Апелативният съд гледа делото срещу проповедника Ахмед Муса

Пловдивският апелативен съд даде ход на делото срещу религиозния проповедник Ахмед Муса, върнато за повторно разглеждане от върховния касационен съд.

Обратно в новината

Коментари - Апелативният съд гледа делото срещу проповедника Ахмед Муса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я па тия! Чето целият ислям е "антидемократична идеология"! Няма начин, идеология (а всяка религия е такава), да бъде демократична, след като: - самата дума ислям означава подчинение - призовава за война докато не стане единствена и господстваща в света - не признава рави права на жените мъжете - обявява неизповядващите исляма за законна плячка - разрешава робствата...

Тоя циганин кога се научи да чете, че тръгна и да проповядва. Доживяхме да видим циганин-ислямист.

Никаква "комплексна теологична, арабистка и тюркологична експертиза" не му трябва, да го екстрадират незабавно!

Трябва да бъде осъден поне на 20 години затвор за противодържавна дейност !Това е агент на ИДИЛ , който ако не бъде осъден ще причини смъртта на много невинни хора !Докога ще се размотавате , господа , продажни магистрати !

Подкъсете го с една глава (горната), бездруго долната му е скъсена.

За Предателство към България и Държава Измяна, Наказанието Винаги е СМЪРТ чрез разтрел. Всички държави убиват чуждите Шпиони. Но нашито Правителство може да не го убият, а да го ДЕПОРТИРАТ в Турция, като му отнемат Българското гражданство и документи и КОНФИСКУВАТ всички Имоти, ценности и автомобили които има тоя.

vasil

За целта на своята политика и пропаганда РТурция използува всички мюсюлмани у нас,но не приема при себе си като изселници турчеещите се цигани.Няма как да бъде екстрадиран въпросният.

Може да бъде спуснат с парашут на територията на т.н. "Ислямска държава" в Либийската пустиня.

За тоя Муса- би трябвало Нашето Правителство да му ЗАЛИЧИ, ИЗТРИЕ и конфискува всички български документи, да ИЗТРИЯТ Българското му гражданство, и да го ДЕПОРТИРАТ до Турция.. Ясно е че тоя е чужденец с Арабско име, който помага на Аррабските башибозуци да Нападат и влязат в БЪлгария и Европа. и дори да ЗАВЗЕМАТ Европа.. Това обаче няма значение за нас. За да живеем добре ние БЪлгарите, а и Европейците, арабите и негрите трябва да умират или да бягат НАДАЛЕЧ... Също така, Нашето Правителстов трябва да ПРОМЕНИ Закона за Българското Гражданство. На чужденци- араби, турци и негри, не трябва да се дава НИКОГА българско гражданство, дори и след 100 години, ако са стояли в България... Българското Гражданстов е САМО за Българите, които ще ГЛАСУВАТ на ИЗБОРИ. Щото, След Освобождението от Турско Робство ако бяхме дали гражданство на Османците и турците, и гласуваха на НАШИТЕ избори, онези веднага щяха да Спечелят Изборите в България и още да сме под Турско Робство.

vasil

В Учредителното Събрание,което приема Търновската Конституция е имало депутати от турския етнос.След това мюсюлманите у нас също са поданици на Княжество България и са излъчвали депутати в Народното Събрание - реципрочно на дела си от населението,който определено никога не е бил мнозинство,вкл.и преди Освобождението.

Ми щото навремето всички пищяхте,че не е хуманно да им се сменят имената и да се тормозят.Хубаво ги беше подкарал Живков през няколко години.и така.сега ще ядеме плодовете на всичко криворазбрано(аз съм на 55 и ми писна)

Докато се натуткате /туткам се - пипкам се, бавя се, шляя се, мотам се, разтакавам се/съобразно закона, той ще ви резне главите. По закона на шериата.

Лошото е , че не е единствен... Ама това никой не го споменава, нали,,,,

Човека е решил да се жертва за Аллах, вие му пречите... Направете така, че да умре като мъченик за правата вяра. Ако може, със заострен кол в задника. А там, горе, Аллах ще го посрещне.

Да му сложат бомба с таймер и да го взривят на безлюдно място. Да качат клипа в Интернет да видят последователите му, че кузата му е уважена.......

Чудно ми е...кого МОЛИШ???? СЪД..?????? Има ли такова нещо????

Циганин проповедник ?

Да , ама български гражданин... Иди после доказвай, че..... не е ......

Еееее, що ни губите времето с този???? Всички знаем какво ще стане.... Той навън,,,, ние с пръст в за....