Камионът ковчег – големият смъртоносен бизнес

Афганистанецът Самсор Л. е бил разработил почти промишлена мрежа за трафик на хора към Западна Европа, без да се тревожи за човешкия живот.

Обратно в новината

Коментари - Камионът ковчег – големият смъртоносен бизнес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно 500 години са ни били малко, та искаме още. Такъв подлизурко като Е. Михайлов и Митоди са готови да продадат и майка си за парата.

300 0000 евра. Ако попиташ кой да е мафиот - това са джобни пари...

Ако беше в Б-я щеше да е срещу неизвестен извършител.

евала бизнисменъ, дайте му награда от хелзинхи или от юнкер - за предприемачество !

пак некви нешастници! всички знаят, че българия има стотици хиляди западни агент-провокатори и зомбита! тяхната цел са наи-вече децата и младите!!! само прокуратурата не знае това! за съдът - да не говорим! той започва заседанията си с "хаил морски западе!"

и всичко това със съдействието на съответните държавни институции!

виновна е европата! тя има нужда от свежо месо! затова и годишно поглъща nад един милион души от цял свят!!!

Казвате го толкова убедено като че ли споделяте истина изстрадана лично от Вас-)

отново неточностти. Първо репортажа идва поне 10 часа покъсно от както в БТА. На съд са изправени 10 българи виновни за жестоката смърт на 71 бежанци при които са и 4 деца. И цената е била 5000 евро. И мен ме е срам че са българи!

приятелка,която викат да превежда от български на немски по арестите в Бавария,каза,че сега това бил "бизнесът"- много българи правят пари от трафик на хора към Германия

В дира имаше статия още около обед - всъщност има линк към нея и в тази. Снимки на обвинените има на много места по английските и австрийските сайтове, интересно защо по българските сайтове ги няма - да се видят тъмнозелените им приматски муцуни. Мен не ме е срам от делата на мангали. Да ги е срам мангалите от бхк.

Не са българи, а боклуци

Бе кво мъ е..е мене тая рабта бе хора!? Важното е да не идват тия боклуци в нашата територия-Б-гто, щото тя е беззащитна, еврогейска продадена, нарочена за буферна зона на брюкСелските евронадупати! Но, ако тия боклуци се заселят тука,... е тва ще е края на територията ...

от най долните.

Какво не им е наред на тия хора че плащат по 1000-1500 евро на трафикант за да ги вкара нелегално в Германия, при условие че еднопосочен билет за самолет от Кабул до Берлин е около 600 евро, а ако си изкарат виза представяйки двупосочен билет ще се изръсят около 800 евро. А ако не могат да отидат в посолството на Германия в Кабул могат да пробват с полет от Пешавар, цените на самолетните билети от този пакистански град до Берлин са само с по няколко евро разлика в сравнение с тези които бихо платили ако летят от Афганистан.

ясно колко си осведомен за имиграцията ...първо няма да им издадът виза, без виза нямат право на билет, после след като ск влязъл нелегално само ъогав имаш право за убежище ...явно си младичко ,забиткчко и нагличко...

Значи не са бежанци... а най-обикновени престъпници. А когато става въпрос за издаване на виза на съмнителни лица те ПЪРВО показват на консула двупосочен билет, или други документи удостоверяващи че ща се приберат в родината си, а вече на летището чек-ин персонала проверява дали за там където ще пътувате се изисква виза И ТЕ ПРОВЕРЯВАТ дали имате съответните визи в паспорта. За домашно можете да си преговорите кой е авторът на:Не питай старило, а питай патило-)

Именно заради такива боклуци европа е пренаселена с ислямисти. Трябва да го разчленят, както обикновенно правят съверниците му от най мирната на света религия.

а къде са границите на европа ?

Европа няма граници, има само ценности :)))