Следовател №1 на София отстранен след оправдаването на Цонев

Шефът на Столичното следствие Петьо Петров е освободен от поста, часове след като ВКС постанови, че е провокирал ексминистър Николай Цонев да му предложи подкуп

Обратно в новината

Коментари - Следовател №1 на София отстранен след оправдаването на Цонев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цонев е абсолютен престъпник.

Еврото ще изгори щото се води по прост милиционерски акъл. Напълниха съдебната система със симеоновци и решенията ги взимат вифаджии...

Долни нагли мафиоти! Напуснал бил работа?! Този трябва незабавно да бъде качен на въжето! За назидание на останалата част от престъпната група, вилнееща от две десетилетия!

гнили ябълки.... харесвам Франция,... и то не само заради шампанското...

и само освобождаване ли?? марш в затвора! какво чака прокуратурата и не започва дело за престъпление по служба???

Този път да не виним прокуратурата и съда. Много бързо забравихте че по това време българия имаше един полуобразован човек за вице примиер и министър на вътрешните работи който всеки ден правеше глупост след глупост и беше любим герой на нашите обективни и независими журналисти-г-н ЦЦ - дясната ръка на ББ. ТАКА ЧЕ ПРОКУРАТУРАТА И СЪДА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА ДОКРАЙ .ДА ПОЛЕЖИ НЯКОЛКО ГОДИНИ В КАУША И ДА ХПАГИ СУВИТЕ ЗА КОИТО СМЕ ОСЪДЕНИ,А НЕ ДЪРЖАВАТА ДА ПЛАЩА ЗА НЕГОНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

За всички е пределно ясно, че Николай Цонев, съдия Петър Сантиров и Тенчо Попов са далавераджии от класа. Но може ли българския съд да осъди тези далавераджии. Не разбира се, защото този съд защитава мафията в Б-я.

бля бля бля БЛЯ

На "Еврото" тези 15хl. €вро да му бъдат изплатени в лева и да отиде да си ги смени в €вро при "Даскала". Пито- Платено.

Петьо Еврото - шеф на Столичното следствие, е няма такава държава...

как да няма ?! граничи с румъния гърция турция македония сърбия и е най зле от всички ! и от ангола дори нищо че не граничи с нея !

"В северната ни съседка в затвора за корупция влязоха известни политици, бизнесмени и около 300 държавни служители на по-ниско ниво"

Срам и резил! Какво ли си мислят за нас хората в нормалните държави!

Що не съдиш държавата за нанесени морални щети , без да искаш сума ти евро. Нали известно време и ти беше случайно попаднал в управата на Държавата. Нали видя на последните избори колко хора гласуваха за теб? Еднодневки!!!

защото ще го обвинят в изпълнение на... политическа поръчка!

Наглеца да си заминава... и прокурорите да му окастрят "еврото"

Време е да си понесе наказателната отговорност с цялата строгост на закона ! Точка !

Не винни са всички престъпници, защото вината остава за много виновната съдебна система. Тя е главния виновник за вихрещата се престъпност и мизерия в България. Тя е главата на мафията у нас и докато не бъде тотално умищожена няма да има живот у нас.

'правосъдие'. Престъпна съдебна система редена от хора като Красо черния. Слуги на определени политически кръгове. Добре съгласен съм за следователя, но защо взелите са невинни? Съд за съдебната ни система!

емблематичен пример на полицейска провокация, инсценирана и проведена с участието на свидетеля П. Петров под ръководството на лица от службите за сигурност, полицията и държавното обвинение. Това се превежда по следния начин - един от много случаи на рекет от страна на представители на Прокуратурата и МВР. Поне за първи път български съд признава, че съществува мафия в прокуратурата, службите за сигурност и МВР. Мафия, която реално има повече власт от политиците.

Те невинни ,че дали , той виновен ,че е предразположил към даване !? Да се чудиш и да се маеш ...докато не хваниш сопата !

ЯСНО ПО-ЯСНО И НАЙ-ЯСНО. ПРОКОРАТУРАТА И СЛЕДСТВИЕТО ЗАМИТАТ ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА ВЛАСТИМАЩИТЕ. НИЕ СМЕ САМО БАЛАМУРНИЦИ АКО ИМ ВЯРВАМЕ. ДОКОГА !!!!!!!!!!!!!!! НАЦИЯ ОТ ТЪПАНАРИ ЛИ СМЕ ИЛИ КАКВО? ДОКАТО ГИ ИМА ТЕЗИ НЯМА ДА ИМА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ, А САМО ТЕРИТОРИЯ ПОД ФЕОДАЛНО ВЛАДИЧЕСТВО. КОЙ СА ФЕОДАЛИТЕ И ТЕХНИТЕ ПОДЛОГИ? ЕДНО Е ЯСНО ПОДЛОГИТЕ СА В ПАРЛАМЕНТА. ФЕОДАЛИТЕ НЕДОНОСЧЕТАТА НА НОМЕНКЛАТУРАТА НА БКП /СЕГА/ БСП.

минусите са за това, че си сложил точка след БСП, а не си продължил логичната си мисъл докрай.

А всъщност защо трябва да има проверка? Съдебното решение е в законна сила и е установило престъпление по служба. Направо да му повдигат обвинението

jingiby

Докато съдебната власт изпълнява поръчките на изпълнителната, вместо да я контролира, все ще е така...

Изказът Цацаров, Сотир Цацаров взаимствах от емблематичното представяне на Джеим Бонд - Бонд, Джеимс Бонд. Много ми хареса обаче следната измислица: След поредната патаклама на Бонд, Джеимс Бонд, героят се събужда, подава ръка на надвесилият се над него и се представя, както си се представя. Над-веселителят отговаря: Петър, Свети Петър. Не дай си Боже, обаче ОН (Цацко, де) да гушне букето, защото пак ще трябва да правим национален траур за.какво?

Искаш да кажеш нещо, ама не ти се разбира....

Това лайно си плаче за затвор. Само да се проведе проверката.

Процесът на гниене при ябълките продължава необратимо.

Да гака е, но процесът стартира с това, че тиквата е гнила

В Румъния получават ефективни присъди, в Бг ги галим - ха познайте кога ще се оправим!

Абе що му викат Еврото ... а защо му викат Пепи ?

за да не му викат "пипе"

"Провокативни" следователи, некадърни прокурори, повратливи съдии... резултата е ясен и винаги само в една посока: Народът да плаща както заплатите, бонусите, екстрите на служебното им положение, така и глобите за некадърността им! Ами редно е сега всичките тези юнаци - От Петьо Еврото, през Роман Вържикънков да платят обезщетението на Цонев! Не че Цонев е момина сълза невинна, а защото не са му намерили цаката!

Е Романчо го пуснаха по "ски пистата" отдавна.

Това май съм го пропуснала... щото по едно време и той стремглаво израстна в кариерата - като Петьо Еврото!

Той си изпълни предназначението и сега работи в "световна" фирма за одити и рейтинги - на заплата от над 10000лв месечно и Ауди А8 като служебна кола, с шофьор разбира се. Също като Бойко Наденов.

КАКВА ---ОТКРИТА---,НАГЛОСТ! Пред очите на народа ,какви престъпни сътворения се показват .

Абе какво ги жалите ,ВСИЧКИ СА ЗА ЗАТВОРА ....

Ето това е мафиотска група- Бивш Министър, заедно с един съдия и един измамник- финасист. Такива може да бъдат спрени само с Куршум, както Илия Павлов, Андрей Луканов, Емил Кюлев.

А кога ще бъде отстранен Цацата? Имам предвид Цацаров, Сотир Цацаров!? Защото този, който назначи Петьо Пурата, назначи и Цацата. Сега си ... режат опашките, както невинното животинче гущер, което си реже опашката, за да оцелее...

Позор.

КАКТО СЕ КАЗВА, ИДЕ МИ ДА ХОДИМ ДА ХОДИМ, ПА ДА СЕ НЕ ВЪРНЕМ. НАВРЕМЕТО КОГАТО ТЕЗИ НАГЛЕЦИ ИЗХВЪРЛИХА 20 ХИЛЯДИ ЕВРО, ЗАСНЕТИ, ОБЯВИХА, ЧЕ НЕ СА ТЕХНИ, КАДЕ ОТИДОХА?? ДА ГО УВОЛНЯВАТ ТОЗИ, ЩОМ НЕ ЗНАЕ КАК ДА ВЗИМА ПОДКУП КАТО СЪДИИТЕ!!

Шефът на Столичното следствие Петьо Петров е освободен от поста, часове след като ВКС Това е най-странната и зависима личност от високите етажи на съдебната власт, взета под крилото на Корпорация ДПС. На Петьо еврото , а може би и Петъо долара, ако му направят една истинска проверка за цялостната му работа , откакто е в следствието, двадесет години затвор няма да му стигнат. =

Ами те обвинителите/следствие, прокурори/ със СРС-тата вместо да извадят очи, изписаха вежди. Защо: Цитат от Цонев: "Преди две седмици правителството предложи да сключим споразумение и да ми бъдат изплатени 15 хил. евро, за да се откажа от претенциите си в Страсбург. Все още не сме взели решение с адвокатите как да постъпим, обясни Цонев.

Това означава, че правителството е знаело окончателната ""присъда"". E КАК СТАВАТ ТЕЗИ РАБОТИ"? От къде , ако то не продължава да ""управлява "" СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, ЩЕ ПРЕДЛАГА???

Тази статия ми беше от полза вече знам че когато ме спре полицай и каже /а сега кво праим/значи ме подстрекава към подкуп а аз си мислех че е загубил едни 20лева та гледах да му услужа.

МЕРЗАВЕЦ!!! От такива боклуци като този Петров държавата ни е на това дередже!

Шило

Ами така е. Щом като и съдът е приел, че се касае за недотам чисто поведение, логично е отстранен. Ама защо въобще го назначиха, щото съмнения имаше и тогава

човек на честта... излиза гадно решение... и си подава оставката... само да не се окаже че има и съдии за оставки...

Ха ха ха ха ха. Абе май наистина има нужда от известна чистка в някои структури на съдебната власт.