Прокуратурата даде Гриша Ганчев на съд за втори път

Специализираната прокуратура внесе за втори път в съда обвинителния акт срещу Гриша Ганчев и още 9 души, обвинени в организирана престъпна група, укривала ДДС.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата даде Гриша Ганчев на съд за втори път | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Факт е че кучето си лай а керванът си върви ли върви. Не знам как още не са ни изритали от Европейският съюз, ние не сме за там!

едни и същи мутренски лица дирижират и 10 правителства несмеят нищо да им направят, чудя се не е ли по правилно обратното: едни и съши мутри сменят десет правителства за да си останат на власт, все се обърках, ама така когато мафия и държава не се знае кой кой е

Тия родни бизнесмени заплахата за убийство я нямат за нищо, а държавата и всичките и органи мълчат, като други човешки органи и се правят на разсеяни! Е, кой ще има смелост да се опълчи срещу крадливата пасмина, ако е тотално незащитен и оставен да избира "сребро или олово". Заплахата за убийство на висш държавен чиновник е къде по-сериозно и страшно престъпление! В коя европейска държава има такъв прецедент и какво там би се случило на подобен ''бизнесмен"

В тази същата мафия, опорен стълб беше не Гришата Ганчев, а Боци Тиквуняка, редом с Алексей Петров и Румен Николов-Пашата! За разлика от тях, които трупаха милионите от рекет, санитарна сеч на конкуренти и дрога, Гришата развиваше производсто и търговия от автомобили до захар, захарни изделия и горива!

без контрабанда ли ?? я пак...

A всичко е толкова просто. Докато нашите са на власт съдят другите, че да им вземат бизнеса. След това (след 3-4 години) идват другите и те започват да съдят нашите. Понеже скоростта на булгаристанското правосъдие е минимум 6-7 години за дело никога няма осъден. Просто завладяване на чужди територии за определен период от време.

ВСИЧКИТЕ ПАРИ, КОИТО ДАВА ГРИША НА СЪДИИ, ПРОКУРОРИ, ДА ГО ИЗКАРАТ НЕВИНЕН, А НЕ САМО ТОЙ, СЛЕД ТОВА СТРАСБУРГ ГИ ВЗИМА ОТ НАС. ТАКА ХЕМ ВЪЛКЪ СИТ, ХЕМ АГНЕТО ЦЯЛО НА НАРОДНАТА ГЪРБИНКА. ДА Е ЧУЛ НЯКОЙ, ДОСЕГА ПРОКУРОР И СЪДИЯ ДА Е ПЛАТИЛ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ????

Толкова години на власт какво си правил комунде мутренско.

Идват избори (разбирай разходи) и Тиквич прибира рекета :) Гришко ще си плати и ще си тръгне по-бял от сутрешен сняг :)

гриша е един от последните класически мутри в бг.не можещ да каже две думи на кръст,злобен до мозъка на костите,замесен в една дузина убийства от началото на перестройката.тука доста платени негови подлоги са надраскали по нещо,,дава пари основно на пехливаните,те за него са спортисти.що хора преби и изби за тези години,вече никой не пише за нора ананиева,която го вкара в неговия"бизнес".

Great Wall пич !

До тъпаците, които пишат, че Прокуратурата ще го оправдае. Първо Прокуратурата не съди и не оправдава, тя повдига обвинения. Всичко, което се случва с Ганчев е защото в момента той се явява дясната ръка на Цветан Василев в България и явно пречи да се разграбят активи (Гриша Ганчев овладя Петрол). Както е ясно Прокуратурата работи за интересите на ДПС и Пеевски от край време и за това са в момента тези изпълнения!!

Тогава да вземем да се запитаме и ние,борсуците в Кочината,за кого работим???

Следващото заглавие ще бъде: Гриша Ганчев оправдан и невинен по всички обвинения!

... и по беден с 20 милиона.

5 години по късно, точно това се случи

Този път вече ще се изчисти името на този честен човек.След този "процес"ще чист като сълза.Каква държава само,много работи тази съдебна система.

Яко е да живееш в държавата на мутрата. Парите се местят от една мутра в друга. Работете здраво за без пари, нека съберем на ББ още няколко милиарда.

Не го го съдете, че прокуратурата ще го оправдае и после ще съди Бг в Брюксел и ще трябва да му плащаме.

ПАК НИЩО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ, НО ДЕЙНОСТ ТРЯБВА ДА СЕ ОТЧИТА ОТ ПРОКУРАТУРАТА. ТАКА Е В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА. РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ ГЛАВАТА!

у нас е крадльо ,стига да не е футболе или фолкфурия ,но и те са у киреча ,ако им се направи истинска проверка!Васко Кеца и Лили и колко други!Унас данъци и осигуровки плащат само най бедните и някой чужди фирми,но далеч не всички!Големите играчи като Гришата / и само той ли - спомняте си Сапио и Командиранапр./така ги държат на къса каишка- днес за захар без фактури,утре за местни данъци и такси и така докрая на света. Те си живеят живота ,а баба Пена маа с мотиката да върже пробитата държавна хазна!

от специализираната прокуратура са неадекватни или някой не е взел лично дължимото. 800 000 лева са нищо в тази бизнес, явно народа мислят за тъп. истината е, че се крадат милиони и милиарди

закривай Литекс!

иначе ще вземат да бият банкенските тигри.

Гриша Ганчев е мутра, но в сравнение с мутрата Боко Тъпото е на светлинни години по-напред. Защото той никога не се е строявал да бъде бодигард на бай Тошо или на дедо Симо. Човекът си е започнал бизнес и добър, лош, с далавери, но и с много работа. Налива лични пари в спорта толкова години вече и никога не е бил див и тъп каратист. В България ако не правиш малко далавера, ако не скриеш малко данъци си направо за гробищата, защото българските политици са майки за чужденците, но за родния бизнес са мащехи. Ето сега Гриша Ганчев се изказа неласкаво за тиквените умствени възможности и как с дебелашко-мутренски методи се опитват да му прилапат бизнеса и Тиквата се бъзна. Затова, типично по мутренски, няма да го остави на мира, докато не го унищожи и не му вземе бизнеса.

За кои родни бизнесмени била мащеха ..за Черепа, Гришата, Диневи, Илия Павлов, Гергов, Арабджиев, Гайтански и тн.? Не мащеха - палач трябва да бъде държавата за такива като тия!

Абе, тъпанар, тези които цитираш те се оправят! Тях ги погват само когато искат да прилапат бизнеса им. Мащеха е за обикновените бизнесмени, за малките фирми, които влагат много труд, нерви и време, а контролните органи само обикалят и дебнат да им скроят шапката.

и сто пъти да я разиграят тази постановка, пак няма да има кой да се върже, че на гришата ще му се случи нещо докато хората зад него са подсигурени с власт до девето коляно

Банда ГЕРБ и тартора Боко Рапона , няма да се спрат докато не му вземат бизнеса тоя . Както и на Алексей Петров ! Започнаха при първия мандат и продължават сега . С цялата Държавна и Съдебна власт Борисов и Цветанов бият по враговете си от Бандитските си години !! Да взмат Бухалките и пищовите и да се бият между себе си бе, вместо ГЕРБ да използват цялата държава !

Бандата ГЕРБ завзема всеки бизнес от който се изкарват добри пари, затова много от фирмите бяха притиснати и спряха дейност, уволниха работниците и безработицата удари тавана.

деер

Ако е истина - някой ще умре! Преди време на един запечен бургаски полицай му сгазиха дъщерята и всичко замря с един ти дъжд и една захар....... Така, че щом няма убийства, значи е театър.....

ГРИШАТА ГО НАТИСКАТ ЗАРАДИ КИТАЙСКИТЕ ИНВЕСТИЦИИ :)) БОЙКУ МУТРАТА ТАКА НАТИСКА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ЗА РУСКИТЕ :)) ... ВИНОВНА Е ГЕНЕРАЛ ГУБЕРНАТОРКАТА :)

Смях! И 10 пъти да го даде на съда,частния съд ще го изкара невинен!!! Съда е продажен,имаш ли пари си невинен,безнаказан и богопомазан! Така,че такива,като тоя на снимката ще си крадат и убиват на воля,защото в държавата рай за престъпниците,този си се чувства богопомазан и в свой води!

Ще си плати рекета, ще се оправи.

СПОКО БЕ, НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ

Бойко, не разбра ли, че Гриша Ганчев е споснор на БСП и няма да стане споснор на ГЕРБ? Сега ще почне да купува съдии и после чакай дърво...

комунисти си преразпределят краденото

Пука му на Гриша Ганчев, на ....а....а-а-а-а....прокуратурата, ще знаете.

Пеевски иска да лапне Петрол. След като Ганчев е отказал да им го подари го подпукват

Абсолютно вярно, за съжаление!!!