Свидетел: Муса проповядвал, че БГ ще стане ислямска държава

Ахмед Муса Ахмед проповядвал, че България ще стане ислямска държава, ако се наложи и с война, твърди таен свидетел.

Обратно в новината

Коментари - Свидетел: Муса проповядвал, че БГ ще стане ислямска държава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мАжете на БЪЛГАРСКИ са мЪЪЪЪже, неграмотно копеле!!!

Нашите мюсюлмани дали са на същото мнение? Питайте го дали е Сунит или Шиит, па после питайте нашите мюсюлмани какви са....

Въпрос. Мохамед на колко години е бил, и Айше на колко години е била, когато са се оженили? Нещо нередно има ли в тяхната женитба?

защо христо не е имал жена , по маже ли си е падал *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Под водачеството на Барабойко и Плевела какво очаквате? Разцвет и златен век на България?

Трябва да му се постави диагноза и да се въдвори за лечение. А преди това, за да не остава съмнение за очевидният му "дебилитет" , следствие на расови особености и последващо промиване на съзнанието и зомбиране, да му се прочете следното изречение и да се поиска да го разтълкува, според това как го разбира: Лъжа и истина. Той стана жертва на една лъжа... Той се жертва за истината.

то и без да го проповядва, то се вижда-при 2 мл пенсионери, 2 млн цигани, които срещу два лева ще станат каквито поискат от тях, няма как да е друго

самоохулвали и принизявали! Когато дойде времето (ако дойде такова) ще се докажете, че не сте малодушни мухлювци. Какво ревете и се вайкате?! Никога отпадъкът на човешкия род не е имал бъдеще, дори и когато временно е замърсявал пейзажа. Стегнете се и се дръжте като мъже!

Какъв е тоя орнагутан наснимката? Какъв е тоя обраслек? Ако е виновен? В какво? В престъпление срещу държавта ли? И какво ще направите вие държавници? Най-много да му сторите по една свирка! Нали вашият господар го е въдворил на този пост! Иначе как така, от прост циганин в маалата, ще стане главатар на нещо си? :) Това става само при никаква държава или с помощта на държавата! Вие държавни хюмнета, кой вариант си избирате????

знаете ли сороси гадни,това става заради вас -проклети да сте

Мангал - мюсюлманин - ислямист. Ам той плачи за банята с високите комини.

Да знае че няма да стане резака......

ЦИГАНИТЕ СА ИЗГОНЕНИ ЧРЕЗ ВОЙНА ОТ ИНДИЯ , ЗАЩОТО СА БИЛИ НЕВЕРНИЦИ - ДУШКРИТИ ! НЕЧЕСТИВЦИ КОИТО НЕ СА ИСКАЛИ ДА СПАЗВАТ ВЕДИЧЕСКИТЕ И РЕЛИГИОЗНИ ПРАВИЛА .

тоя циганин ли, ма нямаше да смее да надзърне от катуна.Цигани ще ни разиграват .Муса бил не знам какво си бил.Един як бой и в кариерата ,да му дойде акъла.

Пазете България, тя в ваша.

съда ще го осъди пак условно. ще купят съдиите с арабски петродолари.

Това е вярно, накараха хората насила да се забулят, дават им пари, а ако не си съгласен ги пребиват-на й напрад мъжете в семейството, от страх какво да правят хората. А този гад до живот без право на зямяна или смърт.

На тоя му личи от всякъде ,че е гад.Закона трябва да се промени и за такива затвор до живот или разстрел.Демократичните закони са за хора които зачитат правата на друго мислещите.

Може да се поучим от най-голямата световна демокрация. Прекръстваме Белене на Гуантанамо и там се пращат Мусаподобни без съд и присъда.

здрава рька в парламента, стига е седял за парлама, оправете си законите да защитите местното население, оправете си границите и комуникациите сьс сьседните даржaви

Не вярвам на съда, за мен човека е прав. Колко от вас са чели корана? Айде нека изчакаме официалната позиция на БХК!

Абе този не прилича на ма нгал на тази снимка, но като ми я доставят на поднос ще я разгледам по-добре.

"Ахмед Муса Ахмед проповядвал, че България ще стане ислямска държава, ако се наложи и с война" Защо дреме нашето разузнаване, МВР, прокуратура?! Трябваше отдавна да е осъден доживот за да не се появяват други като него! При толкова доказателства още се точи делото - безобразие! Това негово изказване е поредният довод правителството да затвори границата ни (като Сърбия) и да спре да приема "бежанци"! Какви доказателства трябват още на политиците ни и на прокуратурата или умишлено продават/предават родината си!

Дреме, защотото "тайни служби", "агент" и други такиса станаха мръсна дума за БГ народ! А борбата със законспирирана дейност се води със законспирирани средства!

В някаква степен съм склонен да приема това, което проповядва (колкото и да сбъркано) ако се е родил в семейство на ислямисти и е възпитан с корана. Обаче да се родиш в маалата като циганин-атеист, по някое си време по финансови съображения да станеш евангелист, а сега да проповядваш за реки от кръвта на невярващите в Мохамед (или на който там се кланят) ... ей това си е циганска работа! На този даже и в ИД не биха му имали доверие, по-скоро биха му резнали кратуната в някое клипче.

За мен човека е прав . Така, че погледнато от друг ъгъл истината е различна .

Убиват ни соросоиди политически слуги на чужди господари. Тровят ни с ГМО, затриват българското. Внасят талибани, защото бащите ни били менте и от никъде, които талибани утре ще затрият децата ни. Ако се противим, НПО-тата заплашват и съдят. Подменят историята, робството стана владичество, турците османци, а живота под ислямски ярем бил толерантно съжителство. Единствената приятелска и братска страна направиха върл враг. Утре ще узаконят еднополовия разврат. Убиват ни. Подменят стойностното с лъжа, живота с отрова. Срам ме е. Безпомощен съм. Дано дедите ни простят че изпуснахме и загубихме Родината. Българино, събуди се!!!!!! Подкрепете> ВМРО,АТАКА,НФСБ или България УМИРА!!! Дерзайте БРАТЯ БЪЛГАРИ!!!

КОМУНЯГИ НИЕДНИ .

Взимай си чалмата, бурканата и раницата и пътувай или към Азия или към Германия!

Кръцнат тъпунгер. Мина ви времето, кретени неграмотни, ше се насерете здравата, ако срещу вас се изправят истински Българи, а ние сме много, но търпението ни все някога ще свърши... Да еб*еш и толерантност...

Тоя що не ми го пратят в килията, ще го направя супер тенор за няколко дни...

има едно индианско мъчение да му обръснат главата и да го завържат за едно дърво естественно и главата да му вържат да е неподвижна след това закачат един мех пълен с вода над главата му някъде на 1 м над нея с една маленка дупка и да му капе на к главата гаранция не повече от 20 минути щте почне да си казва и майченото мляко идиота а ако го държат малко повече от час превърта капитално а повече време и смърт

ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ЩЕШЕ ДА МУ СЕ СЛУЧИ НА ТОЗИ ЦИГАНИН ПО ТАТОВО ВРЕМЕ?

БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН НА ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И ГЕОГРАФСКИ Е В ЕВРОПА

такаааа поредната пушилка и си вижте коментарите,един циганин казал...ама защо българските власти чак сега преди изборите споделят че казал или разхождал други цигани правещи се на някакви,защо не ги арестуваха,настройват хората нашите политици за да всяват страхове и да могат да си крадат безпроблемно,нашите политици ни докараха до там че децата ни да пишат на латиница,да мечтаят да станат мутри,да мечтаят да избягат на запад за да станат обслужващ персонал,замислете се не реагирайте първосигнално,най-голямата заплаха за държавата ни са политиците ни,те ни предават,тоя е някакъв циганин който не знае къде се намира,България е оцелявала срещу империй ама е имала ценности,дух,каузи...сега си има продажна политическа класа,всяваща страхове в народа,разделя го за да може да си краде безнаказано

Както АЗ казвам: Добрия ислямист, е мъртвия джихадист! Заровен два метра под земята..Или хвърлен на свинете да го ръфат като мърша!!!!

либералната демокрация ме отвращава

За такива като този има прости решения. Много отдавна един грузинец е казал. Има човек има проблем, няма човек няма проблем. И всеки проблем си три имена и адрес. За случаи като този всякакви други приказки и церемонии са признак на тоталната импотентност на съвременото общество.

Че не са в Русия тези... ... там ще ги дупчат с калъчки и то яко като свине!

Този миризлив циганин е толкова прост ,че даже не може да осъзнае колко е прост ! С малки изключения това е валидно за целия му етнос ! Не може да проумее простата истина ,че дните на паразитиране върху труда на българина изтичат ! Изтичат , защото българите и те също изтичат ! Едни напускат държавата , други този свят ! Скоро ще останат само цигани и турци и тогава няма да има от кого да смучат кръв ! Само ако знае какво чака паразитния му етнос ако България стане мюсулманска ! Исляма е всичко друго , но не и толерантен към паразитите ! А не мога да си представя ,че циганите ще се научат да работят честно ! Най-вероятно ще бъдат изтребени ако се сбъдне мечтата му !

Дали е чувал за ислямски фашизъм, едва ли, дано не му се случи това, което си пожелава циганите, ще са първите който ще пострадат, меко казано. Правят се на турци, но всички знаем, че са цигани и те също.

Поздравявам всички, на които им изтриха коментарите! То е ясно какво се казва за копелето, но не е ясно какво можем ние, ако ни оставят да освободим напрежението! Само да имат късмета! Няма такъв ад, какъвто ще гори по телата им!

ако ми падне само за 5 минути няма да можете да го познаете. Такива гадове могат за убиват само от засада или слаби самотни хора. Обикновени страхливци и подлеци, затова се събират в група за да будят страх у самотните и беззащитните.

Ти пък пет минути ! И минута му стига за да изпусне всичките си телесни течности !

БРАТЯ БЪЛГАРИ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ПАТРИОТИЧНО НАСТРОИНИТЕ ПАРТИИ ОТ ЦЪРЦЕ ВИ МОЛЯ ИНАЧЕ БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА

с тва ЦЪРЦЕ изби рибата в чата

На мен ли ми се струва или тия имт само няколко имена Муса, Ахмед и 2-3още?

Вкарайте този янлъш-мусюлман чингене в зандана и го подръжте 30-ина години там да му минат делилиците

..които са наказвали всеки жител на квартал "Изток", който открито им се е противопоставял. .. --- западът разполага с 200000 агенти, меринджеи, провокатори, заразители, "работодатели", главорези, еничари... и кво? нищо! колят и бесят и гонят и уволняват и трепат... и сме вече западна колония с англииски и немски официални езици! на български говорят само циганите!

Жалко е , че такива хора все още не са в лудница ! Демокрацията е велико нещо , но някои май я бъркат със "свободията" ..... Лично аз съм за такива да бъдат лишавани от българско гражданство !

Създавам Нов Социален Съвет - н SS ; НКВД - народено консултативно всенародно движение за SD социална демокрация .... Движения и организации , насочени за единство и благоденствие на Българският род и държава !!!!

По мостовете на Босфора ,МИЛИОНИ ,муслем ,СТЕ Залеиат БАЛКАНИТЕ до ВИЕНА,САМО С ТАНКОВЕ И АСКЕЕР, БГ е ТВ дрогирана териториааа 2 сериа на присаствието от ИЗТОКА, МАААСАЛЛЛА

А ядрени ракети имате ли си?! Ако нямате , не започвайте , ще съжалявате.

муса не е имигрант, а агент на всички онези правителства, които използваха тероризъма срещу ограничаването на свободите, не само на словото, а и всички останали, записани в Конституциите. те за пореден път се опитват да превърнат демокрацията ни в своя диктатура, но за пореден път няма да успеят!

Които създава насилието в името на релиятата за да съдаде световна луциферианска религия, като средство срещу това насилие? Кой създава хаосът за да унищожи Божият порядък и да установи царство на луцифрер? И този мушморок е слуга на папството и се финансира от змиярника.

С или без подставени сеидетели, този изрод трябва да бъде набучен на кол , а адвокатите му лишени от право да практикуват !

Създавам Българска Национал Социална Партия - търся последователи !!!! България , Христос и Славянството над всичко !!!!! Враговете ни - на кол !!!! Да пребъде България и Българският дух !!!!!

Божият Син ни казваме да обичаме и враговете си. Насилието не е присъщо за християнина. То е породено от липса на любов и стремеж към истината, и прави човека негоден вечен живот.

Я се скрий некъде бе ! Но ние ги обичаме набучени на кол и опечени !

Старият Завет и Яхве е нашият нашият водач !!! Око за Две , зъб за Чине !!!! Ако ми ударят шамар - Убий гадината !!!!! Ако ме нападнат - убий врага до девето коляно !!!! Да живее България , Смърт за враговете и !!!!

Тогава ще пратим враговете си при Божия син да се разберат.