Съдът обяви за общодържавно издирване Христо Бисеров (обновена)

Съдът обяви за общодържавно издирване разследвания за "пране на пари" бивш зам.-председател на НС Христо Бисеров, но само за да установи адреса му и да го призове по делото за нападението над Ахмед Доган.

Обратно в новината

Коментари - Съдът обяви за общодържавно издирване Христо Бисеров (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОЙТО ГЛАСУВА ЗА БСП -ГЛАСУВА ЗА ДОГАН ,МЕСТАН .ДАНЧО МЕНТАТА ,ПЕЕВСКИ И ОЩЕ МНООООГО ИЗРОДИ

А който гласува изобщо е абсолютен рецидивист балък на който му прави удоволствие да го лъжат години наред! Аз не гласувам никога не съм гласувал и не ме интересуват тия боклуци. Работя за себе си и не ми дреме! През оная работа са ми всички !

Подсъдимите, не трябва ли да се подписват сутрин и вечер в районното управление на МВР?

как го търсят с лупа или с граничарско куче?едно време търсиха т. живков в балкана а той се разхождаше в софия с мотор.много ни е слаба търсачката

Тодор Живков не са го хванали преди 09.09.1944 год., защото не СА ГО ТЪРСИЛИ. И той като болшинството комунисти е бил страхлив предател и доносник.

Т.Ж. на мотор? Ха, ха, ха! СерГея се перчеше на краден Harley Davidson, но изобщо не става и да кара "Балканче" от 50 куб.см. Дайте му достатъчно власт, за да видите как ще избие половината Българи.

Ще му хванат опинцитена тоя мръсник! Хриси Биси отдавна вече смуче "Пиня Колада" в компанията на Веска и Братя Галеви в някоя офшорна дестинация. Не без благословията на некои "обръчи".

Ей, стига вече, пистолет само с гилза без патрон не може да стреля! Ще засече не 3, ами 3 милиона пъти! Стига с това театро!

Поредното потвърждение,че БГ е държава на чудесата!

ДО: Красная Кухая лейка Фен съм Ви. За съжаление болшинството коментиращи нямат умствен потенциал да оценят сарказма Ви! С огромно удоволствие чета коментариите Ви!

Привет цървули, поздрави от остров Бали.

И защо развалиха "рахатлъка" на човека? Сега сигурно е вече при Галеви :)

Ахмед Доган е в тежка алкохолна зависимост. Ще съди шотландските и ирландски производители на уиски. Путин му е простил за водката.

ТОЙ Е ПРИ БРАТЯТА ВЕЧЕ.......

8901

Даа и Бръкниноско бега...

Чист е като бисер!А ние сме .........като църковни мишки.

Вижте го на снимката.Самата невиност.Този човек не може да е виновен за нещо!Протестирам!

Другия Киртак!

Внимаваите за Ментата!/другия Киряк/

Това е новият подход на "независимия" български съд. Прави ли ви впечатление напоследък колко вече издадени присъди на престъпници или такива, които чакат присъди, не могат да се вкарат в затвора, тъй като просто изчезват. Това е номерът на нашия съд - хем издал присъда, хем дал шанс на осъдения (или на този, който чака присъда) да се измъкне, защото не са го прибрали на топло. Така се измъкнаха братя Гелеви, така изчезна и убиецът пред дискотеката, сега и Бисеров е някъде из Вселената и още колко такива??? Голям номер, нали - защото уж има присъда, или уж ще съдят някого, а той просто изчезва. Айде, да плащаме на Интерпол, а дали някога ще намерят престъпника - Бог знае!!!

А те имат "законно" основание да правят това.Както и много други престъпления против народа си.В безисходица сме.Не им пука,ядат и пият по цял ден ,барат си топките и фи..ите и това е.Тъжно е!

До някакъв регистриран така да се каже интелектуален хобит(гном)!!!Вие нещото И.Марков-явно се изживявате и като ясновидец опитен,щом успяхте по телепатичен път да ме "разкриете" т.е. да ме индетифицирате като цитирам:тъп и ограничен пък и мазен навсичкото отгоре ЧАЛГАР!!!Това,че съм мазен ме порази-самата истина е това!!!Но най-поразяващото Ваше видение е,че Ицето е мой осеменител(скромно пропускам факта,че съм рогоносец)!!E това вече доказва,че Вие сте пряк и единствен наследник на О бозе починалата Евангелия(Ванга) пророчицата!Аз без да съм ясновидец мога само едно да Ви съобщя-Вие сте едно интелектуално,морално,финансово(особено!!!) и форумно(но регистрирано) ДЖУДЖЕ!!!

абе откъде изнамериха тази дума "сезирам", някой знае ли с какъв произход е и какво означава оригинално

Цацаров, къде дремеш, муцуно комунистическа?

Йовчев е ударил рамо. В крайна сметка, комунисти и турци, са една партия.

Това са кадрите на ДПС-БСП! В една нормална държава всички шефове на тези две престъпни групировки щяха да са отдавна в затвора!

Що ми се струва, че нито Бисеров се крие, нито пък ще бъде осъден? Едва ли някакви банкови трансфери , макар и да са с големи суми ще бъдат обявени за престъпление. Само ни хвърлят прах в очите, докато големите мафиоти си продължават бизнеса!

Бисерчо има мярка за неотклонение парична гаранция 25 000 лв от началото на декември: (Актът се предявява на обвиняемия, който се задължава да не променя местоживеенето си, без да уведоми писмено съответния орган за новия си адрес. При неизпълнение на задълженията, свързани с наложената мярка за неотклонение, може да се наложи по-тежка.)

Ейййй,добро утро бе!Киряк Стефчо зам. шеф на парламента трябваше да стане за да разберат че трябва да влиза в затвора!Ха,ха,ха........щеше да бъде смешна,ако не беше толкова тъжна държава!

Като напишете в гооглето: "общо държавно издирвани лица" излиза страница на МВР обаче до този момент там няма снимка и напъни, че МВР го издирва? Работата ми изглежда на скалъпена.

Ще му хванете папуците... Интересно дали затова държат властта и главния прокурор за да си избягат един по един с откраднатите пари, а ние ще си останем тука с Бареков да ни управлява?

ДПС завлича БСП към дъното. Хората вече не правят разлика между БСП и ДПС. Сега прогледнах и много съжалявам за миналите си гласувания.

Е адвокатите му не знаят ли къде е ?

Съдът обяви за общодържавно издирване разследвания за "пране на пари" бивш зам.-председател на НС Христо Бисеров, но само за да установи адреса му и да го призове по делото за нападението над Ахмед Доган. - това въобще съд ли е?! Да не знае къде се намират подсъдимите му! И това не е държава също!!!

Волееенеее ибрикчиииьо,самосезирай се бре!!!Откак прие исляма много си тих!!Или някак си е неудобно да притеснявате Бисеров!!!Все пак с твоя нов приятел Мустафа в комисията не смееш да гъкнеш,да не ядосате господаря Местан!!!Ти си най-големия срам за България!!!

Добре де може ли втория човек в държавата според Конституцията да даде фалшив адрес за кореспонденция (Чешкото посолство).

местан да каже нещо за цветанов

Като го издирят, да ми се обадят! А разноските по издирването да поеме съдията, който го пусна под парична гаранция! Не вярвам да се затрудни, гарантирам, че добре е осребрил пускането!

Дали ще го открият а ?????

Не ми го побира ума!? Председател на Народното събрание на държава в ЕС се укрива от държавата, която е обирал в продължение на години със своите другари шумкарите. Трябва да иметем тази комунистическо-турска гад от управлението на страната и никога да не ги допускаме повече.

ХА ХА ХА, пълни другари смешници Смешник Хамстера, Кръстника, Лъжан Лютфан, Голямата Лъжа Мая, Данчо Най-голямата мента и цялата смешна ВЛАСТ!

!Моментална Оставка , Разпускане на Парламента , Назначаване на служебно Военно правителство , Строг контрол на границите ! Това вече не е държава Всеки си влиза и излиза както си иска , Всякакви престъпници и български и чужди

Тези нещо пак шикалкавят. Бисеров не бил призован за това, а за онова. Имам съмнения, че и него, както другите хайдуци, нашето много либерално към престъпниците правосъдие, ще го хване за тоягата. Тези от правосъдието явно нямат съмнения. Питам се само дали това либерално отношение е от тъпотия, или е умишлено, за да бъде дадена възможност на престъпниците да офейкват.

аз от видеото не видях доган да е бил нападнат, видях енимехмедот нападнат, бит и ритан. как става така, че нападателите не са подсъдими, а жертвата е подсъдим?

АМИ ТО КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ ЛУКАНОВ, СДС, ДПС , НДСВ И НАКРАЯ ГЕРБ - ТО СЕ НАЯДОХА С МИЛИАРДИ - ПРОСТИ СЕЛЯНЧЕТА ДОШЛИ В СТОЛИЦАТА И ПАРЛАМЕНТА - ШМЕКЕРИ И ПРАЙДОХИ -КРАДЦИ НА ЧОВЕШКИ СЪДБИ!? Е , КАК МОЖЕ ДА СЕ ДОВЕРИМ НА ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ ПОЛИТИЦИ! ЕДИНСТВЕН ПОЛИТИК И ДЪРЖАВНИК СЛЕД ЖИВКОВ - ОСТАВА КОСТОВ! ТУКО ЩО ГО СЛУШАХ ПО БТВ - МОИТЕ АДМИРАЦИИ КЪМ ТОЗИ ЧОВЕК - НЕЗАВИСИМО ЧЕ ПОНЯКОГА НЕ СЪМ БИЛ СЪГЛАСЕН С НЕГО! ТОЙ ДАДЕ ПЪТ НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ЗАПАДА! А БИСЕРОВ ДА БЪДЕ СЪДЕН КАКТО ТРЯБВА !

ТА НАЛИ КОСТОВ С БИСЕРКАТА И ОЩЕ НЯКОЛКО ГРУПИРОВКИ ПРИВАТИЗИРАХА ЦЯЛАТА БГ

Добре си ги изброил(а), защото БСП(бивша БКП) постоянно ядат милиарди. БКП бяха прости селянчета, дошли след 09.09.44 от селата в София, за да се облагодетелстват от властта. И така 45 години, които обаче явно не им стигат. А техните копИлета вече 24 години лапат яко, след като бащите им сами си свалиха Правешкия Хитрец. България няма да се измъкне от блатото, в което я натикаха комунистите, ако няма един Нюрнбергски процес. Процес, на който да се забрани БАСП(бивша БКП) както нацистката партия в Германия и функционерите и да бъдат осъдени подобно на фашагите. ТЕ ТАКА!!!

До съда,който излиза!Ти съда(който влиза и излиза) за кви фашаги говориш бре???ЧЕРВЕНИТЕ са вечното ЗЛО а той ги сравнява с благородни мъже-наричани от него(самообявил се за некакъв съд) с ругателното обръщение "фашаги"!

Добре си ги изброил(а), защото БСП(бивша БКП) постоянно ядат милиарди. БКП бяха прости селянчета, дошли след 09.09.44 от селата в София, за да се облагодетелстват от властта. И така 45 години, които обаче явно не им стигат. А техните копИлета вече 24 години лапат яко, след като бащите им сами си свалиха Правешкия Хитрец. България няма да се измъкне от блатото, в което я натикаха комунистите, ако няма един Нюрнбергски процес. Процес, на който да се забрани БСП(бивша БКП) както нацистката партия в Германия и функционерите и да бъдат осъдени подобно на фашагите. ТЕ ТАКА!!!

Ясно е,че ви е кофти та кофти,мъка та мъка и яд та яд,че Ицето се е чупило най-вероятно в готина държава!Но,но и пак но-абсолютно всики от вас би дал мило за драго,само и само да притежава не-повече от 17% от неговите финансови активи(познавам го добре-той е реален МУЛТИМИЛИОНЕР в euro)!Разбирате ли лицемери за що става въпрос?Но понеже не сте и не можете да бъдете на неговото място-остава ви само да изразявате така наречения "благороден гняв" и справедливо възмущение от лошавия Ицо!Ох,ох и ох само ако бяхте на неговото място-но не сте и няма да бъдете!!!Евалла Ице-така се действа!С нарастващо ежесекундно нетърпение очаквам 1500 минуса и поне 7-9 смислени контркоментара поне!!!

Не е важно кой си, какво или колко имаш, а какво, нямаш, няма да имаш и няма да бъдеш!!!!

Ей сегиз ти казвам(написвам) що нямам!Та поред-нямам празен джоб,скучен живот и обречено(безмислено) бъдеще!А какво няма да бъда?Няма да бъда отчаян нещастник намиращ отдушник във форумите-оплакващ се от всичко и обвиняващ всеки!

Бисеров е турски агент,ДПС не е българска партия,тези които продават българия,те ги пускат под гаранция ,а после изчезват за заплатени пари.Не престъпниците ,а съдиите и прокурорите са за затвора,които са улеснили тяхното напускане на българия-точно те са за ебане

Ще го хванете за ка Христо Бисеров. Вече е в ЮАР. Честито! хахахахахаха

Бисиров е турски агент,ДПС нех е българска партия,тези които продават българия,те ги пускат под гаранция ,а после изчезват за заплатени пари.Не престъпниците ,а съдиите и прокурорите са за затвора,които са улуснили тяхното напускане на българия-точно те са за

Бисиров е турски агент,ДПС нех е българска партия,тези които продават българия,те ги пускат под гаранция ,а после изчезват за заплатени пари.Не престъпниците ,а съдиите и прокурорите са за затвора,които са улуснили тяхното напускане на българия-точно те са за ебане

Чудя се има ли изобщо някой от , която и да е политическа формация да не е Мошенник и крадец??? Аз лично смятам , че няма такъв всички до един са оплетени , като свински черва и правят ли правят Далавери а изстрадалия Български Народ се чуди , как да оцелява . Измамници и Хрантутници всички са за затвора

Този не беше ли зам председател на Народното Събрание.. Егаси държавата сме.. трябва да ни затворят !

отдавна е затворена!

и съдът и прокуратурата и всички досегашни правителства ,заедно с Дуган,галеви и подобни боклуци,пърдят в едно турско гърне.Нашите ,българскиге престъпници ,се укриват в сараите на Дуган,ако след Бисеров и Лорисовв изчезне -търсете го пак там-в турция,неговите приятели са тав,нали на тях ни продават.