Върнати посланици с досиета от ДС осъдиха външния министър

Трима посланици с досиета от бившата Държавна сигурност спечелиха дела срещу външния министър Николай Младенов заради предсрочното им връщане в България.

Обратно в новината

Коментари - Върнати посланици с досиета от ДС осъдиха външния министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви времена дойдоха в милата ни Роидина !!? Комуниста Комунист да съди !!!? Бах таа Пазарна икономика !

Много ясно е, че на "новите" комсомолски доносници запътили се към високите държавани постове, не са им удобни старите ДС-та, просто знаят твърде много, нали те ги научиха на този "занаят".

ами че то тези варнатите с досиетата и всички техни колеги садии с досиета са в един строи хората са казали гарван око на гарван не вади

Естествено, че ще го съдят и много правилно, че са го осъдили, закщото мистърът е безочлив. Възниква въпроса - защо един внук на активни борци и син на служители на ДС във външно министерство е най-големият враг на бившите колеги на баща си и щеше ли Младенов да е това, което е сега , ако не беше учил езици и придобил лустро на запад от ранна младост? Какъв би бил той сега например, ако родителите му вместо по посолствата са работели в Кремиковци и бе отрасъл в жк. Суха река? По тези причини мисля, че хора като Младенов не следва да бъдат уважавани, а единственото нещо което заслужават е да бъдат презирани!

Пълно презрение за такива плужеци като Н.Младенов, които нямат принципи, срам и морал и могат да се натикат навсякъде и да се отрекат от всичко, стига да се вредят във властта.

НЕСЪМ ОЧАКВАЛА ДРУГО НО -нека Младенов да плаща за болната си амбиция . Неможе да уволняваш без да докажеш че някои е виновен за нещо и че нещо е нарушил.

Заради "амбициите" на Николайчо - човек с неясно какви принципи, но пък държи да е винаги във властта, и заради некадърността му, сега ще плаща бедния български народ. Като нямате акъл за постовете си, махнете се!

Ха,ха, министърче, комсомолски секретар и натегач, на него да има кой да му изтегли ушите, ха,ха.

Старите агенти се жалваха на съдебните агенти, че новите агенти ги режат от народната софра.. Няма наяждане!

Па с вашата Ченгарница за подслушване, проверки и поправки надминахте и себе си! Вече не можеш и да пишеш в дира, когато "модераторите"- разбирай цензуриращите ни ченгенца не работели

Колчо много ми мяза на настъпено жабе! Току що са го настъпили, искочили му очите и "Ква! Ква! Те тес са от ДС, а аз и тейко ми, чича ми, мамка ми не сме!!"

Сега държавата да осъди Младенов да изплати обезщетенията на тримата посланици и разноските по делото!

Да ткрият във всяко етиопско село посолство и там да ги пратят за посланници всички от ДС. С по 100 долара на калпак ще се чувстват като царе и ще подпомогнат бюджета. Може би има и канибали?! още по-добре за бюджета.

Какво значи осъдили? Кой ще плаща, а? Младенов? Съмнявам се. В тая държава заради некадърници ни съдят за щяло и нещяло, а после българина да плаща. Стига толкова. Младенов надроби попарата, сега да си я сърба сам.

Много КГБ - та има в този форум... Вместо да намаляват, те се увеличават.

ТПитам се, коя цивилизована държава няма външно разузнаване? Посочете ми, господа, една такава! Тези хора просто са работили за България. Сега е пълно с продажници, които обслужват чужди интереси за пари.

Тези екземпляри са работили за себе си. И за ДС. а покрай ДС и за КГБ и вероятно за съветската разведка. Няма как да е станало иначе - такава беше практиката. Докато сме били съюзници със СССР - ОК, това е нормално. Но после? Посланник на държава членка на НАТО и ЕС в друга държава членка на НАТО и ЕС (може да не е членка на ЕС)работи за руското разузнаване. Давате ли си сметка какво е това? И колко насериозно ни вземат. Някои може да са забравили, но ниев сме членове на ЕС от 5 години. На НАТО - от 8. И шпионажът в полза на Русия някак си не пасва на цялата тази работа.

Умирам от смях като ти чета умозаключенията - явно си ходил до втори клас в училище и не си от интелигентно семейство

Какъв нов морал носят "новите" след като са били щатни доносници на БКП и ДКМС и потомствени комунисти, като т.н. президент - ирландска пастирка. Та нали точно с доноси и тъмни сделки се замогнаха на гърба на държавата.

знаете ли другари гербери какъв е бащата на боко тиквата не е ли бил полковник в мвр а как се става полковник ? а как приемат в школата на мвр ? не трябваше ли да си член на партита

като е прост ще го осъдят то се мисли преди да направиш каквото и да е сега ние ще плащаме заради малоумници като тоя тъп гербер

Ако вярвам на писанията и той е от комунистическо КОТИЛО.

Досегашните ченгета са просто неудобни за сегашните ченгета от герб, особенно на новото президентче, защото знаят твърде много за незаконите им далаверите в страната и чужбина. Това е, един стар български обичай, "стани да седна".

ФАШИЗЪМ -думата идва от Италия-след ПСвойна-фаши ди комбатименто /бойни съюзи/-Имало ли Ф къде и кога, всеки да си направи сметка и да мисли преди да говори/плюе. Ние понеже не можем 1 работа да свършим като хората само плюем по форумите а снегът стои непочистен и ха-ха-ха ще питаме Брюксел -Дали можем да намалим цената на дизела?

Най - много агенти на ДС има в Президенството начело с Гоце, в БАН и Светия синод/при светите отци, за съжаление/. И естествено, във Външно министерство, където феодалните старци са повече, от колкото даже в БАН. Тежка е чистката, но ще стане някога, след като бъде почистен и съда... Накрая всичко ще се случи по биологичен път.

И по биологичен път неможе да се изчисти нищо по простата причина че и в момента има и ще има такива агенти независимо да ли ще са на ДС или на ДАНС или на някаква друга измишльотина..Агенти и доносици е имало, има и ще има, но винаги ще бъдат толерирани тези които са с моментната власт....

В природата празно няма, особено във българскат джунгла. Отзовават уж ДС-та, а назначиха супер ченге комсомолец и ДС за президент. На всичкото от горе с адресна регистрация и постоянно местожителство в Германия. Малко хора се замислят защо е тоя зор. Еми много просто "старите" ченгета, знаят твърде много за белите петна в биографиите на новодокопалите се до власт ченгета.

Това е рекорд- в 5 изречения- 6 неистини.Защо мислите,че ние четящите в ДИР- а сме малоумни?

Българският съд - последен бастион на ДС и комунягите! Докога ще ги търпим?

Щом ще отзовават партийци, сътрудници на ДС, дипломати и други подставени лица, трябва да започнат от БОКО. Ако той не беше партиец (и все още е )и доносник как щеше да стане лична охрана на Т.Живков, гл. секретар и генерал при Симеончо? КОЙТО СЛУШКА ПАПКА.

Всъщност тук не става дума за отзоваване на партийци, А НА ДОНОСНИЦИ НА ДС. Доносници, разбрахте ли бе, червени кратуни. Доносници на ДС и най-вероятмно резиденти на руската разведка. Защото ние знаем много добре "топлата връзка" между нашето ДС и съветското КГБ, респ разузнавателните им слъужби. А да се очаква ч еедин резидент на съветското разузнаване няма деа служи и на руското разузнаване е меко казано наивно. И така, резиденти на руското разузнаване в качеството си на посланници на държава членка на нАТО шпионират в полза на Русия в друга държава членка ан НАТО. Няма ли да им дойде малко в повечко на нашите нови съюзмиоци от НАТО, питам аз. Я си представете прди 1989 посланникът ни в СССР да е резидент на ЦРУ. Щото ако някой е забравил ние не сме членки на Варшавския договор. И от 8 години сме членове на НАТО

Има ли разлика между СЪТРУДНИК НА ДС И ДОНОСНИК НА ДС ? Не си мисли , че всички който не хвалят БОКО , са червени.

Големи ми братко, не се ядосвай толкова, защото като се ядосаш имаш проблем с клавиатурата (това се намира пред теб и има разни бутончета). Хайде сега се успокой и иди да регулираш движението на Патриарха, че нещо там се насмете работата.

и този е от комунистите и то старите. сега иска да каже че и дс е нямало ---- смях , смях ................... а се пише идея за българия - срам нямат тези момченца и момичета от късния комсомол

Ideyazabulgaria, ако не си платен клакьор, то си изключително наивен, защото а и от мен да знаеш, че бивш доносник и курва (уточнявам: не проститутка това е професия) НЯМА, защото това е манталитет. С две думи: на 11 януари 1990г нищо не е станало приеми, че старата фирма ДС се е пререгистрирала примерно, както ти пишеш в Мафияи ще бъдеш много по близо до истината. Също така не пращай с фатмашки манталитет българин(който е много по реален в разсъжденията си) да се ограмотява, когато за теб това очевадно е необходимо. И не използвай НАЦИОНАЛНИЯ ФЛАГ, когато правиш подобни излияния!

Абе смешник цифров, всяка престъплението се върши от човеци с ИМЕ ,ПЛЪТ И КРЪВ. Я ни кажи ИМЕНА НА ЧОВЕЦИ извършили разграбването? ЧАКАМ! ДАЙ ИМЕНА, НЕ МИ РАЗПРАВЯЙ ПРИКАЗКИ ОТ 1001 НОЩ. Разграбването са го извършили не извънземната ДС без имена плът и кръв -а от ДЪРЖАВНИЦИТЕ на управлявалите партии В демократичните държави където се упражнява реална демокрация на първата скамейка на народния съд се изправят държавниците, на втората-слугите им. ТИ ОТ КОИ СИ?

ГРАБЕЖЪТ в България започна именно след ликвидирането на ДС през януари 1990 г. Просто умилително беше единодушието на всички партии по този въпрос. Няма ДС,няма контролен и надзираващ орган - развързани ръце за безнаказан грабеж на държавните активи!

ДС=БКП=БСП+СДС+ДПС+ДСБ+НДСВ+РЗС=мафията. Доказано е многократно. Колкото до ГЕРБ и Атака - не е сигурно дали принадлежат към тази конфигурация, защото непрекъснато се вие срещу тях като за последно. ДС никога не се е "разпускала" в БГ и да твърдиш обратното=идиотия, която явно не ти е чужда! А ти как мислиш, че се "сформира" мафията? Сигурно през 90-та година - хоп от "извънземните", а ДС нямат нищо общо! Само идиот може да си въобрази това, но явно още има наивници!

Иванчо мамин, по какви критерии съдиш за мафията. Аз съдя по политическата идея и какви пари я управляват. ГЕРБ е корпоративна партия без политическа идея, ,управлява я олигарх 1 -Борисов и неговия клан. Това е финансовата олигархия-най-голямата мафия. Чети досието на Борисов в "Конглешънъл Куотърли" за да разбереш дали е мафия или не. Що се отнася до Атака- чети досието на финансист 1 на Атака Слави Бинев и кучата марка "национализъм" на Сидеорв да разбереш що за мафия са .Нещастен пъдпъдък, платени с дребни стотинки да прикрива мафията , сам слуга на мафията.

Иванчо мамин. Първо се научи и разбери какъв институт и мястото му в държавата беше ДС преди 1989 г и след това им разправяй какво е останало от ДС след разпускането му януари 1990 г. Аз съм разбрал, че в Герб и Атака са останали само безмозъчен тъпанари, но твоето светло мислене окончателно ме убеди.

Понеже виждам,че не си информиран за Гербаджиите аз ще те информирам: Росен Плевнелиев е бившия първи секретар на комсомола в Благоевград. Министър Трайков е внука на шефа на комунистическия земеделски съюз. Лиляна Павлова - внучка на Георги Павлов партизанин от бригадата "Чавдар",член на ЦК на БКП, министър на химията и металургията. Диана Ковачева - дядо и е бил личния шофьор на Васил Коларов и Цола Драгойчева. Зам. финансов министър Владислав Горанов - негов кум е личния масажист на Тодор Живков. Дилян Добрев - баща му е бил последния партиен секретар на Кремиковци.

А, защо не спомина и не му каза, че и вдъхновената от него/тебе "Тиква", е в тази категория? Защо бе, защо?

Споко, новият БЪЛГАРСКИ президент ще подпише необходимите укази и всичко ще си дойде по местата.

Правси, защото Първанов и Станишев работят не за България а за ДС и Русия.

Няма такава държава. В България е стандарт да има агенти, мутри, келеши, лумпени, мекерета, некадърници, неграмотници и съдии-мафиоти. Вече никой не вярва в обратното.

защо не казва кои е баща му офицер от ДС.Само офицери изпалняваха тези задачи като тато му зад граница Бил сам му" колега"

Ама парите ще ги плащаме ние, а не министъра. А това министърче, като се прави на мъжкар, да извади парите от джоба си -- има ги, да се откаже от някой друг дворец.

Няма да го направи, защото България е единствената страна в Европа в която държавниците не отговарят за лошо управление или управление нанесло ущърб на държавата и обществото. Такива държавници се считат в правовите държави за МАФИЯ. Не случайно Европа казва че има 2 страни на чиято мафия е дадена власт-Италия и България.

След три седмици Плевнелиев ще ги отзове, независимо от решенията на Върховния съд. Може да се отбележи, че и тримата посланници са биLи съветници на агент Гоце. В Президенството май са се събрали само сътрудници на ДС. Страхотно Президентство....

А, кой беше агент Гоце? Май го има само във вашите кухи глави!

Агент Гоце - дето уби един забранен за лов архар, в едни планини, на една бивша съветска република. В Азия... Някои твърдят, че архарът бил вързан.

Ахент "Тоце" - ибрикчиятя, родоотсъпника,който се е облажил в Ирак от програмата "петрол срещу лекарства" и нааквайки се по този елементарен начин, даде съгласието Българските войници да ходят в Ирак, за което преди казваше че не е съгласен, ако изобщо може да се вярва на този Сирищнишки селянин

Ако си въобразяваш, че Плевнелеив не е ДС и комсомослко ченге, много се лъжеш. Ей сега ще му изкарат кирливите ризи и псевдонима дето ги крие толкова упорито. Той по-зле и от Първанов, защото е почернил живота на доста хора за да се замогне.

Той, е момчето на прехода! Може и да е продавал обувки по тротоарите (извън продажбите на хороскопи), с предтекст за личен софтуер! Защото, по онова време в България имаше, много такива улични специалисти!

важното е че в предишният си живот бил "Жена", по негови думи, изглежда и в сегашният му живот не е много по различен:)

то да беше само в президентството.......

Младенов направи това, което трябваше да направи някой преди 22 г. А то е да бъдат моментално отзовани всички посланници свързани с тоталитарната служеща на КГБ - ДС! Но това нямаше как да стане досега по обясними причини, защото всички управляващи от повече от 20 г. са свързани и зависими от същата тази ДС и вкупом ни докараха до последно място по жизнен стандарт в Европа и едно от последните в света! Могат само с това "велико" постижение да се похвалят и всички, които ги защитавт, трябва сериозно да се замислят на чия страна са...

Ти, наистина си Иванчо от вицовете!

Какво е "виц" бе, КГБ! Че агентите на ДС ли ни докараха до последното място в Европа Та, ако не са те, кой тогава? Сигурно Таранкоолу, а?

Иване, прав си, но ще останем без нито един посланик (може би само с един - в Кремъл, ама и за това не съм сигурен)

Не е верно, има един лаф,че на последните избори БКП е победило БСП! И наистина е така, в ГЕРБ е пълно с роднини и слуги на БКП номенклатурата. Излизи,че трябва да се борят със себе си....

Кому е нужна тая " СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА " Харчи пари народни ! Този Боклук,ако през живота си досега бе спечелил и 1лв.без да го е откраднал,така ли щеше да постъпва !??

Хей ДИР-аджии (гербаджии)! Погледнете ми IP-то и пропуснете всички коментарии от 18.00 часа, до сега! В противен случай, ще се срещнете (всички модератори) със СЕМ! Мисля, че все още е работеща?

Остави ги да си заработят поне малко от заплатите. Апропо и СЕМ е с тях.

съдиите също са от държавна сигурност :)

Арогантността и предубедеността, съчетана с крещяща некомпетентност на управляващите водят до непрекъснати гафове. Подобни новини ще бъдат все по-често срещани в новинарските емисии за в бъдеще.

Решението на ВАС не е поражение за ГЕРБ, защото неговият председател е назначен на поста от първия партиен ръководител Бойко Борисов. Поражението е за данъкоплатеца, който ще трябва да отгладува и обезщетенията на тримата дипломати.

Перушина , козина и барут прехвярля по форумите, а по улиците срешташ умърлушени овце с подвити опашки. Селската интелигенция нанка сладак сън.

След като работното време на KGB е до 18.00, вие ли решавате, кой и каква информация да пропуснете преди и след неговото участие? Или, преди и след това решават малолетните гаменчета, губещи време за "новия БОКО" от новото дежурство?

ДИР публикувайте предишното ми обективно написано мнение. Дир нямам нужда от одобрението на продажните ви оператори.

Така и не се научи на прилични форумни обноски. И правилно не те пускат. Ти си по - нахален от посланниците - агенти на ДС и подопечни на агент Гоце.

ДИР публикувайте предишното ми обективно написано мнение.

браво на дс воините, а този палячо николай младенов да вземе да се ходи както и цялата комична трупа герб само бсп, ако някой има нещо против предварително му казвам да го духате гадни гербери, но малко ви остава

Другарю откачалник,твоите любими доносници,ще ги издуха новият Президент,много скоро!

А, как ще стане, можеш ли да обясниш!

Най - после този педераст Младенов си намери мястото. Да отзове точно тези които милеят за България си беше национално предателство. ДИР не се нуждая от одобрението на вашите некадърни оператори за да публикувате личното ми мнение. Повтарям не е необходимо удобрението на вашите продажни оператори.ДИР вие май сте неграмотни. Прочетете написаното преди това.Повтарям Младенов е доказал ссе педераст.

Не си е намерил мястото,защото то е до стената,а и няма той да плаща

Значи според теб тези, които ни докараха до последно място по жизнен стандарт в Европа "МИЛЕЯТ' за България!!! Що за олигофрения и простотия е такова твърдение?!

А защо си мислиш, че Бойко Борисов, Н.Младенов,Цветелина Бориславова и прочие нови герои не са между тези, които ограбиха държавата!????