Коментари - Осъдените за убийството Борилски не се криели | dnes.dir.bg
назад

Осъдените за убийството Борилски не се криели

Адвокатът на двамата осъдени за убийството на студента Мартин Борилски - Георги Желязков и Стоян Стоичков, които се предадоха днес след 9 дни издирване, заяви, че те не са се укривали.

Обратно в новината

Коментари - Осъдените за убийството Борилски не се криели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това може да се случи само в страна,където законността не съществува!

Това Ленин ли е ?

По-тъпо обяснение от това, на адвоката им не съм слушал до сега..В същност на тоя адвокат, кой му е дал диплома ?

kak sha sa kriat mladezite edini otishul da poshliopa gadzeto si drugia da vidi babamu kakvo prai ......puk kvoto stanalo u franziata stanalo te kazaha tche niama da praviat povetche tova i sa gotovi da si hodiat

И адвоката и бащата заедно с тях в панделата!

Там им е мястото във Варненския затвор ! Впрочем, какво стана с онова бягство на Малин Крумов -Маце ? То май мина месец и половина и още няма резултати от проверката по случая. Егати Главната дирекция Изпълнение на наказанията. Там освен шуробаджанащина, корупция и конфликт на интереси друго и да търсат от прокуратурата - няма да намерят ! Те затова не ги и ровят. Та пак за това бягство. Главния директор Петър Василев тръбеше пред всички медии че това е инцидентен и изолиран случай. Абе наглеци такива защо не кажете истината ? Има ли замесени служители ? Кой унищожи двете сим карти намерени при задържането на Маце ? Господа от Прокуратурата, тука има още много въпроси но не трябва да ги задавам аз !

Да съдят адвоката за укривателство!

Този адвокат не е ли за затвора?Защо не ги разследват тези корумпирани мерзавци-адвокатите и съдиите?

Hahaha. Ma te ne sa razbrali che gi tursiat. Te sa skromni momcheta. Niamat pari za vestnici i internet. Kamo li za radio i televizor milite. Zatowa ne sa razbrali. Verno vikali gi na niakakwo delo deto ne se iavili, ma ne e ot losho bre. Te prosto ne znaeli che na takiva neshta se hodi...

а като са обявени за общонационално издирване, полицията не трябва ли да ги потърси първо у тях?!!!! алоооооо!!! събудете се!!! това издирване само на думи ли е? никой не ги е потърсил.. тия чакали, чакали.. и накрая сами се предали!!! WHAT THE F*CK?!!!!!!!

Ето затова не живея в БГ вече - какво УБИЙСТВО ... и пак разиграване ... - ще ме простите,но това е подигравка с всичко и всички...

А какво стана с присъдата на други петима убийци от Благоевград? Ще лежат ли и те някога в затвора за убийството? Или присъдите на българския съд са не според деянията, а според жертвите ? Или пък според извършителите ? Защо убийците на Ангел Димитров-Чората, са още на свобода ? Защото са били куки ли и министър Цветанов ги защити и така повлия за издаването на справедливи присъди? Или може би защото, жертвата им бе обявена, че е от кримиконтингента /макар да нямаше заведено нито едно дело срещу него? Трябва ли да минат десет години , за да си получат и те заслуженото ? Кой ще плаща заради некадърните и корумпирани полицаи, следователи и съдии ? Отново българските данъкоплатци ли ще трябва да поемат разноските на корумпираните и некадърниците ? Заради кого се самоуби професор Стойчо Раданов -най-добрият патоанатом в България ? И може би, кой го самоуби ? А какво става и с убиеца на сестрите Белнейски ? Ще си получи ли някога заслуженото ? Колко време ще се чака още ? Ще се преразгледа ли някога убийството и тежката телесна повреда на пияния Максим Ставийски ? Колко време ще чакаме за насрочване на дела срещу Наглите, Октоподите, Маргините, Цветелин Кънчев ? Ще излезе ли наяве истината за убийството на Николай Колев ? За какво ни зоват умрелите - за отмъщение, за възмездие или за справедливост ? Докога ще чакаме, да бъдат съдени корумпираните или некадърните съдии, следователи и прокурори ? Кога най-накрая ще влязат в затвора всички извършили икономически престъпления - Масларова, Мургина, мадридския мошеник и цялата управлявала ни сволоч ? А кога ще бъдат съдени и онези, които им съдействаха те да извършат тези престъпления ? Ще го видим ли Вальо Топлото на топло ? А майка му -нима тя не е престъпник ? А всички, които му съдействаха за престъпленията ? Ще доживеем ли някога времето нашата правораздавателна система да стане образец за честност, справедливост и почтеност ? Мислите ли, че е невъзможно, това да се случи ? Имало ли е времена в които Българският съд да е бил еталон за справедливост ? Докога ще живеем с лъжи, недомлъвки или скрити икономически интереси, за които така и не се създаде закон ? Докога ще има обръчи от фирми, а лобистите, присвоявали държавни средства ще се разхождат на свобода и ще ни се присмиват ехидно? Кога ще започне конфискация на имуществото на престъпниците, без оглед на това на кого те са го прехвърлили ?

и ний сме дали нещо на света.. единица за наглост: 1 адвокат (БГ).. този в момента удря няколко тера адвоката..

някой да го пита тоя адвокат.. добре бе мой човек, след като това е адреса на който вашият клиент живее от доста време, ти защо аджеба ни каза че не знаеш къде е когато те питахме?

Смешен си, не се излагай!

Невероятно!!! Значи разбираш ли.. имаш супер дело на което ще се решава дали ще киснеш в затвора следващите 20 години или не.. и тръгваш с колата за съда същият ден и ти се чупи полуоска (така де..) и не стигаш до съда.. ама баща ти и твоят адвокат са там де и чуват присъдата ти.. а ти си хващаш рейсчето и се прибираш при баба си, там където живееш от няколко години насам.. изобщо и си не правиш труда да разбереш каква ти е присъдата като се обадиш на тати а и на баби и е изгорял телевизора па и радиото и не знаеш че си обявен за общонационално издирване.. ТАКА, ДОКАТО ТЕЗИ НАГЛИ ВЛЕЧУГИ НАРИЧАЩИ СЕБЕ СИ АДВОКАТИ НЕ БИВАТ НАКАЗВАНИ ЗА ПОДИГРАВКА СЪС СЪДЪТ С ПОДОБНИ ИСТОРИИ БЪЛГАРИЯ НЯМА БЪДЕЩЕ!!.. България или ще намери начин да спре това поведение или ние изчезваме като общество, защото няма общество ако няма елементарен морал.

Naglostta i terikat6tinite v BG niamat miarka Sram !!! Kak li izglejdame v o4ite na francyzite...?!

не мога да разбера тия от МВР как ги тирсят- не отишли до приятелката му или баба му. какво е това общодържавно издирване?

ХА ХА ХА ХА ХА НЕ СЕ КРИЕЛИ АМИ КЪДЕ СА БИЛИ НА ЕКСКУРЗИЯ ДО НЯКОЙ ФРЕНСКИ ЗАТВОР ДА МУ РАЗГЛЕДАТ ОБСТАНОВКАТА И НЕ ИМ Е ХАРЕСАЛО ТА БЪРЗО СА ДОТЪРЧАЛИ ТА ЧАК И САМИ СЕ ПРЕДАДОХА ЩОТО ТАМ НЯМАШЕ ДА ИМ УСТИСКАТ ГЪЗЕТАТА И ТО ДОЖИВОТ ТАКАВА ЩЕШЕ ДА ПРИСЪДАТА В РЕПУБЛИКА ФРАНЦИЯ БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ

ХА ХА ХА ХА ХА НЕ СЕ КРИЕЛИ АМИ КЪДЕ СА БИЛИ НА ЕКСКУРЗИЯ ДО НЯКОЙ ФРЕНСКИ ЗАТВОР ДА МУ РАЗГЛЕДАТ ОБСТАНОВКАТА И НЕ ИМ Е ХАРЕСАЛО ТА БЪРЗО СА ДОТЪРЧАЛИ ТА ЧАК И САМИ СЕ ПРЕДАДОХА ЩОТО ТАМ НЯМАШЕ ДА ИМ УСТИСКАТ ГЪЗЕТАТА И ТО ДОЖИВОТ ТАКАВА ЩЕШЕ ДА ПРИСЪДАТА В РЕПУБЛИКА ФРАНЦИЯ БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ

Как къде са били - отишло е детенцето да види баба си - и тя да му се зарадва -какъв гаден убиец е наследил гените й, да се затрият дано!

Срока за обжалване не беше ли 2 седмици след признасянето на присъдата. Тези хубавци се криеха 2 седмици. Срока за обжалване отдавна трябваше да е минал?

убийците продължават да ни разиграват ... ама я само им вижте родителите - от такава комунистическо-тимад семка друго освен урод не може да се пръкне ...

До Edin Приятелю, този от адвокатската мафия на Ина Лулчева, Илиан Василев и подобни зловещи фигури, които под маската на законност вършат беззакония, не са луди. Те нас ни направиха на луди, но и това не им се вижда достатъчно. За такива истината е последното нещо, от което се интересуват и гледат с цената на всичко да измъкнат обвиняемите. Уж и те били за правовата държава...

Кучета ги яли.

Всъщност държавата и нейната съдебна система се криели от убийците, а не самите убийци от държавата. Адвокатите сега ще осъдят Бг в Страсбург, а френският международен съд ще потвърди присъдата и ще ни поиска да си платим гяволъка, че искаме убийците да бъдат осъдени, въпреки и осъдени ефективно в самата Франция.

Този стоян стоичков е доста противен и мазен лъжец - нека да обясни къде са били и защо не са се явили, след като са обявени за държавно издирване - за мен такива боклуци като стоян стоичков заслужават присъда, защото помагат на убийци да избегнат правосъдието - това си е чисто съучастничество ! Дано изживее всичко, което са изживели близките на борилски - долна адвокатска отрепка ! Колко ниско можеш да паднеш в алчността си - питайте го него, той е на дъното !

Само в Бг е възможна такава наглост...дори не ми се коментира...

9 dni ?!? Pe6a ot turciq li se pribrahte....sega da 4akame i ubavcite ot UAR za nqkolko godini 6te se priberat kolko mu e pe6a da prekosqt pustinqta i da doidat na hladno zad debelite steni :):):)

Адвокатски боклук

Toia da se gpbi za obida na pravosydieto - tova e podigravka!!!!

сами са се търсили, горките, затова се намерили трудно

Не е смешно, а нагло и тъпо.

А какво стана с присъдата на други петима убийци от Благоевград? Ще лежат ли и те някога в затвора за убийството? Или присъдите на българския съд са не според деянията, а според жертвите ? Или пък според извършителите ? Защо убийците на Ангел Димитров-Чората, са още на свобода ? Защото са били куки ли и министър Цветанов ги защити и така повлия за издаването на справедливи присъди? Или може би защото, жертвата им бе обявена, че е от кримиконтингента /макар да нямаше заведено нито едно дело срещу него? Трябва ли да минат десет години , за да си получат и те заслуженото ? Кой ще плаща заради некадърните и корумпирани полицаи, следователи и съдии ? Отново българските данъкоплатци ли ще трябва да поемат разноските на корумпираните и некадърниците ? Заради кого се самоуби професор Стойчо Раданов -най-добрият патоанатом в България ? И може би, кой го самоуби ? А какво става и с убиеца на сестрите Белнейски ? Ще си получи ли някога заслуженото ? Колко време ще се чака още ? Ще се преразгледа ли някога убийството и тежката телесна повреда на пияния Максим Ставийски ? Колко време ще чакаме за насрочване на дела срещу Наглите, Октоподите, Маргините, Цветелин Кънчев ? Ще излезе ли наяве истината за убийството на Николай Колев ? За какво ни зоват умрелите - за отмъщение, за възмездие или за справедливост ? Докога ще чакаме, да бъдат съдени корумпираните или некадърните съдии, следователи и прокурори ? Кога най-накрая ще влязат в затвора всички извършили икономически престъпления - Масларова, Мургина, мадридския мошеник и цялата управлявала ни сволоч ? А кога ще бъдат съдени и онези, които им съдействаха те да извършат тези престъпления ? Ще го видим ли Вальо Топлото на топло ? А майка му -нима тя не е престъпник ? А всички, които му съдействаха за престъпленията ? Ще доживеем ли някога времето нашата правораздавателна система да стане образец за честност, справедливост и почтеност ? Мислите ли, че е невъзможно, това да се случи ? Имало ли е времена в които Българският съд да е бил еталон за справедливост ? Докога ще живеем с лъжи, недомлъвки или скрити икономически интереси, за които така и не се създаде закон ? Докога ще има обръчи от фирми, а лобистите, присвоявали държавни средства ще се разхождат на свобода и ще ни се присмиват ехидно? Кога ще започне конфискация на имуществото на престъпниците, без оглед на това на кого те са го прехвърлили ?

А какво става с присъдата на други петима убийци от Благоевград? Ще лежат ли и те някога в затвора за убийството? Или присъдите на българския съд са не според деянията, а според жертвите ? Или пък според извършителите ? Защо убийците на Ангел Димитров-Чората, са още на свобода ? Защото са били куки ли и министър Цветанов ги защити и така повлия за издаването на справедливи присъди? Или може би защото, жертвата им бе обявена, че е от кримиконтингента /макар да нямаше заведено нито едно дело срещу него? Трябва ли да минат десет години , за да си получат и те заслуженото ? Кой ще плаща заради некадърните и корумпирани полицаи, следователи и съдии ? Отново българските данъкоплатци ли ще трябва да поемат разноските на корумпираните и некадърниците ? Заради кого се самоуби професор Стойчо Раданов -най-добрият патоанатом в България ? И може би, кой го самоуби ? А какво става и с убиеца на сестрите Белнейски ? Ще си получи ли някога заслуженото ? Колко време ще се чака още ? Ще се преразгледа ли някога убийството и тежката телесна повреда на пияния Максим Ставийски ? Колко време ще чакаме за насрочване на дела срещу Наглите, Октоподите, Маргините, Цветелин Кънчев ? Ще излезе ли наяве истината за убийството на Николай Колев ? За какво ни зоват умрелите - за отмъщение, за възмездие или за справедливост ? Докога ще чакаме, да бъдат съдени корумпираните или некадърните съдии, следователи и прокурори ? Кога най-накрая ще влязат в затвора всички извършили икономически престъпления - Масларова, Мургина, мадридския мошеник и цялата управлявала ни сволоч ? А кога ще бъдат съдени и онези, които им съдействаха те да извършат тези престъпления ? Ще го видим ли Вальо Топлото на топло ? А майка му -нима тя не е престъпник ? А всички, които му съдействаха за престъпленията ? Ще доживеем ли някога времето нашата правораздавателна система да стане образец за честност, справедливост и почтеност ? Мислите ли, че е невъзможно, това да се случи ? Имало ли е времена в които Българският съд да е бил еталон за справедливост ? Докога ще живеем с лъжи, недомлъвки или скрити икономически интереси, за които така и не се създаде закон ? Докога ще има обръчи от фирми, а лобистите, присвоявали държавни средства ще се разхождат на свобода и ще ни се присмиват ехидно? Кога ще започне конфискация на имуществото на престъпниците, без оглед на това на кого те са го прехвърлили ?

А какво стана с присъдата на други петима убийци от Благоевград? Ще лежат ли и те някога в затвора за убийството? Или присъдите на българския съд са не според деянията, а според жертвите ? Или пък според извършителите ? Защо убийците на Ангел Димитров-Чората, са още на свобода ? Защото са били куки ли и министър Цветанов ги защити и така повлия за издаването на справедливи присъди? Или може би защото, жертвата им бе обявена, че е от кримиконтингента /макар да нямаше заведено нито едно дело срещу него? Трябва ли да минат десет години , за да си получат и те заслуженото ? Кой ще плаща заради некадърните и корумпирани полицаи, следователи и съдии ? Отново българските данъкоплатци ли ще трябва да поемат разноските на корумпираните и некадърниците ? Заради кого се самоуби професор Стойчо Раданов -най-добрият патоанатом в България ? И може би, кой го самоуби ? А какво става и с убиеца на сестрите Белнейски ? Ще си получи ли някога заслуженото ? Колко време ще се чака още ? Ще се преразгледа ли някога убийството и тежката телесна повреда на пияния Максим Ставийски ? Колко време ще чакаме за насрочване на дела срещу Наглите, Октоподите, Маргините, Цветелин Кънчев ? Ще излезе ли наяве истината за убийството на Николай Колев ? За какво ни зоват умрелите - за отмъщение, за възмездие или за справедливост ? Докога ще чакаме, да бъдат съдени корумпираните или некадърните съдии, следователи и прокурори ? Кога най-накрая ще влязат в затвора всички извършили икономически престъпления - Масларова, Мургина, мадридския мошеник и цялата управлявала ни сволоч ? А кога ще бъдат съдени и онези, които им съдействаха те да извършат тези престъпления ? Ще го видим ли Вальо Топлото на топло ? А майка му -нима тя не е престъпник ? А всички, които му съдействаха за престъпленията ? Ще доживеем ли някога времето нашата правораздавателна система да стане образец за честност, справедливост и почтеност ? Мислите ли, че е невъзможно, това да се случи ? Имало ли е времена в които Българският съд да е бил еталон за справедливост ? Докога ще живеем с лъжи, недомлъвки или скрити икономически интереси, за които така и не се създаде закон ? Докога ще има обръчи от фирми, а лобистите, присвоявали държавни средства ще се разхождат на свобода и ще ни се присмиват ехидно? Кога ще започне конфискация на имуществото на престъпниците, без оглед на това на кого те са го прехвърлили ?

Гледайте какво пишете само ! Стоян Стоичков - адвокат на осъдените за убийството на студента, заяви, че двамата били при свои близки

Кой е на снимката убиецът Стоян Стоичков или адвоката Юлиян Георгиев ? Нещо не се вързва написаното със снимката ? Може би има грешка ? Ще се поправи ли ? Тази грешка е поправима , но кой ще върне един син на неговите родители ? Защо тези убийци - садисти получиха таква мека присъда ? Докога убийците ще получват такива присъди или ще ги оправдават ? Каква беше присъдата на двете пияни куки, които убиха невинен човечец тръгнал да бере гъби ? Трябва ли да бъдат съдени съдиите дали таква мека присъда на Максим Ставийски ? Трябва ли да се съдят лицата, които са влияели, за да се постанови такава лека присъда и реално са възпрепятствали правораздаването за едно убийство и една тежка телесна повреда/за цял живот/ ?

Do vsi4ki 4erweni tikvi BYGARIQ VE$E E $LEN NA ES,zapo4vajte boqdisvaneto,ni]o 4e ot Rusiq wse o]e vi ubegdavat ,4eBylgariq e ruska i ruska republika ]e ostane!

Ае сиа шнуорхяла.

Този адвокат е супер нагъл, трябва да бъде шибат отзад спешно.

на такива идиоти като т.нар. адвокат мястото им е в паделата, да им разширят още повече халките там!

кой е тоя плъх ?