Съдът глоби свидетел по делото ”Цветанов” - отказа да говори

СГС глоби свидетеля по делото "Цветанов" Орлин Тодоров за отказ да съобщи кой му е казал, че ще използват СРС-та срещу него. Процесът продължава след евровота.

Обратно в новината

Коментари - Съдът глоби свидетел по делото ”Цветанов” - отказа да говори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"... защото ми се счупи колата, и на всеки който не вярва, дано му се счупи колата..." Кой ли го е направил такъв олигофрен "шеф на антимафиотите"?

Петър Флоров и Цвъкащия

нашият съд е доста снизходителен към един простак, който е лакей на цвъко, поведението му минава нормата на приличност и е в унисон с това на подсъдимия и приятелят му Буда, но ще е интересно целият фарс как ще завърши, ако е с някаква си глобичка, най-добре от сега съдът да се предаде....

Знаете ли , за отказ за свидетелстване е 200 лева

Каква е тази мутра, правителството на ГЕРБ такива ги правеше началници за да си приличат с ръководството ! Преди време ,циганите се изразяваха почти както този антимафиот ; -ако лъжа ,да ми умре кваарталния !

"и на всеки който не вярва, дано му се счупи колата" Ха, МВР се ръководело от циганки!

Много филми гледаш..и на повечето българи това е проблема-незнание. Оттам идва смесването на желаното с реалното, съответно възможността за заблуда..от политици и т.н..

Така разбирам, че щом работата става секретна то от съда не се изисква разрешение да се слуша и следи който и да е.

От къде ти дойде вдъхновението, че Цветанов е виновен ? Защото е заведено дело срещу него ли? Или защото Пеевски така твърди?

Това беше реплика към драскача под мен.

Отказът да съдейства на Съда , да Възпрепятства постигане на Правосъдие.... си мислех ,че се наказва със Зтвор!? За дълго . Оказва се ,че Престъпленията на Цветанов ,Борисов...ГЕРБ може да бъде Прикрити смо срещу ...Глоба ! Е защо се чудим ,че банда мутри нарекли се ГЕРБ , безцеремоннно ограбиха България !

едно и сащо, този от снимката, е много привлекателен????!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Все по-трудно се различават мафиоти, антимафиоти, министри и т.н.

Във втори клас станах, а тези още не са решили кой открадна катерушката.

веднъж, като правех някакъв ремонт у дома и слушах музика със една стара ''селена'',се заслушах че вски път като се обадят на някакъв офицер в полицията и а слушам какво си говорят по телефона...До обед чух толкова работи че ми стана зле и като си беше казал телефона на някой си го записах и му звъннах.Абе ,господин еди кой си,знаеш ли че целия град те слуша на честота...по укв-то,а той наглеца като взе да ме заплашва,съжалих че съм се обадил.Псле като му звъннеха и ги насочваше да говорят по др. телефон.От тогава като говоря с полицай,не знам с кого говоря...

ALA-BALA-PORTOKALA.......за отвличане на вниманието , де.... внимавайте, този сайт е ОТРОВЕН!

Гербаджийския Пеевски

Какви помияри-престъпнвици , единия е бил вицепремиер ,а другия се е "борил" срещу престъпността ,това напълно обяснява хала на който се намира държавата . Мафията е била и ще бъде винаги на власт,ще купува скъпи адвокати ,ще плаща за мълчание на свидетели и ще ни яха . Жалко за народа и държавата .

Щели да го глобят, голяма страхотия, ей. За същото нещо Дашиъл Хамет е прекарал бая време в затвора.

Май не четете или тия съвсем изнагляха! Какво казва Цеко и то съгласувано с адвоката на Тодоров: "Пред журналисти адвокатът на Цветанов - Менко Менков, коментира, че през цялото време Тодоров е бил наясно, че е бил подслушван. "Това са били и мотивите на главния секретар да не съгласува СРС и паралелно с това аз да напиша не. Защото водещо е да не се разконспирират методите при използване на СРС", поясни на излизане от съдебната зала самият Цветанов." Да де, ама ЦЦ, знаейки "че през цялото време Тодоров е бил наясно, че е бил подслушван" - ОТКАЗВА той да бъде подслушван???

Тоест той има закачени микрофони и ако не пише НЕ да му закачат още едни ли ???

Mekong Delta

"Защото водещо е да не се разконспирират методите при използване на СРС", поясни на излизане от съдебната зала самият Цветанов." Да не му сложат още един микрофон или? Според тебе той имал вече закачен такъв и... ДГД, баце, ЦЦ казал - НьЕ на микрофони и това е документирано! Или делото е за друго?

егати отврата!

айде по-бързо-о-о-о.....

ало червените кретени хайде идете да копаете за Родината в някой лагер а не пишете глупости кретенчета с мозъци промити! !

Цветано е жертва на мафията в българия.

Това били мотивите на Цецо да не спази закона! Тия не се чуват като лъжат! Егати името егати адвоката, егати държавата! Менкам цецо за ники, но не си давам кунева!

Ники не го искам. Цецо и Местан за Кунева?... ;D :D Всичката е такава... И в политиката, и в съдебната система. Хубава вечер!

няма много общо ама ...и аз съм свидетел и ме викат по разни дела и простотии вече 8-години всички показания съм си дал и никак неразбирам защо най-сетне не осъдят боклука зарад който ме разтакават (т'ва е.... казах си мойто благодаря -:) за случая нищо незнам) извод: тая съдебна система май нещо не работи както трябва пази боже работа с нея да имаш и справедливост да чакаш

ама тоя селяндур ме изкефи "развали ми се колата - неможах да дойда на делото, на който невярва нека и неговата да се развали " :))) хахахахаха якооо - за к'во ми трябваше да си вадя болничен ;)

абе кажете моля ако знаете как да си изпратя болничния на съдебният състав да не ме глобят че не се явих на дело като свидетел

Бих гласувал за БСП или Барека, но никога за ГЕРБ, за тези неграмотни нещастници!

Направо се пускай на господин Доган. Доволен ще останеш.

Цацаров е герберастки агент и обвиненията му са така направени, че да паднат пред съда.

ли е прокурора по делото?

По този въпрос още не съм пускал опорна точка.

Като го погледнете този герберастки кадър и си направите сметката, че над 50 хил. човека бяха уволнени от бойко и на тяхно място бяха назначавани такива цървули - би трябвало да ви стане ясно, защо сме извън Шенген и престъпността у нас процъфтява ! Мутрата борисов и милиционера цветанов напълниха държавната администрация с такива плазмодии !

Цецко, Боцко, Пеевски са си една компания и винаги са били

не забравяйте красивия гей сергей

На живо от кухнята на съда - свинско с тикви.

Красив и интелигентен - като Цецко и Боцко

Свидетелите на всички Бг-престъпници, са по-СИЛНИ ,...от Бг-СЪД.СИСТЕМА...

Нищо няма да стане! Бития си е бит, е........я си е е...........н ! Така е само в България ! За кокошка няма прошка ,за милиони няма закони !!!

ДВЕСТА И ШЕСТНАДЕСЕТО ЗАСЕДАНИЕ София, петък, 1 април 2011 г. Открито в 9,06 ч. ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ: Уважаема госпожо председател, уважаеми дами и господа народни представители! Уважаеми господин Великов, служителят Орлин Тодоров е назначен за началник на сектор Борба с организираната престъпност във Велико Търново въз основа на спечелен конкурс, обявен със Заповед К 10579/17.09.2010 г., на основание чл. 189 от Закона за Министерството на вътрешните работи. Конкурсната процедура е проведена в съответствие с изискванията на Закона за МВР, Правилника за неговото прилагане и цитираната наредба. По Предложение 445/10.01.2011 г. на директора на ГДБОП, с моя Заповед К 337/14.01.2011 г. на Орлин Тодоров е присъдена категория В и същият е назначен за длъжност началник на сектор БОП Велико Търново.

Ти ни раждаш добри, майко земьо, кой ни прави жестоки и зли, кой руши ни души в невяра и страх, кой ни тласка към бездни от грях? Кой прокуди от теб майко земьо, нашите синове и дъщери, търсят изход децата ни, търсят чужд бряг, не поглеждат от болка назад.

Червен боклук! Да беше пуснал и останалата част от стенограмата: "През м. октомври 2010 г. във връзка с изясняване на постъпили данни, отразени в анонимен сигнал, изпратен на ГДБОП от господин Валентин Иванов, председател на Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси и парламентарна етика към Народното събрание, със заповед на директора на ГДБОП е сформирана комисия за извършване на проверка срещу Орлин Тодоров. В резултат на установените констатации комисията е мотивирала своето становище, че в преобладаващата им част изнесените твърдения в сигнала не се потвърждават. Към настоящия момент предвид получените допълнителни данни за извършено тежко нарушение на служебната дисциплина с моя Заповед К 2875/19.03.2011 г. срещу Орлин Тодоров е образувано дисциплинарно производство, което ще бъде проведено и приключено съобразно съществуващите нормативни изисквания."

Защо не е на власт още ЦЦ-ББ да пикрият всичко и дави наебът още та дави стане по добре но може и да стане гласувайте пак простотията не е в гората.

По-добре отколкото да те такова Местан или Станишев.

Това не е новина. Новина е например - съдия отказа рушвет.

УРОД

Съгласно Чл. 290, ал. 1 от Наказателния кодекс "Който пред съд или пред друг надлежен орган на властта като свидетел устно или писмено съзнателно потвърди неистина или затаи истина, се наказва за лъжесвидетелствуване с лишаване от свобода до пет години." Какви глоби какви 5 лева - наказателно производство трябва да се образува.

Не ги пиши тия неща, че ще се протака делото и тия, заради които си мълчи тоя боклук, току виж променили НК, ако не дай си Боже се върнат на власт!

Заверен препис от протокола се изпраща на прокуратурата за образуване на досъдебно п-во по чл.290 от НК против лигльото Тодоров, а делото с/у Цецо продължава..

Баси наглата кука! Ама и Цветанов е неграмотник, не е най-доброто, но с това разполагаме! Като не се издигат хората от професията, ще гледаме глисти- бели,зелени , червени глисти, ама все глисти! Глисти мои, мои ружи глисти! Ружа младост не живели!

Само снимката е достатъчна за да се види, че това същество е пропаднало, ниско интелигентно и способно на мерзости. Не се учудвам, че е бил човек на Цветанов и Бойко!

Само снимката е достатъчна за да се види, че това същество е пропаднало, ниско интелигентно и способно на мерзости, но този тип е бил началник на антимафиотите във Велико Търново. Колко ли човешки съдби е съсипал, колко ли щети на България е нанесъл само дявола знае.

МАЙ ОСВЕН ДЯВОЛА И ЦВЕТАНОВ ЗНАЕ ЩОМ ГО Е ПОКРИВАЛ

Като свински черва са се навързали !! Вземи единия ,та блъсни другия !! И тоя е бил шеф !! Отврат !!Имал бил ангажимент !! И след уволнението - една шапка пари !!

Много мъка има по тези земи Боже. Комунистическите уроди се чудят с какво да се захванат, за да оправдаят манипулациите преди изборите пред електората си. Важно е Цветанов да се осъди за нещо!

Бате, тури си правилния знак :) Няма полза от самодепресия! Газ по червените свине!

Съдията отсече: О.Тодоров каза ,че е невинен . Бг-съд ,винаги вярва на ПОДСЪДИМИТЕ.

И този плазмодий е бил шеф на антимафиоти? Егати влечугите дето е имало и вероятно все още има в системата на сигурността! Че то само като му видиш физиономията, коя мутра няма да пожелае най-малкото да го подкупи? Този нещастник е борец за законност, а не зачита законите и се бъзика със съда като долнопробна мутра.

Ма питаш ли ни тук в Търново как го изтърпяхме а ?Когато шофираше служебното пежо , си личеше от километър че е той..... наклонено силно на ляво...а как сърди ако знаеш

EПА ЦВЕТАНОВ ДА НЕЕ ГОЛЕМ УБАВЕЦ КАТО БЕШЕ МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

оф, толкова некадърна редакторка,че няма накъде.статията е написана ужасно

Има начин да каже и майчиното си мляко, но полицията, ако я има е твърде мека.

пародия - пълна .....

Борислав Сарафов / заместникът на цацата / в нетрезво състояние е блъснал таксиметровата кола на Веселин Николаев Цаков през 2013 г. ... Борислав Сарафов има най - малко 6 апартамента, но цацаратурата и , Д. Пеевски, сестра Галева и Д.у.д.ука мълчат по този въпрос . В случая Борислав Сарафов извършва поне 6 престъпления : 1. Сяда зад волана в нетрезво състояние ; 2. Извършва катастрофа ; 3. Предлага 100 лв подкуп на пострадалия, за да не вика КАТ ; 4. Съветва потърпевшия да излъже застрахователите си за блъснатата му кола ; 5. Заплашва потърпевшия да мълчи за този случай ; 6. Изчезва от местопрестъплението .

Кещо по-умно не можахте ли да измислите прости герберастки милицифаи?! Кафа от вас! п.п. Тоя от снимката, щом го пита съдът е длъжен да отговаря! Да не би гробарите да са по-големи от българския съд! хахаха

В Америка можеш да се позовеш на петета поправка. За България - не знам.

Тук няма пет, четири! С власт или без власт , ако си виновен, килията при бай Добри е готова.

Ох мечо, правилата не важат за партийната върхушка на гробарските особи! Та те всички са за панделата....Имаме спешна нужда от затвори за тия престъпни елементи!

нещо като законите на Крум малко осъвреминени,но къде ти честни съдии/неподкупни/.Втози смисъл искам да Ви напиша нещо.Жена блъсната от пиян шофьор,която се е връщала от работа делото още не е на никъде ,а вече са минали 2-3 години. Той пияният шофьор се е качил на тротоара блъска я тя почива,но съда още бави делото ,"сигурно не могат да открият как така шофьора я е блъснал".При очевидни факти състояли се пред няколко човека и още да не е осъден ТОВА СПОРЕД ВАС ПРАВОСЪДИЕ ЛИ Е????