно с мангали, може и рода да излязат. Виж да го пратят в някой затвор, пълен със скинари, ще го заведат направо в рая с девиците, като той няма да е от девиците :-)

идват защото сме разграден двор

Защо ли не съм учуден,че е точно така! Че тоя и 10 000 мангусти като него идват тука с имена каквито си искат да измислят и никой не може да ги установи! И че това по презумпция е точно така! Овчеееееев,Овчев.......

"Нападнатата Виктория заяви преди дни, че нападението й не бива да подбужда ксенофобски настроения, защото е просто криминален случай." Просто съм сигурен, че ченгетата са я накарало да говори така.

Фалишива самоличност? А аз си мислех, че след нескопосаната дюнер дипломация на Борисов сме поумняли, поне малко...не би, явно: господа полицаи и управляващи, тия тарамбуки трябва да се проверяват до 8мо коляно преди да преминат граница, към Шенген ще ставаме? А най-добре-обратно от клоаката от която са изпълзяли, току виж и детска градина утре взривили- а опит имаме вече, кой ще ни каже копче, че естрадираш потенциални и много вероятни терористи?

сега покраи името,да не вземете да забравите че е извършил опит за убииство. всъщност народа наи-малко се интересува от името , кажете присъдата каква е

що щат в българия,никой не ги е канил.Вън

Интересно е, защо почти всички като тази, пресичат границата не където и както трябва и са без документи. И после говорят, че националистите били ксенофоби. И малцина не виждат, че те имат причина да бъдат такива. Чуждото не щем и своето не си даваме.

Да се разстреля по бързата процедура и да не ни занимават повече с него. Измет си имаме достатъчно.

Кални айдукатски номера... Каква личност, каква самоличност бе, та той е убиец!

Най добре е ченгетата да го метнат от покрива на ареста, а всички ние с благодарност ще приемем версията, че е умрял след падане от покрива, при опит за бягство. Просто и ясно.

Т.н. бежанци дават мило и драго да избягат от България. Що ли?

Смесваш нещата - този човек е имигрант, не бежанец.

това не е човек всъщност,а същество от северноафриканска държава,не смесваите нещата :)

Не бе,той даже не е и имигрант - той си е престъпник-убиец отвсякъде и вероятно по рождение!