Коментари - Делът на положителните резултати от корона вирус е 4%, един е починал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир, вие сте непоправими олигофрени, да ви еба майката мръсна.! Хубавото е че почти никой вече не ви обръща внимание. Изроди непоръбени.

Поредната жалка измама надраскана от ЖАЛКА И ФЕКАЛНА медийка..

публикуването на такива новини ми напомня за оня виц за щопа - Ич да нема ора у трамвайо, яз пак че се бутам. Айде стига с нагнетяване на апокалиптично напрежение заради чужди интереси на гладни за свърхпечалби компании и страни. И без това сме заляти от "жизнерадостни" новини в ДИРа, като: Кола се вряза в Удари и скубане на коси между шестокласнички Кола с петима младежи излетя 2-годишно момченце падна Багер спука Шофьор загина при Боклукчийски камион уби Шофьор загина, Второ самоубийство със скок Кола се вряза

грипът е много по-тежък, всички около мен го изкараха, защо не се пише и за грипа колко са заразени и т.н тогава ?!

Оти го минаваме за ковидо.

42.86% са процентът на починалите "ваксинирани" за 7 дневен период, което е почти двойно увеличение спрямо 14 дневен период, където е 26.67%. Тоест за 7 дена са се увеличи почти двойно починалите "ваксинирани" и са надминали значително процентно общия брой "ваксинирани", който е около 30%.

Калинче, би ли обяснила на аудиторията след като няма изолиран вирус на Корона 19 как така има хора умрели от корона? Спрете да пишете тъпотии, коронавирусната инфекция е съпътстващ фактор към някаква друга болест. В много чести случаи усложнява състоянието на болния и спомага за летален край. Не се наядохте.

Новопостъпили без ваксина 46,8%,останалите 53%с ваксина и хоспитализирани. Ваксините пазят,а....

Ей това е отдаденост! Всеки божи ден едно и също. Верно ви плащат на коментар, а?

Тоя па колко си прост. Всеки ден ни заливат с тъпотията за справката за короната, ама ние дето пишем под новината сме отдадени. Ама много си просТ.

.

Продължават да манипулират хората. Но ние няма да забравим какво ни причиниха Боклуците. Ще помним и сочим тези Боклуци. Боклука Доктор Смърт -Мазния , Кунчев , Кантарджиев , Балтов , Аргирова , Баба Радка , Гломб , Николова. Ще има съд и затвор за вас Боклуци Боклука Витанов да се извини публично на Мангъров.

Каква работа има снимка от операционна в тази статия.?? Няма нужда от манипулации!!

Сигурно продажният драскач на фалшиви новини не е намери снимка на гробища

Кауфман - Институт лекуващ последствията, причинени от чиста случайност. Защото случайностите непрестанно се случват. Почти по всяко време. С български субтитри. От Мария Трайкова. https://rumble.com/v25q1fu-130545354.html Кауфман - търговец.