По 6 г. затвор за тероризъм за трима сирийски бежанци

По 6 г. затвор за сирийците Алмохаммад Абдулхамид, Ал Абдалах Фади и Ал Фанди Ясим постанови Специализираният съд по второ дело за тероризъм у нас за месеци.

Обратно в новината

Коментари - По 6 г. затвор за тероризъм за трима сирийски бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за имената на терористите, всичките ли са кръстени на дядо си Формалхидрид?

А терористите Борисов и Плевню кога ще ги мятате?

Дайте ги на Асад, той знае как да ги накаже най-добре.

Нашите подлоги като са ги хванали са им казали, каква Турция бе абдали, нали ви казаха да отивате в Германия, тва да не е концерт по желание. И един въпрос: След година и половина като им изтече присъдата ще ги екстрадираме ли в Германия, нали от там са тръгнали, или не можем да си позволяваме такива своеволия.

Гърците защо не са ги осъдили,като са ги хванали преди нас?

Като чета написаното си мисля,че са ги осъдили,защото са възнамерявали да станат терористи.Онова слънчасалото,дето го осъдиха преди това малко на малоумно ми мясаше.Но поне се е подготвял.Бас ловя,че ще плащаме и за тези присъди.

6 години за тероризъм??? Това е подигравка с данъкоплатците. Главна функция на държавата е да се грижи за сигурността на гражданите си. Тотална липса на държава! Време е да внесем съдии от Китай или САЩ.

Най- големият терорист е "мама" Меркел.

Къде е оня капут МАЙОРА да си каже тежката дума, тва руснаци ли са или кво

сериозна подготовка за масови убийства, и за това - 6г????

Много добре.

6 години за тероризъм???А после като излязат, ако вземат да гръмнат бомба в НС или не дай си боже Президенството?Абе вие наистина сте луди за връзване в БГ.Ебаси държавата на идиотите.

Чудно правосъдие? За това , което има доказателства(незаконно преминаване на границата) са осъдени условно, а за тероризъм ефективно. Да ама за тероризъм какви доказателства имат? Едва ли са сериозни и ще ги оборят. Я да им бяха дали по 5 години за границата (чл. 279 НК) и да се оплакват и обжалват , където щат. Доказателства са железни .

Само колко удобно ВСИЧКИ "ЖУРНАЛИСТ" ЗАБРАВИХА, ЧЕ ТОЧНО НИЕ ОРГАНИЗИРАХМЕ СРЕЩИ на тези терористи в България! Кой от правителството ги бе поканил в резиденцията, кой от правителството организира срещата на терористите именно в България, защо никой не го споменава!

съдят ги защото са били бежанци!!! комунизма е нищо пред този фашизъм

Стига глупости бе. Ти вярваш ли си?

абе тия 'бежанци със статут' в Германия нещо много свободно си се разхождат из Европата? човек би си помислил, че ще се хванат веднага на работа, а те тръгнали да обикалят! нали толерастите ни убеждаваха, че тия идвали да работят?

тези които са се настанили у нас,и с право,кога ще имат нормален живот?децата им имат нужда от обучение,родителите имат нужда от работа.как ще живеият?като ги вкарваме в затвора ли?

като гледам 'бежанците' нещо много не напират да работят! съвсем като нашенските цигани...

Абе като гледам интервютата май не щат работа и училище. Всяка 2 дума е Германия и Австрия. Не щат тук. Гледах един дето от 1.5 години е тук. 2 думи не каза на български. Въобще не се опитвал да го учи. За какво ми е- пита.

През Турция за Европа не могат да минат обикновени сирийски бежанци, защото тя подкрепя "бунтовниците", които идваха от нейна територия, лекуваха се в турски болници, по границата имаше няколкостотин души бежански лагер, в който се намираха семействата на "бунтовниците", за да не пострадат по време на войната, след като се провалиха се изнасят със семействата си за Европа през България или Гърция, а вече и Румъния за ЕС, като сирийски "бежанци". Истинските бежанци са в Йордания и Ирак, само с вързопи с дрехи, без скъпи джинси и якета, и смартфони. както тези, които идват в България.

Няколкостотин хиляди души беше бежанският лагер по турско-сирийската граница, сега има "бежански" лагер в Одрин, за прехвърляне в България.

Бе тия сега какви са бежанци или терористи? Или пишем ги бежанци докъто се докаже че са терористи.

Като имат статут на бежанци в Германия, защо се връщат в Сирия, откъдето са "избягали", а не си седят в хубавата Германия?! Защо преминават нелегално границата ни, а Меркел, какво ще кажеш?

Защо не ги върнат на Германия, щом са с такъв статут?

добра новина.да видим обаче кога ще съдят и расистите,тези които преджобват,изнудват бежанците,всички тези които насаждат омраза и дискриминират хората според религията

сериозно ли ще съдят БХК?