Коментари - Дянков върна 160 млн. от забавен ДДС | Днес.dir.bg

Дянков върна 160 млн. от забавен ДДС

Държавата е възстановила на фирмите първите около 160 милиона лева от забавените около 600 милиона лева ДДС, съобщи снощи в Русе вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков.

Обратно в новината

Коментари - Дянков върна 160 млн. от забавен ДДС | Днес.dir.bg

Коментари

Тези 160 милиона ДДС си им е било дошло времето да се върнат , но нали трябва да се бие тъпана.ББ и медиите ги разбират перфектно тия работи.

Eh, Ganio, Ganio, na teb ne moje da se ugodi. Vse si nedovolen, vse drugite ti vinovni. No da se zahvanech iako za rabota - vij, tova ne e za teb.

подкрепям колегата относно махането на Л. Димитров от НАП.Този човек разсипа много русенски фирми и унижи служителите си.

Пропагандна медийна изява и демагогия в стил ето вече изпълняваме обещания Какъвто господаря такъв и слугата. Цялата тази дружина се кани да управлява с медийни трикове и пропаганда, както и дойде на власт. От месеци медийте яко им се подмазват, а сега е пика, медения месец на слугинажа - погледнете угодническите физиономии на журналистите по телевизията и правилните, удобни въпроси, готовите изводи. Направо да ти се доповръща. Виждали сме го и преди, но май не в тези мащаби. Ама нейсе, ще е още няколко месеца, докато дойде неизбежното изтрезняване и необратимия срив на доверието в новото пишманправителство. Тогава същите тези медии лееекичко и сръчно ще сменят плочата и няма да гледат всяко новоназначено министърче със същата кучешка преданост. Споко.

фирмаджията с планетите,рано или късно твоите работници ще ти го начукат,че даже и на Марс няма да се спасиш.

Аз като фирмаджия съм си купил 333 острова и 20 планети... а ти ще си останеш прост, тъп, завистлив и некадърен...

Като ви знаем, какви сте работливи, кадърни и компетентни и как връщате по 100х за нещо дето не съществува и се оказва, че и вие не знаете, за какво става въпрос, но вместо да се опитате да си свършите работата само подритвате топката в обратната посока. От вас по-големи измамници няма - данъчните. Без ваша помощ - точенето на ДДС не може да е възможно, както и контрабанда без митничари... Хахаха, вярваме ви сигурно, ама не сме чак толкова прости!

Възможно е - да :) В сряда занесохме документите - днес е готово. До сега винаги отнемаше поне до средата на следващия месец. Дали има нещо общо с Дянков или с туй че служителката бързаше да излезе в отпуска - не знам! Ама стана.

Абе само празни кратуни ли пишат тук. Нещо добро за изтормозения ни бизнес, и пак недоволни. Дрънкала загубени

Като гледам какъв интелект лъха от лика му,както и от този на патрона му,светлото бъдеще вече дойде.Колко ДДС укрито събра,бе майна,това кажи,ни колко си върнал на дедесарите.И верно прилича на хер Флик от Гестапо.

Хер Флик, кого баламосваш? Как така за два дни върна 160 милиона? Или не знаеш как се възстановява ДДС или си бързал да върнеш даренията за изборите...

Хазарта,хазарта е без данъци защо???

Дебили , спрете да говорите като не сте прочели даже статията. Върнато е ДДС което е забавено повече от 2 месеца. Тея дето източват ДДС им го връщат веднага щото си плащат. А на редовните фирми им го бавят за да ги изнудват.

super, tziganite dds - ari veche vtori den hvyrliat radostni kuchetzi ! jiv i zdrav da si batze moni - da idvash da te cherpime po edno u malaata.

Брато, защо първо не си върнахте ДДС-то от фирмите, които не са си го платили или тези дето са го източвали , а правите точно обратното. В България и 5 годишните деца вече знаят как се точи ДДС и кой го точи, само вие незнаете .

МНОГО УМЕН Е СИМИОН ДЯНКОВ. ХАРЕСА МИ . НЕ НАПРАЗНО СА ГО ВЗЕЛИ В СВЕТОВНАТА БАНКА. ТРЯБВА ДА СЕ РАДВАМЕ ЧЕ Е ОСТАВИЛ ХУБАВАТА СИ РАБОТА И Е ДОШЪЛ ТУК ДА ОПРАВИ ГОЛЯМАТА КАША. УСПЕХ МУ ЖЕЛАЯ .

Толкова бързо не е възможно да се върне ДДС. Просто си има процедура от ,която си изисква време за да се повери наистина ли трябва да се възтанови . Прави се проверка от служители на Нап. Освен ако работата е била предварително свършена. само написмане на платежни документи ,подписи и чрез банката става възтановяване . .това са много пари 600 милиона .

Първо, по-справедливо е да се накажат виновните за забавянето. И второ, всички турски и цигански фирми да минат през лупа или още по-добре да се забранят. Ще зам пример само с една от хилядите Сигнал-2

Хер Флик се е разработил яко, бравос! Така ще просперира държавата, като връща ддс-то на дедесарите по-бързо, няма да ги бави хорицата я.....

Тия хора ни се подиграват.Кой ли малоумник даде идеята за тази тъпа реклама на изпълнение на предизборните обещания.Само хора,който никога не са се занимавали с бизнес или не знаят що е то ДДС могат да се вържат на тая глупост.Как е възможно за 2 дни да се въстанови ДДС-то!?Възможно е да,ама работата е свършена преди това и е дошъл законовия срок за това!Друго е интересно на кои ли близки фирми е въстановено!ГОЛЯМА ДЕМАГОГИЯ!И за да не ме изкарвате Червена бабичка само ще кажа,че не съм бабичка,не съм червена,а съм от тия дето им писна да ги правят на маймуна.

тук само изкуфели дъртофели как ше работи една нормална фирма ако и задържат ДДС, на запад не се задържа повече от 15 дни, и защо за няколко крадци да страдат всички нормални фирми, където има крадци се борят други служби с тях, айде да не връщаме въобще защото имало възможност за кражби, и как да ги налеят в здравеопазване и образование - просот да ги раздадр на лекари и учители икакво ще стане като ги изядат леле колко боклук има тук

Бързото връщане на ДДС поражда по-голям риск от измами .. пък те както знаем са популярни у нас.

Има куп статистически инструменти, с които е пределно ясно дали една фирма, искаща възстановяване на ДДС е рискова или не. То и в момента всички източвания на ДДС стават винаги с вътрешен човек.

Всички фирмаджии крадат като за последно и на всичкото отгоре държавицата им връща пари.Фирмаджиите дават ниски заплати,трупат милиони за вили и коли,даже и за острови.

АБЕ ТОЗИ КНИЖЕН ПЛЪХ ДЪЛГО НЯМА ДА ИЗКАРА, И ЩЕ ТРЯБВА ПАК ДА ХОДИ ДА РАБОТИ ЗА ГОРНА И ДОЛНА ВОЛТА

И ако смени и г-н Любомир Димитров като директор на НАП-Русе ще направи едно добро дело.Не че след ИГОР ПОПОВ има достоен,но пък и този е направо комплексар от класа..

Абе тоя хубаво го връща ДДС-то, ама проблема е да озапти циганските и турските фирми да спрат да източват ДДС.

zabavianeto e losh signal osobeno za chujdestrannite firmi v stranata. da ne gonim investitori, zashtoto chinovnik ne si e svarshil rabotata. Risk ot nepravomerno vazstanoviavane ima vinagi nezavisimo dali shte e sled 30 ili 300 dni. Problemat e, ako e vazstanoveno i se ustanovi ,che e nepravomerno i firmata e prehvarlena, a parite gi niama. Triabva instrument i zakoni sreshtu tova. vaobshte v ikonomikata ni e haos i celi sektori sa ostaveni bezkontrolno da grabiat i ne plashtat - primeri: hoteli, restoranti, noshtni zavedenia. prodaljavat izmamite s goriva i petrolni produkti, avtochasti i avtomobilni gumi. grabi se navsiakade i pogolovno

Аман вече от компетентни коментари във връзка с управляващите. Твърдението, че българина разбира от футбол, политика и коли се потвърждава напълно. Като толкоз много знаете що не се кадидатирате за министри, кметове и т.н. Не защитавам правителството на Герб, но все пак мисля, че по-корумпирано и крадливо правителство от това на СърГей не може да има.

sigurno i svetovnata banka e slagala vuzduhari za zamestnici....po skoro bulgarite kato cjalo sa vuzduhari shtom sled 20 godini demokracia njama koi znae kolko rezultat....a momcheto si znae rabotata, vrushtaneto na DDS stavashe kato v afrikanska durzhava...tova mene me radva i zasjaga che DDS shte se vrushta za 1 edin mesec.

Вижте това лице на снимката! Той е кадър на гестапо. Брат близнак е на ХЕР ФРИК (от сериала Ало-Ало). Подозирам, че интелектуалния му потенциал е маааалко по-нисък от на Хер Флик! Тежко и горко на бедния българин с подобни министри. Лесно се връщат пари, без проверки, дано не излезе отромен скандал от тези негови безумни действия! А и е много лесно да наследиш 6 000 000 000 (шест милиарда) резерви и да твърдиш, че предния министър не си е вършил работата и имаш огрооомна дупка в бюджета. Дупка има, но има с кво да се запълни! Разбира се и ще има и за напред с какво да се пълни, ако не се възстановяват така лесно, недоказани все още суми по ДДС. МНОГО КРЕТЕНСКИ ХОД, ТИПИЧЕН ЗА НИСКИЯ ИНТЕЛЕКТ НА ПРЕМИЕРА И НА ПОДОПЕЧНИТЕ МУ!

С това ли започнахте да се хвалите. Бързото връщане не означава, че правилно са върнати парите. Сега ще има такова неправомерно точене на пари, че след това всичко ще бъде непоправимо. Започнахте от там откъдето не трябва. Големият професионалист - едно е да работиш в банка, друго е да управляваш финансите на държавата. Той сигурно си няма понятие, че в България фирмите фантоми са повече от редовните фирми. Когато го поумее вече ще бъде късно.

данъчен (31.07.2009 г. 08:14ч.) Ама вие затова ли не ги връщате въобще....

Този доста те притеснява защото не краде и лъже като предишните нали...

По-добре тези 600милиона ги влей в здравеопазването и образованието.Те,фир ги охапало без тези пари.

Това момченце го удари здраво на политика.Какво значи забавени - по добре да си погледне сроковете за възстановяване. Леле мале пак се почна. Ако иска бързо възстановяване за си промени закона, а не да натиска хората в НАП да не си довършват работата, защото трябва да се изпълняват политимески обещания. Бългаия пак започва да се управлява незаконно, май.

Не е нужно да се изнасят празни тирове, може само документи.

По-добре тези 600милиона ги влей в здравеопазването и образованието.Те,фир ги охапало без тези пари.

Новата турско-комунистическ измет (Борисов и малоумният финансов министър) са подготвили план (такъв беше и планът на Доган) за доунищожаване на образованието в България. Всички до един са с купени дипломи и докторати измислени от Държавна сигурност. Това са хора избрани от най-долнопробната част на обществото (селяни-комунисти дошли в София, които си бършат гъза с ръце все още). Още щом бъде избран ще бъде спряно финансирането на университетите и БАН и училищата. Така те ще бъдат принудени да продадат имотите си на безценица на мафиотските кръгове около Борисов. Местата в центъра и зад Плиска са отдавна запланувани за строежи на МОЛ-ове и хотели...

На децата ли ги разправяте тия, бе. Как може за два дена да бъдат върнати над сто милиона лева ако не е било документално подготвено връщането им преди това. Така че това е работа свършена не от вас ((за два дни) а от предишното правителство. Точка. На дребно не играйте, ако искате народът да ви вярва.

ДАНЪЧЕН, Малко срам нямаш ли- поне да замълчиш? Аман от непрофесионализъм в НАП. Защото вие пък не сте точили ДДС и не върви дело в момента?!? И колко сте жалки, в просенето на трохи от управителите на фирми. Колко мъка има по този свят, Боже?!?

Този е малоумен шзофреник

Никакво доверие, да оставим излъчването (даже сухарският вид е добър за умен икономист)...Вчера вече казах мнението си, че банкерче от Св. банка не става за Главен счетоводител на съсипана държава пред пик на кризата...Как така с комсомолски юруш и плам ще се връщат без сериозна проверка 5-600 млн.???

Браво, обещават и изпълняват.

Честно казано този доста ме притеснява. Дадоха му най-важното министерство, а изглежда въздухар. Дано не съм прав

мъ кво ги връщаш бе,това са фалшиви ДДСета(изнасят празни тирове)-Това и бебетата го знаят вече.

Тези шмекери на Станишев,които навсякъде след себе си оставиха мръсотия,разорение и хаос трябва да отговарят за действията си и то с много радикални мерки-затвор,присъди с конфискации и др.подобни!

ot 2 dena na vlast i ste gotovi s laji kak ste varnali parite i sascho a ot kade ste gi vseli djankov ot svet.bk li sa te utschili da smjatasch i da lajesch

Абе дай Боже движението надолу да се забави поне, ако не спре. За нагоре засега не може и да се мисли!

Коментари - Дянков върна 160 млн. от забавен ДДС | Днес.dir.bg

Дянков върна 160 млн. от забавен ДДС

Държавата е възстановила на фирмите първите около 160 милиона лева от забавените около 600 милиона лева ДДС, съобщи снощи в Русе вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков.

Обратно в новината

Коментари - Дянков върна 160 млн. от забавен ДДС | Днес.dir.bg

Коментари

Тези 160 милиона ДДС си им е било дошло времето да се върнат , но нали трябва да се бие тъпана.ББ и медиите ги разбират перфектно тия работи.

Eh, Ganio, Ganio, na teb ne moje da se ugodi. Vse si nedovolen, vse drugite ti vinovni. No da se zahvanech iako za rabota - vij, tova ne e za teb.

подкрепям колегата относно махането на Л. Димитров от НАП.Този човек разсипа много русенски фирми и унижи служителите си.

Пропагандна медийна изява и демагогия в стил ето вече изпълняваме обещания Какъвто господаря такъв и слугата. Цялата тази дружина се кани да управлява с медийни трикове и пропаганда, както и дойде на власт. От месеци медийте яко им се подмазват, а сега е пика, медения месец на слугинажа - погледнете угодническите физиономии на журналистите по телевизията и правилните, удобни въпроси, готовите изводи. Направо да ти се доповръща. Виждали сме го и преди, но май не в тези мащаби. Ама нейсе, ще е още няколко месеца, докато дойде неизбежното изтрезняване и необратимия срив на доверието в новото пишманправителство. Тогава същите тези медии лееекичко и сръчно ще сменят плочата и няма да гледат всяко новоназначено министърче със същата кучешка преданост. Споко.

фирмаджията с планетите,рано или късно твоите работници ще ти го начукат,че даже и на Марс няма да се спасиш.

Аз като фирмаджия съм си купил 333 острова и 20 планети... а ти ще си останеш прост, тъп, завистлив и некадърен...

Като ви знаем, какви сте работливи, кадърни и компетентни и как връщате по 100х за нещо дето не съществува и се оказва, че и вие не знаете, за какво става въпрос, но вместо да се опитате да си свършите работата само подритвате топката в обратната посока. От вас по-големи измамници няма - данъчните. Без ваша помощ - точенето на ДДС не може да е възможно, както и контрабанда без митничари... Хахаха, вярваме ви сигурно, ама не сме чак толкова прости!

Възможно е - да :) В сряда занесохме документите - днес е готово. До сега винаги отнемаше поне до средата на следващия месец. Дали има нещо общо с Дянков или с туй че служителката бързаше да излезе в отпуска - не знам! Ама стана.

Абе само празни кратуни ли пишат тук. Нещо добро за изтормозения ни бизнес, и пак недоволни. Дрънкала загубени

Като гледам какъв интелект лъха от лика му,както и от този на патрона му,светлото бъдеще вече дойде.Колко ДДС укрито събра,бе майна,това кажи,ни колко си върнал на дедесарите.И верно прилича на хер Флик от Гестапо.

Хер Флик, кого баламосваш? Как така за два дни върна 160 милиона? Или не знаеш как се възстановява ДДС или си бързал да върнеш даренията за изборите...

Хазарта,хазарта е без данъци защо???

Дебили , спрете да говорите като не сте прочели даже статията. Върнато е ДДС което е забавено повече от 2 месеца. Тея дето източват ДДС им го връщат веднага щото си плащат. А на редовните фирми им го бавят за да ги изнудват.

super, tziganite dds - ari veche vtori den hvyrliat radostni kuchetzi ! jiv i zdrav da si batze moni - da idvash da te cherpime po edno u malaata.

Брато, защо първо не си върнахте ДДС-то от фирмите, които не са си го платили или тези дето са го източвали , а правите точно обратното. В България и 5 годишните деца вече знаят как се точи ДДС и кой го точи, само вие незнаете .

МНОГО УМЕН Е СИМИОН ДЯНКОВ. ХАРЕСА МИ . НЕ НАПРАЗНО СА ГО ВЗЕЛИ В СВЕТОВНАТА БАНКА. ТРЯБВА ДА СЕ РАДВАМЕ ЧЕ Е ОСТАВИЛ ХУБАВАТА СИ РАБОТА И Е ДОШЪЛ ТУК ДА ОПРАВИ ГОЛЯМАТА КАША. УСПЕХ МУ ЖЕЛАЯ .

Толкова бързо не е възможно да се върне ДДС. Просто си има процедура от ,която си изисква време за да се повери наистина ли трябва да се възтанови . Прави се проверка от служители на Нап. Освен ако работата е била предварително свършена. само написмане на платежни документи ,подписи и чрез банката става възтановяване . .това са много пари 600 милиона .

Първо, по-справедливо е да се накажат виновните за забавянето. И второ, всички турски и цигански фирми да минат през лупа или още по-добре да се забранят. Ще зам пример само с една от хилядите Сигнал-2

Хер Флик се е разработил яко, бравос! Така ще просперира държавата, като връща ддс-то на дедесарите по-бързо, няма да ги бави хорицата я.....

Тия хора ни се подиграват.Кой ли малоумник даде идеята за тази тъпа реклама на изпълнение на предизборните обещания.Само хора,който никога не са се занимавали с бизнес или не знаят що е то ДДС могат да се вържат на тая глупост.Как е възможно за 2 дни да се въстанови ДДС-то!?Възможно е да,ама работата е свършена преди това и е дошъл законовия срок за това!Друго е интересно на кои ли близки фирми е въстановено!ГОЛЯМА ДЕМАГОГИЯ!И за да не ме изкарвате Червена бабичка само ще кажа,че не съм бабичка,не съм червена,а съм от тия дето им писна да ги правят на маймуна.

тук само изкуфели дъртофели как ше работи една нормална фирма ако и задържат ДДС, на запад не се задържа повече от 15 дни, и защо за няколко крадци да страдат всички нормални фирми, където има крадци се борят други служби с тях, айде да не връщаме въобще защото имало възможност за кражби, и как да ги налеят в здравеопазване и образование - просот да ги раздадр на лекари и учители икакво ще стане като ги изядат леле колко боклук има тук

Бързото връщане на ДДС поражда по-голям риск от измами .. пък те както знаем са популярни у нас.

Има куп статистически инструменти, с които е пределно ясно дали една фирма, искаща възстановяване на ДДС е рискова или не. То и в момента всички източвания на ДДС стават винаги с вътрешен човек.

Всички фирмаджии крадат като за последно и на всичкото отгоре държавицата им връща пари.Фирмаджиите дават ниски заплати,трупат милиони за вили и коли,даже и за острови.

АБЕ ТОЗИ КНИЖЕН ПЛЪХ ДЪЛГО НЯМА ДА ИЗКАРА, И ЩЕ ТРЯБВА ПАК ДА ХОДИ ДА РАБОТИ ЗА ГОРНА И ДОЛНА ВОЛТА

И ако смени и г-н Любомир Димитров като директор на НАП-Русе ще направи едно добро дело.Не че след ИГОР ПОПОВ има достоен,но пък и този е направо комплексар от класа..

Абе тоя хубаво го връща ДДС-то, ама проблема е да озапти циганските и турските фирми да спрат да източват ДДС.

zabavianeto e losh signal osobeno za chujdestrannite firmi v stranata. da ne gonim investitori, zashtoto chinovnik ne si e svarshil rabotata. Risk ot nepravomerno vazstanoviavane ima vinagi nezavisimo dali shte e sled 30 ili 300 dni. Problemat e, ako e vazstanoveno i se ustanovi ,che e nepravomerno i firmata e prehvarlena, a parite gi niama. Triabva instrument i zakoni sreshtu tova. vaobshte v ikonomikata ni e haos i celi sektori sa ostaveni bezkontrolno da grabiat i ne plashtat - primeri: hoteli, restoranti, noshtni zavedenia. prodaljavat izmamite s goriva i petrolni produkti, avtochasti i avtomobilni gumi. grabi se navsiakade i pogolovno

Аман вече от компетентни коментари във връзка с управляващите. Твърдението, че българина разбира от футбол, политика и коли се потвърждава напълно. Като толкоз много знаете що не се кадидатирате за министри, кметове и т.н. Не защитавам правителството на Герб, но все пак мисля, че по-корумпирано и крадливо правителство от това на СърГей не може да има.

sigurno i svetovnata banka e slagala vuzduhari za zamestnici....po skoro bulgarite kato cjalo sa vuzduhari shtom sled 20 godini demokracia njama koi znae kolko rezultat....a momcheto si znae rabotata, vrushtaneto na DDS stavashe kato v afrikanska durzhava...tova mene me radva i zasjaga che DDS shte se vrushta za 1 edin mesec.

Вижте това лице на снимката! Той е кадър на гестапо. Брат близнак е на ХЕР ФРИК (от сериала Ало-Ало). Подозирам, че интелектуалния му потенциал е маааалко по-нисък от на Хер Флик! Тежко и горко на бедния българин с подобни министри. Лесно се връщат пари, без проверки, дано не излезе отромен скандал от тези негови безумни действия! А и е много лесно да наследиш 6 000 000 000 (шест милиарда) резерви и да твърдиш, че предния министър не си е вършил работата и имаш огрооомна дупка в бюджета. Дупка има, но има с кво да се запълни! Разбира се и ще има и за напред с какво да се пълни, ако не се възстановяват така лесно, недоказани все още суми по ДДС. МНОГО КРЕТЕНСКИ ХОД, ТИПИЧЕН ЗА НИСКИЯ ИНТЕЛЕКТ НА ПРЕМИЕРА И НА ПОДОПЕЧНИТЕ МУ!

С това ли започнахте да се хвалите. Бързото връщане не означава, че правилно са върнати парите. Сега ще има такова неправомерно точене на пари, че след това всичко ще бъде непоправимо. Започнахте от там откъдето не трябва. Големият професионалист - едно е да работиш в банка, друго е да управляваш финансите на държавата. Той сигурно си няма понятие, че в България фирмите фантоми са повече от редовните фирми. Когато го поумее вече ще бъде късно.

данъчен (31.07.2009 г. 08:14ч.) Ама вие затова ли не ги връщате въобще....

Този доста те притеснява защото не краде и лъже като предишните нали...

По-добре тези 600милиона ги влей в здравеопазването и образованието.Те,фир ги охапало без тези пари.

Това момченце го удари здраво на политика.Какво значи забавени - по добре да си погледне сроковете за възстановяване. Леле мале пак се почна. Ако иска бързо възстановяване за си промени закона, а не да натиска хората в НАП да не си довършват работата, защото трябва да се изпълняват политимески обещания. Бългаия пак започва да се управлява незаконно, май.

Не е нужно да се изнасят празни тирове, може само документи.

По-добре тези 600милиона ги влей в здравеопазването и образованието.Те,фир ги охапало без тези пари.

Новата турско-комунистическ измет (Борисов и малоумният финансов министър) са подготвили план (такъв беше и планът на Доган) за доунищожаване на образованието в България. Всички до един са с купени дипломи и докторати измислени от Държавна сигурност. Това са хора избрани от най-долнопробната част на обществото (селяни-комунисти дошли в София, които си бършат гъза с ръце все още). Още щом бъде избран ще бъде спряно финансирането на университетите и БАН и училищата. Така те ще бъдат принудени да продадат имотите си на безценица на мафиотските кръгове около Борисов. Местата в центъра и зад Плиска са отдавна запланувани за строежи на МОЛ-ове и хотели...

На децата ли ги разправяте тия, бе. Как може за два дена да бъдат върнати над сто милиона лева ако не е било документално подготвено връщането им преди това. Така че това е работа свършена не от вас ((за два дни) а от предишното правителство. Точка. На дребно не играйте, ако искате народът да ви вярва.

ДАНЪЧЕН, Малко срам нямаш ли- поне да замълчиш? Аман от непрофесионализъм в НАП. Защото вие пък не сте точили ДДС и не върви дело в момента?!? И колко сте жалки, в просенето на трохи от управителите на фирми. Колко мъка има по този свят, Боже?!?

Този е малоумен шзофреник

Никакво доверие, да оставим излъчването (даже сухарският вид е добър за умен икономист)...Вчера вече казах мнението си, че банкерче от Св. банка не става за Главен счетоводител на съсипана държава пред пик на кризата...Как така с комсомолски юруш и плам ще се връщат без сериозна проверка 5-600 млн.???

Браво, обещават и изпълняват.

Честно казано този доста ме притеснява. Дадоха му най-важното министерство, а изглежда въздухар. Дано не съм прав

мъ кво ги връщаш бе,това са фалшиви ДДСета(изнасят празни тирове)-Това и бебетата го знаят вече.

Тези шмекери на Станишев,които навсякъде след себе си оставиха мръсотия,разорение и хаос трябва да отговарят за действията си и то с много радикални мерки-затвор,присъди с конфискации и др.подобни!

ot 2 dena na vlast i ste gotovi s laji kak ste varnali parite i sascho a ot kade ste gi vseli djankov ot svet.bk li sa te utschili da smjatasch i da lajesch

Абе дай Боже движението надолу да се забави поне, ако не спре. За нагоре засега не може и да се мисли!