Прокуратурата поиска 3 г. условно за Цветанов

Прокуратурата поиска 3 г. условно лишаване от свобода за бившия министър Цветан Цветанов по второто дело срещу него.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата поиска 3 г. условно за Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Днес държавното обвинение поиска още от съда да забрани на Цветанов да заема държавни позиции за срок три години..." По БНР съобщиха и за забрана да заема обществени позиции.

ЗАЩО ЛИ ПЕЕВСКАТА ЦАЦАРАТУРА НЕ РАБОТИ ПО ДРУГИ ДЕЛА, А ГЛЕДА ДА ОСЪДИ ПОЛИТИК ОТ ОПОЗИЦИЯТА ПО СМЕШНИ ОБВИНЕНИЯ? ЗАЩО ЛИ ПЕЕВСКАТА ЦАЦАРАТУРА НЕ РАБОТИ ПО МНОГО ПО СТАРИ ДЕЛА: МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ Обвинен през Март 2013 в предлагане на подкуп, принуда и злоупотреба със служебно положение! Делото се точи години СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ Главният прокурор поиска на 25 октомври 2013 имунитета на Станишев по делото за изгубените документи. Делото е за "изгубени" строго секретни документи на ДАНС, МВР, Министерство на Отбраната и НАТО. Деянието е извършено в периода от 4 ноември 2005 г. до 10 септември 2009 г. Делото се точи вече 5 години (пет броя) ХРИСТО БИСЕРОВ Заместник председател на 42-то Народно Събрание, Председател на Правната Комисията и Заместник председател на политическа партия ДПС- обвинен в пране на пари и фалшифициране на документи. В нелегалност. Делото се точи ПЕЕВСКИ, ВАСИЛЕВ, БАРЕКОВ Проверката по сигнала на "Протестна мрежа" за съмнителното финансиране и данъчни престъпления срещу банкера Цветан Василев и политиците кандидати за евродепутати Делян Пеевски и Николай Бареков продължава вече 4 месеца и не се вижда финала й. Тя се върти между държавното обвинение, образувало проверката, и институциите, които трябва да подадат необходимата информация - БНБ, Националната агенция за приходите, Комисията за финансов надзор. Делото се точи

та все пак - погледнете го! "пълна невменяемост"! Виновни са заобикалящите го и хората поставили го на отговорна позиция!

...

"...Цветанов, че, пренебрегвайки разрешенията на съдия,..." Тъпи парчета! - разрешението на съдия не е нареждане! Министърът е този, който знае точната оперативна обстановка и взима Решение дали да използва Разрешението! Това е все едно да попиташ "може ли да вляза!" и когато ти позволят, да се откажеш, защото си видял добермана в антрето - и после да те съдят за отказ! Поръчкова тъпотия на червени мухоморки! Напоследък "прокурор" не звучи гордо...

sawo

Щом корумпирания червен съд не може да го осъди и нарочно отложиха присъдата за след изборите, явно наистина е напълно невинен. Цялото обвинение си беше една пушилка, целяща да замаже скандала с Костинброд, използваха я и преди изборите, но вече е време да се свършва...

Завсеки е ясно, че това е срамно поръчково обвинение и че прокуратурата изпълнява поръчка на мафията, икономическа и особено политическата - Станишев, Миков, Доган/Местан, Мая Манолова, Пеевски. По делото с подслушванията са включени верните кучета на Миков. Тези дела са срам за България. Тези дела помогнаха на ГЕРБ да повиши вота на доверие и сринаха вота на доверие в БСП.

Егати тъпотията, ако откажеш - 3 години затвор, ако се съгласиш - 3 години затвор! Българскота правосъдна система требе тотално да се ликвидира! Да се въведе съд на Линча! Само той е оправил Аерика!

Да три години, но ефективно, при бай Ставри в западното крило.

Този мърльо носи само негативи на ГЕРБ.

Един от най- противните ми типове, е този

Цацаров ли ???? Така е ...

Споко. Ще го наклеветя за още 20 неща. И да не го осъдят - ще му излезе име. Все ми е тази. Важното да го махна като останалите некомунисти. Не ми пука дали е виновен. Следвам опорни точки.

Ами както върви и по това ще го оправдаят и ще излезе, че Софийска градска прокуратура е една послушна поръчкова прокуратура. Един министър има оперативна самостоятелност и трябва да се прецени дали е бил обвързано компетентен в случая, за да няма избор дали да разрешава подлсушване.

това е българското ,,правосъдие,,!!! Обвиненият за държане на наркотици в особено големи размери заместник-началник на Митница Свиленград Георги Костадинов Георгиев е освободен от Специализирания съд, който не му наложи мярка за неотклонение, съобщава TV7.

Чудна работа е нашата съдебна система - ту строга като мащеха, ту нежна като майка... Прокурорите, които надали досега са пасли патки, с всичката си компетентност поискаха 5г ефективна присъда и явно са счели за справедливо такова наказание. За една седмица от предното дело нещата се изплеснаха до условна присъда с намален срок. За коледната нощ дали се случват чудеса - не съм убеден. Но виж през нощта след изборите...

Нашата велика съдебна система, се ослуша преди изборите на къде ще духне вятъра и реши да оправдае престъпника Цветанов. Не се очаква обективна присъда и по другите 2 дела. Не очаквайте и присъда за престъпника Борисов и за всички от тази престъпна партия. СЪДЪТ Е КОРУМПИРАН НА 100%. Доказано!!!

Ха,Ха,Ха! Ние ги хващаме,а те ги пускат!!!

толкова ли е сладък че не искате да го пущате или не ви дават да го пущате защо не кажете подавам си оставката като зам на герб и с тия пори дето сте изкарали и с тия пари от апратаментите сигурно ще живеете един спокоен живот

По първото дело - невинен! Освобождава подсъдим служител?? Не осъден!?? Че и обещетение??? Кодекс на труда

Неграмотници много. Няма как да знаят,че той е работил по закона за МВР. Кодекс на труда за теб ! Запознай се с мотивите на съда и тогава разсъждавай. Аз не съм се запознал, за това нямам крайни изказвания.

Само да питам, в България осъждани могат ли да заемат отговорни политически постове?

По първото дело - невинен! Освобождава подсъдим служител?? Не осъден!?? Че и обещетение??? Кодекс на труда

Ама нали за полицията закона е друг???!!!??? те не са по кодекс на труда?! какъв кодекс говориш тук? врели некипели плещиш да си чешеш пърстите на клавиатурата

И то ще отпадне, защото е плод на клевети и очерняне

Явно сте доста близки щом знаете подробности.А може би и платен!!!

при тези изборни резултати, най-"безпристрастния" съд в ЕО, известен с това, че или търгува с решения, или изпълнява политически поръчки, с какво ли ще решение ще излезе, дето всички го знаят, и най вече Цецо???

Присъдите са прекалено тежки и няма да минат. Няма съдия с чукче който да удари за това нещо такива тежки присъди при положение, че СС си раздаваше строго секретни доклади на "граждани"!

главният прокурор е креатура лично на ЦВ.ЦВ. какво очеква обществото? защо продължаваме да живеем със заблудата, че в България има правосъдие и функционираща съдебна система? двадесет и пет години величави усирия, тази система да не работи. само хули и обвинения, без стимули и обяснения. кой, ако не държавата може да осигури независимостта на тази система? но държавата не иска независими, защото от тях много ще зависи. тя иска зависми, за да може да дърпа конците на темида както си иска. та нали е сляпа? и сега няма да види зависимостите по тези знакови дела, с огромен обществен интерес. ама кучета го яли това малодушно и объркано общество.

iq oosh

костинборд 1, костинброд 2 (2з маи 201ч) костинброд 3 (29 маи 201ч)

Баси като в анимационно филмче ... ММ говори от името на ЦЦ, докато ББ се кара със СС :)

Осъден! За досието.

Прокуратурата да види за КОСТИНБРОДСКАТА афера! Мая пчеличка а и Додуков супермена са виновни за подвеждане и даване на неверни данни! Да види прокуратурата и откъде пари на Додуков за тази кампания предизборна! Прокуратурата се е потопила и само тресе гуша! А тея неща с Цветанов само ни излагат пред света!

Ivan

А за наркотрафиканта Боко Тиквата!

АБЕ, КЪДЕ Е ДАНЧО МЕНТАТА? МАЙ ПО ПЪТЯ НА БИСЕРОВ,ТАКА ЧУХ...НО ГО ПАЗЯТ В ТАЙНА МРЪСНИ....ТЕ.

Ivan

Три години са малко за този боклук! Искам му дъщери да ходят на свиждане!

Правилно, другарю, правилно! Това е цела катерушка, а той си позволява да не разреши подслушване по този застрашаващ националната сигурност въпрос. Така де - така се почва - трябва наказание! После някой ще хване да откаже да подслушват децата, целунали полицай на протест! Харесва ми стила ви - личи си школовката!

Искам затвор за Цвъки. Много омекна Цацата след изборите.

Цацата направо се покри - за Бобов дол нищо не е казал още. Какво ли чака?! Ей на от НАП по-чевръсти от него - цели 40 милиона дължими към бюджета вноски му разсрочиха на др. Ковачки в знак на признателност за 15-ката;о))

наи голямата мафя е суда.по всичко личи че е полит.поручка. повруща ми се от булгарското правосудие...

Хайде , хайде изборите минаха!!Видно е и за най-големия простак че ЦЦ нищо незаконно НЕ Е направил!! Напъните са са безполезни!! По - добре Прокуратурата ДА КАЖЕ за ХРИСТО БИСЕРОВ?? За ПРОИЗХОДА на парите на ББЦ ?? За натиска върху РОБИТЕ от Бобовдол?? За парите дадени на ХОХЕГЕР от СтанишеФ??За купуването на цигански гласове от Атака в Пазарджик, за гласовете ПАК ТАМ К У П Е Н И от Пеевски?? Стига кьор фишеци!! Получавате пари в тази Прокуратура от МОИТЕ данъци--ИСКАМ да работите , като мен!!Иначе сте ИЗЛИШЕН разход на бюджета!!

Е стига де - да подгонят Ковачки? Това би било вмешателство на прокуратурата във власта (мафиотска). Няма ли закон за разделение на властите?

не са излишен разход за бюджета. те са инструмент за репресия на властта. а властта е тази която се разпорежда с твоите данъци. в този смисъл те всеки ден си заработват здраво парите за тоя който реално им плаща. мисля просто групово да спрем да плащаме данъци и да се свръши най сетне тая мъка българска.

А ако беше, Сталин на власт с Вишински а не Станишко с Цацаров ?..................!-Боже, колко вода изтече а те все по старому я карат !!!

Добре де - съда трябва да реши - виновен или невинен. Ако е виновен - там присъда, както си му е реда + разходите по делото. Но ако съда постанови "невинен" - айде малко прокурора тогава да го плати тоя цирк, щото малко идва изнанагорно всички да плащаме за чужда некадърност. Или па поне малко да го попонижите, а?

Очевидно за държавното обвинение не е удобно ЦЦ да заема държавни позиции!

А стига с тоя Цветанов бе, и на децата вече е ясно, че него и простака Борисов НИКОГА няма да ги осъдят, затова и 30 процента само гласуват!!!

Кой ще плаща за тоя съдебен ЦИРК ? Заплати ,хонорари , зали , и тн . Ние с теб окраден , смачкан , изнасилен , безпомощен БЪЛГАРИНО !!! Докога ще търпим братко , може би цял живот , няма надежда !

Ясно е, че ДПС спря да играе право хоро. Чака ни нова коалиция.

Целия 4 годишен черен пиар на олигархичната мафия от хули,фалшификации,компромати и лъжи,жестоко порязана от Цветанов,ни се налага безцеремонно като доказателства,абсурдни дори за съдийски състав в Русия,Куба,Сиера Леоне,но не и за Цивилизования свят! ако цветанов беше такъв престъпник,едва ли испанския,германския и английският премиер,ще си рискуват имиджа за да го наградят.Проблема на запада е че не гледа капут ТВ и Алф тв,за да знае кои за ,,прогресивните,, сили!

Отива си, България, заради Борисов, Цветанов,Плевнелиев, Мониката, Доган, Костов и с-ие престъпници, както и заради такива кухи лейки като теб, които им вярват....

Защо Цветанов няма само един орден,този от Масква- ,,Звезда Пидалов,,?

Този политикомутра едвали ще бъде осъден, само прах в очите, съдът е като политиците ни. Жалко за обикновния народ

И то ще отпадне, защото е плод на клевети и очерняне

Политически процес по московска поръчка. Напомня на най-мрачните политически процеси срещу Никола Петков и Трайчо Костов. Въпреки различията в тежестта на присъдите целта е една - съдебно елиминиране на политическите противници.....

Че е политически процес съм съгласен, но московските поръчки бяха преди 10.11.1989г. Оттогава вървят само поръчки на новия по-голям брат.

Старият по-голям брат е, защото с процеса се отговаря на въпроса - На кого е изгодно?

А ко стана с Христо Бисеров? Нещо, ни вест ни гък ни мък. А Цаци? Думай. Инак можеш да правиш пресконференции, медийни изяви и пр. преди избори. Кажи бе Цацко, кажи.

Ха-ха-ха, прах в очите на народа, този обесник ще го оправдаят по всички дела, но ако беше обикновен човек, щеше да лежи в затвора, както онази счетоводителка. За едни музика, за други бесило..., ехххх, Българио, страна на мутри и престъпници.

браво цветя и рози за всички крадци в държавата е... ти правосъдието и тоя ще е на власт след няколко месеца заедно с прасето боко

нали Цветанов уж подслушваше цялата държава , сега пък го съдят, че не разрешавал подслушване

Ще сменя цацата и пак ще го опандизя.

Да вземем един медал да му връчим...

Цветанов ще бъде оправдан по 3-те дела. Всичко явно бе един цирк с основна цел сплашване, пък каквото излезе. Няма доказателства, за съжаление на опонентите. В някаква степен се повтаря аферата Костинброд. Много шум за нищо.