Цветан Василев иска прекратяване на делото

Мажоритарният собственик на фалиралата КТБ поиска с писмо от Белград делото срещу него и още 17 души да бъде прекратено.

Обратно в новината

Коментари - Цветан Василев иска прекратяване на делото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четете: "Ликвидирането на КТБ се извърши по зле скалъпен сценарий"

А къде са парите на КТБ? Някой търси ли милиардите? Това са доста пари и са някъде.Гледа се да се забрави.

Каква държава сме, 4 години тоя тарикат не го връщат в България, щото НЕ ИСКАТ , щото ги е СТРАХ и нищо чудно от страх да прекратят делото, дето се вика "бития бит, е.... е..., кой земал земал, кой давал давал, ми да не е давал"!!!

Добре де, този василев се прави на изгнаник преследван от властите , но пеевски е налице,враг му е и може да помогне за изясняване на обективната истина.Защо не е привлечен по делото, поне като свидетел. Има ли някой, който да мисли,че той не е в далаверата? Булгартабака бил купен с пари от КТБ , а поне единият от собствениците е пеевски.Кво става?

Поради множество субективни и обективни причини, нормална съдебна система в България не може да има. Ако съдебната система заработи нормално, тя ще срине из основи цялата държавна структура на България.

По принцип, в света няма банка която да издържи на злонамерена и силна атака срещу нея, защото банкирането си е далавера и пирамида, но с протекции от.... закона...

Съгласен съм да се прекрати делото, но както направиха в Саудитска арабия с принцовете. Или ще платите определена сума или в затвора. Нека върне 2 милиарда лв. и по живо по здраво.

Защо 2 милиарда, останалите 2,5 милиарда събраха ли ги вече, че да му ги опрощават? То не, че някой се е засилил да ги дава, ама...?

не иска ли тоя партиен измекяр.

като си правеше схемите не пишеше писма, НАЛИ, само се разпореждаше! Сега в кюпа са и служителите ти- пълни тъпаци!!!! Защо не им идва акъла??? Явно им плащаш с откраднатите от НАС СЪД !пари!!! СЪД !СЪД !СЪД !СЪД !СЪД !СЪД !

да не забравяме все пак че повечето държавни учреждения изискваха вноски за дължимости в КТБ ? като еко такси , регистрация на автомобили , подновяване на документи , свидетелста за съдимост , което са си гарантирани приходи , явно че тая протекция е давала на некои вождове да ползват необезпечен паричен ресурс когато и колкото искат , е чудно ли ви е защо фалираха ? а дали е виновен банкера ? ДА но заедно с останалите КОЙ ,дето сега се измъкват по терлици

Вижте какво разказва Огнян Стефанов, когато отива в Белград за да се срещне с Цветан Василев в едно старо (на поне 150-170 години) кафене и какво му казва Цветан Василев! И обърнете внимание, защото има неща, които са с препратка и към един друг огромен скандал, който разтърсва България и в момента, макар и косвено: Цветан Василев: - ... Във всичките тези години те успяха на практика да ме демонизират и да ме обвържат директно с Пеевски. ПИТАТ МЕ В ТОИ ПЕРИОД НЕ СЪМ ЛИ ИМАЛ СРЕЩИ С Доган. С Доган почти не съм се срещал. Реално с него съм се виждал може би един път през този период при него в прословутите му сараи. НО НИЕ СИ ГОВОРИХМЕ ЗА ЕНЕРГЕТИКА, ЗА БРАУНОВИ ГАЗОВЕ И ПРОЧИЕ!!! Не сме си говорили за други неща. ============ МЕЖДУ ДРУГОТО ТОЙ Е ДОСТА ДОБРЕ ЗАПОЗНАТ С ОСНОВИТЕ НА ЕНЕРГЕТИКАТА И НЕ МИСЛЯ, ЧЕ Е НЯКАКЪВ АБСОЛЮТЕН ЛАИК, КАКТО С ЕОПИТВАТ ДА ГО ИЗКАРАТ!!!! МИСЛЯ, ЧЕ НЯКОИ ОТ ЕНЕРГИЙНИТЕ "ЕКСПЕРТИ", КОИТО СА СЕ НАБУТАЛИ В ЕНЕРГЕТИКАТА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ, БИХА МОГЛИ ДА МУ ЗАВИДЯТ НА ПОЗНАНИЯТА!?!?!?! ============ И аз, четяйки тези редове, не мога да не са запитам И КОЛКО ГОЛЕМИ НАИСТИНА СА ПОЗНАНИЯТА НА ВЕЛИКИЯ ХИДРОМЕЛИОРАТОР Ахмед Доган по енертгетика, ДАЛИ НЕ СА ПО-ГОЛЕМИ НАПРИМЕР ОТ ГИНКА ОТ ПАЗАРДЖИК, ДЕТО ЩЕ УПРАВЛЯВА АКТИВИТЕ НА ЧЕЗ И ЩЕ СНАБДЯВА (ИЛИ НЕ) С ТОК ТРИ МИЛИОНА БЪЛГАРИ!!!

какво ми цитираш огнян стефанов, тролче безочливо! същия огнян стефанов, който пише под диктовката на цветан василев лъжа след лъжа, същия, който по време на изборите 2013 г. всяка седмица е бил при "банкерчето" за да пише каквото му каже. и не си измислям- виж списъците кой е ходил при Цветан Василев и същия тоя колко пъти е бил. Т.....ак!!!

И защо да не го цитирам? Ти ли, един долен трол ще се опитваш да ми казваш аз какво да пиша и кого да цитирам и кого - не?

Явно му се плаща от Цветан Василев. Я, по- добре млъкни, че само се излагаш

ще се прекрати делото като се върнат парите.Да се обяснят доходите с които купи имоти в чужбина.....

УПРАВЛЯВА МУ СЕ НА ЧОВЕКА И ТОВА СИ Е!!! СЕГА ПЪК КАЗВА НА СЪДА КАКВО ДА ПРАВИ. ПРОСТО НАГЛЕЦ! И КАК ТАКА КРЕДИТИТЕ БИЛИ ОБЕЗПЕЧЕНИ??? НАЛИ СЕ ВИЖДА МНОГО ДОБРЕ, ЧЕ ТОВА, КОЕТО ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ НЕ Е ИСКАЛ ДА Е ОБЕЗПЕЧЕНО, НЕ Е БИЛОООО! ПЕТРОЛ, ДУНАРИТ- ТАМ ОТ КЪДЕТО ТОЧИ И ДО ДНЕС!!! ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ МУ ФИРМИ- БУШОНИ Е РАЗПРЕДЕЛЯЛ ПОТОКА ЕДНОЛИЧНО!!!А КЪМ СЪЗДАДЕНИТЕ МУ ЛИЧНИ ФИРМИ С ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА- ЛИЧНИ ШОФЬОРИ И ДОМАКИНИ Е ИЗНЕСЪЛ МИЛИАРДИ В ЧУЖБИНА! СЪД ЗА НЕГО, "ПРОФЕСОРКАТА" И ИЗМИСЛЕНАТА "ДОКТОРКА" , В РОДНИНСКИ ОТНОШЕНИЯ! КАК ТОЛКОВА ГОДИНИ ЖИВЕЯТ В ЧУЖБИНА, С КАКВИ ПАРИ, С КАКВО ПЛАЩА НА АДВОКАТИ ЦЯЛА АРМИЯ, С КАКВИ ПАРИ ПЛАЩА ОЩЕ ЗА ОФИСИ И СЛУЖИТЕЛИ!!! ЗАЩОТО ИМА ТАКИВА, ТАКИВА КОИТО И ДО ДНЕС ГРАБЯТ!

Ако предположим, че ликвидността на банката е нарушена от действията на прокуратурата, то защо обезпеченията на заемите се оказаха кухи и не покриха раздадените заеми. Според мен, защото банката е източена. Нагла работа, накрая ще вземе и да осъди България за нанесени щети.

Ясно е, че е източена, ама от #КОЙ

Ами да разследват ДАНС, НАП, Икономическа полиция.... 4,5 милиарда са това, не са 500 лева , че да махнем с ръка.

ЕДНОЛИЧНО И ЛИЧНО В НЕГОВ ДЖОБ В ЧУЖБИНА

Няма нужда от предположения и гадаене. Изнесоха информация, че преди масираната атака на КТБ 98% от кредитите са били обслужвани...

Може и да са били обслужвани(или предоговаряни), но едно е сигурно-не са били обезпечени. И това най-вероятно е било нарочно.

Най-малкото е съмнително, ако не е виновен Цветан Василев, защо избяга и не иска да се върне да докаже, че е невинен ..... Самото му бягство говори много .... Който е невинен не бяга току така .... Обратното, виновните бягат, защото са гузни .... """Гузен негонен бяга"""

За да не го докопаме ние и да не завърши като Мишо Бирата и Ваньо Танов. Заедно си правихме далаверите, ама сега някой трябва да пере пешкира. Дали ще сме ние?

Защото не иска 10 години да го влачат по арести и затвори, да му съсипят живота на него и близките му и накрая да го оправдаят, както стана с Валентин Димитров - Вальо топлото...със смехотворните обвинения раздухани от слугинските медии...

Постфактум след едно убийство Бай Бойко пророкува, че ако жертвата била опандизена, нямало да я убият...

Нека да си припомним ЕДНИ ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА! Които никой досега не е дръзнал да оспори, просто защото НЕ МОЖЕ ДА БЪДАТ ОСПОРЕНИ! А именно - прословутите и така старателно крити толкова дълго време, вкл. и от двама президенти, докато съдът не се разпореди да се публикуват - от състоялите се срещи на всички най-високи държавни мъже, вкл. и главният прокурор ПРИ ПРЕЗИДЕНТА! Там, в тези стенограми ВСИЧКИ ГОВОРЯТ ЗА АТАКА СРЕЩУ БАНКАТА!!1 За АТАКА СРЕЩУ КТБ!!! Която очевидно НЕ е организирана и осъщестена от Цветан Василев, защото доколкото знам той е вменяем, тоест не е луд, за да атакува и обира сам себе си!!! Нека да си припомним и много мощната и продължителна ПРЕДВАРИТЕЛНА АРТИЛЕРИЙСКА ПОДГОТОВКА ЗА АТАКАТА - В МЕДИИТЕ НА Пеевски, преди главният МУ прокурор Цацаров да осъществи и ФИЗИЧЕСКАТА атака срещу сградата на банката, след която започна паниката сред българското население! Това всичкото са ФАКТИ! НЕОСПОРИМИ ОТ НИКОГА ДОКАЗАТЕЛСТВА! Всички отлично знаем, че прокуратурата и съдът НЕ са независими в България, но това дело за обира на КТБ и изченали 4 милиарда от нея, плтени от най-бедните в ЕС - българите ВЕЧЕ НЕ Е САМО БЪГАРСКА РАБОТА!!!

Стига клевети и измислици! Още малко ще кажеш, че всички партии в парламента са в картел и си търсят изкупителна жертва в лицето на бившия си ортак и банкер на годината?

Това са официални протоколи от президенството на Република България!

нещо много поръчково разсъждаваш

ОПГ ЕРБ обявява Цветан Василев за лидер на организирана престъпна група, който според цацаратурата присвоил повече от 2,6 милиарда лева и ги изнесъл в чували... ОПГ ГЕРБ написа закон специално за оценка на активите на КТБ и провидя дупка от 4.2 млрд. лв... ... Глава, която вижда гьолове и дупки, е пътник. И ще си впише в актива поредния, но този път последен, полумандат.

А не иска ли да му върнат и банката?

От България по парламентарна държава няма! Партиите създаха мафията ,за по бързо приватизиране на активите на държавата. Сега партиите управляват бизнеса.

Е ти ако искаш ние да сме виновни? Може би Искров или пък КФН, Мавродиев?

Накрая виновни пак няма да има ! Добре ,че няма загинали хора .

Нещата намирисват много на историята с Ал Капоне когато половин Америка е смятала, че Капоне е мошеник. Но така или иначе правосъдието, не е могло по редица обстоятелства да го осъди, докато не идва онзи порядъчен човек-пристав, който се заема с това. Защо нямаме и тука такива хора...питам..? Цацаров е поставено лице, не може да му се има вяра. Жалко...затриваме България, тази България за която Апостолът даде живота си.

подставено лице , не поставено

... понеже априори е бил поставено лице, после са го подставили...

Гаврата с материала продължава! Някой вярва ли още че василев е източил собствената си банка? Човека бил уважаван бизнесмен, всички политици ходят на крак при него, частни самолети, къщи на женевското езеро, работещи бизнеси. И една сутрин решава да започне да източва банката си, за да се превърне във враг номер едно на държавата, търсен от прокуратурата, дела срещу него, живеещ в изгнание в сърбия, не смеещ да си дойде в България или да пътува някъде по света, за да не го закопчаят. А тримата дебели - боце, прасо и цацо ни лук яли, ни лук мирисали. Хахахаах тези ги разправяйте на бабите пред блока.

да срещу 3,5 милиард лева

d4

имаше една класика... "много шум за нищо"... радвайте се, овчи поданици! и коментирайте онова, което не подлежи на коментар!

Нормално е да иска, след като истинските виновници за източването на КТБ не са сред обвиняемите!

ЯСНО Е ЧЕ ТОВА Е СХЕМА НА ВАСИЛЕВ. МИСЛИ!!!

със сделката за Чез... си мисля че КТБ си плаче определено за Магнитски.

Дойде времето да влезе в съда шефа на първия, финансовия обръч на доган. Защото допусна фаталната грешка да се опълчи на Господаря си от Сарая. Неминуемо ще дойде времето и на другия подопечен на Доган - Пеевски. С него ще е по-трудно, докато е под опеката на Падишаха. Зер половината от СГП и ВКС бай Доган лично ги е назначавал. Но не се знае знае ли се... Понякога стават и изненади...

ресто на кинтите + лихви

С Магнитски кво стана??

... хванаха го... за магнитите...

Днес в един друг сайт има един много хубав материал - "Българската прокуратура - на КТБ адвокатура?", прочетете го, много е интересен;)

,, Вместо това, според него, трябвало да има дело за организиране на фалита на банката и обогатяване чрез разграбването на активите. ..,,??? кабо верде...!!!

да му дадем и орден стара планина сега

Гинчо иска да си почива вече, защото на сцената е Гинка.

международно разследване.