Опозицията: Днес е шансът да изпратим правителството в историята

България се превръща в икономическа заплаха за страните на ЕС. От края на миналата година правителството вече няма доверието и подкрепата нито на държавите членки, нито на ЕК. Днес е шансът да изпратим правителството в историята. Това е провал на европейското развитие на България. Oставането на кабинетa означава продължение на пошлата чалга.

Обратно в новината

Коментари - Опозицията: Днес е шансът да изпратим правителството в историята | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНООООГО им се иска на власт. Явно са поизпразнили хаидушките джобове,само че,скоро няма да ги огрее.

Жалката опозиция пак няма да успе с вота на недоверие.Правителството на Герб получи суперлативи за работата си по атентата в Бургас. Критиките по съдебната система от доклада в Брюксел са предимно за времето на Станишев и сие. Няма да им се отвори парашута на комунистите и турците.Българският народ ще гласува отново масово за ГЕРБ-

Сериозно ли говориш?

ГЕРБ е първата партия без постигната стратегическа европейска цел. Но да погледнем опонентите. БСП е партия, по чието време беше извършено стратегическо отстъпление, преди всичко поради лични финансови причини на върхушката. Атака е партия с нисък морал, защото депутатите й се водят от финансов интерес и лесно се купуват. Защо не отворят една сергия за по-лесно?

Това което още не е сменено от времето на БСП е съдебната система и именно тя куца. И всички си го знаем. И не сме забравили как Никито навремето каза, че следващото правителство няма да има никакви пари защото тройката ги изхарчи и никой не знае защо. Бе тия политици що си мислят,че не помним. А най смешен ми е Костов.

vlad

Няма как да се криете зад отговорността на предишното правителство, то си е понесло отговорността, обърна се лидерът на БСП към ГЕРБ. ДА ДРЮГАРЮ СТАНИШЕВ, АМА ДОКЛАДЪТ ВИЗИРА ТОЧНО ЛАЙНАТА, КОИТО ПРАВИТЕЛСТВОТО ПОД ТВОЕ РЪКОВОДСТВО ИЗЛЯХТЕ В БЪЛГАРИЯ, А ЗАЕДНО С ТОВА ВИЗИРА В КАКВА СТЕПЕН ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕНЕРАЛ БОРИСОВ Е УСПЯЛО ДА ПОЧИСТИ СТРАНАТА ОТ ВАШЕТО ОСИРАНЕ В НАЦИОНАЛЕН МАЩАБ!!! БЪЛГАРИЯ НЯМА БЪДЕЩЕ ЗАРАДИ МАФИЯТА-БСП, КОЯТО НИ РАЗДАДЕ ПАРИЧКИТЕ НА БАШ МАФИОТИ В ЧЕРВЕНИ КУФАРЧЕТА, ОЩЕ НЕ НИ Е ВЪРНАЛА ТЕЗИ ПАРИЧКИ И ДОКТОРИ, И ДАСКАЛИ И ОБИКНОВЕНИ ХОРИЦА СЕ СКИТАМЕ БЕДНИ, НАЙ-БЕДНИ В ЕВРОПА ЗАЩОТО ВИЕ И МАФИОТСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ С КОДОВО ИМЕ БСП РАЗДАДЕ НАРОДНИТЕ ПАРИЧКИ И ПАРИЧКИТЕ ОТ ПЕНСИИТЕ НИ В ЧЕРВЕНИ КУФАРЧЕТА НА РОДНИ , А МОЖЕ БИ И НА ВЪНШНИ МАФИОТИ!!!

Хахахах! Да, бе... ВЕрвай си... ;)

Наистина трябва да си патологичен МАЗОХИСТ и НИХИЛИСТ, за да отричаш факта, че най-сетне се намери управник, който не е във властта ДА КРАДЕ и го е еня за България. Допуска много грешки, това е факт. Но всичко му е простено, защото има чисти помисли и обича България. За разлика от всички предишни управлявали КРАДЦИ! И като го осъзнаете, ще ви стане по-леко, а някои, които обичат България, пък може и да се зарадват...

Това правителство трябва да изработи стратегия за овладяване на цените и условия за всеки един българин да може да започне малка търговия или производство.Това са нещата,които могат да извадят държавата от кризата.

Колкото повече драпат комунягите - толкова по ми е леко на душата. ББ и компания не са цвете, но ги предпочитам пред БСП и ДПС. Гласуваш за БСП - получаваш Доган и крадливата комунистическа върхушка. Ще гласувам за всеки, но не и за БСП.

А нима комунягите от ГЕРБ са нещо по-различни?! Да, повече са комуняги от БСП-рите. :)

червените пумияри, много квичат като ядат дебелата сопа

Изводите от всичко това, което става са два: 1/За сега не се вижда стабилна и най-вече истинска политическа алтернатива на ГЕРБ. 2/ Следващата година народа ще трябва да избира или по-малкото зло или да даде отново властта на доказано провалили се партии.

Неворятно е как просто говорят откровени лъжи. Преишното управление беше загубило доверието на ЕК, а не това. България е в много стабилно състояние, но продължава да бъде бедан както беше по времето на Станишев, Мултигръп, и Веденов. България не представлява заплаха за никой.

Абсолютно си прав, но комунистите няма просто какво друго да кажат. Единствената причина за този вот, е че се заведоха много дела в последно време срещу едни от най-големите престъпници в България. А както запознатите знаят, от тези престъпници се финансират БСП и ДПС. Простата и елементарна истина, поради която комунистите пак се напъват като глист на ламарина. НО БАЛЪЦИТЕ, КОИТО ИМ ВЯРВАТ НА ИЗМИШЛьотините постоянно чезнат и се редуцират.

И аз се чудя, как може да пишеш такива откровени лъжи и в същото време да обвиняваш други в лъжа. Срамота!

едикой си ( нерегистриран ) 24.07.2012 13:10 Когато някой сгафи нещо сериозно и с оглед тежестта на провинението ,го осъждат на пробация и ,ако още веднъж се издъни сьс задна дата автоматично влиза в действие присъдата.Да вземем за пример един доктор,след като сгреши го отстраняват от работа,нали?!Та в този ред на мисли предлагам,което и да е правителство и както в случая "Герб",след като са достигнали до ниво 4 вот на недоверие,то трябва автоматично да бъдат свалени от власт.През цялото си управление ,ако все грешат,значи не управляват добре.Следва да има критерий приет сьс закон колко пьти имат право на грешки!

Аман от измишльотините на разните турчета и комундета.

Това просто и жалко племе си заслужава и управлението и опозицията. Другото са някакви самозаблуди или лъжи и манипулации на платените драскачи на властта.

Надявам се някой ден да забравим кои са били БСП, ДПС, СДС, ДСБ и всички останали мръсници, крадци и наглеци, които 20 години крадоха без да свършат почти нищо. Дано всеки си получи заслуженото по някакъв начин! Мамицата ви нагла!

Това са само букви зад които стоят не само мизерниците, които виждаме. Има и свястни хора, но те просто не могат да изплуват от тинята на "съпартийците" си. Трябва поименно да се посочат мизерниците, които ни докараха до тук, но няма да стигнат символите тук, за да ги изброя. Според мен са по-малко от 300 човека.

Определено към списъка трябва да се добави и ГРОБ, които са същата нагла пасмина, пълна с членове от БКП, и пребоядисани партии. Вижте им кметовете, половината са дошли от БСП и БКП. Вижте им вожда борисов, нагла мутра - рекетьор.

коку

Кметските избори са единствения мажоритарен вот в тази държава, така че сравнението е малко неуместно. След като кметовете са избрани, значи хората си ги харесват. Ако хората са обърнали вота от мажоритарен в партиен, то тогава сами са си виновни. Отделно, във всички партии има хора, които стават за нещо, а дори част от тях са и доста добри. Тези хора обикновено напускат партията си, когато осъзнаят, че са били подлъгани с обещания, по същата логика по която всеки от нас би сменил работодателя си, ако не му изнасят работните условия. Да, има и политически измикяри, които се местят към печелившия, само и само за да са във властта. Лично аз никога няма да гласувам за партия, която си поставя за цел да спечели изборите (както декларират БСП). Винаги бих гласувал за партия, която обещае да работи за България и хората, стига обещаните промени да са реалистични.

ivan ivanov

Колко ти е хонорарчето? Или от ДПС ти плащат "натурално" ?

За съжаление четем истини, казани от корумпирани политици от опозицията, но все пак са истини. Управлението на герб не промени с абсолютно нищо стандартът ни на живот, дори го понижи. За съжаление монополистите и олигарсите са единствените печеливши от правителството на герб - успяват да си вдигат цените както си поискат, защото явно те поръчват музиката в България - те платиха изборите на герб ! Живеем все по-зле и не виждам причина това да се промени - дори и герб да падне от опозицията няма да се справят сами. Явно вървим към многопартийно правителство - може пък да е по-добре !

Ами дано тези, които слушаш някой ден да ти кажат, че промяната на стандарта на живот в положителна посока се случва в рамките на десетилетия, не на един мандат... Особено, ако тези, които слушаш са управлявали преди това...

Не знам кой слуша USER но е прав,истини изказани от устите на доказани мръсници,а ти 3310 си май най-големия послушко.Не мислите ли,че е време да махнем тази паплач от парламента в едно с комисиите и тричленките.Да спрем за малко да пишем анонимни глупости един срещу друг и да ги натикаме кадето им е мястото,а то според мен е в трудови лагери и затвор.Какво ни предлагат сега оправляващи и опозиция-скъп ток,скъпи консумативи въобще,лошо убразувание,лошо лечение.Ами да ги махаме всичките.

Кви истини бе, това са само лъжи. България не е загубила доверието на ЕК, Станишев го беше загубил. България не представлява заплаха за никой.

Комунягите са доста нагли напоследък. Май си мислят че имат шанс на изборите догодина. Тия боклуци нямат срам за това което са причинили на държавата и народа. Най-много ме е яд че все още има хора, които им вярват!

Грешиш, има 20 човека, които изпълняват ЗА ПАРИ поръката на Партията, да представят желаното за действително...

И на кого да вярваме, на теб или на Бойко???

ами ти като те гледам май е най-добре да вярваш на Станишев и Доган! Само така ще просперираш. Вероятно си някакъв загубеняк, който още разчита държавата и мама и тате да му дават пари и работа, а не той сам да вложи време и да си намери добре платена. Това беше при Тодор Живков и ако Станишев и Доган ти казват че ако те са на власт пак ще е така ...да знаеш че те лъжат!

абе пич, ти кога работиш, гледам от 10 коментара, 9 са твои ,как не те заболяха кунките от ръкопляскане бе, ще изтъркаш клавиатурата а иначе само да вметна, пропуснал си една запетая в ника си след единицата... Смешко

На почивка съм, няма слънце, морето е бурно и реших да ви позаредя вас, КОМУНОИДИТЕ, с малко позитивизъм...

Има няколко предишни правителства, които не направиха нищо, за да се промени България към по-добро. Един пример - европейски пари за наука и образование. България е единствената страна, която не е договорила такива пари. Чехия е получила за наука над 3 милиарда евро за 2007-2013. Ние 0 евро. Да видим кои са отговорни за това: 1. Костов, т.к. неговото правителство започна тези преговори за влизане в ЕС, 2. Симеон II, т.к. неговото правителство продължи преговорите, 3. Тройната коалиция го довърши. Кунева беше главен преговарящ по едно време. Никой от тях не е поставил науката и от там развитието на България като свой приоритет. Тези хора ли са някаква алтернатива? Те са си същите и в другите области. Да не би по тяхно време да беше по-добра сигурността, нямаше мафия, корупция и т.н. Така че Бойко може да не е върха на сладоледа, но не тези хора са алтернатива. Бойко постави въпроса за европейска подкрепа на българската наука и образование и ще си направил много повече от тези лицемери.

След три години на власт, Борисов все още НЯМА алтернатива. Срещу него в политиката стоят ДОКАЗАНИ КРАДЦИ или формации като РЗС и Атака, които никой не приема на сериозно. Фактът, че спорната Кунева събира 6% доказва, че на хората не им харесва Борисов да е вся и всьо. Да анализираме алтернативите в момента. Започваме от Синята коалиция, създадена от СТРАХ, че поотделно СДС и ДСБ няма да влязат 2009 г. в Парламента. Няма катарзис, няма анализ на причините, довели класическото дясно в положението на перманентен нокдаун. До момента тя обслужваше единствено Костов, който, зад мантрата, че е верен на един файтон хора, скрива уникалното си его и неспособност да признава грешки. Раздялата е позитив, който обаче трябва да се развие. Ще видим как...За ДПС няма да кажа нищо, като за мъртвец... Там блатото е дълбоко и вонящо. Остава БСП - нереформирана, обременена от ДОКАЗАНИ КРАДЦИ по всички нива(това в Сливен е нормалното състояние във всеки окръжен град...), скриващи алчността и разбойническата си, КРАДЛИВА същност зад някаква псевдо компетентност. Компетентност, призната от целия народ само в областта на КРАЖБИТЕ от бюджета. И то без да бъдат хванати, в което са ненадминати майстори. С "Майстор на ложата" на КРАДЦИТЕ, ненадминатия по наглост Р.Овч. Затова, ако Кунева не се развие, Костов не се оттегли и СДС и ДСБ се явят поотделно на изборите, нищо чудно да видим Борисов догодина и с конституционно мнозинство...

Кунева ще бъде най-голямата грешка,ако въобще я изберат,такива калтаци са събрани при нея,че думи нямам.ГЕРБ няма алтернатива и младите,работещите,образованите,успешните го знаят.За всички останали - поздрави от морето и ако не ви харесва,ДУХАЦИО !!!

Чака лака, чака лака! Милко Калайджиев президент! Милко Калайджиев премиер! Ей затова бедни ми 146 ББ ще векува.Защото простаците, т.е.такива като теб сте мнозинство.

Комунистите пак интерпретират фактите както им изнася.Истина е че това правителство има много трески за дялане,но е истина и че се старае много да преодолее комунистическото наследство,а всички ние знаем какво е то.Крадене,далавери,заменки,назначаване на милионери,разграбване,дезинформация,пречене на всеки един човек който се опитва да излезе от комунистическото блато и т.н. и т. н.може да допълвате до безкрайнос за безчинствата на комунистическата партия от сто години насам.Според мен доклада ще излезе след 18 месеца за да влези с такт с изборите и да може да отразява реалностите в българия,така че да не се смесват мандатите на две правителства.Виждате,че комунистите коментират доклада и преписват всичките негативи от него ,които са предназначени за тяхното управление на управлението на ГЕРБ.Просто но ефектно.Те са царе на изопачаването все пак и на атентатите също,това не бива да се забравя,защото все пак по тяхно време се обучаваха арабски терористи в нашата държава.

И кои са треските за дялане?

а защо си траете и само констатирате. нали и вие сте избранници на народа

Какво ни пука,че ЕС,ЕК,ШЕНГЕН не ни харесват.Важно е само българския народ да ви харесва,че който от вас вземе власта майката разгонва на народа.

Още година агония с тази опозиция, докато стане извънпарламентарна...

Подкрепям те.

Абсолютно си прав!!!

Агонята трябва да спре незабавно, вече не се търпи, нещата излизат от контрол.

Каква агония бе?

Това, че следващия доклад ще бъде след 18 месеца било знак, че комисията не вярва нещо да се случи в следващите 12 м., затова ще оценяват другите 6м., защото тогава ще потече мед и масло и ще сме отличници. А бе хамстер, що не вземеш да се завреш там от където си излязал.

ЗАЩО НИТО ВЕДНЪЖ НАШИЯ УВАЖАВАН ПРЕМИЕР НЕ УВАЖИ КОГАТО МУ СЕ ИСКА ОСТАВКА ДА Е В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

Много просто, защото не му искат оставката а словоблудстват само комундетата. Не му искат оставката, защото ги е страх, че ще им се наложи пак да "управляват", а вече откраднаха всичко, което можеха. Ако искаха оставка, щяха да намерят основание за вот, който да мине, вместо преднамерено да провалят всеки вот на недоверие, който правиха до сега...

Е като са "окрали всичко", как оставиха над осем милиарда, та вече три години Боко си ги харчи на воля? А резерва на НЗОК, къде е? А професионалните фондове? А заема? А освен това, знаете ли че дългът ни е увеличен? Наивници или манипулатори - това сте вие.

Искаме Станишев да дойде пак с ДПС и да ни оправят. Много си бяхме добре по тяхно и Тошово време.

Тогава бяха най добрите години. С нетърпение очаквам отново стаинише-догановото благоденствие

Днес е шансът да изпратим тази опозиция в историята.

А утре Бойко в опозиция.

Чл.12 ал 10 от закона за автомобилните превози УБИВА дребни фирми дето имат една "Шкода Европа" с която минават по 4000 км. на год.Като извършват превози във фирмата по ремонт на инфраструктората в общината..С искането на лиценз тези камиони се третират като коли за международни превози, което е несравнимо, и отиват за скраб. Господа депотати недоубивайте малките фирми.

Те БСП и ДПС да правят това което знаят най добре.."стягам багажа и дим да ме няма" е тяхната песен...Всички крадливо-червени наглеци по курорти но не в БГ а по Индонезия, Тайланд итн...

Много по-добре отколкото цял живот агония с БСП и ДПС.

Защо не престанете да лаете комундета! Аз съм на 42 години и имах възможността да ви се нарадвам!!!! ББ е първия сполучлив избор на България. Никога повече Станишко,Доган е еле пък Костов!!!!

КАТО ВИДЯХА ЧЕ В МОМЕНТА ИМАТ ПОЧТИ САМО 1% МОГАТ ДА ВЗЕМАТ НА ИЗБОРИТЕ АКО СА СЛЕД 3 МЕСЕЦА ЗАТОВА БЯГАТ ИЗВЪН ЗАЛАТА ЧЕ ДА СТОЯТ НА ТОПЛО И ПРЕЗ ЗИМАТА ТЕ НЯМА ДА ВЛИЗАТ В СЛДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ ЗАЕДНО С ЯНЕВ И СИДЕРОВ И ЗАТОВА СЕГО НЕ ИСКАТ ДАЖЕ ДА ГЛАСУВАТ А ДАЖЕ КАРАТ СВОИТЕ ДЕПУТАТИ ДА НЕ ВЛИЗАТ СБОГОМ КОСТОВ

Станишката е управлявал точно 2 години и седем месеца от годините, засегнати в доклада. И всеки знае, че докладът е лош, точно заради тези най-мрачни години в историята на България, изпълнени с кражбИ, кражБИ, краЖБИ, крАЖБИ, кРАЖБИ и пак КРАЖБИ!!! Не че 2005-2007 не бяха мрачни години, изпълнени с кражбИ, кражБИ, краЖБИ, крАЖБИ, кРАЖБИ и пак КРАЖБИ!!! Не че 2001-2005 не бяха мрачни години, изпълнени с кражбИ, кражБИ, краЖБИ, крАЖБИ, кРАЖБИ и пак КРАЖБИ!!! И последно, не че 1997-2001 не бяха години(спестяваммрачни), изпълнени с кражбИ, кражБИ, краЖБИ, крАЖБИ, кРАЖБИ и пак КРАЖБИ!!! Те просто не са включени в доклада, защото не бяхме членове на ЕС. 12 години друга политика, освен КРАЖБИ, не видяхме. Основното занимание на българският политик бе как да забогатее от властта! Е, видно е, че добре се справиха! Дали това се хареса на народа, е риторичен въпрос. Но съвсем не риторичен въпрос е ЩЕ ДОПУСНЕМ ЛИ ПАК КРАДЦИ ВЪВ ВЛАСТТА? Решението е в НАШИТЕ РЪЦЕ!

... че големите кражби са почнали при Костов. А преди това са били малки кражби.

krassikat@

1997 г. системата беше рестартирана, поради хиперинфлацията... Затова не се връщам назад...

Напълно подкрепям това мнение. Напук на всички платени драскачи да маскарят единствения през тези години, който го е еня за държавността и който се мъчи да бъде пазител на държавността. Но явно отпора е голям. Голяма е носталгията по кражбите, заменките, точенето на държавата. Изгладнели са наглеците от ДПС/БСП.

О, свещена простота!... или тъп опит за манипулиране?!

Колко красиво подреждаш буквички. Браво! :)))

Не се виждам нареден до Първан, Станиш и Доган, по никакъв повод. Още повече, като видях другарите Найденов и Бисеров, бодро носещи искането. Нашият народ е казал, като няма хубаво, как да изберем злото.

напълно излъгаха надеждите на гласоподавателите си тези от управляващата коалиция-бб,яне,волен и предателите.добри намерения-може би,но адски лошо изпълнение.

При Бойко Борисов няма 6-5, няма ВАШИ-НАШИ, ХВАНАТ ЛИ ТЕ В КРАЧКА-НЯМА ПРОШКА! Защото ГО Е ГРИЖА за държавата!; А с парите на данъкоплатците ЗА ПЪРВИ ПЪТ НЕ СЕ СПЕКУЛИРА, УПРАВЛЯВАТ СЕ ПРОЗРАЧНО И ЛОГИЧНО, НЕ СЕ КУПУВАТ МЕРЦЕДЕСИ И БМВ-та и Бойко Борисов смогва да СТРОИ И ПУСКА МАГИСТРАЛИ, изгражда и възстановява ИНФРАСТРУКТУРАТА на България; Бойко Борисов ПРЕВЪРНА ДОГАН В МАРГИНАЛ!; При Бойко Борисов най-сетне доказаните престъпници получават ефективни присъди-осъдени бяха братя Галеви; ДЯНКОВ спря Бургас-Александруполис-убиецът на туризма и Южното ни Черноморие; Бойко Борисов и ДЯНКОВ спряха БелеНЕ-НАЙ-КРАДЛИВИЯ проект в историята на България; При Бойко Борисов калпави строители преасфалтират; Бойко Борисов арестува контрабандисти; Бойко Борисов, ДЯНКОВ и Плевнелиев се борят да измъкнат България от газовата монополна хватка, приложена ни от КОМУНОИДИТЕ, довела ни, заради техните комисионни, до най-високите цени в цяла Европа... Бойко Борисов, ДЯНКОВ и Плевнелиев така, както го разбират и колкото могат, РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ! За разлика от ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЛИ КРАДЦИ! Затова Бойко Борисов ПЕЧЕЛИ избори! Бойко Борисов НЕ Е ГУБИЛ ИЗБОРИ! И ако кара така, НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ ЗАГУБИ КАКВИТО И ДА Е ИЗБОРИ!

разсмя ме, и все пак... истински те съжалявам!

Работят момчетата,работят, сигурно и за твоите интереси работят,затова се пениш през пост през два да ги защитаваш! А дано и кю ти е поне 46 !

krassikat@

На правопис го докарвам, не мислиш ли...?

Да, за какво ги е ДПС като си имаме ГЕРБ? За какво ни е БКП, като си имаме ГЕРП? За какво ни е ДС, като си имаме ГРОБ? За какво ни е ДКЕВР, като си имаме ГРЕБ? За какво ни е зелена енергия, като си имаме ГЕБР? За какво ни е Топлофикация и Р.Овч, като си имаме ГБЕР? За какво ни е кмета Борисов, като си имаме Фандък от ГРЕБ? :) За какво ни е Гоце, като си имаме Плевника? За какво ни е Костов, като си имаме Боко? За какво ни е мафията, като си имаме Мафия? Можем да продължим, ама на площада с Калашниците - по ефективна ще е присъдата за всички!

През 2 месеца гласуват вот на недоверие наглеците. Губят време в глупави дебати и процедури вместо да си вършат работата за която са избрани.

Какъв МАЗОХИСТ трябва да е човек, за да НЕ ГЛАСУВА за Бойко Борисов? Да не гласува за ПЪРВИЯ УПРАВНИК през последните 22 години, който да е загрижен за обществения интерес повече, отколкото за личната си изгода! И който НЕ КРАДЕ и преследва КРАДЦИТЕ! За това е нужен наистина ЗДРАВ, ЯК, БЪЛГАРСКИ МАЗОХИЗЪМ и НИХИЛИЗЪМ!

ИРОНИЯ НАЛИ?

Не, просто глупост... . ПП И не обръщай мнимание на ника му - и това е глупост.

С мокри вестници ли си завиваш главата?

КРАДЦИТЕ И НАГЛЕЦИТЕ СА ОТ УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ ИДИОТ ТАКЪВ! И ХОРАТА , КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ДРУГА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА НЕ СА МАЗОХИСТИ , А ИНТЕЛИГЕНТНИ, ТРЕЗВОМИСЛЕЩИ И РАЗУМНИ ХОРА! ХОРА, КОИТО ЯСНО ВИЖДАТ КАКВО СЕ СЛУЧВА ОКОЛО ТЯХ!

Дабе в бсп най много милионери, с пари спестени от закуски!!

Той може да не краде, но чиновниците го съботират и измислят какви ли не номера, за да доубият средният бизнес.Една такава идеощина е чл.12б . ал.10 от закона за автомобилните превози, които изпраща за скраб колите над 12t двуосни ,защото ги преравнява с камионите за международни превози.И за да имаш лиценз трябва да се назначат 3 чиновника непроизводствен персонал.