ЕС и НАТО ще се бранят заедно от хибридна война

Европейският съюз и НАТО заемат обща позиция спрямо Русия и заедно ще противостоят на хибридните заплахи, заяви генералният секретар на НАТО, цитиран от ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - ЕС и НАТО ще се бранят заедно от хибридна война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питате се що е хибридна война? Ами...това, което надробиха САЩ в Ирак (уж оръжия за масово поразяване)... и в Югославия, където използваха пак своите ислямисти в Косово...е, сага им викат Ислямска държава... и в Либия, където същите техни ислямисти бяха борци за свобода и демокрация... и в Сирия... Всъщност, почит няма държава по света, която да не е била обект на хибридна атака от страна на САЩ и НАТО!

...и фашисткия преврат в Украйна!

Ако Турция реши да влезе в България, ще намери вода, ако трябва, и от девет кладенеца, за да си намери оправдание. Така, както влязоха в Северен Кипър през 1974 г. и още са там. Така, както НАТО отне Косово от Сърбия през 1999 г. Поводи лесно могат да се намерят.

Ква хибридна война ви гони бе тъпунгели.Войните последните години ги разпалват американците и со познати като локални , но тоя път ви готвят нещо по-специално.

хибридните мекотели. Всеки с нещо между ушите вижда кой плаща на троловете в мрежата, за да крепят топките на прогнилата демокаРция. Само дето постигате обратен ефект. Хората все повече симпатизират на руснаците, а не на оядените плужеци на запад.

ФАКТ Е!!! Мразя вече в червата дежурните тролове в тоя сайт които вият като сирени срещу шепа центове!!!

Попитали радио Ереван: - Какво ще стане, след като НАТО си вкара флота в Черно море? Радиото отговорило: - Ще бъде калибриран!

"ЕС и НАТО ще се бранят заедно от хибридна война"-Не е нужно. За сега защитаваме успешно евроантрантическите ценоси. Руското посолство е наело неграмотни и прости тролове да за нас е играчка да се справяме и да им се подиграваме в очите..ха.ха

Товаче приемаш желаното за действителност си е живо болестно състояние. Истаната си е само една. Асен Генов съвсем е свалил критерийте при избора на сородоиди. Все по тъпи пър Прочети малко и виж само едносричници с речников запас от двадесет думи . Максимум едно изречение могат да измислят и него изписват със сто грешкичета се налага да наемат

явно опорните точки на Козяк остават съвсем далеч от мисловния процес на бедните нещасти соросоиди

Хибридната война си е чист факт. Не трябва да се оглеждате много, само в този форум е пълно с руски тролове, някои от които дори не се крият като оня Людей.

руски тролове са 85€% от българите,другите сте измекяри турци и цигани

Той отдавна се е отрекъл от България за него братя са резняците от татарстан. Напразно американците дават пари за да поддържат скапаната протестна мрежа

тази новина мноо ме развълнува ,ще има още пари ще ни вдигнат надника.вече няма да пиша по 14часа на ден 7 дена в седмицата и то от 2 компа

млади хора, ако искате да оцелеете заедн със семействата си - унищожете теи предатели, които днес във Варшава подготвят началото на новата война, защото в Арабския полуостров вече не могат. Тук ще изтребят всички в БГ. От няколко години главорезите са тук и чакат сигнала от Варшава

СА НАПУСНАЛИ РУСИЯ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ!

Снощи 5 САЩски полицай заминаха за вечните ловни полета . САЩ са в процес на Социална Революция ! Между Забравените от обществото към 30% предимно Черни и латиноси но не само , и 1 % Олигарси собственици на...Всичко в САЩ !

Абе тия поляци, макар и да са натовски домакини и най-лични поддръжници на хамериканското безумие, може и да се окажат хитреци, а не глупаци, след като днес Сенатът и призна Волинско клане за геноцид. Лесно е да се намери в полските медии, като пейстнете Rzeź wołyńska, а ако не сте добре с полския, има онлайн преводачи. Укрите подскачат, ама т'ва е положението!

"Хибриден" тук, "хибриден" там, хибрид, хибридна, хибридни, хибридно ..... Абе не ви ли омръзна да я повтаряте тази дума за щяло и не щяло, вече се изтърка.

абе, ставате смешни уееее, еба*и параноиците, тия не са у ред, само се чудят кви врагове и кви конфликти да си измислят, нато/уса, да вземе да си реши вътрешните проблеми в страната с черни и бели, и свободната търговия на оръжие, в русия биели гейовете, чак се саботира олимпиадата в сочи и не нам си кво, оная откачалка изби 50 човека в гей клуб, в уса точно, два дена се чу за това и последва пълно затъмнение, кат фикушимата, чернобил з0 години го говорят, фикушимата за седмица, две и изчезна от новините...няма да докопате на русия суровините бе, няма, разберете го и си седнете на ду5ата, само се чудят де да трошат държавни пари по събрания и други глупости.

Да спечелиш населението на своя страна за да ги ползваш за роби,без те да се осъзнават,че са такива. Е че тази война се води от близо 2000 години! Сега ли и избраха официално име?

Тези тримата веселяци от снимката ,до един слуги на каишка на САЩ , ...Заедно ни Приближиха с една голяма крачка към Краят на Света,или Трета Световна война ! Лъжат ,и манипулират за заплаха от Русия !!?? А Истината е : Русия Е Заплаха Но Не за Народите на Европа , а за Олигархията душеща ЕС и САЩ ! Затова е бързането,Паниката и Манипулациите ! Предпочитата Унищожение на човечеството пред факта че Русия ги Изпреварва !

Че пръскате хибридките Юнкер и компания с инсектициди ли?

Понеже, както обикновено, има доста неграмотни грантаджийски тролчета от разни россиянски фондации, незнаещи какво представлява НАТО, аз се чувствам задължен да ги просветя! :) НАТО е отбранителен съюз, който се състои от САЩ, Канада, Турция и страни от ЕС. След създаването на Европейска Армия, което е предстоящо, в НАТО ще влизат армиите на САЩ, Канада, Турция и... ЕС! Виждате ли колко е просто за обяснение? :)

Бахти бацка , ти направо въведе нова категория - отбранителна агресия.

Така е! Особенно яка отбрана извадиха срещу Югославия, Ирак, Либия, Сирия и къде ли не още. Сега очевидно готвят отбрана срещу Русия!

Вълчанов

Така е :) ВСИЧКИ военни съюзи са отбранителни! Всички министерства се наричат Министерство на Отбраната, а не Министерство на Агресията. Та така.

за тебе е ясно че си доказан кретен един от малкото удостоен с честта да пише от бърлогата на протестърите. Винаги съм се питал дали американците контролират поне малко за какви простоии плащат грешни пари. Като дойде Тръмп на власт е обещал да изреже всички неудачни и безмисленни харчове особено тези зад граница

Не ми пращайте повече SMS в задния двор. Мурзилки ааа ми накох се бе. Путинофили спрете дорде се подмия и ви почвам пак.

Не се разбира какво точно си поискал да кажеш, но ако сме отгатнали правилно, че си се насрал, то подмии се бързо, че чак от монитора се разсмърдя!

Ривът, по заповед на късака, грантаджийчетата от "Русский мир" и "Русофили", защото Российските национал-фашисти повече няма да могат да "освобождават" братски и не толкова братски, както и православни и не чак толкова православни страни и народи! А няма ли Враг, оставането на късото жуже в ролята на емператьор всей рассеи, става невъзможно! Всъщност жужяка враг си има и това са цивилизованите народи от Обединена Европа, които повече няма да му позволяват да размахва допотопните си ядрени ракети и разни други железа, заплашвайки по-малките си съседи. Та вижте само с какво се гордеят в Ордата? Гордеят се с оръжия, оръжия и само оръжия!

Колко е жалко че такива неграмотници тук се подвизават и продават България за жълти стотинки

Какво е това Хибридна война , дайте и определение , НАТО не може да бъде използвана за неща които не са регламентирани в устава ! Тези тримата хитреци ни правят на малоумници !

Хибридната война е манджа от различни несъществуващи военни заплахи.

Следващата логична стъпка може да бъде само една - Общоевропейска Армия! Това е кошмарът на кремльовците, който непрекъснато е пред очите им. :)) Обединена Европа и НАТО ще покажат на азиатските агресори какво означава на практитка преимущество в технологиите и развита икономика! Защото за нас развитието на нови оръжия и технологии означава напредък, а за полугладна Россия - още повече глад и разруха. Надпреварата във въоръжаването за Обединена Ивропа и НАТО означава повече печалби и повече работни места, както и повече хора работещи с най-съвременни технологии! За азиатска полугладна Россия такава надпревара ще подчертае още повече тяхната изостаналост и сриване на икономиката! Запомнете: Ако Западът(ЕС+НАТО) развива въоръженията си, влагайки излъшици и печели от това, то Россия е принудена да къса от залъка и пропада!

как е времето в карлуково днес ?

За съжаление окупирана от САЩ Европа не ще има своя независима армия, докато чичо Сам не ритне камбаната, а той пък всъщност й готви ядрено унищожение. Шансът на Европа за оцеляване е само Русия-единственият гарант за световния мир!

яко си слънчасал ! виж , колко хора, пенсионери с 40 години стаж , заради нато и техните слуги се хранят от контейнерите у нас!

ще станеш ли войник от тази "армия"?

Не прави неща, в които не си силен, не ти се удава мисленето! Как виждаш например, единната европейска армия, различна от НАТО? Нали ако това стане, НАТО ще стане само американско, ще отслабне, и ще загуби влияние, при това не само в Европа, а Европа ще стане военно по-силна и непослушна и ще започне да си гледа интереса, защото ще може да го защити при нужда. Освен това, обаче, всяка държава в Европа ще иска при подобно развитие на нещата да изблече мамксимум дивиденти за себе си от подобна обща армия! За нас например, приоритет ще стане отбраната на българо-турската ни граница от емигранти и възможно турско посегателство! Но това няма да направи общата армиа по-силна! А от друга страна, отделянето на военен ресурс в Европа ще забави допълнително икономическото ѝ развитие. Нали именно затова Германия дръпна така след ВСВ! Защото не отделяше средстава за поддържане и развитие на армия, а получи финансови инжекции от САЩ за сметка на отказа от суверенитет и многото американски бази на НАТО на тяхна територия и послушание. Така че....по-кротко с грешните изводи.

Тук Моника се оля! Ако днес в България се провеждаше референдум за членството в ЕС, той би бил спечелен от поддръжниците на ЕС с мнозинство от 71% от всички изразили мнение по въпроса, а излизане от ЕС биха подкрепили близо 29%. А дирниците пишат 57% одобрение!

"Ветерани от американското разузнаване оповестяват лудостта на НАТО", пишат днес френските свободни медии, позовавайки се на тяхно отворено писмо до Меркел, което лесно се намира в нета. По-долу бях посочил източниците, но демократичната цензура ги изтри. Пишат също, че по време на годишната си конференция в Индианополис от 24 до 27 юни, Асоциацията на американските кметове е приела резолюция срещу администрацията на Обама, изтъквайки като причина действията й за ескалация към ядрена война, със забележката, че нито една хамериканска медия не го е съобщила.

Абе затуй ли те пращахме в най- хубавите училища - хем да говориш француцки хем да четеш апокрифна литература. Брей тея младежи всичко докопват.

Европейския Съюз е някакъв измисленяшки експеримент обслужващ банкокрациите, които го съставят... С отбрани или без отбрани, историята учи, че дори малки различия водят до разкол. САЩ се цепи от Англия, Латинска Америка от Испания... А при тях даже традициите и езика е бил един и същ... Накратко: Разните интернационали, било империи било съюзи, никога не са завършвали добре... Няма никаква причина ЕС да прави изключение... И едва ли руснаци или извънземни могат да бъдат обвинени за референдума в англия и набъбващата потребност от още такива и за останалите страни от интера наречен ес...

Много ме гложди една мисъл- дали на тази среща тея не са се уговорили за мераците си по българския газ в Черно море- после хептен няма да се отървеме от тях.

Значи на нас - нещастните мърморковци от форумите ни трият коментарите, които съдържат и намек за някаква агресия, а когато баш шефовете на най-големия и агресивен военен съюз призовават открито към широк военен фронт - на никой не му дреме ???

" РУСИЯ ЩЕ ПОБЕДИ НАТО ЗА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 60 ЧАСА " УОЛСТРИЙТ ДЖЪРНАЛ, 12.6.16

да се самоцензурират ли !?

Обща, обща позиция - колко да е обща ? За САЩ е важно войната да се води не на територията на Щатите,И ДАЖЕ НЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РУСИЯ, а в територията на Европа. Нека не забравяме, че Европа е техен конкурент в икономиката. САЩ се нуждае от слаба Европа. И най-добрият начин да го направи е да предизвика конфликт с Русия в Европа.

То хубаво, ама сметката е без кръчмаря. Войната на територията на щатите вече пламна. За справка - събитията в Даллас.

"ЕС и НАТО ще се бранят заедно от хибридна война..." Е как, сами от себе си ли ще се бранят?

И аз на това се учудих, но като си помислих та разбрах, че те искат да се пазят от самите себе с техните налудничеви идеи.

всички политици са заети само с два проблема : 1. как да останат по-дълго на власт ? 2.как да ни ограбят повече ?

Платените и добровлните активисти на НД "Русофили", както и шефовете им от Фондация "Русский мир" за пореден път са пределно мобилизирани и хвърлени да защитават един диктаторски режим на едно комплексирано ботоксово жуже! Пищят, вият, кряскат и се мятат като шарани извадени от шавар!! :))))) Като се вземе предвид воят на продажните глупаци от НД "Русофили" и техните споснори от "Русский мир", смело може да се направи извода, че новината е добра за Европа и лоша за Россия! Което може само да ни радва! :)) ЕС и НАТО правят това, което отдавна трябваше да се направи, още през годините предшестващи грузинската авантюра на двете жужета-любовници! Щяха да бъдат спестени десетки хиляди животи! Милиони щяха да живеят в собствените си домове, а не да скитат като бежанци, подгонени от дивите путинови главорези, в бандите на разни религиозни фанатици, както и в ролята на "опълченци" в Донбасс!

Кой идиот от простестърско НПО ти даде този пасквил за тиражиране? :))))))

Страх ви сковава от идващото и неизбежното проглеждане на хората,както у нас,така и по света,нали? Затова ви наемат.Защото ги е страх!!

Платените активисти на НПО "Отровено общество", както и шефовете им от Фондация "Хамерика за Бълхария" за пореден път са пределно мобилизирани и хвърлени да защитават един диктаторски режим на едно комплексирано псевдоелитарно същество! Пищят, вият, кряскат и се мятат като шарани извадени от шавар!! :))))) Като се вземе предвид и воят на продажните глупаци от НПО "Протестна мрежа" и техните споснори от "USAID", смело може да се направи извода, че новината е черна пропаганда! ЕС и НАТО правят това, което отдавна единствено правят, още през годините предшестващи грузинската авантюра на ЦРУ! Щяха да бъдат спестени десетки хиляди животи! Милиони щяха да живеят в собствените си домове, а не да скитат като бежанци, подгонени от дивите вашингтонски главорези от Ислямска държава, в бандите на разни религиозни фанатици, както и в ролята на "Десен сектор" в Донбасс!

Много е лошо, когато желаното се приема за действително и се правят изводи на тази грешна база! При това положение изводите по дефолт са грешни! Но не си виновен ти! Така заработваш, разбираме те. А истината е, че там, където се намеси Русия, като в Крим, никой не пострада, а там, където го сториха марионетките на "демократизаторите" в Донбас, загинаха десетки хиляди! И още ще загиват! Както впрочем и на всички останали места в света, където се привнася с оръжие "прекрасната американската демокрация" - Ирак, Либия, Афганистан, Сирия, Цяла Южна Африка, Югославия....

Ние в ЕС и НАТО приличаме на прегладнели лешояди, които са се начоколили около лъв, чакайки го да умре! Но за да стане хапването, живитното трябва да е на смъртен одър и а-ха да се катурне. Точно така, както се опитва да ни убеждава Обама от 2 години за Русия. Основният проблем е, че ако лъвът не се кани да мре, това може много лошо да свърши за някои от лешоядите при лоша преценка на нещата. В природата, както и в социума, впрочем, празно няма! Аз обаче си мисля, че в сегашния случай с Русия преценката на лешоядите е грешна и дано се разминем само с чакането и глада, а не пострадаме зле при някое непремерено действие.

ще ми определя каква позиция да споделям спрямо Русия! Аде нема нужда!

Само ИДИОТИ могат да си помислят, че Русия е заплаха за световния мир !

Българете не сме прости като восточната монголска орда та някакви си платени тролове от руското посолство да им мъти главите...ха..ха Русия е просто едно китайско менте -бензиноколонка ,населявана от алкохолизирани колхозници..ха.ха Тях Путя може да лъже с оръжието за масово баламосване..ха.ха Тука тези не виреят.ха.ха

ти специално вообще не си проста

Оръжието за масово баламосване има само едно име в този сайт - Щерев. Това е генерален синоним на простия платен трол!

Я дай брошурката, дето я преписваш тук, и ние да я попрочетем. От къде си я свалил?

Добре, че са препили и са ни освободили...

Накратко: Който е за нато, който е за ес и ислямизацията на европа, то той свободно изразява волята си... Така че който иска да се брои за свободен веднага да се реди в тълпичка зад евро-търгаш-политиците... А който е против тях и безумията им, означава,че е подставен хибрид на русия или даже на прековарните лилави рептилоиди на пембени болинки от алдебаран дошли да завладеят планетата земя... Мани, мани... мъка ми е даже да чета пагубните шедьоври от тези полит-палачи на всички нации по стария континент...

Всички повтарят като папагали "хибридна война" на Русия и Путин, но никой никъде не дефинира какво точно е това животно. Ако казването на другата гледна точка, която отразява позиция, различна от официалната, е "хибридна война" и ние се борим с нея, то не е необходимо да измисляме нови термини. Това са си чиста проба пропаганда и цензура. И двете са свързани с манипулация на общественото мнение и изопачаване на истината до откровени лъжи. Това вече го гледахме при соца. Но ако сега, при демокрацията ни, и термонологията за едни и същи неща е друга, то е разбираемо. Сменихме само името и са необходими около 60-70 години за да се осъзнае масата за истината по която я работят. По аналогия с развитието на социализма в СССР, сега навлизаме във фазата на вътрешните политическите репресии и лагерния период, а понеже вече няма друга враждебна система за противопоставяне, сме си избрали Русия като външен враг номер 1. Ако падне, добре дошло, с техните ресурси и пазари! Както при разпада на соц системата! Нищо ново под слънцето!

Че те понятието "евроатлантически ценности" да не би да го дешифрираха?

Нещо като американската хибридна царевица, с която съсипахме голяма част от обработваемата земя на България още по Татово време.

Потърсете в нета последните суми,които са преведени на нашите платени протестъри. Бившият министър министър на правосъдието Христо Иванов получава 1 184 760 лв.за неговите "Инициатива за прозрачни съдебни назначения и "Мрежа на американските съдии за България" (да сте чули за Мрежа на руски съдии за България) ? Алекс Алексиев и Илиян Василев - 228 250 долара. "Институт на вътрешните одитори" в България получава 88 450 лева. Фондация "Герои на времето" са получили 387180 лв. за "посрещане предизвикателствата пред доброволчество в България. В ръководството на НПО-ото фигурира една от най-видните протестърки - Зорница Миткова.Тя е бивша служителка на Ивет Добромирова, известна с близостта си до президента Росен Плевнелиев. Зорница Миткова се прочу, след като получаваше заповеди от Добромирова във "Фейсбук" за блокиране на входовете на парламента чрез "донасяне" протестъри от други части на София.Сред ощастливените с пари от "Америка за България" е и малкият сайт "Площад Славейков".Той получава 60 000 лева......и т.н. Това е така наречената ХИБРИДНА ВОЙНА !!!! Тази война я виждаме всеки ден и час по всички възможни медиини канали.Тези платени глашатаи се опитват всекидневно да "изнасилват"представите ни за добро и зло.Целят да ни объркат сетивата във всички насоки,но НАМА ДА УСПЕЯТ НИКОГА !! МНОГО НИ ПОДЦЕНЯВАТЕ !!!!

Пич, заблуждаваш се много! Целта не си ти! И целта не е от днес за утре! Нещата са много по-дълбоки и дългосрочни. Именно затова се унищожават пенсионерите ни, именно затова се премълчават голяма част от положителните неща, достигнати при социализма, именно затова се разбива образованието и родовата памет и традиции и се насажда чалга мислене и ценности. И се плаща на част от интелигенцията и политическата класа, които определят накъде да духа вятъра в държавата Първите плодовете се виждат и сега, а след още 20-тина години ще се бере урожаят, както стана в Украйна! Да не мислиш, че там всичко стана от днес за утре? И без търпение и много пари. Но ние сме много малки и евтини, за да се искат бързи резултати като в Украйна....При нас дървото е раклатено, чака се сега падането на ябълките!

Най сетне става ясно- покрай шумотевицата в Америка днес вниманието на хората се отвлича от една среща която е по- важна за нас в Европа и Балканите. Рибата винаги се вмерисва от главата, а после е само за изхвълляне. Това е снимката на тримата глупаци от Доньо Донев. Поне и тия да бяха по- красиви като карикатурите на Доньо.

Демокрацията е застрашена! Трябва да защитим постиженията на Евроатлантическите ценности, към които така силно се стремим. Дайте всичките си пари и душата на децата си за НАТО. То ще ги защитава до последния жив човек!

До послеюния жив европеец.

Стига толкова злоба и омраза! Закрийте го това НАТО - само настройва хората един срещу друг. Да стискаме палци Америка да се оправи и да не тероризира останалия свят.

и ти сега кво каза?

Истината. Накратко.

Добре ли си?! Хем неграмотно пишеш, хем не схващаш какво казва Маргаритка?! Елементарно е! Тя казва: Стоп на злобата и омразата в Света! Нато не трябва да съществува, защото сее злоба и омраза между народите, тероризира, настройва хората един срещу друг, създава предпоставки за конфликти, междуособици , войни... пречи за изявата на творческите способности на хората..., надява се, "стиска палци" -благоразумието в Америка да надделее и тя да спре да тероризира другите народи, да не се налага като Световен господар на планетата Земя заради материални интереси!Какво толкова не разбираш?! Чети Законите на Съществуванието - живот в хармония със Вселената!!

Ще - ама трябват пазари на оръжие и енергийни ресурси. Та кое е първичното - яйцето или кокошката?

Тарикати! То бяха химически заплахи, то бяха заплахи за "Демокрацията" сега пък "хибридни"?!

добре , че имат богатa фантазия !

Няма ли снайперисти в Полша?

Попрочетох руските таблоиди. Порошенко предложил на НАТО Украйна да ги обучава как да воюват срещу Русия. Натовците нямали опит, а украинците имали...Въпрос: какъв опит?!

Имат опит да бъдат обкръжавани и пленявани от донбаски опълченци. Само при Дебалцево 3-4 хилядна групировка на довчерашни миньори, шофьори и учители обкръжи и плени 20 хилядна украинска. Това им е опитът.

Освен това бягат украинчетата и от фронта, и от призовки. Не са мотивирани. Мнозина имат роднини от другата страна. Не им се умира за неизвестна кауза.

Порошенко хвърля бомби и снаряди по цивилни в Донецк и не признава, че това е истинска война. Защото МВФ по закон не трябва да дава заеми на държави във война. А МВФ им налива пари като вода в пясъка, поне десет поколения украинци ще плащат заемите на братоубийствена война..заради такива откачени продажни евреи като Порошенко и неговият колега министър-председател, не помня вече еврейската му фамилия...

Гройсман

на ЕС е ХЕС - Хибриден ЕвроГЕЙски Сбирщок

Започнеш ли да се защитаваш,смятай,че си загубил!

Русия ВИНАГИ е била любимия враг на САЩ. Както е добре известно САЩ е НАТО и НАТО е САЩ... Логично, най-големият и страшен враг на НАТО, също е Русия. Европа окончателно клекна пред НАТО-САЩ, ерго руснаците станаха любими врагове и на Европа. От цялата работа обаче, печели САЩ и губи Европа! А на Русия не й пука особено, защото тя винаги ще има на кого да си продава природните богатства Санкциите срещу Кремъл имаха по-скоро освежаващ и оздравителен ефект върху руската икономика от колкото "унищожителен", както предсказваха някои ентусиасти Който не разбира тази проста истина, просто играе с губещи карти...

Споделят общата позиция на нашия преЦидент. Ако не е той - няма да го има НАТО. Дайте да измислим къде да хвърляме бомби сега - Либия, Ирак? Отдавна не сме ги бомбили така профилактично и с обща и единна позиция. Най-добре да бобим русия, ама ще го оставим нашите деца да го правят - ние сега да вдигнем бюджета, че нещо понамаля.