Делчев: Свалянето на мораториума за "Белене" е подписване на празен чек

На хората от Северна България не им е все едно къде ще се съхранява отработеното ядрено гориво

Обратно в новината

Коментари - Делчев: Свалянето на мораториума за "Белене" е подписване на празен чек | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие от ДБГ изобщо не представяте интересите на гражданите. Като почнем от лидерката ви, която нанесе доста щети на страната, та стигнем до вас - нейните последователи, които всичко отричате, но нищо не предлагате на мястото на отреченото. Затова умните българи не ви вярват.

Кучетата се разлаяха отново!

ДБГ са винаги против, без дори да знаят, защо, за какво, срещу какво изобщо са против. След последните избори народа им показа, че изобщо не го интересува мнението им. Семейния вот не е достатъчен за да се опитваш да се натрапваш постоянно с неадекватни декларации.

Психодесните, присяхаса съвсем!

Аз

Не е истина, баси... Само му вижте суратя на това недоразумение! Психиатрите да кажат що за мозъчна дисфункция има такава манифестация...

Шило

Представителите на тези, които затриха енергетиката ни, трябва да мълчат.

Енергетиката ни никога не е била в по добро състояние.По долу посочих факти

Шило

Не си отговорил на въпроса на Саладин, който е доста конкретен и резонен

това ще рече, ти, Саладина от по-долу и още много.

Кога свършва преференциалното (по цена) изкупуване на тока от фотоволтаиците? А от другите подобни източниоци.

Веднъж излъгахте хората от Белене и те тръгнаха да протестират против централата. После разбраха, че няма работа в техния регион и те сами са си ритнали канчето с протестите и желанието им за затваряне на АЕЦ-а. Сега толкова години след пропуснатия им шанс отново им мътите главите, но се съмнявам, че вече са на ваша страна. Оставете ги да реализират проекта. Вече сме платили 2 реактора и нещата са по-различни от преди. Разбира се всичко трябва да е при строго спазване на правилата, за да не стане както досега все да плащаме и накрая нищо насреща. 2 пъти я строим тази централа, дано третия да е докрай!

ДЕЛЧЕВ ТИ ЯДРЕН ФИЗИК ЛИ СИ ИЛИ СИ ИКОНОМИСТ ? МАЙ НИТО ЕДНО ОТ ДВЕТЕ .

В момента произвеждаме около 13 хиляди мегавата електроенергия.В момента употребяваме около 3 хиляда мегавата.Лятото ще се вдигне на 4-тири.Зимата скача на 6-7(при много студ на 8-9)Сметай сега "Икономисте" 10-те хиляди мегавата излишни в момента къде си ги завираме

И ПОНЕЖЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ МНОГО ..... ЗА ТОВА ЛИ МИНАЛАТА ЗИМА ЕНЕРГИИНАТА СИСТЕМА ИЗПАДНА В КОЛАПС ? Я ПО ДОБРЕ СИ ТРАЙ ЧЕ С ТИЯ КОЗЯШКИ ОПОРНИ ТОЧКИ НИ ВЪРВИШ .

Ади да не ми включваш ВЕИ- та та в цялата схема и да не бъркаш хората, като "забравяш" понятия като инсталирана и използваема мощност!

а ти кое от двете си? И какво може да каже ядрен физик за икономическата потребност от още 1 или 2 мегавата генерирана мощност?

Прави ми впечатление, че малките седесарчета са като антилопки гну в Серенгети. Още не се е родило, пада и започва да припка, суче и пасе. Нашето и акъл раздава.

ДЕЛЧЕВ ТИ КОЙ БЕШЕ ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ . ОБЪРШИ МЛЯКОТО ОТ УСТАТА СИ ПРЕДИ ДА ГОВОРИШ. ВСЪЩНОСТ ТОВА ПО УСТАТА ТИ МОЖЕ И ДА НЕ Е МЛЯКО .

Може да благодариш на Горбачов, П. Младенов и най-вече на Ан. Луканов за възможността да си изказваш свободно мнението в България независимо дали си си избърсал или не млякото или каквото там имаш по устата.

Сульо знаеш колко работни места ще създаде АЕЦ Белене ?! Не знаеш защото не можеш да броиш до толкова , келеш !

А кой ще плаща заплатите на тези "работни"места? Ти ли?

А с тези 3,5 МИЛИАРДА, които изплатихме до тук за нещо, дето го нямаме, колко ли работни места - реални! - щяха да се създадат?;)

Централа вече щеше да е готова ако Боко не лижеше чужди задници и нямаше да плащаме неустойка на руските фирми ! Колко ли заплати има в неустойки ?! Вместо неустойки тези пари можеше да са вложени в АЕЦ !

А като друсне следващия земетръс и централата се изтърбуши - колко "работни места" ще умрат от лъчева болест? За нас, другите да не говорим. И всичкото това е др. Р. Овч. Да изкара едни пари (и да ги вкара в офшорка)

а ти знаеш ли? Щото за тези работни места ще трябва всички да се бръкнеме с по един чувал с пари. Заради работните места на миньорите от Марица изток сега тока ни е скъп. А също и тези от Бобов дол. Питам - колко точно работни места ще се отворят от АЕЦ Белене? Колко от тези 20 милиарда лева ще отидат за заплати на хората, които строят централата, а не за комисионни, рушвети и кражби в малки и големи размери?