Бисеров: Или ме съдете, или прекратете разследването

Бившият зам.-председател на Народното събрание и на ДПС Христо Бисеров е поискал разследването за пране на пари срещу него да бъде прекратено или внесено в съда

Обратно в новината

Коментари - Бисеров: Или ме съдете, или прекратете разследването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уж всички сме патроити а 25 години тьрпим национални предатели да ни управляват.Май всички сме идиоти.

КАКЪВ ГЕНИЙ, КАКЪВ ПОТЕНЦИАЛ!!!! Изкарал от бизнес 700хил и ги скрил в швейцарска банка!ВЕДНАГА искаме името на фирмата, брой работни места, сума от внесени данъци и .... всичко по закона, по който скачат изнемогващите честни бизнесмени. ЩОМ Е ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС - ИСКАМЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА! ТОВАЕ НАЙ-ВИСОКАТА ТРИБУНА НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ И СВОБОДНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ИСКАНИЯ, които този гений е оглавявал. И за които са дали кръвта си ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ-ПАТРИОТИ, като ЛЕВСКИ, БОТЕВ, СТАМБОЛОВ, СТАМБОЛИЙСКИ, Н.ПЕТКОВ......ТОЗИ ВЕЛИК, безизвестен БИЗНЕСМЕН Бисеров преди десетина години СПЕЧЕЛИ ТЪРГА за "ЕЛЕНИТЕ" и Ветко Арабаджийски оспори търга и СПЕЧЕЛИ В СЪДА комплекс "Елените" Веднага след това Сребролюбеца Бисеров се вля с цялата си гениалност в ДПС, а до ДНЕС беше ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ на НС - КАКВА ЧЕСТ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! Този ПАТРИОТ, този ТАЛАНТЛИВ БИЗНЕСМЕН, допринесъл за ХИЛЯДИ РАБОТНИ МЕСТА, ВНЕСЪЛ В БЮДЖЕТА ХИЛЯДИ ЛВ ДАНЪЦИ!!!!! Мале-мале! АЛО, ДАНС, ПРОКУРАТУРА, НИЕ НЕ ПАСЕМ ТРЕВА - ЗАТВОР, ЗАТВОР ЗА ТОЗИ!!!!!!

ДПС да го реабилитира възстанови членството му и за компенсация да го предложи за Президент на предстоящите президентски избори и така ще подкрепи имиджа на съдебната власт в България

ДПС да го реабилитира възстанови членството му и за компенсация да го предложи за Президент на предстоящите президентски избори и така ще подкрепи имиджа на съдебната власт в България

ДПС да го реабилитира възстанови членството му и за компенсация да го предложи за Президент на предстоящите президентски избори и така ще подкрепи имиджа на съдебната власт в България

Ицо доби кураж вече!

Бърза копИлето. Не се знае дали няма да има нормална съдебна система до 2-3 години.

Един да си признае, че е свиня. А копИлето знае, че нормална съдебна система в кочината няма да има никога!

Крадец от крадците се пази.Отидете да видите на ул. Омуртаг 12 в София,зад военната академия в какв палат живее.Оградил се е с камери от всички страни,защото го е страх да не го окрадат и жива охрана,а обра държавата и народа

КРАДЕЦ ОТ КРАДЦИТЕ СЕ ПАЗИ,отидете да видите в какъв палат живее на улица Омуртаг 12, София,навсякъде камери е поставил и жива охрана,страх го е да не го окрадат,а в същност той окраде държавата и народа.

КРАДЕЦ ОТ КРАДЦИТЕ СЕ ПАЗИ,отидете да видите в какъв палат живее на улица Омуртаг 12,навсякъде камери е поставил и жива охрана,страх го е да не го окрадат,а в същност той окраде държавата и народа.

Не го пипайте този честен, не опетнен и беден "човечец"

Какво да те съдят бе боклук. И без съд и присъда да те разстрелят, съвестта им ще е чиста.

Ако върнеш "над взетото" (откраднато) + 30% наказателна лихва (пръст, ухо, крак), Домуц Цаца Ефенди одма че те пусне! Иначе до живот ще си им в мрежата. Не си ли гледал мафиотски филми, бе Бисер ефенди?

Да му се конфискуват парите в полза на държавата, Тия пари са от народа.А не да го оправдават и да не го осъдят,а обикновените хора за 25 лева да влизат в затвора

па ти си целиа у бело....

Да ви имам и прокуратурата и прокурорите и чудото! Или са тъпи или подкупни, че трети вариант е доста спорен.

тоз сега ще осъди държавата в Cтразбург за накърняване на доброто име и честта му!!!

съд до дупка

Гьонсурат,бе!

Aaa не става така байновото, щом като си стигнал да седнеш на ху. на съдебната система сега ще те върти на него 10 години, докато не те отупа като брашнен чувал, няма значение има ли няма ли доказателства, до определена сума има доказателства, след определена сума няма и така няколко инстанции , след което шайбата се прехвърля на друг съд и пак отначало , докато не те остават на кредити.

се е засилил към политиката.

Да са осъдили безработните цигани от Варненско с замъците и палатите та бедния Бисеров и честния депесар ще съдят, откъде накъде бре гяури. Тук е известния в ЕВРОПА И СВЕТА ОФШОРЕН БГ. СЪД ЕЙ АКО НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЩЕ ОСЪДЯ ТОЗИ КОЙТО Е ВНЕСЪЛ ОБВИНЕНИЕТО-затова съм СЪД, а не на петел главата

Бисеров, Mестан....кой ли ще е следващият отстрелян от Борисов? Hо не може да се отрече, че те му помагат с постъпките си: първият с кражбите си, вторият с националното си предателство. Боко отлага, но не забравя. N сега може спокойоно да ги попита: боли ли, боли? N как беше целувката на ''Oрлов мост''? Hяма да се очудя, ако Dилянчо изпищи от нейде, нищо, че за сега се е покрил.

Между съден и разследван има трети статут.Хората с престъпна нагласа би трябвало да са наясно с това.

няма да го осъдят тоя, все пак сме в българия

Я го виж наглеца, хей! Две години цяла България се пита къде е, а сега престъпника и претенции има!

За какво да те съдят? Ти вече си се осъдил, а да те вкарват в затвора, ще бъде по-скоро проява на милост, защото така ще се очистиш донякъде от греховете си. Стой си на свобода, ти си още млад и бремето на греховете ти ще нараства и няма да можеш да се освободиш от него.

Друго искаме да те правим, бандит неден. Искаме да видим, дали дупето ти може да пука пуканки.

Марш към Хасково, крадльо.

Иска ти се да се прекрати, нали мошенико?

Бисеров: Или ме съдете, или прекратете разследването Сега е моментът , Доган да сложи Бисеров на местото на Местан.

А НЕ НЕЩО СЕ БЪРКАШ.АЗ СЪМ ДЕБЕЛЯН БЕДЕН АРКАДАШ ТОЗ БИСЕРЯШ Е БОГАТАШ-тихо тихо да не чуят тези от горе

Истината са крие в Корупцията, защото българските съдии са независими !!! Ако имаше Държава, този "невинен" и "нещастен" човечец отдавна да е излежал присъдата си и да се е простил с половината си имане!

А даде ли мангизите.А ги дай пък тогава ще те оправим. НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ.

Правилно.Възползува се от закона.За пране на пари могат да те осъдят,ако се докаже,че парите са придобити по престъпен начин.В случая не може да се докаже,че те са придобити по този начин.

е как ще го осъдят... кого осъдиха... масларова ли или кой ама як крадец

ДОКАТО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЕ ЗАРАБОТИ НЯМА УПРАВИЯ,АМА БОКО И МЕСТАН ЩЕ СЕ ОКАЖАТ В ЗАТВОРА И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ И СПИРАНЕ НА ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ

Отдавна трябваше да си ОСЪДЕН и в затвора мизернико. Такъв измекяр като теб, който е способен и майка си да продаде не трябва да тежи на майката земя.

Важното за родния съд,в комбина с Топлофикация София и сатрапа и Фандъкова,да осъжда"длъжници"на Топлофикация София и да ги предава на частни съдии изпълнители.Отрепки.

Горкия той!Обаче,правилно ви го каза:Разбирам за какво ме съдят,но не разбирам,защо го правят!Какъв тънък намек!:-)

Няма държава България вече. Смях и сълзи. Да се увеличи бюджета за заплати на всички без изключение в правосъдната система. Да се задавят дано!

-На 1 декември обаче СГС го оправда по всички обвинения. Според съда възможностите за доказване на обвиненията са изчерпани в досъдебното производство и за съда не е имало друг вариант освен да реши делото само върху събраните доказателства, а от тях нямало как подсъдимият да бъде осъден." -ЕЕЕЕЕЕ,та на тези съдии какви още доказателства им трябват,за да го натикат този мръсник в затвора!Майче целия този съдийски състав е за затвора,защото за нищо не стават,а само точат държавната хазна!Тези са само разход,при това ,много голям за обществото и от тях полза никаква!Корумпирани мръсници!

да се обеси надолу с главата му е малко на тоя "тарикат"милиони от Хасково с дворци ,швейцарски банки и кой знае още какво.Да се задави дано тоя иванчо хаджипенчович. Неприятен мръсник.

Еий пък и нагъл бе. Но, като има кой да го трае така е.

и тоя се показа, мълчеше като пръдня в гащи, ама сега като се размъти, рече да напомни за себе си. Това добре, а къде е Ментата, нали и той е в тази партия, що не вземе отношение? Мекера продажво.

.

Бисеров ефетди. Как така - или ме съдете... Щом доказателствата са недостатъчни, ще се събират още, а нямаш прокуратурата за нищо, не че е нещо.Та тя обжалва - ама много си прост.