Пеевски се отказва от участие в български бизнес проекти

Депутатът от ДПС Делян Пеевски се отказа и от закупуване на "Химко"-Враца и участие в български бизнес проекти, става ясно от негово отворено писмо до медиите.

Обратно в новината

Коментари - Пеевски се отказва от участие в български бизнес проекти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пеевски никога не е имал намерение да инвестира в Химко. Просто трябваше с покупка/продажба да се изперат едни пари. За съжаление те изчезнаха и лицето Пеевски веднага задейства медиите да го изкарат жертва на заговор. А иначе му е през ...работа за няколко стотин безработни!

Дано Пеевски да стой в ДПС ,че току виж Бойко се прегърнал с Доган.

До БББ:Абе галфон,ти като си умен каде са ти парите.Запомни от мен.Прост човек не може да е богат.Познамав лично Дилян и трябва да ти кажа че има какво да научиш от него.Видимо на теб и няколко продажници за жълти стотинки ви плащат да ръсите тъпотии по негов адрес.Можиш ли дами кажеш ти лично какво пикаш от него.Да есъден поне веднъж.Поне като Сидеров за дребно хулиганство.Нее.На кого пречи.

пич, ти като си говориш, вярваш ли си, абе що направо не вземеш да скочиш от някои 10етажен прозорец!

Още по добре.. :))

КОЙ РАЗРЛАКА ДОБРОТО МОМИЧЕ??? ИМАШЕ ТАКАВА ПЕСЕН НЕ РАЗПЛАКВАЙТЕ ДОБРОТО МОЧЕ ЧЕ ЩЕ ВИ РАЗПЛАЧЕ МАЙКИТЕ ????ПИЧОВЕ ПО-КРОТКО БОЙКО ЩЕ СЕ СПАСИ ВИЕ МУ МИСЛЕТЕ ДЕТО ГО ИГРАЕТЕ МАШИ...А ОНАЯ ЯЛОВА АРТИСТКА КАРАСТАНЧЕВА ЛИ БЕШЕ КАРАЯНЧЕВА ЛИ ЩЕ Я ОТДУХАТ КАТО ФИДОСОВА...И ТО САМО С НАМИГАНЕ.ТЕ МЕСТН ИЗПЛЮХА И СТЪПКАХА ТА ТАЯ ПОДЛОГА... НО ПЕЕВСКИ НЕ ПИПАЙТЕ .. ЩЕ ВИ БЪДЕ ТЪЖНО ,ЩЕ ВИ БЪДЕ ТЪЖНО БЕЗ НЕГОВИТЕ ПАРИ...........

това означава ли че ще се затворят тия лафки......

милиардиго да връща милиарди на хазната и да лежи , той говори за бизнес. Тва съсипа хиляди бизнеси и прогони незаконни от спирките в общините управлявани от Тиквоча, Тиквоча се прави , че не е с него. Милиарди годишно от контрабанда дължи на бюджета , докато същият бюджет иска пари от пенсионерите за да им сложи изкуствени стави и хората живеят осакатени, а бюджета им предвижда социал 120лева. Вместо затвор и компенсация , свинята говори за бизнес, влошава отношенията със съседи където също дължи милиарди, за да не бъде потърсен, а бококо се пазари с него, а цацо кафеджийства .

Е са ти повервах.Нали си млад бизнесмен , за пример на електорато и русофило.

Новината от последните ..минути..Г-н Пеевски става Независим депутат и напуска ..ДПС..Ще подкрепя правителството на ГЕРБ....!!!Най- после.../Съобщението е от пресцънтъра на НС../

Корпуса на ЕНИЧЪРИТЕ вече е свободен да действа ! Ха сега сесетет кои са еничърите?

Направо се "разплаках".

Марш в Турция, еничар! Ще ни липсваш, като язва на стомаха.

Нека ти..но се съмнявам във всичкото това писане! Доста съдби и животи си провалил човеко зъл и уродлив! Дано получиш поне което си причинил. И да се проверят и доста особи от света на спорта около този,че доста пари са му узаконили

Да да

Интересна персона е Пеевски. Нито веднъж не съм го чул да говори в Парламента, нито пък да дава интервю. Кара го само на отворени писма, незнайно от кого написани. Според мен вариантите са два: 1. Пеевски е страшно тъп и самият той е наясно с това, затова не говори, за да не се излага; 2. Кукловодите му са му забранили да говори, защото е много тъп. Колкото до майка му - за нея мисля абсолютно същото.

ПАРИТЕ РЕВИЗИЯ ББ

900 лавки в Лайнаристан.

Горкия, да му пращаме СМС-и, да му пуснем фиш от тотуту.

Сега народа триумфира,а откакто ге(р)паджиите са на власт заемите са вече около 20 милиарда.

Че кво мие на доброто име ?

"Нищо не му е. Какво да му е?!", обяви Борисов. :))) ................. Наше момче, шумкарски внук , добре краде , даже една банка фалира - със съдружника си , Мама му се скри във Виена - е незнайно колко свити мангизи , нагъл , безскруполен тип , .. .Абе, нищо му няма на момчето ... И доган и фирмите му стоят зад него и Цацаров дори му козирува ... Давам му милиардни Обществени поръчки ... КАКВО толкова НОВО за България ??? Не е лошо момчето ..) Така трябваше да завършиш Рапониии..)

Учи български, бре.

Браво, Бойко! Само това да постигнеш - Пеевски да се изнесе от България пак е много! Ако си идат с него и ДПС и БСП ще останеш в историята завинаги!

Абе както се е почнало...

Ама дека ми е Пеевски ...

Този знае ли че скоро червените друзя може да го изчезнат безследно..... Това прасе не осъзнава какво може да го очаква...., нещо като коледна изненада. Друзята не прощават!

На мен ми е по-интересен въпроса, дали Главния секретар на Ватикана беше на изненадващо посещение в милата ни татковина, заради депутата от ДПС Илия Илиев, имайки в предвид, че братът на депутата, Йордан е ръкоположен за архонт в Италия от самия Папа ?!

Г-н Пеевски никак не ми се вписва в представите за бизнесмен. По-скоро го възприемам като бушон представител на други сенчести бизнесмени или агенции, които за една нощ са го направили милионер и са му връчили дълъг списък с указания.

...и сега кво...няма да има бахур ли...?

Чудя се, като го гледам този, дали ще се побере в Трабант или ще трябва да го яха като магаре!

иначе синхона между ортаците Боко и Свиньо днес пак стана ясен.Сутринта Боко казва ,че Пеевски му "пречи" и по-късно в деня свиньо се "оттегля" Пълно идинодушие цари между управляващи и опозиция!!! Явно всички са се надупили на държавната софра и си подават плюскането.

Изобщо не ми дреме. Майка му като купи полиграфския на Цариградско шосе направи ли нещо? Така щеше да е и с Химко. Да се маха.

Милият...ще се разплача. И в коя друга страна ще "оперира" тоя мастит бизнесмен? Защото не съм чул ДПС и ГЕРБ да са разкрили "филиали" в други държави. Или роднини на Цацаров да са станали прокурори в чужбина...

Какво, тиквата оправдава ли се пред шефа си или просто му дава поредния отчет.

Българските комуняги и децата им могат само да ядат и да серат. От тази селяндурска измет не чакайте "бизнес". Грабежът е лесна дейност, лъжата и измамата са още по-лесно усвоими, но за бизнес трябва находчивост, мисъл и гъвкавост. Забравете за тях!

Забравяш най-важното знаят да крадат, лъжат и да правят активни мероприятия.

И с кого го сменят тулупа.

Сигурно с някой подобен русофилски oлигoфeн. Скоро ще разберем.

Един инвеститор по-малко. Отново ще има увеличение на бюджетния дефицит и отново ще се покрива с кредити.

ако беше умен това трябваше да го направи отдавна и то тихомълком, сега афиширайки го започна да понамирисва на далавера.

Ако е вярно.Ура...,най после!

Назначеният за олигарх Делян излиза в пенсия млад и тъп.Не оправда надеждите на Русия.

Руснаците си избират все разни некадърници да им управляват парите тук като Делян олигофрена.

"ЛАФКА" на български е "ЛАВКА" тоя неграмотен ръб Делян не знае и български.

Не се отказва, а просто вече няма нещо, което да не е негово.

България не е руска губерния вече, агентите и да се изнасят.

Без да защитавам Пеевски, е съвсем естествено да си изнесеш бизнеса от страна, която е наложила забрана за търгуване с основния ти пазар. За Русия става въпрос, да...На европазара с цигари няма да пробием, а на руския пазар ни познават. Цигарите и в Русия, и в Украйна са гадни. Нашият тютюн е много качествен, само от търговия с цигари можехме да издържаме половината държава, ако имаше държавници и хора гледащи в бъдещето...частния бизнес си гледа интереса

Дреме ми за "руския" цигарен пазар. Наш'те цигари са толкова "качествени", че и в БГ вече почти не се пласират. Ако си оправят качеството (без свинята начело), може и да се замисля пак да ги пробвам.

бсп нема шансове по северозападалото и предава щафетата на дпс.. кат слушат сръпско се.. тъй ша е.

Преди доста години един съсед свърши бързо дадените му пари и спря бизнеса си.

даде? ти свърши ли също или още го смучеш дашния. на пари без обезпечение. де той да дава и на нашто кооперация. ..требе да плащаме на ниплащащи за изолацията..безплатна.

Русия е назначила друг олигарх, който още не го знаем кой е.Дано е по-нормален от тоя.

Време е да го прекръстим от ПееФ на Виещ /на умряло/ :)

България измита боклуците си.Все пак успя след Орешарския боклук да измете и този.

Вие сте луди бе...тиквата надроби такива попари, че Орешарски е цвете пред него

Орешарски е предател на българските интереси.

Като казваш такива, кажи и точно какви. Или ти пресъхна устата и нямаш повече плюнка? Или пък без насоки само толкова можеш? Правителството на Орешаески направи за десет дни толков агафа за оставка, че изобщо спрях да броя тонажа на изсраните лайна след това. Доста умни мои пориятели до един твърдяха, че такова нещо няма. Не беше за вярване. Знаехме, че БСП изтрещява, но никога не сме очаквали чак толкова. А човек трбява да може да очаква всичко от комунисти социалисти. ВСИЧКО! Само не и нормалност, само не и успех за обществото.

Да изнесе малко накрадени пари към Катар при Ники Банев заедно да си ближат раните.

Руснаците си изтеглят агента, назначили са друг явно.Така си и обраха КТБ.

кой обра КТБ. Според мен са политическа партия герб с любезното съдействие на управителя на КТБ - Цветан Василев! Ти забрави ли, че Борисов тегли колосален държавен заем, за да покрие кражбите в една частна банка?

КТБ е обрана от Доган и Пеевски със съдействието на Искров , Писанчев и Орешарски.Активно учстие взеха Милен Велчев и Красимир Катев.Всичко това е руски агентОще ли не си наясно?

Е ако ДП напусне дпс, тогава герб ще им пристане и заедно ще управляват учител и ученик во веки веков, за радост на братска Турция !! Като чета злобните и посредствени закачливи писания тук, бая пари са похарчени и някой се страхува от прасчо , който има информация и не се знае дали тя няма да види бял свят скоро !