Глобиха Доган за необявен хонорар

НАП е съставила акт за нарушение и съответно наказателно постановление на лидера на ДПС Ахмед Доган заради закъснение за регистрация по ДДС.

Обратно в новината

Коментари - Глобиха Доган за необявен хонорар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В нашия сайт излязохме с коментар ЗАЩО ДОГАН НЯМА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН? Заповядайте да го прочетете! Идея за България- алтернатива на статуквото

Аз данъци и сметки в България ще плащам само ток!Другаря Бойко Борисов да дойде да ме осъди!Както осъдихте Вальо Топлото ,Масларова и мн. др. мошенници!Ставам като мангалите и Доган!Само ще вземам,без да давам!Дано изгорите в АДА всичките!

Регистрация по ДДС се прави точно върху обявения хонорар.

Не разбрахте ли че без съгласието на Догана нищо не става в България и ми е чудно кои ще е този които ще осъди мазния фес

Пълна гавра! Докога ще ги търпиш робе и скоте?!

НЯМА КОНТРОЛ САМО ПАРАДИРАНЕ, И ТО ЗА ГОЛЕМИТЕ РИБКИ СЕ ОКАЗА ГЛОБА 500 А ЗА ДРЕБНИТЕ ПО ЛЕСНО СЕ ИЗНУДВАТ, ХОРА НЕ ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ ЗА СМЕТКА НА КРАДЦИ КАТО ДОГАН И ВСИЧКИ МАСКАРИ ПОЛИТИЦИ КОИТО НА ГОДИНА СИ ДЕЛЯТ ПО БЛИЗО МИЛИОН. ГЛАДЪТ Е ПО СИЛЕН ОТ ТОКА

като начало е добре до сега нкои не го беспокоеше

Искаме да знаем дали всички певачки и певачи са регистрирани по ДДС, защото като им гледаме стандарта, бая пари вземат! Това се отнася и за не малко други творчески професии!... Глобили Ганкиното 500 лв за забавяне - оле-мале!... Ало, НАП, ами нали трябва да плати едно ДДС върху почти два милиона лева заедно с лихва и глоба?! Санкцията си е санкция, приберете косвения данък, не ни правете на балами! А съдът въобще да не мисли да го санкционира с 3К!... БЪЛХА ГО УХАПАЛА ОТ АКТА ВИ! ВЕРОЯТНО Е МНОГО ПРИТЕСНЕН, ЧЕ ТРЯБВА ДА ГО ПЛАТИ И КАКВО ЩЕ ЯДЕ, АКО ИЗОБЩО МОЖЕТЕ ДА ГО НАКАРАТЕ ДА ПЛАТИ! ТО ДА НЕ СА ОТРУДЕНИТЕ БЪЛГАРИ, ЗА КОИТО И 50 ЛВ СА МНОГО В МОМЕНТА И ТЕ ОБЪРКВАТ БУКВАЛНО БЮДЖЕТА, А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПО СЕРИОЗНИ СУМИ! ТОЗИ Е ДЯЛАН КАМЪК - КЪДЕТО И ДА ГО СЛОЖИШ ПАСВА - ОТ ВСИЧКО РАЗБИРА! ПУКА МУ ОТ НЯКАКВО СИ АКТЧЕ!... Че аз ако не си платя ДДС-то навреме или не дай си боже ми хванат 500 хил ДДС измама, дали ще ме глобят или ще ме тикнат директно в затвора?! О, да, забравих - аз съм българин в България, а Доган явно е с протекции! ЕДНО ВРЕМЕ АЛ КАПОНЕ СА ГО СЪДЕЛИ ЗА СКРИТИ ДАНЪЦИ. ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ВИ КАЗВАМ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРАВДА, А САМО МАФИЯ! ЖАЛКО ЗА ХОРАТА, КОИТО ПОВЯРВАХА НА ББ. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ! НО НЕ ВЯРВАМ ДА Я ОПАЗИ С ТЕЗИ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ!.АМИН! Отишъл на инструктаж в Турция... Нещо не му върви напоследък в Българистан!... СТИГА С ТЕЗИ ЦИРКОВЕ ЗА ГЛОБЯВАНЕ НА ДОГАН! МУХА ГО УХАПАЛА! НАЛИ ОСТАВА НА СВОБОДА И НЕ Е ОПАНДИЗЕН?! Истината е, че нямате закони, по който да го осъдите, нито да му вземете сараите, нито хонорарите! А и съдебната ви система е зависима от партийната шапка на Бати Бойко и техния общ бизнес с Катарския фонд! За какво е глобен Доган - за това, че не е е декларирал хонорара или за това, че е закъснял с декларирането. А колко хонорари изобщо не се декларират? Явно е, че се работи целенасочено и целесъобразно. Коментар на Anti, публикуван на 16.09.2010 18:32 pеплика [quote] [move] [select] [reject] Anti Anti ( нерегистриран ) 16.09.2010 18:32 Много ни е интересно как ще се развият нещата. Искаме Доган в затвора, НАП да го глоби поне 1 млн. и комисията Кушлев да му вземе всичкото имущество! Като излезе от затвора, да го бият с камъни и да го изгонят в Турция!... Това е най-мръсният циганин в цялата държава, при това мазен!... Струва ми се, че съдът се опитва да умори от смях Доган!... Сеир и бутафория - и двата милиона да му приберат, ще е безобидно плясване през ръчичките! Ама сеир да става за мишоците!...

За да се спази закона освен Доган в затвора трябва да отиде Васил Найденов. Лили Иванова и още няколко чали. И оце стотици други културтрегери. За награда обаче ще получат пенсии.Т.е. пенсии за укрити данъци. И на това му викате държава?! ПУ!

Що за малоумие е така поставен ЗДДС? Не понасям доган, но данъчното законодателство целенасочено е превърнато в голям боклук, имащ една единствена цел - да се тормози този който не ни харесва и да се укрива този който ни харесва!

Съставили му"акт-уточни "Стефанов"???!!! Уточнявам на родния ни език значи точно да се каже колко, в противен случай, г-да журналисти ,не използвайте този глагол

Реликва ключ към помирението на религиите, държи Ахмед Доган! Богомилската светиня е толкова ценна, защото единствено чрез нея може да бъде разчетен Дневникът на Христос, разказва романът на висшия масон, автор на бестселъра Заплахата Дан Браун, чието продължение е Знакът на българина. Според Недков уникалният символ се е пазел в Земенския манастир, но още преди векове е бил разделен на три части. Едната е в Америка, втората във Ватикана, местонахождението на третата не е известно. Сюжетът на романа се завърта около недоказания факт, че тя е в ръцете на Доган. За да я скрие, политикът дори бил купил националната библиотека. Доган е масон от висок ранг. Затова не очаквайте да го осъдят - масоните няма да позволят.

Абсолютни глупости. ДЪРЖИ СИ ФЕСА.

Е,е, е... Стига си го величаел! Никъв масон не е това охранено говедо. Набарал на баницата мекото и яде като за последно. Сега се скатава на сянка, за да преживя.

спецялист по какво е че е взел такива хонорари

spetsialist po kakvo e 4e e vzel takiva honorari

Направо му накривиха шапката, при милионни хонорари глоба до 10 000 лв. Разориха супер водния специалист.

Всички тези истории имат само морален ефект - да демонстрират, че Доган не е недосегаем. Добре ще е ако това е само прелюдията към сериозно разследване на този гражданин. В противен случай той ще излезе като победител и още по-силен от тази ситуация.

чл. 255, ал. 2 НК предвижда затвор от 3 до 8 г. и конфискация на част или цялото имущество за неподаване на данъчна декларация с цел избягване на плащането на данъци в особено големи размери. Къде е г-н Главният прокурор.... ?!

По тая логика на кеца не му мърда доживотен затвор. А те пенсия му дават за "заслуги"

За какво е глобен Доган - за това, че не е е декларирал хонорара или за това, че е закъснял с декларирането. А колко хонорари изобщо не се декларират? Явно е, че се работи целенасочено и целесъобразно.

Той Доган милиарди има ти с милиони го плашиш . Гадния фес отдавна си е уредил нещата в турската провинция Булгаристан .

Много ми е интересно как ще се развият нещата. Искам Доган в затвора, НАП да го глоби 1 млн. и комисият Кушлев да му вземе всичкото имущество. Като излезе от затвора да го бият с камъни и да го изгонят в Турция ... това е най-мръсния ц...нин в цялата държава, при това мазен.

Забрави да напишеш и да го нае.ат в панделата....

Струва ми се, че съда се опитва да умори от смях Доган.

Сейр бутафория и двете милки да му приберат ще е безобидно пясване през ръчичките :) Ама сеир да става за мишоците

ЕДНО ВРЕМЕ АЛКАПОНЕ СА ГО СЪДЕЛИ ЗА СКРИТИ ДАНАЦИ.ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ВИ КАЗВАМ ЧЕ В БГ НЯМА ПРАВДА А САМО МАФИЯ.ЖАЛКО ЗА ХОРАТА КОИТО ПОВЯРВАХА НА ББ. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ НО НЕ ВЯРВАМ ДА Я ОПАЗИ С ТЕЗИ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ.АМИН.

Отишъл на инструктаж в Турция. Нещо не му върви напоследък в Българистан.

Чакай да видим,нали преди 20 г . имаше една такава приказка-Всеки дисидент - президент !Желев вече беше,Нелсън Мандела също,Доган може да е следващия !?

Ха ха ха СТИГА С ТЕЗИ ЦИРКОВЕ ЗА ГЛОБЯВАНЕ НА ДОГАН. МУХА ГО ОХАПАЛА. НАЛИ ОСТАВА НА СВОБОДА И НЕ Е ОПАНДИЗАН? Исканата е че нямате закони, по който да го осъдите, нито да му вземете сараите , нито хонорарите. А и съдебната ви система е зависима от партийната шапка на Бат Боко и техния общ бизнес с Катарския фонд!

БЪЛХА ГО УХАПАЛА ОТ АКТА ВИ.ВЕРОЯТНО Е МНОГО ПРИТЕСНЕН,ЧЕ ТРЯБВА ДА ГО ПЛАТИ И КАКВО ЩЕ ЯДЕ,АКО ИЗОБЩО МОЖЕТЕ ДА ГО НАКАРАТЕ ДА ПЛАТИ,ТО ДА НЕ СА ОТРУДЕНИТЕ БЪЛГАРИ ЗА КОИТО И 50 ЛВ СА МНОГО В МОМЕНТА И ТИ ОБЪРКВАТ БУКВАЛНО БЮДЖЕТА,А ДА НА ГОВОРИМ ЗА ПО СЕРИОЗНИ СУМИ.ТОЗИ Е ДЯЛАН КАМЪК/КЪДЕТО И ДА ГО СЛОЖИШ ПАСВА-ОТ ВСИЧКО РАЗБИРА/ПУКА МУ ОТ НЯКАКВО АКТЧЕ.

Че аз ако не си платя ДДС то на време или не дай си божа ми хванат 500 хил ддс измама,дали ще ме глобят или ще ме тикнат директно в затвора ?!О да забравих аз съм Българин в България а Доган явно е с протекции!

в затвора се ходи ако има престъпление по наказателния кодекс и само и единствено тогава. За нарушения по административния кодекс сеприлагат административноаказателни мерки, но не и лишаване от свобода.

какъв е този административен кодекс? сещам се за НК, НПК, ДОПК, трудов, семеен...ама административен???

НА НЕГО СИГУРНО ЩЕ МУ СЕ РАЗМИНЕ...ЗАЩОТО ЩЕ ПРИЛОЖАТ ЗАКОНА ЗА НАСЪР4АВАНЕ НА 4УЖДЕСТРАНИТЕ ИНВЕСТИТОРИ, КАКВЪВТО Е И ТОИ.ТУР4ИН ИНВЕСТИРАЛ В БЪЛГАРИЯ... ХА ХА

Айде стига бе когато стане за плащане винаги си платил и винаги си изряден . Или си балък или нас ни правиш на балъци . Стига омръзваш вече балъците измряха пък и циганката умря където те хвалеше ...

Ей НАП, ами нали трябва да плати едно ДДС върху почти два милиона лева заедно с лихва и глоба? - Санкцията си е санкция, приберете коствения данък не ни правете на балами! А съда въобще да не мисли да го санкционира с 3К :))

на онез 2 мил данъците са платени! а ако съда реши че са получени в конфликт , ше му наложи глоба и ще си пребере 2-та мил в полза на държавата...

Ххааххаха, кой данък е косТвен бре? Да не е на Костов?

ДОГАН СЕГА СИ КОПУВА ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ НА БИТАКА.

Още една ли ?

А ти каква покОпка си направи днес, кОпувачо грамотен?

Искам да знам дали всички певачки и певачи са регистрирани по ДДС защото като им гледаме стандарта бая пари вземат. Това се отнася и за немалко други творчески професии

глобили ганкиното 500 лв за забавяне оле-мале