Съдът върна делото срещу Трайков, Дянков и Прокопиев

Софийският градски съд върна на прокуратурата делото срещу Трайчо, Трайков, Симеон Дянков, Иво Прокопиев за продажбата на акции от енергодружеството ЕВН.

Обратно в новината

Коментари - Съдът върна делото срещу Трайков, Дянков и Прокопиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще има май орязване на новогодишните бонуси за Цацата от Прасчо.

Някое от делата възбудени по сигнал на онова лайно бареков през 2013г.дали е завършило с обвинителен акт?Естествено е че обвиненията са измислени.Що народ пострада от измислените дела 2013г.

И сега ли е виновна прокуратурата??????

С пари всичко се постига, а с много пари влизаш в управлението и си недосегаем.

заслуженото, ако ве в съда, то тогава в реалния живот да ги накаже Провидението!!!

Парите не са загубени. Според прокуратурата държавата е загубила 20 милиона, но не казва по колко са спечелили обвиняемите. В природата нищо не се губи, само се видоизменя.

$върховенството$ на закона в действие.

Съдът върна делото срещу Трайков, Дянков и Прокопиев Чета статията и разбирам. че ако другаря Николай Петров със семейната си фирма в качеството си на длъжностно лице открадне 1,2 милиона лева е действал по закон, макар и морално укорим , то срещу политически противници и инакомислещи прокуратурата завежда директно обвинения само на базата на някакви имагинерни предположения, итова е и "морално" и "законно", щото силните на деня са казали така.

loyola

При такива обвинения, трябва да се проследят всички разплащания, извършени от обвинените. А така също и постъпленията по сметките на близките и роднините на съдиите и прокурорите ... От друга страна, ако бяха свикали народен съд, нямаше да има "връщане".

След като ЯВНО няма достатъчно доказателства за пръстъпление има ли друг вариант освен следните: 1. Прокурорите са абсолютни некадърници, които не знаят що е то доказателства. 2. Прокурорите изпълняват политическа поръчка. Утре пак ще чуем Цацаров да ни обяснява как не ни трябвало някой отвън да ни учи какво да правим. Емиграция му е майката. По-тъп от българския народ няма на света. Пак ще се хване на въдицата, че Делян Пеевски е най-честния български политик.

Вината на Трайков е в това че не е руски кавал.

Амчи нъл затва го изгониха от правителството щото защитаваше българските интереси

значи е късметлия! Преди 70-ина години само за подозрение в подобно прегрешение разстрелваха.

Цаца, шъ протестирате ли или... само за толкова ви беше поръчано?!;)

А ПЛЕВНЕЛИЕВ, защо не е в списъкът с подсъдими?

Статията ви трябва да започва със : Зависимият български съд.....! И да продължи с "Приказки от Хиляда и една нощ "!

Наши хора, богати хора... И съдът, и дуварите им думат "ашколсун"!

още ли не са в затвора ............

Ето тези трима глупака са от шепата хора, които притежават богатсвото на България. Като включим и онези тримата мамути Шиши, Беглеца от Белград и Лаборанта от Драгалевци и картинката става пълна. Жалко че бъгарския "независим" съд и прокуратурата не си вършат работата...или може би си я вършат много добре /от гледна точка на шепата гамени/. Мечтая за деня когато ще ги видя всичките тези идиоти в Централния Софийски затвор с доживотни присъди!!! Голям мечтател съм нали....: ))))) Пак ще се измъкнат ни лук яли, ни лук мирисали...

ЕТО ТОВА Е КОРУПЦИЯТА...

Прокуратурата бъка от неграмотници,които освен че имат диплом за дистанционно от нам кви си свободни университети,но и се намъкнаха в прокуратурата,защото се уредиха да започнат,като съдебни помощници- все рожби и държанки на изявени персони за да могат да им нескопосват бъдещите дела.Резултата е очевиден!

Прокурорите са писали обвинителния акт на база вестникарски публикации! Нормално, те толкова си могат ...

Абсолютно вярно - всъщност вероятно и толкова не могат. Може би някоя несретна секретарка е скалъпила документчето ... колкото да има че да може и тя и шефа и проурор да оправдаят заплататите и да отчетат че са работили последните 6 месеца по нещо.

някъде - да знаеш сигурно, че там има огромна далавера.

Ти на Шиши си трол май, а? Те с Прокопиев излиза, че са в единоборство? Колкото до Трайков - той поне не си е променил начина на живот..., за разлика от всички, които плащат на тролове - това е критерий кой какво представлява всъщност!

съдът ще излезе с присъда - не е морално, но е законно!

и аз гласувах за тоя за президент, не че днешният е по-добър. Няма да простя на Бойко че преджи Цеца за поста. Не я познавам, но има много отблъскваща визия.

Верваме ти