Дебора, която получи 400 шева: Вече съм много изнервена, искам справедливост

Делото срещу обвиняемия Георги Георгиев все още е на фаза разпоредително заседание

Обратно в новината

Коментари - Дебора, която получи 400 шева: Вече съм много изнервена, искам справедливост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спомням си, че лъжата за броя на шевовете беше прекроена. Бяха някъде 20-40. 400 няма къде да ги направят, няма толкова място по тялото на човек.

Девойче спри! Забрави, внимавай с приятелите, не провокирай никого с поведението си и заживей начисто. Каквото сам човек си направи и Господ не може да му го направи.

Съжалява за случилото й се, но до голяма степен и тя си е виновна....А с последващия си жалък опит в чалга бранша, с външния си вид, копиран пак от чалга бранша доказва едно към едно поговорката, че "Всяка крушка си има опашка".

А не беше изнервена кога ходи по дискотеките и си го слага с тоя и ония курво!

"Според защитата, насочвайки делото в Пловдивския районен съд, ВКС не е посочвал, че мярката на Георги трябва да се гледа тук. Напротив, тази част от досъдебното производство е подсъдна на магистратите в Стара Загора, смятат адвокатите. Затова те поискаха днес съдът да не дава ход на делото, а произнасянето по мярката на Георги Георгиев да се състои в Старозагорския районен съд". Хахахахахаахахаха, служебни защитници са, нали? Много сладка теза! Дали някой ще си направи труда в зала да тоговори на подобна екзотика?

ще получиш справедливост , кога тоя брадат талибанин излезне на свобода. тогава тия драскорини ще ти се видят шега работа...

На въпрос дали е преживяла шока, днес в съда Дебора отказа да коментира??Що за въпрос е туй?как е търпяла толкова време да я бият,таковат,онаковат и чак най-накрая да се сети,че е такована много много пъти.този деебил заслужава да лежи дълго в затвора(спор няма),но такова "момиче или "жена" това си е търсила.садо-мазо...."вече е изнервена"???От какво???че се сети след толкова дълго време,че такована и тунингована много много пъти,но този път тоя улугуфрен и е сложил бая мощно турбо...

На тая грозна крава не ѝ върви чалга парчето и е повилняла за пари.

докога ще го дундуркат тоя селски чобан с козелска, миризлива брада .......

Хем го е зарибила с кръшни танци в чалготеката, хем го вкарала в леглото, щото до момента не го е отрекла. Като ррофил във фейса го разкарала, след което го пуска в къщи. Той я наранява, подстригва.... изведнъж след две седвици някою се сеща,е има престъпление, което тълпата една ли не определя като опит за убийство, но не е. И сега когато както се вигда ох снимките дамата отново се е върнала в кривия път. И пак нервничи

В пандиза ши му скъсат пърдялника

едно задължително изискване е да плати за козметична операция и пълно възстановяване ... ако не може да я компенсира ... пълно извземане на наличното имущество ... от там нататък дали ще е лека или средна телесна няма значение .. повече нака няма да прави .. нито той нито останалите бабаити.

Не очаквай справедливост момиче, за да не се разочароваш. Ще го гледаш по улицата всеки ден, та даже и ще ти се подиграва. Това е държавата ни в момента.

Як секс чупи стреса. Избирай внимателно следващия път

подобни дела приклйчват за две седмици в нормалните страни ... в банановине републики за 10 минути ... в болгаристан друга работа

Дано ги получи тези десет години, но едва ли....Всички жертви, с които българския съд се подигра заслужават да получат справедливост в Страсбург дори това да значи да осъдят нашата държаеа

Още ли не си осъдена за клевета и лъжесвидетелстване бе? Ще мирясаш като си дойдеш на мястото

Неправилно го въртят. Има лека телесна повреда. Има заплаха за убийство, но не и опит. Ако искаше, да е мъртва, не е имало какво да го спре. Допускаме че е той. Да я напада сега, би било много глупаво. Гледат все едно технически дали се води лека или средна повреда. Тежка е ако и е отрязал ръка, крак, глава и така нататък. Да не прекаляват. Има обаче мъчение и множество наранявания. От преди казах, че реална присъда е примерно 3-5 години затвор. А тя се възползва да става фолк певица.

И говорят за шевове, които са едни щипалки за зашиване, като с телбот, но това не е броя разрези. На един разрез може да направят много. Имала един белег на крака. Трябва да се гледа последиците, освен мъчението.

Търкулнало се гърненцето, намерило си похлупачето. Като се супи гърненцето, никой не ще похлупачето! ... голяма работа! Спукано гърнето! Докато хора като този и тази се друсат, така ще е! Пожелавам им всичко най-добро. За тоя бабаит ще е наистина добре да поостане 2-3 годинки в академията, та барем стане човек. А нея ... пожелавам и да спре да се друса и да си намери някой, който да я прави наистина щастлив и да си заформи нормално семейство. Уви, последното ми се вижда химера. Още вади скелети от гардероба!

А какво стана с оная от външно дето удуши зетя си пред камерите? Покрихте ли я?

Сякаш каквото е търсила си го е намерила. Има си определена вина девойката. В древен Китай един от начините на екзекуция е бил със стотици нарези. Докато изтече кръвта. В случая според мен би трябвало да се говори за предумишлено убийство. Ако зависеше от мен, този човек е е добре, неуравновесен и психически ненаред. Сторило злодеянието под влиянието на топките си. За да не представлява такава заплаха и за други жени, за мен най-правилно е да се премахнат топките. След което да се съди, за предумишлено убийство. Да са десетина прореза разбирам. И много ще ми е интересно да бъде написано мнението на неговата майка. Все пак тяго отгледала и възпитала.

И двамцата са от един дол дренки. Той е пълен боклук, тя - само половин!

в истамбул да дири конвенцията там при турците,да видите кво ще намери там,няма да са шевове по тялото а шевове по задника и путката и курвенска,а и вие може да идете там за конвенцията

Търси я в друга държава!

Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Преди да навърши пълнолетие "работила" в нощни заведения, въртяла си дупето без задръжки, а сега чиста вода ненапита!

Да работиш в нощно заведение е е престъпление , да си въртиш гъзо също

А да предлагаш секс за пари?

Ти проститутките с макетно ножче ли ги режеш или ги таковаш?

А непълнолетна???

Толко е изнервена, че постоянно се снима по инстаграм и я лансират разни чалгари

Бабаит не може да получи своевременно произнасяне на присъда...такова е нивото на магистратите... страхливци, случайници и много обичат Москва, докато се пазарът в Евро

Даити видиото с порното, че го свалиха от прнхъбата

Старата мантра от същите олигофрени! Курва била, проститутка била! А бе каквато и да е, 400 шева как се оправдават? Вие някакви арабели ли сте, че ако изневерява да колите, вместо развод, раздяла или каквото е там?

Тоя изрод в нормална страна няма да излезе от затвора. В България най- вероятно условна присъда да получи!

Аве тука имали нормални? Егати свърталището но луди!

Няма! Само платени и неплатени тролове. В спортал сайта е още по-зле. Толкова да нямат хората работа... Потрес!

Всъщност в спортал е по-добре, щото са само безплатни тролове, там като няма политика има само плиткоумници.

На края на делото ще се окаже че курвето ще лежи за изнудване. Изневярата си има цена. Научете си децата!!!!

След като "изневярата си има цена", каква е цената за този садист, който е изневерявал на жена си? Жените не са принадлежност, научете си синовете!

Само не знам защо всички новородени сополковци си мислят, че с такива бради повече приличат на мъже??? Говньовци.... При това редки и девствени :))) ( за брадите става въпрос )

Липсва казармата!

със двата шева по битата си курвенска мундза,не разбрахте ли че курвата иска пари нейната майка курвенска,а тука веднага се впрега целата дираджийска измет заради истамбулската конфекция,за тва съдиите бегат от тая като гявол от тамян