Делото за атентата на бургаското летище пак не тръгна

Делото за атентата на летище "Сарафово" в Бургас отново не започна в Специализирания съд.

Обратно в новината

Коментари - Делото за атентата на бургаското летище пак не тръгна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само на мен ли ми се струва, че на бг-държавата не и се иска да се раазбере истината?

На органите много им се иска да разкрият и да се прочуят с професионализъм, но само с искане не става, трябва и мозък ...

За пореден път българската полиция и прокуратура показват, че са абсолютно безполезни дори за прости действия като призоваване в съд. Колко може да им е трудно на полицията и прокуратурата да призоват чужди граждани от приятелска държава, която има интерес от разследването. Полицията, прокуратурата и МВнР нямат ли връзка с израелските си колеги, няма ли България посолство в Израел. Какво толкова сложно да им се връчи по една призовка- един лист!!! Докога ще лежат и само ще чакат заплати и обезщетения, без да вършат работа за 5 стотинки!

abasador

още много, малко търпение уважаеми фенове на ДИР.бг. Обещаваме, че в най-скоро време т.е. до 10 (десетина) години, ще има и присъди по делото! Лек ден.

И след една година ще намерят един, ама той починал преди 2 години. И пак ще стане едно объркване, едно отлагане, един цирк ...

ЩЕ ХАРЧИТЕ ПАРИТЕ НА НАРОДА ЗА ИДИОТЩИНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

разследване на тежко престъпление, извършено в БГ е "ИДИОТЩИНИ" ? Ти май си директно за 4-ти км. Куха кратуна.

Редовно призовани... като се замисля, не знам какви доказателства има по това дело, щото всичко беше излизано от израелските служби, опаковано в кашони и изпратено за Тел Авив, на следващия ден.

Опа! Как ще намерят терористи, ако дори загубили и ранените? Това било разследване.Оказва се.

Как така ги издирват - не ги ли знаят още от времето на атентата? Не държат ли връзка с тях, щом делото не е приключило? Направо понякога, като прочета нещо, не мога да схвана в първия момент за какво става дума - толкова скудоумно ми се вижда!

Не че се вижда, а така е.Скудоумно.

Тотален ГАФФФФ на службите за сигурност на БГ. В други държави хвърчат оставки за такива дози некадърност. Тук няма такова нещо...хи-хи

Хората няма какво да ядът, те хора издирват, оцелели нам-коси.

И тримата имат ливанско гражданство. Дали не са палестинци ?

виждате ли какви тежки проблеми имат съдиите .. трябва да разпитат свидетелите ... страхотия ... а вие само ги плюете

къде са спали, та веднага след случката/атентата, не са се сетили предвидливо да питат пострадалите за адресите им...

"Делото за атентата на бургаското летище пак не тръгна" То няма и да тръгне

Тези малоумници за Скайп не са ли чували? Свидетелите да се явят в българското посолство в Израел и от там да дадат показанията през компютър.

Ти си много прозт, разпит със скайпа неможе да бъде приложен в съдът. То ако ставаше така всеки бай-ганьо щеше да си интерпретира закона както си иска

Бащата на загиналия шофьор го казва най-изчерпателно - нищо няма да върне синът ми... Терористи не се "лекуват" със съд... от МОСАД, знаят как да ги "излекуват".