Мирослава Тодорова подава жалба пред съда в Страсбург

Уволнената от Висшия съдебен съвет (ВСС) Мирослава Тодорова подава жалба пред Европейския съд за правата на човека (ЕСПЧ) за защита на човешките й права.

Обратно в новината

Коментари - Мирослава Тодорова подава жалба пред съда в Страсбург | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ти е..а майката нещастна. Ще съди народа, който я е хранил цял живот. А защо не си е свършвала делата навреме? Корупция, мадам, корупция. И алчност и дебелоочие.

БРАВО! САМО ТАКА ИМ СЕ ПАДА НА ТЕЗИ РОДНИНСКИ ЧЕРВА ОТ ПАРТИЯ ГЕРБ! ЛОШОТО Е, ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ ПЛАЩА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД , А НЕ ЦВЪКИТО И ПРИНАДЛЕЖАЩИТЕ МУ!

А ние, къде да се жарваме от тази жена, за всички пуснати и оправдани бандити. Къде да се жалват хората пострадали от нейното "правораздаване"....

Сидеров: Мишо бирата е отровен от Цветанов, след като съдия Тодорова отказала да го обеси

И Катуница, 100 % против нея !! Там по цял ден се пие и пее "Миле воли диско диско а Цветанов голо хоро съдийййско" ----------------------------- Записато от "Трътките" баба Тодорка, БТТВ

Ако мечка или милиционер убие човек ще ги осъдите ли ?? Таратанци ще съдите!! Правят си самопризнанията и "строг съдия", като Върбанов от Софийския окръжен просто се ЗАДАВЯ ОТ СЪЛЗИ и ги пуска по живо по здраво!! На тва Бойко му вика "ТАШАК" А вий, вий кво искате от Нейна милост съдия Тодорова ?? Да коли, да беси !! Да, ама не иска? А вий, 55 % сте цецовисти и мрсни фашисти !! Инициативен комитет: баб Тодор, Сер Стан, Ив Кост, Ах Доган, Врага на Цецка, Бойко и Цветан

Моля моля Мнного молля ?? Сложете до Нейна милост милиционера Трендафил За да видя има ли разлика между прасе и Принцеса ??

нагло, та нагло!! то си мисли, че всичко е св...рки . може, ама е дърта

Гадно та ,гадно!! Смрдиш на турия "Пловдифска съдийска" Капия, зеле чесън Краката немити

Бухенвалдската кучка Илзе Кох срещу Цецо Шерифа!!

Дедо Й Роберт Кох е основоположник на микробиологията ?? Благодарение на него не само баба ти, но и леля ти са се научили да прават кисело млеко ,туршия, вино и ракия !! Ние , като Българе, требе да уважаваме делото на тоя велик германец, голем приятелу на нашия народ ??

Тъпако,бухенвалдската надзирателка Илзе Кох няма нищо общо с ученият Роберт Кох!Това е все едно Симеон 2 Борисов и Бойко Борисов!

Ей, турлаци кво знаете виЙ бе ? Още преди 15 години Мароканския Конституционен Съд узакони правото на ученицита Да лъжат, да преписват, да се пазарят, да излизат ей-така, уж да се молят на Алах а се събират да смъркат хашиш ?? И да лутат като пияни кокошки !! Там да си даскал, или Съдия ??

Надявам се съдът в Страсбург да осъжда и съдии, които не осигуряват справедлив процес в разумни срокове.

Да попитам аудиторията. Не мислите ли че от снимката ВИ гледа куче със свинска глава?

Цветанов в затвора! Свобода за Алексей Петров, Хамстера, Наглите, Пешо Сумиста, Маргините, Маджо, братя Галеви, Брендо и т.н. и т.н. .... всички все "наши момчета", като беше казал покойният вече член на Висшия партиен съвет на БСП - Цвятко Цветков.

Другаря Цвитанов, от София дойде и ни юрна да я съдим закусвайки кифте

ти май кат Хамлет се вживяваш? изпълнен със свещенна простота.

А , ти ли ?? Не, От милиционер акъл не ща ! Ако ще биеш бииЙ но със затворена уста ??

Слет обет ми доде майстор, да ми оправа ключалка-резе. Той казва добре е , ас два пъти казвам "разчанчено" е! Смени го, в гаранция, но каза: Сигурно знаеш, 30 лева ?? Не знам, рекох, и той взе да търси Началника. Като взе да му обяснява, каза че резето е "разчанчено" !! Началника му каза да не се ебава и да изчезва. Дадох му 10 лева, щото отбира от худажествено слово, не е чукундур, като тебе ??

Тази е лесна,има пари.Да му мислят оклеветените от шестака които нямат.При тях е пито-платено.

Мирослава Тодорова помага на десетки престъпници да се измъкнат! Мирослава Тодорова спомага на престъпници от над 50 случая, свързани с изнасилвачи, похитители и наркотрафиканти, да се измъкнат поради забавени дела Шефката на съюза на съдиите Мирослава Тодорова има големи грехове пред обществото. Позволява на престъпници от над 50 случая да се разминат безнаказано за ужасните им деяния, защото делата им са с изтекла давност. Не е нужно да ви посочваме всичките тези случаи на престъпления. Достатъчно е да ви разкажем за сем. Анчови, които през 1998 г. изживяват един от най-големите ужаси, който може преживее едно семейство. Банда от седем души, сред които се оказва и един полицай, влизат в дома им на 31 януари, разбрали преди това, че семейството наскоро са изтеглили кредит. Събличат жената и й опират нож, питайки я заплашително къде са парите. След това изнасилват 11- и 16-годишните им дъщери пред очите. Накрая съдия Мирослава Тодорова забатачва делото срещу седмината изнасилвачи и те излизат на свобода. Но с това не свършва всичко. Защо ли? Защото същите тези бандити извършват след това още 43 престъпления, тъй като са били на свобода, а не зад решетките, където е трябвало Тодорова да ги изпрати. От в. Телеграф разкриват и за други случаи на престъпници, които са се измъкнали именно благодарение на съдията, която бави делата. Сред тях са арестувани не само изнасилвачи, но и похитители, наркотрафиканти, крадци и биячи. Всички те се измъкват именно и само благодарение на Мирослава Тодорова. Това са над 50 случая, а за общия брой на престъпниците да не говорим!

Сега като я възстановят, а Цецо го турят на пангара Рулеткага да каже: Съдия Тодорова !! Тогава и ас след две уйски на екс Ще равна като Лошо за Мадам В. :"Госпот е българин!" И ще му тресна трето уйски на екц !! Кеф кеф, густо майна КЕФФ ? ............... баба Тодорка.

Тая корумпирана съдийка Тодорова ще се жалва. А къде да се жалват жертвите на престъпниците, които тя е оправдала по давност. Позор за такива като нея!

а затвор!

От тебе колко пари взе тъпако, че да твърдиш че е корумпирана, или трябва да пишем защото такава е повелята на вожда.

...КОЛКОТО Е ЗАБАВИЛА И ПРОТАКАЛА НАПИСВАНЕ НА РЕШЕНИЕТО - ТОЛКОВА ГОДИНИ ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА....!!!!... И НИКОГА ДА НЯМА ПРАВО ДА РАБОТИ КАТО ЮРИСТ..!!!!!!!...ТОВА ЩЕ СТРЕСНЕ СКЛОННИТЕ КЪМ КОРУПЦИЯ.....ОТ ТОВА ЩЕ СПЕЧЕЛИ ОБЩЕСТВОТО !!!!!!!!

цялата съдебна власт смърди! ужасно!

Корумпирана и с дебели връзки с мафията. Да не говорим че е некадърна, това да бавиш по 5-6 години мотиви е ненормално. Добре че я изритаха.

Точно! Целият висш съдебен съвет е за изритване и разследване, с 1-2 изключения, но няма кой! Това е мафиотска държава.

и за да не избледнеят делата й. дело за измама с ДДС. Две жени са осъдени условно на по 3 години за причинена щета на бюджета в размер на 301 716 лева. Дело за отвличане и изнудване на двама души е приключило, без да е въздадена справедливост, защото съдия Мирослава Тодорова, която го е гледала на първа инстанция, е забавила близо 5 години мотивите към присъдата. Междувременно изтекла абсолютната давност за търсене на наказателна отговорност (15 години в случая), тъй като и досъдебното производство е продължило цели 7 години. На 4 април 1996 г. бизнесменът Петър Стойчев и приятелката му... още Рада Дишкелова са отвлечени на бул. "Патриарх Евтимий" в столицата и са държани в неизвестен апартамент в продължение на 24 часа, като са малтретирани. Там Стойчев бил принуден да подпише записи на заповед и договори за заем за много големи суми в лева и валута на бизнеспартньора си Стоян Петров. Отнели им бижута, ключове от лек автомобил "Шевролет Корвет", обран е апартаментът, в който живеела под наем Дишкелова. Съдия Мирослава Тодорова произнася присъда на 16 юни 2006 г., с която Петров е осъден на година и половина затвор условно за отвличане, а останалите са оправдани. и още и ощееее...........

Ако си спомняте, тая скочи на Цветанов, когато им каза, че съдебната ни система е корумпирана! Нагла кучка!

Лаещ ми кат куче Но не смея да питам За ичка ти лелина помиярче клето...?? ------------------------ дедо ти Тюдор Тра нбабти ршвата пчка !!

Пореднта димка подхвърлена от БСП. Какво става с обещаните 250 000 работни места ?Не чувам нищо за увеличение на заплатите ?

Я млакнете бе ? Серсеми !! Сколо чуках "нежно" една от "Цецовите хурки" ?? Еххх...! Тя, От Пловдив беще- от Съда Окружни ?? А, накрая ми открадна лев ТАШАК и парита джобни !!

Много тънко си минал!

Говора ти за пет хиляди? Еври !!

Адвокатите които защитават България като държава в Страсбург са толкова корумпирани и некадърни, че нищо чудно ако тази съдийка да спечели делото, а и голяма комисионна за своите адвокати, а и подкупи за държавните адвокати.

Да, Станишев се върна на власт, съдиите, които са защитен чадър на мафиотите и отказват да ги вкарват в затвора надигнаха глава, мафиотите се разжугаха, че и проститутките цъфнаха отново по магистралите! Това е: всичко по старому, да се приготвим да посрещнем и братя Галеви на бял джип! А Цветанов бил престъпник и ще го вкараме в затвора, за да може истинските престъпници свободно да си джиткат из Родината!

Наркодилърите се върнаха пак пред училищата,няма го вече Цецо ,да не смеят да гъкнат .. Добре дошла ,престъпна тройна коалиция!

Народът е казал- на умряло куче - нож вади! Прееб... родното правосъдие!!!

има нужда от съд, за цялата ни съдебна система.

И тая няма срам

Като й гледам физиономията!!!..?

!!!

Всеки може да съди България в ЕСПЧ. 1. Кое човешко право е нарушено ( правото на справедлив процес )? 2. времето за разглеждане в ЕСПЧ е около 4 години. При успех: 2.1 може да иска парично обезщетение и 2.2 може да иска ново преразглеждане на Българското съдебно решението, чрез ново съдебно дело в България и чак след това могат да я върнат на работа - т.е. след около 5-6 години.

миризливка, човек ли е?

Каде си завре носа на бабати във футболните гащи И тя от обора на бистричави, винаги с гащи непрани ?? Гащи на ПОБЕДИТЕЛИ !!

да защитим жертвата Мирослава. Моля, всички уредени с условни присъди престъпници да цъкат минуси на "враговете" на Мирослава. Върнете жеста, не помните ли? Тя ви даде свобода.

по минусите си правя изводите че бандитите са по вече

Българинът не е свикнал да търси правата си, затова е нормално мнозина да не могат да приемат факта, че Мирослава Тодорова не постъпва като тях. Някои сънародници пък се дразнят дори в по-голяма степен от това, че в иска си Тодорова не иска обезщетение от държавата България. Това може само да повиши интереса към това, което ще реши съдът в Страсбург. Не на последно място, поради очевидния факт, че до преди по-малко от един месец нямаше български съдия, който да се осмели да осъди Цветан Цветанов. Сега и да има, вече е късно.

Най-сетне Страс-бургери кат я видат, разбират кво е СъдИя ?? После Цецо като видат. ще усетят "Жива простотИя "!! Миле воли Мира, Миркаа.. а Цветанов млада свиркааа ..? ---------------------------------- За вас пя баба Лепа Трена

Тази жена е улицетворение на наглостта. Такива като нея сринаха доверието в съдебната власт до 0%.

Странно ми е само едно. Защо също така не крещяхте срещу съдийката "семейна приятелка" на Цветанов, дето даже я повишиха. Тя също има забавени дела. Вие разбрахте ли кои са и колко? Аз защото не разбрах, понеже г-н Цветанов за нея не се произнесе. По-важното беше да и осигурим топло местенци. А що се отнася до номерът "ние ги хващаме, а те ги пускат" вече не минава. Ако има кадърни разследващи органи, които да са осигурили стабилни и законови улики, ако има кадърни, а не продажни и поръчкови прокурори ,които да напишат един свестен обвинителен акт... Е, тогава може да плюете съдията по делото ако не си е свършил работата.

съдийко. Токова сте корумпирани, че вече дори вътрешното ви убеждение е против законите.

корумпирана патка. Достойна за знаме на цялата ни съдебна система.

Ако, съдия работещ в ЕСПЧ работи при същите условия, в които работят нашите съдии, мотивите ще бъдат забавени не 5, а 25 години... , но със сигурност няма да ги уволнят за това.

и точно мотивите на емблематични дела. Странно мислене имаш.

Кои са тези дела...?

Лавината от Надлежно-Доказани Искове в по-голямата-й част Е от Повече.

Струва ми се че Колегите 'шарено котле' и Pasi са Длъжни да Ни поразсеят Гъсто-стелещата-се Мъгла !

и от снимката определено е на самоуверена, нагла, безкомпромисна и безмерно алчна и корумпирана кучка, на която са ампутирани милостта и съвестта и :((((((((((((((

деер

Може и така да е, но защо само нея??? 4 години ГЕРБ се оплакваха от съда ,но не наказаха нито един съдия и прокурор. Една проститутка - шеф на ДЕКЕВР за няколко месеца, се изцепи , че нашите съдии се заяждали за някакви неточности и падали наказателните постановления и затова няма нито едно глобено ЕРП за 4 години....Всички дела в интернет ! Всички покурорски разработки в интернет, за да знаем, как се прикрива престъпността! ... Защо никой вече от БСП, не говори за 75% от акциза на цигарите къде отива сега? Преди в касата на ГЕРБ, а сега? Помнете в София и нека вратите на парламента, министерски съвет и президентството да не са пречка за Вас!

деер

4 минуса - 4 платени от 240 марионетки на мафията!

Как да накаже Герб /обикновена партия/ съда и прокуратурата тъпако,прост,уродлив,примитивен и елементарен! ето от такива всезнаещи идиоти сме я докарали до тука, които си мислят ,че президента раздава заплатите на всички в държавата!

Цветанов каза, че тя е забавила мотиви и Престъпниците са на свобода. Тя твърди, че е излъгал. А пък съдът я УВОЛНЯВА за забавени мотиви... Бихте ли пояснили, лъгал ли е Цветанов, когато е разказал за деянията на тази ПОКРОВИТЕЛКА НА МАФИЯТА???

Лъжеш гнусна подлого!!! "Цветан Цветанов напада Мирослава Тодорова и в интервю за 24 часа и затова Ани Цолова го пита: Обвинявате съдия Тодорова в покровителстване на организираната престъпност и мафията?, на което той отговаря: Абсолютно!

Не СЪДЪТ я уволни ЛЪЖЕЦО, а ВСС!!! А ето и мнението на БОРИСОВ по този повод:"От своя страна пък премиерът Бойко Борисов коментира, че решението на ВСС е провокация към правителството."

А зврски изнасилената майка и изнасилените дъщери къде да подадат жалба срещу тази нагла мутра, дето направи така, че престъпниците да се отърват невредими???

Жертвите на това гнусно престъпление, трябва да потърсят сметка от служителите водели следствието проточило се повече от 10 (десет) години и накрая вкарано в съда опорочено и компрометирано. Част от тези служители, работят все още в МВР.

Айде бе,още от времето на Бойко Рашков,все следствието ви е криво! И Богомил Бонев влизаше в конфликти с мафиотската ви структура! Съда ,прокуратурата и адвокатите са най големите престъпници на Бг и главни виновници за сегашното и дередже!

единствено намерението и да не иска каквото и да било обезщетение(защото иначе, ако евентуално спечели дело в ЕК, всинца ще плащаме от държавния бюджет а не от джоба на ЦЦ) Иначе за ЦЦ не ме е еня.

Ако си жена се сещаш какво ти пожелавам - съдбата на жертвите, чиито насилници това мекере пусна...

То се е видяло че в България няма да го осъдят за това постъпва правилно. Като знам какви гьонсурати са дори и да и признаят правото Цвъчко ще каже че Станишев е купил съда и пак ще се перчи както се перчи Боко въпреки че косвено му казаха че е виновен за Чакъра...Ние платихме обезщетението а той се перчи "че мисли за нас" и забрави като се репчеше тогава"че той носи отговорността".

а как близките на чакъра ни осъдиха за своеволията на пожарникаря борисов

Хората са недвусмислено убедени, че съда в България не осъжда престъпниците. Не е ли добро някакво друго решение, пък било то и скъпо?

А кой ще защити човешките права на обраното семейството ,на което и двете малолетни дъщери бяха изнасилени пред погледа на вързаните пребити баща и майка,като в турско време.. Въпросните изроди се ползват с личното благоволение и защита на тази червена мутра с рокля ,вече над 10г!

тая що плаши гаргите? съдът в страсбург толкова е зациклил с всички жалби заведени там за изтезания, геноциди и безскрупулни цензури, че до тая и малоумните проблемчета ще стигнат след минимум 7 години!

Много добре знаеш че в очите на българският народ съдиите са най голямите виновници за голямите му беди.Хайде гладни гладни човек привиква с времето.Но не може да се привикне на тоталната несправедливост която царува тук.Проблема се усложнява от факта че сте и страхотни наглеци.И това е добре известно на Европа но тя няма да дойде и ни реши проблемите които сами се създаваме.

корупцията в съда няма край докато има такива като нея