Спрените турски ваксини били 2000% по-токсични

Скандалът със спрените от прокуратурата турски ваксини е чутовен, каза пред bTV директорът на УМБАЛ "Св. Иван Рилски" д-р Дечо Дечев.

Обратно в новината

Коментари - Спрените турски ваксини били 2000% по-токсични | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тази новина има поне една партия и две правителства за затвор, един здравен министър или доктора-новинар. Това, ако е истина, означава, че : 1. Ваксините не са изследвани преди употреба- МИНИСТЪРЪТ Е ЗА ЗАТВОРА. 2. Правителството - СЪЩО. 3. Ако турската държава произвежда такива ваксини за децата си - СЪЩО. 4. Ако турската държава продава по поръчка отровни ваксини за деца с цел убийство и посегателство над българите, значи СМЕ ВЪВ ВОЙНА. 5. Ако този доктор, ХУМАНИСТ ПО ПРОФЕСИЯ хвърля такива страховити новини, ТОЙ Е ЗА ЗАТВОРА. Гаври се с родителските инстинкти до влудяване на хората, готов е да хвърли причини за война между две държави, срива името на един фармацевтичен производител.... НО..... отвратих се от предизборната пропаганда на БСП, ако тя стои зад него. ЖАЛКО за личностите, привлечени в БСП - Радев, Иво Христов, Тома Томов...Те не могат да им бъдат полезни.

Това, че Герб са отвратителни престъпници отдавна не е новина !

Циганина-помияр Семерджиев се разбесня с Фармацевтичната мафия.

скандалът ще стане чутовен, когато фирмата производител осъди България за нанесени щети. тогава дечо дечев, и курнелия ще се снишат, и ние всички заедно ще платим масрафа на това предизборно безумие!

на москов яко са се облажили и най-вероятно не са с българско самосъзнание, за да искат да тровят децата на българските граждани

Дечо комуняго , бегай и не говори глупости да плашиш хората !!! Кой ти плаща на тебе ???? че доста си обеднял!

Заради този скандал Бай Муй трябва да отиде при Бай Ставри.

Поредната дезинформационна кампания на кучетата от ДС! Завъртяха им крана да не могат да точат касата и започнаха да вият на умряло.

Ако КДС бе в действие, такива като теб отдавна щяха да са сложени на правилното място.

RedHat

Много злобно, айда по полека, явно си бил от тези с червените пелени,дошли от село у градо, или по скоро на твоите родители.Радвай се, че ние останлите българи не сме като ДС наистина, жестоки и отмъстителни псевдо "бивши" шумкари нагаждачи,защото такива като теб щяха да са по затворите, само заради лош външен вид, както беше едно време!

Този Дечев говори пълни глупости и ако съм производител на ваксините ще го съдя.За да се пусне една ваксина ,минава през 1000 проверки.Изглежда ,че производителя е луд а Дечев гений.

ZAŞTO SE PUBLİKUVAT NEVERNİ NOVİNİ,A KAKVO ŞTE KAJETE ZA BILGARSKİYA MEDİSİNSKİ PERSONAL SIDEN V LİBİYA.

Ще кажа, че шефа на службите за сигруност на Кадафи, си призна при разпитите, че те са заразили деца умишлено, като отмъщение с/у Бенгази.Децата бяха само от Бенгази. Това бе градът опозиция на режима в Триполи.

А ти турски фес не пиши в БГ сайтове!

Москов и неговия гуро - Слънцеликий незабавно на съд за подготвян геноцид срещу български граждани!!!

Проблемът с турските ваксини не е политически въпрос.Става въпрос за живота и здравето на нашите деца.Отвратително е да правиш пари по този начин.

Преди години БСП, лекето Манолова и лекето Бареков направиха "разкритие" как се съхраняват резерви бюлетини на склад в печатницата, под видеонаблюдение при това. Докато се разбере, че това е начинът за съхраняване по цял свят, че резервните копия са по бройка в нормата и че без тях избирателният процес е несигурен, както и че не е било възможно да се транспортират и пошълнят незаконно, изборите бяха манипулирани и на власт дойде БСП с известния ни на всички фарс и изритване дори от партньора им ДПС. Днес изнасят информация, която в никакъв случай не бих приел за вярна, докато не видя тестове от независима европейска лаборатория. Странно ми е, че хората се връзват на пускавици като тази преди да е станало ясно на какво са базирани. Днес имаме работа с нечестни хора, които могат както да внесат вредна ваксина, така и да излъжат, че ваксината е била вредна. Препоръчвам на хората да не се впускат доверчиво в защита или гонение, защото ги лъжат вече системно. Тези дни излезе опровержение срещу новина, показана по лява телевизия и разпространена от много медии. Путин, Ердоган и Тръмп вкараха в световната политика лъжата, много хора не бяха подготвени интелектуално и морално да посрещнат това предизвикателство и подкрепата им за лъжи и лъжливи политици ще е техният личен принос в развалата на света, която закономерно настъпва при такова разрастване на лъжа. Срамно и вредно е, но те за това моралът трябва да е водещ в обществата а не разните му икономически ръстове, заплати и пенсии. Заплатите се оправят, но влошеният морал докарва войни, упадък, мизерия. Призовавам - има ли съменния в лъжа, съпротивлявайте се, най-малкот не се връзвайте и не показвайте съпричастност по начина, към който ви манипулират. Иначе лошо се пише на всички ни. Отношението на всеки е важно! Никой да не си мисли, че може да си го позволи. Като пикането в басейна е - и ти си пише урината, а като стане масово, всички си пиете урината.

Айде, комунистическите агенти в действие!!!!

Колко от децата са увредени от тази ваксина? Има ли статистика за ваксинираният набор за деца със "СПЕЦИАЛНИ" потребности / т.е. АУДИСТИ?/ ------ Той отказа да коментира другата детска ваксина, дарена на България от Турция - "Пентаксим". Тази ваксина е използвана изцяло от български деца на възраст от 0-1 година. Тя е използвана, вече е изконсумирана. Понякога знаете, че изваждането на истината може да доведе много повече вреди, отколкото нейното премълчаване. Затова за тази ваксина аз няма да приказвам, тъй като тя е използвана, заяви д-р Дечо Дечев. ---

Д-р Дечо Дечев е бившият директон на НЗОК, който със сегашния служебен министър направиха болниците търговски дружества и от фалшивите кленечни пътеки напълниха партийните каси на БСП. Само д-р Москов се осмели да им противостои и сега те си го връщат. А бързат, защото не се знае докога ще са на власт!

Браво, средно на изнесено злато от минните концесионери за 100 милиарда долара ни дават по милионче в лева, а за бебетата пари за ваксини няма и ги боцкаме с такава, дето и турците не я щат и ни я подаряват. Евала, аферим, ашколсун...

Едно фармацевтично лоби се бори с друго фармацевтично лоби.

ЗАТВОР ЗА ПОРЪЧИТЕЛЯ

един нов Хитлер ,готвил и готви ГЕНОЦИД над нашата нация,доживот или смърт за злодея,не му давайте и трибуна по тв да се оправдава,а кой ще плати загубите или пак метър за наш минус.....нямаме съд-той се купува -всички преследват Б-я да загине

Доколкото виждам, производител е Санофи-Франция, т.е. разрешението за производство и употреба е издадено в ЕС.

Еувакс е произведена в Южна Корея с високо съдържание на живак и не е дарение, а бартер, а пентаксим е произведена от Санофи, но внесена в Турция, където се разфасова от нелицензирана турска фирма и Санофи не поема ангажимент, че нещата са коректни. Синът на Местан, Москов И ББ участват в тази сделка. Ваксините се внасят нелегално, защото от Агенцията по лекарствата не дават разрешение и Бойко се изтъпанва да твърди, че има дарение за бебетата. След избухване на скандала москов започва да твърди, че са за възрастни, а накрая заяви, че са за мигранти.

Впечатлително, Москов и Местан, на килимчето на НС, върли врагове и обиждащи се, не искри, ами огън хвърчи.. А в бизнеса, нерушима дружба, за унищожението на българските деца. Защо така??? Парите и на оня свят ли ще гиносите. БЕЗСРАМНИЦИ. Едно сме все пак, деца сме на майка България.

Тоша е решението на българският въпрос с ликвидацията на на народа ни. Москов и другите край него ,на бесилото.

Този лекар гледа да пошуми малко из медиите, да пообиколи това-онова телевизионно студио и да оплюе добре противника. Дезинформация и очерняне - това е.

Последно ,москоф некадърен ли е или безочлив, или нещо психически не е в ред. Или просто така трябва- демек само тия ваксини действат на българите.

Москов и тиквата са за разстрел.Даже считам ,че тиквата е по-виновен от Москов.

Нинова ти ли си, смръдло?

Москвичов заслужава сега да бъде имунизирван докато му опада и последния косъм от глупавата му кратуна....

Всякакви комунистически подлоги и кадри изпълзяха от дупките и започнаха да плюят. "В самите ампули си пише, че съдържанието е 0,01 W/V%, което е 1 микрограм на 1 милилитър, а при лабораторните тестове дори е 0.0087w/v%, което 0,87 микрограма на ампула от 1 милилитър при норма 2 микрограма на амрула." Плюйте, плюйте. Власт няма да видите.

малко ли е на 1 милилитър бе?

За Бебе едва ли....

"при лабораторните тестове дори е 0.0087w/v%, което 0,87 микрограма на ампула от 1 милилитър при норма 2 микрограма на ампула." Норма 2, пише 1, лаборатория - 0.87. Т.е. е над 2 пъти ПОД нормата, НЕ 20 пъти НАД. Ти четеш ли ? Или казваш те нормите няма какво да ги гледаме, на око се преценява според човека от коя партия е много ли е или малко.

живака в рибата и майчиното млеко е много повече!

Бойко ти ли си?

Стига с тия предизборни фойерверки! 2000 пъти над нормата! Тия хора са ги произвели за децата в собствената си страна.Да не би да искат да убият собствените си деца? Нали правиха проверка? Тогава го обвиниха ,че ваксините били редовни, но поръчката не била по законов ред. Сега пък били токсични. Някой така прекомерно се мазни на очакваните нови властници, че чак е смешно.

за тяхните деца?

Ти да не мислиш, че са произведени нарочно за нашите деца. И след тази партида е спряно производството?!? Просто в сраните извън ЕС смятат, че няма проблем. Разлика в разбиранията кое е вредно и кое не е колосална. Вземи само ГМО-то. Американците ли са прави или ние.

Кой каза, че турците били приятели? Ако това да продават умишлено отрови е приятелство.... Здравето не зная какво ще е.

Браво български демократи седесари, реформатори и гробаджии, от страна произвеждаща ваксини ни превънахте в страна внасяща отровни ваксини от Турция БРАВО ПРОДАЖНИЦИ И РУШВЕТЧИИ. От страна изнасяща електроенергия сега внасяме, и като спряхме износа колко неустойки плащаме, защо неказвате. Продажници, измет долна и подкупна това ли ви е "демокрацията" ИЗМЕТ

Хахах, оплю монитора. Каква българка си ти - от тия, дето са вечно недоволни и някой друг им е виновен. За ваксините - продължаваме да произвеждаме, както и за тока - продължаваме да изнасяме. Положението не е толкова зле, колкото ви го разправят БСП. При тях беше още по-зле. Айде със здраве и да си проверявате друг път опорните точки.

положението драги или драга е достатъчно зле. Изнасяме ток с държавни въглища, с държавни далекопроводи ама пари не влизат в държавната ни хазна а в частин джобове. Да ти кажа по времето на триглавата ламя небеше по зле от колкото сега. А по времото на Жан просто спряха плюскането към София и софиянци скочиха. За тва сега в София има всичко а по провинцията кучетата да ядат хорат!

Не е важно кой е виновен важно е че затриха държавата. Разбираш ли???? Разрухата е факт неоспорим. Избирахме мижитурки които се снисваха и все бяха съгласни разбираш ли. Унищожиха ни западните ни мили съюзници със съгласието и съдействието на нашите хрантутници от НС.

Напротив. Много е важно кой е виновен. Изключително важно. Защото виновния отново изпълзя от дупката си и иска да управлява. И ето такива "новини" подтикват първосигналните стадни индивиди, на които те разчитат да се активизират и да ги изберат отново, докато им разправят колко хубаво ще бъде.

Ало, българката - кой ти е майчиният език, защото очевидно не е българският. Или нямаш средно образование?

Уважаеми и по-скоро не уважаеми политици едва ли ви интересува, но момченцето на моя колежка един месец след поставяне на тези ваксини получи заболяване за цял живот Тромбоцитопения. Дано ви стигнат престъпленията към нас българте и към децата ни неуважаеми български политици - дребни продажни душици

Тромбоцитопения не е заболяване а моментно клинично състояние. Моля за грамотност. Не употребявайте термини които не разбирате.

тОВА МОМЕНТНО СЪСТОЯНИЕ ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧЕ ЦЯЛА ГОДИНА. дЕТЕТО беше на кортикостероиди 6 месеца, а е малко и сега не може да изкара един месец без бливания на белтъчни субстанции. Тромбоцитете му неперъснато падат под 5-6 което е животозастаршаващо разбирачо!!!

Тая е от БГ-Мама сигурно или от позитанските тролове. Само те са толкова първосигнали и чули-недочули мятат плюнки където сварят.

НЕ ВИНАГИ,НЕ ВИНАГИ "КОЛЕГА"

От кое е възникнала тромбоцитопенията - от ваксината или от живака в нея? Защото писъкът тук е не срещу ваксините, а срещу хомеопатичните количества живак в турското производство. И то тези които толкова кълнат имат поне 2 пломби от амалгама в устата.

Баце ще му скъса гъза на този доктор-след 3 месеца и селски лекар няма да бъде!!!Отделна тема е среща в съда за тежка клевета и набеждаване.

Сега му гледах старите изяви на тоя боклук. Извади документ в който пише че в един милилитър има "0,1 милиграм/милилитър", другите съставки пише само милиграма, но на тиомерсала е добавено милиграм/милилитър което било 25 пъвече от нормата, Е, тъпако, това е 500 пъти повече от нормата 2 микрограма на ампула от 1 милилитър, та не ми стана ясно как изчисли 25 пъти, а сега 2000% Разбира се листа е копие, което всеки може да фалшифицира както си иска с фотошоп. В самите ампули си пише, че съдържанието е 0,01 W/V%, което е 1 микрограм на 1 милилитър, а при лабораторните тестове дори е 0.0087w/v%, което 0,87 микрограма на ампула от 1 милилитър при норма 2 микрограма на амрула. Тоя е тотален некадърник и малоумник.

Е, това вече е преувеличено и лично. Той че Москов не свърши толкова колкото говореше е истина, но и това твърдение намирисва на клевета от човек който има да си отмъщава.

Какво прозрение! Че е отмъщение е ясно, но на цената на нервите на хиляди майки.

тия политици с пълна сила карат Българите към пещерите..... при тая изцепка кой нормален човек ще си имунизира детето??? Аз едва ли, не ми пука че някви болести щели да се възвърнат.... важното е някакъв царвул (Москоф ,ГРОБ и т.н. )да не ми убие детето за разтрел сте господа предатели....и 100% възмездие ще има имайте търпение....

Ами не си го имунизирай. Да вземем да върнем едрата шарка, че тя е по-малко опасна от тиомерсала, нали така? Всички ваксини имат негативни ефекти - факт. Влияят върху бактериалната флора в организма, вкл. и стомашно-чревната. Могат да докарат проблеми. Но и решават много такива. Затова всеки може да чете и да се информира, и да решава какво е добро за неговото дете.

Точно така, Аз решавам че детето ми ще е доста по добре ако не го тъпча със живак.......

За съжаление в България платените новини са повече от неплатените. Съответно, обективността им клони към нула. Този лекар лъже доста нагло, просто защото сега такава е конюктурата - червените са се засилили да печелят избори, а в любовта и войната всичко е позволено. Обвиненията към Москов от прокуратурата нямат нищо общо с това какви са били ваксините. А и това дето го приказва този лекар просто не е вярно. Във всяка ваксина има консервант, всеки консервант е вреден. Тиомерсалът не е живак. Между живак и живачно съедниение има разлика точно толкова колкото между натрият, и натриевият хлорид. Интелигентните ще се сетят. Овцете ще четат новината, и ще пригласят на стадото. Жалко че стадните индивиди в България отдавна са мнозинство.

Много точно казано. Поздравления!

Всичко прекрасно, много сте далновиден и еродиран, разбирате ги нещата, остава и деца да имате особено в бебешка възраст...

Имам, Станимира, две, едното е в бебешка възраст. И двете са имунизирани според имунизационния календар, голямото е имунизирано и с ваксина за HPW. Да отричате ТОТАЛНО ваксините е все едно да отричате цивилизацията. Да, имат странични ефекти, вредят на стомашно-чревния тракт, на нормалната бактериална флора и т.н. НО, могат да спасят детето ти от доста мъки, понякога и от смърт! Затова всеки чете, информира се, и си прави сметката. Но не чете от малоумни сайтове, в които някой е превеждал нещо от някъде, или от bg-mama, където се излива 70% от българската простотия - а говориш с лекари, четеш научна литература, и си правиш изводите САМ, а не според това какво е казала тази или онази пача в някой пишмансайт. Ваксините и антибиотиците са в ТОП 3 медицински постижения на човечеството! Или викате да се върнем във времето от преди 200 години, тогава са нямали такива неща, само дето жената е раждала 12 деца, и 7 от тях са ОЦЕЛЯВАЛИ. Така ли искате да живеете? Факт е, че с ваксините и антибиотиците се прекалява от чисто печалбарски цели, но това не означава, че трябва тотално да ги отричаме.

Трябва обвинението срещу Москов да се промени на ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА - искал е да затрие цяло поколение ДЕЦА - Води ли се някъде статистика колко от децата инжектирани с предишният "ПЕНТАКСИН" имат специални "НУЖДИ" / т.е. са АУТИСТИ? /

фашист или комунист. Избери си сам тъпанарно.

Не ТЪП Соросоид съм, от нищо не разбирам , но на всички давам АКЪЛ..!!

Вие да не мислите, че ЕС като забрани живачните термометри то означава, че са вредни?!? Това е като свободните кокшки и депресираните прасета.

друго е да ти инжектират живак. Май има разлика. Не пишете преди да помислите поне

Именно! Питам защо забраниха живачните термометри? Защото може да се счупи. Или защото ще го изхвърлиш в природата. Пълни глупости. Защо тогава не са забранени луминисцентните лампи, а забраниха волфрамовите?

и да добава. има доста информация и дори филми за стресираните прасета. Повярвайте ако го гледате и видите тези вивотни на какво са подложени няма как да не ви трепне нещо и да изпитате съчувствие най малко.

Нещо прекалено за много неща нещо ти "трепва". Подложен си на стрес, защото си лесно манипулативен. Нашите старци доживяват по 80-90 години, защото от малко неща нещо "им трепва" и не ползват Интернет. Колкото до консервантите във ваксините, не си прави илюзиите, че в разрешените ваксини консерванта е по-малко токсичен от тези дози на живака. А и да не говорим, че живак има в редица хомеопатични продукти.

ако наистина това се докаже би трябвало всички по веригата да бъдат вкарани в затвора и да бачкат за да си изплатят дълга. АКО обаче информацията на Дечев е манипулативна и не е вярно също трябва да си понесе последствията !

Москов в затвора! Ама не да го усъдят условно както са 97% от присъдите от подкупния ни съд, а да е ефективна присъдата! Само ефективните са истински присъди! А управниците ни да се научат, че от Турция ние да получим безплатни неща , никога не е било от добра умисъл и с добро тяхно сърце, винаги е имало и било с нещо скрито лошо към нас с което да ни навредят...

А само като се сетя как разни хора по телевизията защитаваха турските ваксини и уверяваха че турските били напълно същите като френските......и по нищо не се различавали..... да, ама не са казали хората!

Аз не искам да заемам страна, ама като стана въпрос за клинични изпитания ми стана много интересно. От една страна лекарства за деца под 2 години, освен едно две няма с клинични изпитания, защото не се правят изпитания в/у толкова малки деца. От друга страна едните ваксини по "клинични изпитания" (френските) били по-добри от другите. Та дали има някой фармацевт да каже за изпитанията на лекарствени продукти в/у бебета.

Народен съд и публичен разстрел за предателя, внесъл турските ваксини, убиващи български деца! После го провесете с главата надолу, за да го плюем в лицето малоумния анестезиолог!!!!

Такива лъжливи боклуци като тебе за за разстрел

Боклука си ти така наречена Дада и то огромен и смрадлив !

Във всяка нормална държава за подобни деяния хора като Москов отдавна да са в затвора и то за дълги години. А той има нахалството да се кандидатира за депутат. Що за наглост ?Борисов се надявам , че разбра защо хората се отвратиха от политиците.

Във всяка една държава лъжците като този Дечев к като тебе ги вкарват в затвора.

кандидатира се за депутат, за да избегне затвора, да спре разследванео и го забави във времето.

Когато трябваше да имунизирам детето си с Пентаксима личната лекарка беше приготвила турската ваксина, след като категорично я отказах и не успя да ме убеди в безвредността, каза на сестрата да донесе от другите. И сестрата донесе Пентаксим, произведен във Франция, а другата остана за следващото дете. А Бойко по това време беше пратил сестра си да разправя по телевизията, че ваксините са безвредни и тя била сложила на внучето си, щяла да сложи и на внука на Бойко. Да, ще сложи, но от коя партида? От турските ли? Едва ли, те са за децата на простосмъртните. Бог да пази децата ни!

Ми излъгали са те! Или ти просто си лъжеш. Други ваксини освен турската НЯМАл Не са внасяни от години.

Френските се продават по аптеките.

Щом на опаковката пише, че е произведена от Санофи, значи е произведена от Санофи. Къде е опакована няма значение. Да не мислите, че в Турция ги опаковат в гараж?

Със сигурност се различаваха опаковките, на първата си имаше надписи на турски, пазя опаковките на ваксините и трябва да погледна, но 100% се въртяха ваксини от различни партиди и ако минеше номера слагаха турска

Няма турски ваксини,френски са произведени в Турция! Боже, боже какви капацитети в форумите!

След като пише на опаковката, че продуктът е произведен във Франция, мисля че и ние с не толкова големия умствен капацитет може да си дадем сметка, че въпросната ваксина е произведена именно във Франция, а не в завода на същата фирма в Бангладеш или Търция. А това, че преди година имаше две различни партиди от въпросната ваксина е безспорен факт.

На бас, че на Менгеле няма да му падне и един косъм от главата! Впрочем очаквам изявления на всички по-известни лица от онова, което беше РБ. И ако изявленията им не са безкрайно осъдителни, за мен те ще са съучастници на москов.

да платят от джоба си всичките, които са ги поръчвали. Да им конфискуват имущество и да ги осъдят на по 20 години, като терористи срещу българския народ

След 15 минути четене. 1. Еувакс В се произвежда в Корея или Тайланд, патентована от Санофи Пастьор. Тоест френска фирма печели от реализацията. 2. Тимеросал - консервантът с живак във ваксината - е забранен за употреба във всички задължителни ваксини в САЩ от 2008 година. Вносът на Еувакс в България е незаконен, защото ИАЛ не е издала разрешение на внос, на основание забрана за внос и употреба, издадена от европейската комисия по лекарствата. Въпроси: 1. Защо Москов нарушава законите в България и ЕС? 2. Защо САЩ са забранили употребата на живачен консервант във всички задължителни ваксини?

Москов си мисли - След мен трева да не расте. Той ще умре от рак и иска да имат пари неговите наследници, с което ги обрича на същите страдания като неговите. Всичките, които са откраднали пари от болните, принудили болните да плащат парите си за това, което им се полага безплатно, всичките тези подлеци ще платят прескъпо за своята подлост...

Това не е вярно. Тиомерсал не е забранен в САЩ, дори и за задължителните ваксини. Ти самият си ваксиниран с Тиомерсал съставка от всички задължителни ваксини преди 2007 г. Вносът на Еувакс не е незаконен, нито европейската комисия го е забранявала. Можеш сам да провериш в Интернет. Еувакс се продава във всички страни от ЕС. Единствено може да е изключен от задължителните ваксини. Някъде нещо си чел, ама яко са те подвели

Според US Department of Health & Health Services Тимеросал не се използва във ваксини за деца под 6 години от 2001 година. Пак според тях от 2008 не се използва в задължителните ваксини, а остава само в някои противогрипни ваксини. НО! Пациентът има право на избор - по негово желание могат да му сложат ваксина без Тимеросал. Относно вноса в България. Писмото на ИАЛ до МЗ цитира европейска забрана за внос и употреба в ЕС на Еувакс В. На теб ли да вярвам или на ИАЛ и на американските здравни власти?

Токсичността и води до Аутизъм, множествена склероза и автоимунни заболявания - ЕТО ЗАЩО...

Алооу, цаца, спиш ли дебеланко ? Това си е жив геноцид! Спиш ли цацоооу ?

Прокуратурата отдавна направи проверките и единственото което каза, че ваксината не трябвало да се използва. А тя не е И използвана

Май не си прочел цялата статия - ЗА ПРЕДИШНАТА ПАРТИТА ПЕНТАКСИН - няма да говорим защото е СВЪРШИЛА / работата си? Децата са увредени умственно - АУТИСТИ - брой на деца със СПЕЦИАЛНИ НУЖДИ - някои ВОДИ ЛИ ТАКИВА СТАТИСТИКИ ?

А бе тези комундета и хатакисти са ги ваксинирали в главите с два милиона пъти живак над допустимото, не две хиляди, каквото им подадеш, все ще го лапнат!