Частен детектив vs. МВР: Много удобно Ангелов да се самоубие

Частният детектив Марин Маринов и микробиологът Йордан Стефанов коментираха пробойните в разследването на шесторното убийство в Нови Искър.

Обратно в новината

Коментари - Частен детектив vs. МВР: Много удобно Ангелов да се самоубие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И после как да имаш доверие на полицията и държавните институции. Премиерът на БГ е мутра! Нищо не функционира, всичко е далавери, изнудване побоища и убийства.

Заради Валери Симеонов хората вече със заглушители ги самоубиват...такова, се самоубиват.

Частния детектив казва, че се издурвали 7000 човека, като вероятно цитира по памет статистика. Искам да кажа, че тези 7000 човека, не са в България, че да се твърди, че издирването е слабо звено на МВР.

Това че случая е съмнителен е ясно ! Но въпросния "детектив" е изпечен мошеник ! Завлякъл е не , един или двама ! Не знам, защо още медиите го показват, да му правят безплатна реклама ! Интересен материали може да се получи, ако се разрови около него и неговата "детективска" дейност !

убиецът. Има значение оричината,мотивът така да се каже.Все пак виртуоз е 30 патрона с поне 3 -4 презареждания - малко полицаи биха покрили тази норма.Овен това много стабилен психически- да гледаш как умират 6 човека,даже и ветеран от войните би трепнал?

хората на ГЕРБ пак ни лъжат и прикриват свои групировки/не им вярваме

Някоя много важна ''перука'', от висшите администратори ще да е замесена във всичко това. След като бързо намериха изкупителна жертва, че и го самоубиха, накрая. ''Тропосаха'' парченцата от измислената история и послаха ''одеялото с кръпките'', за да може да се отчете дейност. Истината е друга, ама няма кой да я разкрие, ако се опита, ще го последва съдбата на убитите. Ех, Българио, какви престъпници са в управлението ти, абе писах ви аз, че гоним картелите в Мексико. А тия, горките са налазили ''копанята'' на някоя известна с*виня и платиха за това...

Защо не попитаме французите, дали този юнак е бил в Чуждестранния легион ?!! Защо не потърсим информация дали е ходил по разни стрелбища да тренира ?? едва ли е гърмял с бойно оръжие в задния двор на вилата си Защо не се разпита въпросния МВР служител, как този човек е бил на свобода, когато трябва да е арестуван ??!! Защо не попитаме МТЕЛ/ВИВАКОМ/ТЕЛЕНОР - има ли СИМ карта и договор на името на този човек, и ако има, как така МВР не са проверили това и не са го хванали за ушите ??!!! Защо от МВР не кажат, дали по ръцете му има следи от барута, използван за направата на патроните от убийствата ?? Защо от МВР не кажат, дали има следи от барутни газове по главата му, или само дупка от далечна стрелба .... принципно, такива масови убийци се отстрелват от снайперист .... и това не е лошо, правилно е и пак принципно, тези хора не се гърмят сами в главата ..... еле пък с пистолет със заглушител!!!

Не питай нищо, колкото по-малко въпроси задаваме, толкова повече шансове имаме да доживеем старинки. В България вече никой, нищо не пита, нищо не ни учудва, нищо не ни трогва, не могат да ни засегнат. Мълчим и гледаме, катo овце на заколение. Kакто виждате и съдебната ситема не работи, и да ги уловят, ще ги пуснат с условни присъди, та нали и седебните администратори (няма да им викам юристи!), имат семейства...

....... разсмърдя се. Версиите стават на пух и прах. Съшито с червени конци, с много пробойни всичко ще отиде в коша.... а тези знаят отвътре как се скалъпват нещата и ще помагат на адвокатите.... Тъжно и смешно.....

Вие нормални ли сте???? Сега го изкарайте освен невинен, че и жертва. А дано да са го гръмнали, защото ирод като този няма право на правосъдие. Дори да е невинен за 6-торното убийство, не забравяйте, че е мръсен педофил. Само заради това трябва да му теглят куршума... и дано да е така.

въобще не става въпрос виновен или невинен а за това че ни правят на съвсем загубени

МВР работи само ако трябва да изкара сина от дома на баща му ако майката е полицейска щерка. МВР е най-гнусната държавна институция!

затова хората не подават сигнали

Дрогари разследващи кой е собственика на къшата-вилата където Росен е живял дълго време

Медиите вече и съкилийници цитиран в мъката да изкарат някои друг виновен. Може да си е търсил парите, а човек се променя с годините. Ако е бил един преди 20 години не ставаш по добре с възрастта.

смешно тъжно нагло - лъжа след лъжа, елементарно и посредствено.Кой смятате ,че вярва на на грозния ви театър , нали всички сте в схемата.

7000 души, подобни на Росен Ангелов, се издирват и полицията не може да се справи???!!!!!!!!!!!!

Този малоумник да направи на престъпника изкуствено дишане в задника можеше да го свести като му е мил толкова. Заради такива боклуци като този лайняр и мафиотските медии, които му дават ефир да говори е сринат авторитета на полицията

проз милиционер си ти!

Самоубиха го за да прикрият случващото се в региона. Така е в цяла България. Мафия.

Светнете какво се случва в региона?! Щото аз за разлика от Вас живея там...хайде давайте някоя теория за рептилите ;))

Не е нужно да си частен детектив. Всички, които някога СМЕ (и аз съм в това число, от страната на потърпевшите) имали допир с полицията си я знаем колко струва и се съмняваме.

5 процента дебили могат да пробутват на останалите 75 и говна за диаманти!

То и аз без да съм частен детектив,още като видях снимката на този човек,който казаха,че е убиеца си казах - идеалния заподозрян и че ще бъде самоубит...Съшита история не с бели,а със сигнално оранжеви конци,ама нали народонаселението е от дебили,та може да му пробутваме всякакви глупости...

Бяхме свидетели на един цирк, а режисьорите на този цирк са от управляващите и ни смятат нас за малоумни. Който има глава, и ако я има му е ясно, че Ангелов е престъпник, но не е убил тези шест човека. И освен това е напълно ясно, че е покровителстван от властта, използван е за различни мръсни дейности, а е много вероятно да са му възлагали мокри поръчки за последното не съм сто процента сигурен, само деветдесет.с

(фирми за пране на пари и далавери на наши хора) то това е ясно. А този не е убиеца още повече че се е "самоубил" когато е необходимо.

На всички е ясно, че това не е убиеца, само на разследващите не е ясно. Господ да ни пази от тази държава! Друг няма кой да ни опази!

А, ясно им е, дори много им е ясно. Само че не искат да си признаят, че не могат да открият кой е истинския убиец или знаят кой е, но не е от хората, които могат да се наказват.

Отдавна не бях чел толкова глупости на едно място. Не бил той? И никой от аверите, с които е празнувал нова година не каза - Абе как Росен, бе, той беше с нас! Човекът любовница си завъдил, явно не е живял толкова самотно, кой празнува нова година сам, освен някои възрастни, болни хора?

От самото начало е ясно че убиеца не е само един. Нищо от казаното по телевизиите не е реално. Странното е че тези убийства все повече приличат на почерка на Добришките бригади. Но защо се отнема вниманието на обществото с убийства за да не се говори за КТБ цената на водата и въобще увеличаването на цените ?

БАЦЕ , СТИГА СЕ ЧУКА С ЕРДОГАН ... ВРЪЩАЙ СЕ ЧЕ СЪВРЕМ СЕ ОСЕРАХА СИКАДЖИЙСКИТЕ КРЕТЕНОИДИ БЕЗ ТЕБ В БГ-ТО :))

разбира се,че истината е друга! да се докаже и обясни на обществото. чак пък толкова да са прости хората-не са. версията е пълен цирк!

Какъв професионалист си ти, бе? Самоубил се е с няколко патрона. ...за по-сигурно!

А не е ли възможно полицуята да е самоубила горския човек за да подкрепи версията си че той е убиеца бяга и се укрива.Нали имаше следови кучета когато посетиха обитаваната от набедения убиец.Те не надушиха ли следата че се е преместил 500 метра по далеч.И накрая МВР да каже времето на смъртта на PосенДа не би да се е самоуби. пpеди да извъ,ши убийствата

Зима е бе човек, кучетата хремави. Какво да надушат като са на сироп за кашлица. Знаеш ли как мирише този сироп?

НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ГО КАЗВА ДЕДЕКТИВ. ВСИЧКО СЕ ВИЖДА С ПРОСТО ОКО. ШАЙКАТА НИ ТАКОВА МАЙКАТА.. ТИЯ НАГЛЕДЦИ ДЕЙСТВАТ НА ПРИНЦИПА:КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ГИ УБЕДИШ -ОБЪРКАЙ ГИ" СКАПАНА ДЪРЖАВА, ПРОСТ НАРОД

Скапана държава е русия,а народа и е прост щото търпи масовият и сериен убиец путин да ги води към дъното! България е едно много по добро място за живеене където полицията си върши работата бързо и експедитивно както показа случая със шесторният убиец!А правителството доста успешно вече трети мандат води България към просперитет и интеграция с Европа!Въпреки наглата руска намеса и ограбвания на банки и убийства на бизнесмени!

платен трол соросоид какво общо има тука Русия в всяка статия винаги драскаш за Русия а темата е друга

Не ми пука за Русия, ама как бих те резнал, като туморче недоносено. Как може да има такива убитаци като теб, бе!

сюжет за малıк разказ - Агата Кристи

,,90-те процента дебили и 8-те процента некачествен материал." Май това е по-близо до истината .....

Мирише, ама много мирише! Първо, тоя си прави труда да убива Кети на едно място, връща се пиша във вилата, претрепва още много народ, мести трупове, крие следи... И на следващия ден след всички този труд го хванала депресията и се гръмва. Със заглушител при това, да не нарушава общественото спокойствие. Прибира гилзи, трие следи от местопрестъплението, ама си носи кървави дрехи от убийството в къщи, за колекцията. Или пък е искал да ги унищожи, ама не е намерил два дена време дори да ги хвърли в камината, която още горяла полицаите като влезли... Трепе всички с 30-40 патрона, някои с 10-на куршума, той гърми някой 7-8 пъти, сменя пълнителя и продължава да го гърми. Заглушителят - супер качествен трябва да е бил, щом издържа 30-40 изстрела. 9 години се крие от закона, ама живее спокойно във вилата, познава се с кмета, работи по строежи... Амам много мирише!

Писна ми вече от такива разбирачи, като този и от всички тези конспирации. Така е при всяко едно убийство ... винаги не е това убиеца , посочен от МВР ... винаги е някой друг. Този Росен, защо ще се самоубива, ако не е направил нищо ? Целия му затворнически бекграунд и укриване с години говорят, че е напълно способен да извърши това престъпление. На всичките тези невярващи , ако се каже, че едва ли не Бойко Борисов го е извършил, тогава ще им олекне и тогава ще са доволни и ще повярват.

МВР и прокурора могат да посочат някой за убиец, но това не е доказателство.Само съд може да нарече някого убиец.

Луд, нали още преди да го открият беше ясно, че е ликвидиран. И логично беше открит. Защо ще се самоубива, ако може да избяга? Но най-забележително е светкавичното претупване на подхвърлените улики, те дори все още кореспонденции и телефони не са преглеждали. И много крайно сигурно становище без да има реално разследване.

До кога медиите ще публикуват мнения на неосъществени дедективи? Какъв експерт е този? Във сяка манджа мерудия! Какъв специалист е този дедектив? Колко е учил , каква квалификация има и колко разкрити убийства има като експерт? Опитва са да се саморекламира, но некомпетентността му прозира. Не бива да ползвате такива "експерти". Той даже и филми не е гледал достатъчно за убийства! Говори глупости и няма грам свян пред хората да се нарича дедектив. Ако сте коректни медиите никога не се позовавайте на такива псевдо експерти. До там я докарахме някакъв неосъществен полицай да анализира убийство!!!

платен трол соросоид

Sm3hurk0

Нека ДИР-а да пусне една анкета, за да се види, кой вярва на версията на МВР и кой не вярва.... Интересно ми е дали ще се потвърди дебилното съотношение 80/20 %... :))))

Верно си смехурко..

Този път ще бъде 99 / 1 или 100 / 0

Справедливост и истина в държавата на мутрата - това е абсурд!

Много специалисти се навъдиха, кой от кого по-компетентен. Всеки дава безценни съвети, но никой не си помръдна пръста да намери тоя росинант. Сега като го намериха мъртъв - ама не бил той, ама не можело така, нямало изявления не давили отчет пред обществото .... А аз маже ли да ... мамата? Полицията и следствието се отчитат пред прокуратурата, има НПК, но за това пишман-спецовете, "детективи" и биолози не са и чували.

Полицаите ако още една седмица се бяха разровили в искърското дефиле,колко ли още трупа щяха да намерят,и още колко ,,осъдени, но не намерени,, щъкат из Европейска България.Мила Родино, какво направиха с теб...

Тоя малоумник нали е частен детектив? Защо не каже кой е убил Росен Ангелов, нека да разобличи МВР.

Брей, какъв лош народ сме!!! Плюене, плюене и само това! Каквото и да ви кажат е все едно, все ще сте недоволни, а родната ,,милиция" или полиция ще е не работеща. Човек да се чуди къде сте всички вие работещите, честните и човеците??? Елементарно уважение към труда на ДРУГИТЕ - не какво пък е това, аз съм най-добрия ??? Докато народа е неразбиращ и мрънкащ - държава няма да има!!! А това голямо АЗ е предателство, на същия този народа, на тази същата държава, предателство от самите нас!!!

Бля...бля..бля..

Сериозно - на нас ни показаха снимка и исскат да им обадим, че сме го видели.Абе вие за риби ли ни имате. Намерен самоубил се и вие разследващи органи не можете два дни да кажете дали е той, чакате експертизи. Питам в деня на откриването на петте трупа, какво правеще там главния прокурор? Такива глупости чухме, че за пореден път ни убедихте, че живеем в корумпирана и мафиотска държава.Ето и днес убийство в София.600 потенциални убийци и никой не ги издирва.Народе, къде си?

А къде да е главния прокурор при петорно убийство, ма шундо проста?

А някой изобщо труп видял ли е? Всичко от начало до край е пълен провал. Както се купуват шофьорски книжки,така се купуват дипломи във всякакви специалности и накрая България е пълна с неподготвени кадри във всяка една сфера- образование,здравеопазване,МВР(школата Симеоново) и каквото още се сетите.

са голяма работа! Преди няколко години ми откраднаха скъп инструмент от автомобила, паркиран пред МОЛ.Наложи се да уведомя полицията и да дам показания... Когато следователя, чаткайки по една "Оливети" от 1950 год., ми зададе за четвърти път въпроса , дали автомобила е бил заключен и дали е нямало отворено стъкло, и за четвърти път прилежно записа отговора ми върху протокола, разбрах....че никога няма да видя повече откраднатото...!

На тоя мишок застреляха началника му (Карамански) като пиле в кокошарник. Същия този "експерт" Марин - малката мишка, докато един алкохолик разстрелвал боса, Маринчо се е криел под леглото като хлебарка. Защо не е предпазил началника си, след като е такъв капацитет? Абсолютни комплексари, куци и сакати, тръгнали по медии и форуми мозък да ръсят, а троловете нещастни им пригласят с пълна сила. Проблемът в България не са политиците защото са малко на брой, проблемът е 90-те процента дебили и 8-те процента некачествен материал.

Значи само с ДНК-то може да се докаже, че намереното тяло е на еди-кой си?Това може и да е вярно, при условие, че тялото е обезобразено, изгорено с пгън или киселина, че се е разпаднало от гниене до неузнаваемоост...А иначе тоя човек все пак е живеел там, виждали са го, все някой ще го разпознае!Какви са тези глупости с тая ДНК, с каква "мостра" ще я сравнят?С нещо, намерено в къщата на убийствата, с нещо, намерено в къщата, където е живеел? И това ще докаже само, че става дума за един и същ човек, но не и че е точно Росен Ангелов! Защо не извикат оня, съкилийника му, да го разпознае в моргата, по-малко време ще отнеме?!

Всички версии и действия на МВР са на база сведенията на "доброволен осведомител", който се появи точно когато стана ясно, че МВР нямат никаква яснота по това наказателно изтребление. Интересно, дали МВР ще направи връзка между днешното поредно наказателно убийство в София и касапницата в Бели Искър. Освен по време убийствата съвпадат и по мотив. Жертвите и двата случая са ке занимавали с точене на ДДС - бизнес-територия, запазена още от времето на Костов ексклузивно само за върха на властовата пирамида в България.

1. Обявява се, че става дума за убийство и самоубийство в къщата; 2. Всички са убити с по един изстрел; 3. Убийцата е Кети, която е обявена за издирване; 4. Убиецът е Росен (което изобщо не е доказано!) и за потвърждение се изтъква, че бил затворник, нелегален, любовник на Кети, легионер, натрениран като олимпиец, стрелял по мишени и често във въздуха (всичко след първите две са абсолютни смехотворни лъжи)!

абе много се разсмърдя работа на МВР-то! Стана очевидно, че се опитват да прикрият някого!

да е по-лесно, да бяха карали по първоначалната версия-Кети ги е изпозастреляла всички, после отишла далеч, гръмнала се е в гърба три пъти и е скочила в кладенеца...! Толкоз!Чисто и ясно!Защо трябваше да търчат из цялото дефиле и да вадят трупове от тук, от там...?

Една жена ми каза, че Марин Маринов е бил във Френския легион заедно с убиеца Росен Ангелов. Там са обучавани на издръжливост и глад, да се крият и никога да не се предават. Да пият отвара от коприва за да не ги мъчи жажда. Познава Роската като изключително ловък еквилибрист, способен да заблуждава следови кучета. И нещо много интересно, да вървят на заден за да заблудят преследвачите , че са в обратна посока. Този гей Маринчо е толкова детектив, колкото и червено -синята тролска пасмина са с IQ над тази на шестгодишно дете.

ти ли си?

Той е! Кой друг тъпак да е?

Най-голямата смешка е историята с тефтерчето...