Окончателно оправдани по делото ”САПАРД” за пране на пари

Върховният касационен съд (ВКС) потвърди оправдателната присъда на САС по делото "САПАРД", съобщиха от съда.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно оправдани по делото ”САПАРД” за пране на пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те са си от БСП приятели на президента Първанов бяха!

Ето аз ви казвам, че цялата Съдебна система е мафиотизирана и под ръководството на ДС, БСП, ДПС и ДСБ! В Германия ги осъдиха преди 6 години при нас президента Радев ще им даде ордени и медали за ограбване на българския народ. Това се казва промяна и нов морал.

ТОВА ДОКАЗВА ЗА ЕНТЕН ПЪТ,ЧЕ У НАС"МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА"!!!

Направо ги пернаха,че и ги изсушиха.

Нищо ново в държавата на тиквата...

ТЕХНИТЕ СЪДРУЖНИЦИ ВЕЧЕ ИЗЛЕЖАХА ПРИСЪДИТЕ СИ!СЕГА НАВЯРНО МОГАТ ДА ГИ ПРОТЕСТИРАТ ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ СА ОПРАВДАЛИ СЪДРУЖНИЦИТЕ ИМ!?

Винаги съм казвал: Българския съд е чистилище за греховете на политици и престъпници....Излизат чистички като новородени...

САМО МАЛКО УТОЧНЕНИЕ - ТОВА ВАЖИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА РУСОФИЛИСТИЧНИТЕ МЕКЕРЕТА НЕЗАВИСИМО КАК СЕ НАРИЧАТ!!!

са прави когато съгрешат дори.

НеНовина.

Ами имаше една партия в парламента, която влезе точно с цел РЕФОРМА на съдебната система, но ББ отсвири министъра и вие сладурчета непрекъснато подигравахте и осмивахте по опорни точки! Сега се замислете, знам, че ви е трудно да мислите, ако не са ви го спуснали мисленето отгоре, ама все пак...А Сапард е от много години, много преди Б.Б. и е една от най-крупните кражби в новата история на България! Но хората са споделили печалбата с когото трябва и хоп - невинни!

Thug life!

Накрая се оказа, че милионите са откраднати от бисквитеното чудовище от улица Сезам.... Този и стотиците подобни случаи ни държат трайно и устойчиво закотвени на дъното на цивилизацията. Повечето, които смятат, че това не е мястото, което заслужават и живота, за който мечтаят, вече са го сменили.

А австриеца вече си излежа присъдата.

И Бойко дори вече да си е излежал присъдата!

по което германските участници вече изтърпяха присъдите си в затвора? За това дело ли говорим?

днес в бг се оправдават всизки протезета -престапници на управлавастите в годините и сега-позор

днес в бг се оправдават всизки протезета -престапници на управлавастите в годините и сега-позор

Спокойно, след няколко дена генерала пак ще ги върне по местата им с указ. Всичко ще се дойде на мястото.

Това е Съдът, за чийто контрол толкова се бори БСП. Зорът е Радев да избере от президентската квота пак същите удобни на Партията съдии. Защото бизнесмените на Партията имат непрекъсната нужда от подкрепа. Пък вие гласувайте за промяна.

Досега пак Радев ли беше виновен? Колко години ББ и Пл. не направиха реформи в тази прословута съд. система.

Радев още нищо не е виновен. Февруари, когато избере новите съдии, тогава ще е. А реформи в съдебната система са невъзможни, защото ние ги искаме само на думи. Одобрението към Съда е 3% и не протестираме. Но за 1.6 лева билетче - да. За СЕТА - не.

това не са ли "батко и братко", техните съпрестъпници бяха осъдени от Немски съд и дори излежали присъдата си. Но може да бъркам. Онези батко и братко бяха приятели на агент Гоце. Някои питаше откъде милиони за двата хотела на синовете му.

Резултати на ГЕРБ при съдебната реформа. После, защо има наказателен вод. Тиквата обещава и после си я кара по старому. ОСТАВКА

С тази разлика, че настоящите магистрати са избирани от Тройната коалиция 2009 г. със 7 годишен мандат. Но сте прав - ГЕРБ не успяха да им наклонят шапките, е, не без вашата активна помощ и рев срещу реформата.

За милиони, няма закони, За кокошка, няма прошка! Основният и единствен закон на Демокрацията ...

Това се случва при правителството на Бойко което прави реформи в правосъдието и ни приканва да гласуваме за Цачева за да продължат тези реформи. И за Радев се страхувам да гласувам, защото Корнелия е известно колко е корумпирана.

Така е. Човекът на БСП със сигурност щяха да го осъдят, ако БСП беше на власт.. Както го осъдиха при Станишев и Орешарски ;))

Решението е постановено от съдии назначени през 2009 г. при управлението на Гея, Бея и Лудия..... Същите направиха много стачки и демонстрации против реформите в съд. система. Сега очакват да изкарат 7 годишния си мандат и да бъдат отново избрани от квотата на радев /разбирай ДПС и БСП/.

Комунист престъпник - няма! Виновни са САЩ и тези, които емигрират!

"Еврофутбол" - хазартът се построи с пари по САПАРТ. Аз, случайният минувач знам това, а компетентните органи не са и чули..? СЪД за грабителите и лъжците!

може, ама пред Всевишния. Тука нема да стане!

Кой СЪД?!?!?? Нашият СЪД е пълен кенеф!!!!

Смех в залата....

Е и затова ли ви е виновен Слави, бе цървули овчи !

тези престъници.

Нищо ново! Цари безнаказаност и корупция благодарение на покварения съд!!! Всички престъпници в България са невинни стига да са крали повече!!!! Статуквото се запазва вече 27 години!!!!

И 45 ПРЕДИ ТЯХ!!!