Ново дело в Страсбург - плащаме €4800 за бавно правосъдие

България ще трябва да плати 4800 евро на мъж, който се е жалвал в Страсбург, че делото срещу него у нас е влачено 18 години и не е могъл да потърси обезщетение.

Обратно в новината

Коментари - Ново дело в Страсбург - плащаме €4800 за бавно правосъдие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разформироване на т.н. правосъдие.

да плащам!! Да плащат виновните, а не всички ние. За 18 год- протакане все ще се намери някой виновен. За сведение - Министерствата си имат бюджет специалво за разплащане по дела. Ама загубени дела - по чия вина плаща се и няма отговорност. По този начин всеки началник или Миенистър уволнява някого, който не му е удобен или послушен, последният завежда дело спечелва го и в бюджета има пари за разплащане - няма преразход на средства, няма виновни, неивнни и всичко е наред!Браво!

ЩЕ плащаш , защото всички сте ВИНОВНИ за състоянието на страната и срама който ни преследва по света! От министри ,политици - до пследната чистачка , всички сте виновни , за простотията , невежеството и затварянето на очи пред всяка тъпотия в тази държава - така че си виновен !!!

една съдийска заплата или две прокурорски! Няма значение нали простия народ плаща!

Това си е за Гинес. Съдебната система е в КОМА.

И всеки един такъв случай е прецедент и е валиден за следващия подобен случай. Всеки път, като ви изцакат в родното правосъдие, тичайте при международни съдилища - бийте родната мафия със собствените й средства и си зимайте обезщетенията и да ви платът разходите като начало саму. Не ги жалете, преследвайте ги, не им давайте да дишат, не им позволевайте да ви се качват на главата - това е единствения начин с техните лайна по техните гащи.

Те и сега си дишат съвсем спокойно, защото виновниците в такива случаи не понасят никаква санкция.